SZTÁR

Botrányt okozott Michael Caine fura kijelentése, amikor a hosszú élet titkáról kérdezték

A 90 éves színész másik meghökkentő kijelentése az intimitás koordinátorokról szólt

Megosztom
Link másolása

Michael Caine szerint a hosszú és boldog élet titka:

ne egyél nasit az étkezések között, hordj edzőcipőt és válassz magadnak fiatalabb feleséget!

Ez utóbbi állítása sokaknál kiverte a biztosítékot. Első és többedik hallásra is durva szexizmus - csak az enyhít rajta valamelyest, ha mellé tesszük a színész életét: 50 éve él boldog házasságban ugyanazzal a nővel. Aki 14 évvel fiatalabb a művésznél, de azért ha egymás mellé állnak, csak két öregembert látunk. A színész 1973-ban vette feleségül Shakira Baksh modellt, miután meglátta őt egy tévéreklámban és felkutatta. A nő akkor 26, a férfi pedig 40 éves volt. Született egy lányuk és három unokájuk, akikről azt mondja, hogy valójában ők segítenek neki fiatalon tartani magát:

„Az ember örökké élni akar, hogy láthassa, mit kezdenek az életükkel”.

A The Mail magazinnak adott interjújában Michael Caine azt is elmondta, hogy a hosszú életre vonatkozó tanácsához annyit még hozzáfűzne, hogy

„vigyázni kell, hogy ne essünk el”.

Az Oscar-díjas színész, aki több mint 160 filmben szerepelt, a politikai korrektséget a legvisszásabb változások közé sorolja, amelyet 70 éves pályafutása alatt megélt. A modern filmforgatásokon dolgozó intimitás-koordinátorokat is támadja, akiknek az a dolga, hogy a színészek ne lépjék át a határt a szexjelenetek forgatása közben (ez a munkakör a #MeToo mozgalom megszületése óta vált általánossá).

Azt mondja:

„Hála Istennek, hogy 90 éves vagyok, és már nem játszom szerelmes férfit, ez minden, amit mondhatok. Az én időmben csak megcsináltad a szerelmi jelenetet, és továbbléptél anélkül, hogy bárki is beleszólt volna. Ez az egész megváltozott.”

Legutóbbi filmjében, A nagy szökésben egy második világháborús veteránt alakít, aki kioson az idősek otthonából, hogy részt vegyen a normandiai D-nap, a partraszállás 70. évfordulójára rendezett megemlékezésen.

A főszereplő Glenda Jackson, aki júniusban hunyt el 87 éves korában, közvetlenül a film bemutatója előtt. Sir Michael azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy a nő rossz egészségi állapotban volt a forgatás alatt.

„Teljesen megdöbbentett, amikor meghalt - mondja. - Ő egy igazi szuperhős volt. Nem tűnt betegnek vagy ilyesmi.”

A 90 éves színészt nemrégiben Barbadoson látták egy járókerettel sétálni, azt mondja, állandóan elesik, emiatt van szüksége támaszra. Öt éve használja, mióta a jégen elcsúszott és gerincműtéten esett át.

A filmben szereplő társa, a 89 éves John Standing együtt érez vele, és azt mondja: „Szörnyű, amikor hirtelen összeesel a járdán.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása