SZTÁR

Joe Jonasék megpróbálják bemocskolni Sophie Turnert, hadjáratot indítottak ellene

Úgy akarják beállítani, mintha bulizós sz@ranya lenne, aki elhanyagolta a gyerekeit. Nyilvánvaló, hogy Joe Jonas ki akarja túrni a feleségét a családból.

Megosztom
Link másolása

Mi is beszámoltunk arról, hogy milyen rondán zajlik a sztárpár válása.

Mint arról beszámoltunk, Sophie Turner a gyerekeiért harcol - még a válásról is az újságokból értesült.

Miután kiderült, hogy a színésznő és az énekes külön úton folytatja, Joe Jonas ügyvédje azt nyilatkozta, hogy „menthetetlenül megromlott” a kapcsolat, és a pár két kislánya, Willa és D.J. felügyeleti jogát próbálja rendezni. Hozzátette:

"A kiskorú gyermekek érdekében az a legjobb, ha a felek megosztott szülői felelősséget vállalnak."

Ehhez képest a valóság egészen másként fest.

A színésznő nem is sejtette, hogy mire készül a férje, a házasság felbontásának szándéka egy augusztus 15-i vitájukat követően, váratlanul derült ki.

Sophie Turner a nyár folyamán a Joan című minisorozatot forgatta, és ekkor egyezett meg a férjével, Jonasszal, hogy a gyerekek a férfival lesznek a nyáron az Egyesült Államokban, mert neki napközben több szabadideje lesz, mint a 12 órás forgatási napokkal dolgozó anyjuknak. Ez a megállapodás ideiglenes volt, és csak a forgatási időszakra vonatkozott. Aztán szeptember elején Joe Jonas beadta a válókeresetet Floridában.

Sophie Turner szerette volna magával vinni a gyerekeket az Egyesült Királyságba, ám Joe Jonas eldugta a kicsik útlevelét, így nem tudták elhagyni az Államokat.s

A színésznő ügyvédje szeptember 21-én New Yorkban nyújtott be "jogtalan visszatartásra" vonatkozó keresetet, amelyben 3 és 1 éves lányaik "azonnali visszaszállítását" kéri hazájába, Angliába. Azt tervezi, hogy külön pert indít az Egyesült Királyságban is.

Jonas viszont azt szeretné elérni, hogy a kislányok lábukat se tehessék ki az Egyesül Államokból.

A DailyMail újságírója, Maureen Callahan most kifejtette írásában, hogy

Sophie Turner befeketítése rosszul sült el, és pont az ellenkezőjét érheti el vele Joe Jonas. Mielőtt ugyanis a pár a hónap elején bejelentette volna a szakításukat, Jonas stábja lejárató kampányba kezdett: Joe hirtelen olyan szülőként állították be, aki egyedül birkózik meg a két kisgyermek nevelésével.

Úgy próbálták meg beállítani, mintha Sophie Turner rossza anya lenne.

Még egy állítólagos barátot is bevetettek, aki azt nyilatkozta a bulvársajtónak, hogy a Joe Jonas és Sophie Turner életstílusa közti különbség vezetett a váláshoz, merthogy a férfi otthonülő típus, a nő pedig szeret bulizni. Az újságíró szerint ezzel azt akarják sugallni, hogy a színésznő iszik és drogozik.

A publicista hozzáteszi:

elég képmutató ez a beállítás, ki hiszi el a 34 éves Jonasról, aki tinédzserkora óta turnézik, és olyan hírességekkel járt, mint Gigi Hadid vagy Swift Taylor, hogy otthonülő típus. És ki hiszi el ezt annak a Joe Jonasnak, aki 2021 májusában a CBS Sunday Morningnak azt mondta, hogy egy világjárvány kellett ahhoz, hogy aktívan jelen legyen a gyereke életében.

Azt is melléfogásként értékelte, hogy a színésznő forgatásait úgy próbálják meg beállítani, mintha a nő elhanyagolta volna a gyermekeit.

Arra is kitért, hogy Sophie Turner okosan viselkedett, hogy hallgatott, és a héten Jonas exével, Taylor Swifttel hagyta magát lefotózni. Az énekesnő korábban a dalaiba is beleszőtte, Jonas hogyan bánt vele a kapcsolatuk alatt.

Joe Jonas ellenben képtelen leállni a sárdobálással, és ez visszafelé fog elsülni. Ha Sophie Turner olyan elegáns hallgatásba burkolózik, mint annak idején Jennifer Aniston a férje, Brad Pitt Angelina Jolie-val folytatott viszonya és a botrány alatt, több szempontból is nyertesen jöhet ki ebből a játszmából.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása