SZTÁR

Botrány a Vígszínházban, most Rudolf Pétert vádolják: „Hazugság, amiket állít, és nem értem, hogy miért tesz ilyet”

A színházigazgatók élete sem fenékig tejfel. Mindig lesz, aki megbántva érzi magát, de kinek van igaza?

Megosztom
Link másolása

Most Székely Csaba drámaíró tárta fel, hogy micsoda furcsaságok zajlanak a színfalak mögött. A társadalmi megosztottságról szóló előadását tavaly, több hónapos előkészítő munka után törölték. A színház akkor így fogalmazott:

„A szövegkönyv első változatának leadási határideje május 1-je volt. Május 9-én volt az olvasópróba, amelyen a színművészek nem tudták a színházi szokásoknak megfelelően a darabot végigolvasni, ugyanis a szövegkönyv nem készült el,

csupán az első felvonás szövegkönyvének első tervezete.”

Székely Csaba most gyávaságnak nevezte, amiért az igazgató így döntött:

„Rudolf Pétert egész életemben tiszteltem, tehetséges színésznek tartom, éppen ezért az volt bennem, hogy szeretnék adni valamit neki, amitől szeretni fogják a színházát, új közönséget tud bevonzani, és olyan kritikai visszhangot kelt, amilyen eddig még nem volt. Ez a gesztus végül is nem valósulhatott meg.

Az, hogy teljesen ingyen végigdolgozol rabszolgatempóban három hónapot, majd kirúgnak egy hivatalos ügyvédi levéllel, és meg se beszélik veled, hogy miért, szerintem egyáltalán nem elegáns, így nem lehet bánni egy emberrel, ezt nem lenne szabad”

- fogalmazott a Blikk szerint a szerző. Így folytatta:

„Azt mondta, én azelőtt írtam ki a Facebookra, hogy ez az előadás nem fog megvalósulni, mielőtt ő úgy dönthetett volna, hogy esetleg elhalasztja. Az az igazság ezzel szemben, hogy

én csak azután tettem ki ezt a posztot a Facebookra, miután a színház ügyvédeitől megkaptam a hivatalos leveleket, hogy nem lesz előadás. Hazugság, amiket állít, és nem értem, hogy miért tesz ilyet.

Mi a humanizmus szellemében dolgozunk, az emberiességet terjesztjük a világban, ez az egyik feladatunk, és ha valaki ez ellen vét, nem biztos, hogy alkalmas a színházvezetői posztra”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Szívszorító üzenettel emlékezett meg Gesztesi Károlyról apák napján Liptai Claudia
„Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig” - írta.

Megosztom
Link másolása

Június harmadik vasárnapja ezúttal is az édesapákról szól. Sorra jelennek meg a sztárok megható üzenetei, melyben vagy saját édesapjuknak vagy gyermekük édesapjának köszönik meg a szebbnél szebb, közös pillanatokat.

Liptai Claudia is csatlakozott a köszöntésekhez és szívszorító módon emlékezett nagyobbik fiának édesapjáról, Gesztesi Károlyról.

Természetesen kisebbik fiának édesapját, Pataki Ádámot is köszöntötte.

A poszthoz két képet montázsolt, az egyiken Gesztesi és fia, a másikon pedig Pataki és fia láthatók.

„Apák napján mindig megnézem ezt a két fotót. És a szívem túlcsordul. Micsoda boldogságban készültek ezek a képek. Drága Tobi, Ádám mindketten életem legszebb szerepével ajándékoztatok meg amikor apukái letettek a gyermekeimnek. Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig”

- írta a fotókhoz, amit ITT lehet megnézni.

Via: BLIKK


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Most először szólalt meg Taylor Swift exe - őszintén beszélt a szakításukról
Több mint hat évig voltak együtt, mielőtt váratlanul véget ért volna kapcsolatuk.
K.O. - sassy.hu
2024. június 16.


Megosztom
Link másolása

Taylor Swift és egykori barátja, Joe Alwyn több mint hat évig voltak együtt, már mindenki a következő lépést találgatta, amikor kiderült, hogy a páros váratlanul szakított.

Swift azóta kiadott egy lemezt, amiből lehet következtetni pár részletre a kapcsolatukat illetően, most - egy évvel a szakítást követően - azonban megszólalt a 33 éves színész.

Legújabb filmje, a Kinds of Kindness kapcsán adott egy interjút a Sunday Times Style magazinnak, de a szerepe mellett persze nem hagyhatták ki a Taylor Swift-kapcsolatot sem.

A színészt arról kérdezték, meghallgatta-e az énekesnő új albumát, mire ő egy kicsit kitérő válasszal így felelt:

„Remélem, hogy mindenki átérzi és megérti azokat a nehézségeket, amelyek egy hosszú, szeretetteljes, teljesen elkötelezett, több mint hat és fél éves kapcsolat végével járnak. Nehéz dolog ezen eligazodni. Ami szokatlan és abnormális ebben a helyzetben, az az, hogy egy héttel később hirtelen minden a nyilvánosság elé került, és a külvilág is mérlegelni kezdett.”

Szerinte ugyanis a nyilvánosság boncolgatása egy „nagyon is irreális térbe” került, ahol az emberek teljesen kifordították a történteket és mindenki megpróbálta felállítani a saját történetszálát.

„Az igazság az, hogy mindig lesz egy szakadék aközött, amit tudunk és amit mondunk. De én megbékéltem ezzel.”

- zárta le a témát a férfi.

Via: Refresher


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ezzel az édes, gyermekkori fotóval köszöntötte Vilmos herceg Károly királyt apák napja alkalmából
Az is kiderült, hogy hívja a trónörökös édesapját.

Megosztom
Link másolása

Ezen a vasárnapon tartják nálunk, illetve a briteknél is az apák napját, aminek egyre nagyobb hagyománya kezd kialakulni Magyarországon is. Ilyenkor a legtöbben megemlékeznek valamilyen módon a édesapjukról, és megköszönik az együtt töltött évek legszebb pillanatait.

Így tett most Vilmos herceg is, aki Instagramon osztott meg egy édes, gyerekkori fotót.

A fotó 1984-ben készült és édesapja, valamint ő látható rajta focizás közben. A trónörökös a képen még kétéves sem volt.

A poszthoz pedig azt írta: „Boldog apák napját, Pa. W”

Az uralkodói családnak ezek szerint mozgalmas hétvégéje volt, ugyanis szombaton tartottak nagy ünnepi díszmenetet Károly király tiszteletére, ahol

a rákbeteg uralkodó mellett fél év kihagyás után, mindenki legnagyobb meglepetésére feltűnt a szintén rákkal küzdő Katalin hercegné is.

A hercegnén nyoma sem volt a kemoterápiás kezelés okozta megterhelésnek, pedig ugyanaznap posztjában még arról osztott meg részleteket, hogy egyes napok bizony nagyon fárasztóak, és még messze van a vége.

Via: FemCafé


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Tornóczky Anita 19 éves volt, amikor beleszeretett a 15 évvel idősebb Bochkor Gáborba
Ki hinné, hogy egykor tényleg szerelmesek voltak egymásba? Tornóczky Anita olyasmit is tud a rádiósról, amit kevesen.

Megosztom
Link másolása

Hihetetlen, de egykor tényleg szerelmesek voltak: Bochkor Gábor és Tornóczky Anita régi románcát elevenítették fel.

Nem sokan emlékeznek rá, de 25 évvel ezelőtt Bochkor Gábor és Tornóczky Anita egy párt alkotott.

Amikor összejöttek, Anita még csak 19 éves volt, a rádiós pedig már a harmincas éveiben járt.

Az immár kutyatrénerként dolgozó korábbi tévés az ATV #Bochkor című műsorának gyakori vendége, de a kapcsolatukat nem szokták felemlegetni. Bochkor Gábor 60. születésnapi buliján viszont a régi emlékekről is szó volt.

"A nő, aki mindannyiunk közül a legközelebbről látta Bochkor Gábort, és olyanokat is tud róla, amit nagyon kevesen"

- konferálta fel Till Attila.

Tornóczky Anita ez alkalomból elárult pár történetet. Elmesélte például, hogy annak idején, amikor Bochkor Gábornak hajnali fél ötkor kellett kelnie a reggeli rádióműsorok miatt, ő is felébredt vele együtt. A mai napig fel szokott ébredni 4:30-kor, annyira erős ez az emlék. De másról is szó volt.

"Emlékszem, egyszer kirándulni mentünk, én 19 évesen nagyjából ezt klasszikus módon képzeltem, hogy elmegyünk egy erdőbe hátizsákkal, és sétálunk. A valóság viszont az volt, hogy beszálltunk a Mercibe, te dohányoztál, és kocsikáztuk a pilisi dombok között"

- mesélte Anita.

A népszerű rádióssal két és fél évig volt együtt. Egy kis különválás után újra megpróbálták, de nem sült el jól a dolog, ezért úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, és inkább barátok maradnak.

Forrás: Femina.hu

Megosztom
Link másolása