SZTÁR

Jákob Zoltán édesapja még börtönőr volt - a Nagy Ő most elárulja, mitől lett ilyen visszafogott és nyugodt ember

Ő a legszimpatikusabb milliárdos, akit valaha láttunk. Véget ért a műsor, de Jákob Zoltán már végleg a nézők kedvence marad.

Megosztom
Link másolása

A Nagy Ő láthatólag belopta magát az emberek szívébe, kevés olyan milliárdost látni ugyanis, aki ennyire normális tudott maradni. Mi lehet mindennek az oka? Ezt mondja erről a Blikknek adott interjújában Jákob Zoli:

„...én eléggé megküzdöttem ezért a vagyonért, amim van. Én ugyanazt végigdolgoztam, mint amit az a kevés ember, aki eljut egy alapszintről egy egészen magas szintre.

Az a probléma a magyar emberekkel, hogy azt gondolják, csak barátkozással, ügyeskedéssel lehet ilyen mértékű összegekre szert tenni. Én az élő példa vagyok arra, hogy nem! Egyszerű emberként, kapcsolatok nélkül tartok itt.

Ezt megmutattam az embereknek, és szerintem ezért szeretnek.”

Hogy mennyire az alapszintről indult, azt bizonyítja az is, hogy édesapja még börtönőrként dolgozott. Ezt sem titkolja Jákob Zoli:

„Apukám egy rendkívül megfontolt ember volt, egyértelműen inspirált a személyisége. A mi és a felmenőim élete egyfolytában változott. Volt ebben egy nagyon nagy törés is, amit sikeresen túléltünk... A lényeg, hogy a szülői minta rendkívül fontos volt nekem.”

Valahol ebben a szülői mintában lehet keresni annak a magyarázatát is, hogy sok gazdag férfivel szemben ő kifejezetten szépen, tisztelettel bánik a nőkkel. Mondhatnánk, hogy ez is egészen kirívó dolog. Erre ezt a választ adja:

„a nőkkel mindig ilyen vagyok. Nem akarok túl nagy szavakat használni, de tisztelem őket. A gondolkodásukat próbálom mindig megérteni, hiszen olyan terméket is árulok, amire szükségük van. Az, hogy megértsem, hogyan is működnek, tiszteletet és alázatot követel. Ezért láthattak ilyennek a nézők.”

De a visszafogottság és nyugalom más helyzetekben is sugárzik a milliárdos üzletemberből. Akár a TikTok csatornáját nézzük, akár a televízió képernyőjén, egy, a világgal békében lévő embert látunk. Ő így fogalmazza meg saját magát:

„Jákob Zoltánnak boldog gyerekkora volt, aztán az elvárások, a megfelelések elvették tőle ezt a szabad, boldog érzést. Félelmek lettek úrrá rajta és ezt nyugodtan érthetjük az anyagiakra is. Aztán jött a gazdagság, de a boldogság még nem jött vissza. Ezt csak akkor kaptam vissza, amikor a sok pénz mellett sikerült újraépítenem önmagamat, elmondhatatlan, hogy mennyi mindent meg kellett fejtenem a saját személyemmel kapcsolatban.

Rá kellett jönnöm, hogy hiába költök és vásárolok, attól nem lesz jobb semmi.

Igazán azt kellett megtanulnom, hogy, hogyan tudok úgy megélni új kapcsolatokat és élményeket, amik új impulzusokat adnak nekem. Élni kell!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

És ha követjük Zolit a TikTok csatornáján, azt látjuk, hogy ő bizony él.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Tom Cruise szakított az orosz szépséggel, napokkal azután, hogy találkozott annak gyerekeivel
Durva egy találkozás lehetett! Mit mondhattak neki vajon a gyerekek?

Megosztom
Link másolása

Tom Cruise véget vetett kapcsolatának Elsina Kajrovával, egy orosz oligarcha volt feleségével - árulták el a sztár közeli ismerősei. A színész a nála 25 évvel fiatalabb szépséggel tavaly év végén kezdett randizni. Állítólag a 61 éves Tom és a 36 éves nő között azóta kihűltek az érzelmek, de barátok szeretnének maradni, hiszen egy házban laknak Londonban.

Egy forrás szerint:

„Csúnyán szakítani kínos lett volna, mert bármikor összefuthatnak a liftben. Nincsen bennük rossz érzés, és Tom számára a kapcsolatuk egyszerűen lefutott”.

A The Sun kiderítette, hogy Tom és Elsina, aki egy orosz politikus lánya, decemberben többször is randevúzott. Tom például kibérelte maguknak az előkelő Novikov étterem egyik emeletét, és elvitte a lányt a Hyde Park-i Winter Wonderlandbe is.

A múlt héten még együtt mentek el a London Air Ambulance gálára, amelyen Vilmos herceg is részt vett.

Aztán Tom találkozott a lány gyerekeivel és hirtelen kihűltek az érzelmei.

Elsinának van egy fia és egy lánya Dimitrij Cvetkovval kötött előző házasságából, a férfi orosz oligarcha és gyémántkereskedő. Dimitrij azt nyilatkozta, hogy a három évig tartó durva válóperük elképesztő 150 millió fontjába (68.250.000.000 Ft) került.

A MailOnline-nak nyilatkozva azt állította, hogy

11 éves házasságuk alatt a nő 10 millió fontot (kb. 4,5 milliárd Ft) költött ruhákra és további 2 millió fontot táskákra.

„Függetlenül attól, hogy kivel van együtt, Tom Cruise-zal vagy bárki mással, a férfinek tudnia kell, hogy Elsina szereti az élet finom dolgait, drága és fényűző ízlése van.

Tomnak nyitva kellene tartania a szemét és a pénztárcáját.”

De hozzátette: „Örülök neki, minden jót kívánok”.

Még furcsábbá teszi a szakítás hírét, hogy éppen a múlt héten jelentették, hogy Tom egyre közelebb kerül Elsinához. És Elsina ezek szerint Tom pénztárcájához.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A 91 éves Vitray Tamás megházasodott - ez volt a negyedik esküvője
A veterán tévés számára fontosak a formaságok.
Fehér Adél - sassy.hu
2024. február 22.


Megosztom
Link másolása

Vitray Tamás 2019-ben vált el előző feleségétől, akkor sokan azt kérdezték, érdemes-e még ennyi idősen válni és a magányos öregkort választani. A népszerű tévés azonban egy rossz házasság helyett inkább az egyedüllét mellett döntött.

Azóta bebizonyította, hogy a kor nem lehet akadály, ha az ember újra szeretné kezdeni az életét, azt akárhány évesen is megteheti.

És ő újra akarta. Nemrég már elárulta, hogy van valaki az életében, aki mellett boldog, most pedig a Story magazinnak azt is, hogy feleségül vette szerelmét.

2022-ben így beszélt az érzéseiről Rónai Egonnak:

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen.

Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell"


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Kiderült a szomorú igazság Michael Jackson orrműtétjéről
A rajongókat mindig is érdekelte, hogy Michael Jackson miért érezte szükségét annak, hogy ilyen drasztikusan megváltoztassa a külsejét.

Megosztom
Link másolása

Michael Jacksont minden idők egyik legtehetségesebb és legnagyobb hatású művészeként tartják számon, a Thriller című albuma még mindig minden idők legkelendőbbje, 21 millióval megelőzve a második helyezettet.

Talán a hamarosan megjelenő életrajzi filmje több betekintést enged majd abba, hogy ki is volt ő valójában, de egyelőre csak archív videók és azoktól származó történetek állnak rendelkezésünkre, akik ismerték őt.

Egy téma, ami mindig is érdekelte a közönséget, Jackson folyamatosan változó külseje volt, és úgy tűnik, hogy a testőre most mindent elárult erről.

Matt Fiddes egy Swindonban született sztáredző, aki nem másnak, mint Michael Jacksonnak volt a testőre.

A 'The Steven Sulley Study' podcast vendégeként Fiddes-t Jackson orráról is kérdezték - szúrta ki a LadBible.

„Régebben sokat cikizte a családja az orra mérete miatt - nagy orrúnak hívták, meg ilyenek. Mindig azt mondta, hogy

az apja volt a fő gúnyolódó - ezt nem tőlem örökölted, ezt anyukádtól örökölted, ezt nem az én családomtól örökölted - mondta az öreg -,

és ez nagyon bántotta őt.” magyarázta Fiddes.

„Michael átlagosan napi három órát táncolt. Egyszer 50 pörgést csinált egymás után - hihetetlen volt. - Elesett és eltörte az orrát, és

ezt tökéletes alkalomnak találta arra, hogy ha úgyis altatásban lesz, kisebb orrot csináltasson.”

Jackson 1979-ben esett át az első orrplasztikai műtéten, amit még több is követett.

Hát, az még mindig nem világos, hogy igaz-e az a pletyka, hogy a sok műtét hatására az orra egyszerűen elhalt és protézissel kellett helyettesíteni. Talán a filmből ezt is megtudjuk majd.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Könnyekre fakadtam” - Károly király ezt mondta egy gyenge pillanatáról a rákdiagnózisa után
Nagyon kedves párbeszéd zajlott le a király és miniszterelnöke között. Még jó, hogy forogtak a kamerák.

Megosztom
Link másolása

A király először találkozott személyesen hivatalos ügyben valakivel, mióta kezelés alatt áll. Rishi Sunak miniszterelnök volt a szerencsés kiválasztott - írta meg a People.

A 75 éves király tegnap délután fogadta a brit miniszterelnököt a Buckingham-palotában.

Négyszemközti találkozójuk volt az első hivatalos program azóta, hogy kiderült, rákot diagnosztizáltak Károlynál.

Két héttel ezelőtt még telefonon beszéltek csak, de a mostani találkozóról fényképek és videófelvételek is készültek.

Rishi Sunak azzal nyitott, hogy, „csodálatos” látni, hogy Károly király ilyen jól néz ki, majd így folytatta:

„Nos, mindannyian felséged mögött állunk. Az ország ön mögött áll.”

Károly ezt válaszolta:

„Annyi csodálatos üzenetet és üdvözlőlapot kaptam. Ezektől legtöbbször könnyekre fakadtam.”

A miniszterelnök és az uralkodó arról is beszélt, hogy a király rákkal kapcsolatos hírei számos létfontosságú jótékonysági szervezetet helyeztek a figyelem középpontjába. „Úgy hallom, sokkal több figyelem és érdeklődés irányul ezekre a fő, elképesztő munkát végző rákellenes jótékonysági szervezetekre, amelyek közül soknak évek óta pártfogója vagyok” - mondta nevetve a király.

„Hihetetlen munkát végeznek az országban” – válaszolta Sunak.

„Nagyon sokat dolgoznak, igen” – értett egyet a király.

A beszélgetést eztán négyszemközt folytatták.


Megosztom
Link másolása