SZTÁR

Azahriah rajongóit a szakadó eső sem állíthatta meg: telt ház várható a Puskás Arénában

Különleges élményben lesz részük azoknak, akik ott lesznek a koncerten, még egy gigantikus kéznek is szerepe lesz a látványban!

Megosztom
Link másolása

Azahriah, a magyar zenei élet egyik legnagyobb tehetsége három napos koncertsorozatra készül hónapok óta.

Miután az első koncertet meghirdették a Puskás Arénába május 25-re, az érdeklődés olyan nagy volt, hogy két további dátumot is ki kellett tűzni. Az első napra szóló jegyek gyakorlatilag órák alatt fogynak el, erről Azahriah, vagyis Baukó Attila nemrég beszélt a Friderikusz-podcastban.

Úgy néz ki, hétvégén Azahriah tripla teltházas koncertet ad, és hardcore rajongóit még a pénteki szakadó eső sem akadályozta meg abban, hogy letáborozzanak a stadion környékén.

Azahriah sikerei és népszerűsége

Azahriah karrierje üstökösként ível felfelé. YouTube-on több mint félmillióan követik, videói megtekintése összesen több százmilliónál jár. Spotify-on a legtöbbet lejátszott magyar előadók közé tartozik.

Az énekes-dalszerző annak idején először a Budapest Parkot töltötte meg, fellépett már a Sziget Nagyszínpadán is - először 2022-ben -, tavaly sikeres koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, idén pedig villámgyorsan eladták a 3, Puskás Arénába meghirdetett koncertre a jegyeket.

Rajongói közt ismert emberek is akadnak, Nagy Bandó András például a lánya miatt kezdte el hallgatni.

Azahriah nemzetközi sikerei és tervei

Azahriah zenéjét egyre többen ismerik külföldön is. 2023-ban rövid európai turnén vett részt, és levette a lábáról a közönségét. Van olyan külföldi rajongója, aki miatta tanul magyarul.

Folyamatosan új dalokon dolgozik, új inspirációkat gyűjt - nemrég a két háború közti Magyarországon készült dalokat tanulmányozta. Koncertjeit igyekszik színvonalasan és látványosan megtartani.

Friderikusz Sándornak elmondta, hogy benne lehet a pakliban akár a nemzetközi karrier is, de majd meglátja, mit hoz a jövő.

A koncert előkészületei és a látványvilág

Azahriah koncertjein rendszerint különleges látványvilágot és egyedi produkciót kapnak a rajongók. A Puskás Arénában tartott tripla koncert sem lesz kivétel: a szervezők grandiózus látványt és számos meglepetést ígérnek.

A májusi 3 koncerten egy gigantikus kéz is szerepet kap majd, erről a Daru Szív Facebook-oldalon tettek közzé egy videót (várj, amíg betölt):

Az időjárás egyelőre kedvez a koncertnek, estére az Időkép tiszta időt jósol. De valószínűleg a zápor sem tántoríthatja el Azahriah rajongóit...


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Minden szem Katalinra szegeződött, pedig Lajos herceg ezúttal is igencsak szórakoztató volt
Nem ez volt a legizgalmasabb esemény Lajos herceg számára, és ezt nem is rejtette véka alá.

Megosztom
Link másolása

Június 15-én tartották a britek egyik nagy nemzeti eseményét: egy óriási parádét Károly király tiszteletére. A palota hetekkel ezelőtt hivatalos közleményben tájékoztatta a népet arról, hogy Katalin hercegné biztosan nem vesz részt a menet főpróbáján, ami aláapján arra lehetett következtetni, hogy magát a felvonulást is kihagyja, azonban

mindenki legnagyobb meglepetésére, a rákbetegséggel diagnosztizált és éppen kemoterápiás kezelésen áteső Kate Middleton mégis csak részt vett az eseményen.

Vele tartott férje, Vilmos herceg és három gyermekük, György, Sarolta és Lajos herceg is, akik a parádé után a Buckingham-palota erkélyéről integettek a tömegnek.

Lajos herceg már korábban is felhívta magára a figyelmet szórakoztató grimaszaival, és ez ezúttal sem történt másképp, a kis hercegnek ezúttal is az arcára volt írva, mennyire „élvezi” a műsort.

A róla készült felvételt itt lehet megnézni:

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Szívszorító üzenettel emlékezett meg Gesztesi Károlyról apák napján Liptai Claudia
„Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig” - írta.

Megosztom
Link másolása

Június harmadik vasárnapja ezúttal is az édesapákról szól. Sorra jelennek meg a sztárok megható üzenetei, melyben vagy saját édesapjuknak vagy gyermekük édesapjának köszönik meg a szebbnél szebb, közös pillanatokat.

Liptai Claudia is csatlakozott a köszöntésekhez és szívszorító módon emlékezett nagyobbik fiának édesapjáról, Gesztesi Károlyról.

Természetesen kisebbik fiának édesapját, Pataki Ádámot is köszöntötte.

A poszthoz két képet montázsolt, az egyiken Gesztesi és fia, a másikon pedig Pataki és fia láthatók.

„Apák napján mindig megnézem ezt a két fotót. És a szívem túlcsordul. Micsoda boldogságban készültek ezek a képek. Drága Tobi, Ádám mindketten életem legszebb szerepével ajándékoztatok meg amikor apukái letettek a gyermekeimnek. Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig”

- írta a fotókhoz, amit ITT lehet megnézni.

Via: BLIKK


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Most először szólalt meg Taylor Swift exe - őszintén beszélt a szakításukról
Több mint hat évig voltak együtt, mielőtt váratlanul véget ért volna kapcsolatuk.
K.O. - sassy.hu
2024. június 16.


Megosztom
Link másolása

Taylor Swift és egykori barátja, Joe Alwyn több mint hat évig voltak együtt, már mindenki a következő lépést találgatta, amikor kiderült, hogy a páros váratlanul szakított.

Swift azóta kiadott egy lemezt, amiből lehet következtetni pár részletre a kapcsolatukat illetően, most - egy évvel a szakítást követően - azonban megszólalt a 33 éves színész.

Legújabb filmje, a Kinds of Kindness kapcsán adott egy interjút a Sunday Times Style magazinnak, de a szerepe mellett persze nem hagyhatták ki a Taylor Swift-kapcsolatot sem.

A színészt arról kérdezték, meghallgatta-e az énekesnő új albumát, mire ő egy kicsit kitérő válasszal így felelt:

„Remélem, hogy mindenki átérzi és megérti azokat a nehézségeket, amelyek egy hosszú, szeretetteljes, teljesen elkötelezett, több mint hat és fél éves kapcsolat végével járnak. Nehéz dolog ezen eligazodni. Ami szokatlan és abnormális ebben a helyzetben, az az, hogy egy héttel később hirtelen minden a nyilvánosság elé került, és a külvilág is mérlegelni kezdett.”

Szerinte ugyanis a nyilvánosság boncolgatása egy „nagyon is irreális térbe” került, ahol az emberek teljesen kifordították a történteket és mindenki megpróbálta felállítani a saját történetszálát.

„Az igazság az, hogy mindig lesz egy szakadék aközött, amit tudunk és amit mondunk. De én megbékéltem ezzel.”

- zárta le a témát a férfi.

Via: Refresher


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ezzel az édes, gyermekkori fotóval köszöntötte Vilmos herceg Károly királyt apák napja alkalmából
Az is kiderült, hogy hívja a trónörökös édesapját.

Megosztom
Link másolása

Ezen a vasárnapon tartják nálunk, illetve a briteknél is az apák napját, aminek egyre nagyobb hagyománya kezd kialakulni Magyarországon is. Ilyenkor a legtöbben megemlékeznek valamilyen módon a édesapjukról, és megköszönik az együtt töltött évek legszebb pillanatait.

Így tett most Vilmos herceg is, aki Instagramon osztott meg egy édes, gyerekkori fotót.

A fotó 1984-ben készült és édesapja, valamint ő látható rajta focizás közben. A trónörökös a képen még kétéves sem volt.

A poszthoz pedig azt írta: „Boldog apák napját, Pa. W”

Az uralkodói családnak ezek szerint mozgalmas hétvégéje volt, ugyanis szombaton tartottak nagy ünnepi díszmenetet Károly király tiszteletére, ahol

a rákbeteg uralkodó mellett fél év kihagyás után, mindenki legnagyobb meglepetésére feltűnt a szintén rákkal küzdő Katalin hercegné is.

A hercegnén nyoma sem volt a kemoterápiás kezelés okozta megterhelésnek, pedig ugyanaznap posztjában még arról osztott meg részleteket, hogy egyes napok bizony nagyon fárasztóak, és még messze van a vége.

Via: FemCafé


Megosztom
Link másolása