SZTÁR

Eddig soha nem látott gyermekkori fotók kerültek elő Meghan Markle-ról

Az unokatestvére elárulta, miben hazudott a gyerekkoráról Meghan hercegné és hogyan bánt velük gyermekkorukban.

Megosztom
Link másolása

Gyermekkorában csak egy amerikai kislány volt a sok közül.

Most pedig a világ egyik legismertebb és legtöbbet fotózott nője Meghan Markle, Harry herceg felesége.

A napokban eddig nem látott fotók kerültek elő a sussexi hercegnéről, Meghan unokatestvére ugyanis exkluzív interjút adott az egyik legolvasottabb brit bulvárlapnak.

Doria Raglan és Thomas Markle gyermeke Rachel Meghan Markle néven született 1981. augusztus 4-én. Bár a hercegné egy interjúban azt állította, olyan szegények voltak, hogy még egy 5 dolláros salátára sem tudtak beülni a szülei egy étterembe, az unokatestvérének a véleménye árnyalja a képet. Azt mondta, nem voltak gazdagok - mint ahogy ők sem -, de azért arra elég volt a pénz, amire kellett.

A 43 éves Shawn Johnson elárulta, milyen gyerek volt Meghan Markle és hogyan bánt velük.

Azt mondta,

mindig nagyon kedves volt, magával ragadó egyéniség, és már gyermekkorában is igazi sztár. Korához képest nagyon érett volt. Mindig vigyázott a többiekre, és gondoskodott róluk. Rendszeresen találkoztak a nagymamájuknál és nagyon jó gyerekkoruk volt.

Azt is elmondta,

csodás gyerekkorának része volt Meghan is, jó volt vele lenni.

Hozzátette:

"Éreztük, hogy egyszer még valami nagyszerű dolgot fog csinálni."

Kiderült, hogy Meghan Markle édesanyjának a lánya volt a legfontosabb, ő állt a középpontban. Igyekezett neki boldog gyermekkor biztosítani, a lánya magánoktatásban részesült, luxusnyaralásokon vett részt Hawaiin, járt Disneylandben. Sőt, Meghan eljutott Londonba is, ahol a Buckingham-palota előtt készült fotó róla és gyermekkori legjobb barátnőjével.

Ez azért nem ugyanaz a szituáció, mint amit Meghan Markle később felvázolt. Azt állította ugyanis egy 2021-ben írt levélben, hogy 13 éves korától dolgoznia kellett, hogy megélhessenek.

Meghan unokatestvére elárulta a Daily Mailnek, hogy huszonévesen sodródtak el egymás mellől, elveszítette vele a kapcsolatot. Igazság szerint a hercegné az anyját kivéve mindenkitől eltávolodott a családban, a saját apjával sem áll szóba. Arról is beszélt, hogy az azért megdöbbentette, ahogyan az utóbbi években viselkedett Meghan Markle.

Ezzel nyilvánvalóan a brit királyi családdal való szakításra és Harry családjával való kapcsolatára célzott.

A fotókat erre a linkre kattintva láthatjátok.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történt John Travolta arcával? Mikor műtötték át lárvaarcú, gumibabaszerű pasivá?
Teljesen megváltozott a 70 éves színész külseje. Hová lett a sármos férfi?

Megosztom
Link másolása

Egyszerűen borzalmas az "örök fiatalság" trendje.

Borzalmas, hogy a közeg, a mindenhol tapasztalható ageism belehajszolja az embereket abba, hogy igyekezzenek nemhogy néhány, de akár 20-30 évvel fiatalabbnak látszani.

Borzalmas, hogy sokan hülyének nézik és semmibe veszik az időseket, és bárkit, akin látszik a tényleges életkora.

Rettenetes, hogy szégyellni kell a nevetőráncokat. Iszonyú, hogy egy bizonyos életkor után a nők gyakorlatilag láthatatlanná válnak, úgy tesznek, mintha nem is léteznének.

És az is szörnyű, hogy emiatt olyan plasztikai műtéteknek vetik alá magukat az emberek, ami teljesen megváltoztatja a külsejüket. (Courteney Cox azt nyilatkozta, már nagyon megbánta, hogy belevágott annak idején.)

Most, hogy a Ponyvaregény bemutatásának 30. évfordulóját ünnepelték, és a TCM Classic Film fesztiválon összeálltak néhány fotóra a film sztárja, megdöbbentett, hogy Harvey Keitelhez és Samuel L. Jacksonhoz képest hogyan néz ki John Travolta.

A szépészeti beavatkozásoknak és a festett arcszőrzetnek "köszönhetően" eltűnt a sármos idősödő férfi, és most egy lárvaarcú, negyvenesre műtött ismeretlen próbál a botox ellenére mosolyogni.

A nyaka és a keze egyébként elárulja, hogy valójában mennyi idős.

Vérzik a szívem az elveszett, nem is olyan régi világért, amikor az ember még nyugodtan megöregedhetett és nem kellett kényszeresen azt bizonygatnia, hogy milyen fiatal és makulátlan.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Itt vannak az első fotók Paris Hilton eddig soha nem látott kislányáról, Londonról!
Pár fotón a kisfia, Phoenix is látható, akit annyit bántottak a kommentelők a fejformája miatt.

Megosztom
Link másolása

Paris Hilton végre megmutatta a kislányát a rajongóinak.

Londonról ugyanis eddig még soha, sehol nem jelentek meg fotók.

A celeb influencert arról faggatták nemrég, hogy miért nem tesz közzé képeket a kislányáról, miért csak a fiát mutogatja a közösségi médiában.

Annak idején rengetgen bántották a kis Phoenix-t a hozzászólók a fejformája miatt.

Amikor ugyanis az első képeket publikálta a kisfiáról, a kommentelők azt írták neki, hogy túlságosan nagy a gyerek feje, valami baj van vele, és "nem normális". Paris Hiltont megdöbbentette a hozzászólók durvasága, azt mondta, megszakadt a szíve amiatt, hogy ilyen kegyetlenek tudnak lenni.

Most együtt is látható a két gyermek az egyik fotón.

A 43 éves hírességnek és férjének 2023 januárjában született meg a kisfia, 2023 novemberében pedig a kislánya.

Mindkét gyermeket béranya hordta ki és szülte meg.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Döbbenet! Így nézett ki Mikes Anna szinte még tinilányként, amikor a tévében szerepelt
Felbukkant egy felvétel, amin Krausz Gábor szerelmére rá sem lehet ismerni! Mutatjuk a videót.

Megosztom
Link másolása

Érdekes felvétel került elő Youtube-on Mikes Annáról, Krausz Gábor szerelméről.

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt.

Azért hívták be őket, mert mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

A műsorban a szupercuki és már akkor is komoly Mikes Anna egy titkot is elárult, amit eddig nem tudtunk róla:

az egész családja sportrajongó.

Azt is elmondta, hogy sokan nem ismerik még a versenytáncot, de azon dolgoznak, hogy minél többekhez eljusson.

A teljes felvételt itt láthatjátok:

Mikes Anna és Krausz Gábor néhány hónapja alkot egy párt. Azután jöttek össze, hogy mindketten szerepeltek a Dancing with the Starsban együtt szerepeltek.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
G.w.M szerint Kulcsár Edinának aranyélete van mellette, minden napja Valentin-nap
G.w.M azt is megmondta, mi kell a nőknek: „Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve”.
Sassy - sassy.hu
2024. április 20.


Megosztom
Link másolása

G.w.M megmondta, mi kell a nőknek.

Nemrég ugyanis a Ripostnak beszélt Kulcsár Edinával való kapcsolatáról, és arról, hogy milyen férfi ő ebben a kapcsolatban. A pár egyébként második közös gyermekét várja, Kulcsár Edina elmondta, hogyan tudta meg G.w.M, hogy újra kisbabájuk lesz.

A lap arról kérdezte a rappert, szerinte mennyire fontos, hogy egy házasságban minden nap elhangozzon a "szeretlek" szó. Varga Márk azt mondta:

"Nem azt tartom fontosnak, hogy minden nap elmondjam a feleségemnek. Szerintem sokkal fontosabb ennél, hogy a felek őszintén beszéljenek egymással. El kell mondani a jót és a rosszat is, hogy senkiben se legyenek kétségek. Ez véleményem szerint a hosszú kapcsolat titka".

Szerinte az is fontos, hogy a nő, nőnek érezze magát minden pillanatban. Azt is elárulta, hogy milyen férjnek tartja magát

"Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve. Hogy úgy fogalmazzak, Edinának nem egy évben egyszer van Valentin-napja, neki Valentin-élete van, évi 365 napon keresztül"

- mondta a rapper.

Kulcsár Edina hosszú és érzelmes posztban mondott hálát az újdonsült férjének a sok törődésért:

"A férjem szeretete és támogatása az, ami nap mint nap körbe ölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel. Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz!"

Forrás: Ripost

Megosztom
Link másolása