SZTÁR

Botrányt okozott Michael Caine fura kijelentése, amikor a hosszú élet titkáról kérdezték

A 90 éves színész másik meghökkentő kijelentése az intimitás koordinátorokról szólt

Megosztom
Link másolása

Michael Caine szerint a hosszú és boldog élet titka:

ne egyél nasit az étkezések között, hordj edzőcipőt és válassz magadnak fiatalabb feleséget!

Ez utóbbi állítása sokaknál kiverte a biztosítékot. Első és többedik hallásra is durva szexizmus - csak az enyhít rajta valamelyest, ha mellé tesszük a színész életét: 50 éve él boldog házasságban ugyanazzal a nővel. Aki 14 évvel fiatalabb a művésznél, de azért ha egymás mellé állnak, csak két öregembert látunk. A színész 1973-ban vette feleségül Shakira Baksh modellt, miután meglátta őt egy tévéreklámban és felkutatta. A nő akkor 26, a férfi pedig 40 éves volt. Született egy lányuk és három unokájuk, akikről azt mondja, hogy valójában ők segítenek neki fiatalon tartani magát:

„Az ember örökké élni akar, hogy láthassa, mit kezdenek az életükkel”.

A The Mail magazinnak adott interjújában Michael Caine azt is elmondta, hogy a hosszú életre vonatkozó tanácsához annyit még hozzáfűzne, hogy

„vigyázni kell, hogy ne essünk el”.

Az Oscar-díjas színész, aki több mint 160 filmben szerepelt, a politikai korrektséget a legvisszásabb változások közé sorolja, amelyet 70 éves pályafutása alatt megélt. A modern filmforgatásokon dolgozó intimitás-koordinátorokat is támadja, akiknek az a dolga, hogy a színészek ne lépjék át a határt a szexjelenetek forgatása közben (ez a munkakör a #MeToo mozgalom megszületése óta vált általánossá).

Azt mondja:

„Hála Istennek, hogy 90 éves vagyok, és már nem játszom szerelmes férfit, ez minden, amit mondhatok. Az én időmben csak megcsináltad a szerelmi jelenetet, és továbbléptél anélkül, hogy bárki is beleszólt volna. Ez az egész megváltozott.”

Legutóbbi filmjében, A nagy szökésben egy második világháborús veteránt alakít, aki kioson az idősek otthonából, hogy részt vegyen a normandiai D-nap, a partraszállás 70. évfordulójára rendezett megemlékezésen.

A főszereplő Glenda Jackson, aki júniusban hunyt el 87 éves korában, közvetlenül a film bemutatója előtt. Sir Michael azt mondta, fogalma sem volt arról, hogy a nő rossz egészségi állapotban volt a forgatás alatt.

„Teljesen megdöbbentett, amikor meghalt - mondja. - Ő egy igazi szuperhős volt. Nem tűnt betegnek vagy ilyesmi.”

A 90 éves színészt nemrégiben Barbadoson látták egy járókerettel sétálni, azt mondja, állandóan elesik, emiatt van szüksége támaszra. Öt éve használja, mióta a jégen elcsúszott és gerincműtéten esett át.

A filmben szereplő társa, a 89 éves John Standing együtt érez vele, és azt mondja: „Szörnyű, amikor hirtelen összeesel a járdán.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Polyák Lilla fia egyre sikeresebb Kanadában, felfedezték nem mindennapi tehetségét
Kevesen gondolták, hogy épp a fiuk, Bulcsú fog ilyen sikereket elérni.

Megosztom
Link másolása

Gömöri András Máté és Polyák Lilla külföldre költözése sokakat meglepett, de a jelek szerint jó döntést hoztak, lassan mind a hárman megtalálják a számításukat Kanadában. A felnőttek esetében ezen nem is csodálkozik senki, de velük tartott Bulcsú is, aki még csak 17 éves.

Mégis ő az, aki már azzal büszkélkedhet, hogy felfedezték őt a távoli országban.

Így beszél róla büszke édesanyja a Tényekben:

„Abszolút folyamatosan 80 százalék fölött teljesít, amiért itt már oklevelet is adnak, nagyon szépen veszi az akadályokat.

Jazz-zongorával kezdett el foglalkozni, és ezzel is akar továbbtanulni. Most már négy zenekarban játszik, amiből kettő iskolai, kettő azon kívüli.

Elkezdték őt megtalálni, felfedezni, és szerintem ezt rettenetesen élvezi, néha túl is hajtja magát”.

A riportból az is kiderül, hogy a színészképzésre járó Gömöri András Máté már forgatott néhány alkalommal, az énekesnő pedig alapított egy menő zenekart.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Nem szégyenlősködött Suri Cruise: fotón a tinirománc New York szívében!
Egy buli után kapták lencsevégre New Yorkban a 18 éves Suri Cruise-t, amint megcsókolta barátját, Toby Cohent.

Megosztom
Link másolása

Nem szégyenlősködött Suri Cruise szerdán a Central Parkban, amikor Toby Cohent nyilvánosan megcsókolta. Katie Holmes és Tom Cruise lánya kezdeményezett, ezt a bensőséges pillanatot kapta el egy lesifotós.

Cohen örült a gesztusnak, és vissza is csókolta a lányt,

miközben a derekát fogta. Később pedig megfogta a lány kezét, amikor már andalogtak.

A Daily Mail szerint a Suri mutatóujján lévő gyűrű egy „ígéretgyűrű" lehetett,

ami azt fejezi ki a másik irányába, hogy a viselője csak vele randizik.

A jóképű tinédzser Suri kísérője volt a LaGuardia középiskolai bálon, amelyre a hét elején került sor az Ascent Lounge-ban Manhattan belvárosában.

Cohen egy kezdő énekes és dalszerző, aki ősszel a tekintélyes bostoni Berklee College of Music-ra készül. Suri - aki táncot tanult - Pittsburgh-be menne.

A Central Parkban úgy tűnt, hogy hihetetlenül közel állnak egymáshoz, és a kapcsolat nem újkeletű.

Erre utalt a Daily Mail szerint az is, hogy miközben folyamatosan beszélgettek, végig egymás szemébe néztek.

Ez volt az első alkalom, hogy Surit egy barátjával látták.

A tinit általában az anyjával, Katie-vel fotózzák. Katy Holmes nem gyakran viszi magával Surit a vörös szőnyeges rendezvényekre az egészséges magánélet jegyében, ezért inkább csak New York utcáin lehet kettejüket látni. Az apjával, Tom Cruise-zal alig tartja a kapcsolatot.

A fotókat a szerelmesekről a Daily Mail oldalán lehet megtekinteni.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ma 42 éves: önfeledten, gyerekeivel ugrálós fotón se láttad még Vilmos herceget - idáig!
Negyvenkettedik születésnapját ünnepli Vilmos herceg, és ha azt hiszed, hogy egy karót nyelt, pezsgőspoharat mutató fotóval ünnepel Instán, hát tévedsz.

Megosztom
Link másolása

Vilmos herceg a közösségi médiában egy szokatlanul cuki családi fotót tett közzé, amit (állítólag) felesége, Kate Middleton készített.

A boldog családapa, aki nem mellesleg herceg, gróf és báró is, gyermekei kezét fogva ugrik a levegőbe önfeledten.

Egy tengerparti napon készült a bűbájos kép, amelyen a gyerekek, Sarolta, György és Lajos is szerepelnek. A norfolki strandon ugranak a magasba, kézen fogva. Mindenkin boldog mosoly - még Vilmos arcán is.

„Boldog születésnapot Papa, mindannyian nagyon szeretünk! Cx”

- írta alá a Prince and Princess of Wales Instagram fiók friss fotóját Katalin hercegné.

Maga Károly király sem maradt ki a metaverzumi szülinapi jókívánságokból. A királyi család Instagram Storyjában osztott meg szívhez szóló köszöntést.

„Nagyon boldog születésnapot kívánunk a walesi hercegnek”

– tett közzé ezzel a szöveggel egy fekete-fehér fotót, amint kezében fogja a még gyermek herceget. Ez a 24 órán át elérhető fotó is kiakasztja a cukiságfaktort.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hiába gyönyörű, Hunyadi Donatellát ezek miatt bántják a kommentelők
A kedves fiatal lány felsorolta, mik azok a dolgok rajta, amik miatt a legtöbb negatív kommentet kapja.

Megosztom
Link másolása

Sokszor a szinte hibátlan emberekbe is beleszállnak a rosszindulatú kommenthuszárok, akik talán sosem néznek tükörbe, hiszen ha megtennék, biztosan megértőbbek lennének mások létező, vagy képzelt szépséghibáival kapcsolatban.

Hunyadi Donatella nagyon szép ifjú hölgy, hibátlan alakkal, szép hajjal, csinos arccal, alig elképzelhető, hogy még benne is találnak kivetnivalót egyesek.

„Felkerült egy interjú, amit rengetegen megnéztek, és minél többen megnézik, annál több negatív komment jön. Nem értettem, miért írnak ilyeneket: távol állnak a szemei egymástól, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra”

- mesélte a ZWord című podcast-ben kicsit összeszorult torokkal.

Később így folytatta:

„Volt, amikor kicsit meginogtam, és majdnem elmentem egy depressziós irányba. Hála Istennek, annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem.”


Megosztom
Link másolása