SZÍNES

TikTok videóban mutatták meg, hogyan verték szét a tengerparti lakást - a tulaj is látta

Nagyon nem volt jó ötlet.
Sassy - sassy.hu
2022. augusztus 05.


Megosztom
Link másolása

Döbbenetes esetről számolt be az RTL Klub híroldala.

Egy csoport fiatal ugyanis borzalmas pusztítást végzett egy lakásban, amit tengerparti nyaralásra foglalt a romániai Mamaián.

Kitört ajtók, tönkretett falak, eltört székek és kanapék – ez maradt a lakásból.

Egyikőjük erről TikTokra posztolt videót - erre a linkre kattintva láthatjátok.

A posztot rengetegen látták, ám idő után törölték, mert pechükre a felvételeket a tulaj is meglátta, akitől bérelték a nyaralót. A férfit elérte az Antena1 híradója.

„Éjjel egykor lefeküdtem aludni, de két másodpercre felnéztem a TikTokra. És pont megláttam a videót, felismertem, hogy ez az a lakás, amit mi adtunk bérbe egy nappal ezelőtt”

– mondta.

Bevallása szerint gyorsan felöltözött, taxiba ült, és elment a rendőrségre. Mielőtt a fiatalok távoztak a lakásból, néhány dolgot megjavítottak, és 300 lejt, azaz 24 ezer forintot is hagytak pluszba.

A tulajdonos egyelőre nem tett panaszt, és a fiatalokat nem azonosították.

Forrás: RTL.hu

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
TikTokon mutatja meg egy milliomos dubaji háziasszony, mikkel küzd meg nap mint nap
Nem könnyű egy milliomos feleség dolga sem, rengeteg nehézséggel kell szembenézniük.

Megosztom
Link másolása

Egészen elképesztő videósorozatot osztott meg TikTok Linda Andrade, aki egy dubaji milliomos feleségeként éli mindennapjait. A sikeres üzletember felesége ugyanis arról kezdett el tartalmat gyártani, hogy milyen problémák merülnek fel a mindennapi életben, ha az ember lánya egy mocskosul gazdag férfihoz megy feleségül.

Szóval, még a milliomosoknak is vannak problémáik, bár úgy tűnik, az övék egészen más, mint az átlag embereké. Olyan problémákkal szembesülnek, amikért sokunk nagyjából bármit megadna.

Az első ilyen videójában elmagyarázta, milyen feleségül menni egy őrülten gazdag dubaji férfihoz. Ebből kiderül, hogy sosem engedi vezetni, napi húsznál is többször felhívja, sosem engedi főzni, mert mindig beülnek valahova, csak drága és márkás dolgokat vásárol neki, valamint kizárólag az első osztályon hajlandó utazni. Ráadásul minden repülés alkalmával vesz egy 24 karátos arany ékszert ajándékba.

@lionlindaa The richer the crazier, but i love it 💸😍 #rich #millionaire #dubai #uae #arab ♬ Baba fen - Haifa Wehbe

A kommentek között volt, aki vicceskedve írta, hogy veszi is a repjegyét Dubaijba vagy, hogy van-e elérhető testvére, de volt olyan is, aki azt írta:

„Ezt máshol tulajdonlásnak hívják.”

Egy másik videójában aztán folytatja, és megmutatja, mik a legrosszabb dolgok, amikkel egy milliomos feleségeként szembesülnie kell.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

SZÍNES
18 éves kora óta farigcsálják az „élő Disney-hercegnőt” a plasztikai sebészek, hogy végre tökéletesnek érezze magát
A 25 éves ausztrál lány eddig több mint húszmillió forintnyi összeget költött szépészeti beavatkozásokra. És még nincs vége a műtéteknek.
Sassy - sassy.hu
2023. május 22.


Megosztom
Link másolása

Barbie-hoz vagy egy Disney-hercegnőhöz szeretett volna hasonlítani egy 25 éves lány.

Jazmyn Forrest ezért 18 éves kora óta rendszeresen befekszik a plasztikai sebészek kése alá.

Eddig 100 ezer dollárt, vagyis több mint 20 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra, hogy végre elégedett legyen a külsejével, ám a műtéteknek még nincs vége.

Nemrég TikTokon egy olyan videót osztott meg, amin látszik, hogy egy újabb beavatkozáson van túl.

@jazmyn..forrest Update for all you 🙈 #rhinoplasty #foreheadreduction ♬ original sound - Jazmyn Forrest

A folytatásért, kérjük, lapozz:Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Kizárólag szélesvásznon látható hibát talált egy rajongó a Jóbarátokban
Óriási, négyzet alakú lyuk tátong Joey és Chandler lakásának falán.

Megosztom
Link másolása

Már majdnem 20 év telt el azóta, hogy az egyik legnépszerűbb tévés sorozat, a Jóbarátok évadzáróját leadták, de van, aki azóta sem tudja megunni.

A sorozat óta eltelt időben azonban jó néhány dolog változott, nézzük csak meg a sorozatbeli divatot, a frizurákat vagy a mobilokat.

Azonban a technológia tévé szempontjából is sokat változott. A sorozat idejében még bőven hódítottak a vaskos hátú, dög nehéz tévék, amik elfoglalták a fél nappalit.

Mivel a 4:3-as képernyőarány volt az akkoriban használatos, a készítők valószínűleg nem nagyon foglalkoztak vele, mi történik a film szélén, azon a bizonyos arányon túl.

Most azonban a TikTokon előkerült egy videó, amiben a sorozat egyik rajongója feltehetően 8 milliomodjára nézi újra a részeket, amikor valami furcsa dologra lesz figyelmes.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Harvardi joghallgató lesz a börtönben született tinédzser
A texasi lány a gyermekkori szegénységet legyőzve teljes ösztöndíjat nyert a Harvardra.

Megosztom
Link másolása

A 18 éves Aurora Sky Castner elérte az általános iskolában kitűzött célját, és bejutott a Harvard jogi karára. Nem is akárhogy, teljes ösztöndíjjal .

Sky most megtette az első lépést álma felé, és summa cum laude leérettségizett.

A lány történetét mentora, Mona Hamby mesélte el, aki kulcsszerepet játszott a fiatal lány életében. A kapcsolatuk még általános iskolában kezdődött, amikor a lány csatlakozott a helyi CISD Project Mentor programjához, abban a reményben, hogy a tehetségét már korán kibontakoztathatja, azóta is nagyon közel állnak.

Sky a Galveston megyei börtönben született, ahol az édesanyját bebörtönözték, az őt nevelő édesapja pedig bipoláris zavarral küzd.

A Montgomery megyei Conroe középiskolája előtt készült fotókon, a tinédzser büszkeségtől sugárzik, miközben aranyszínű sapkájában és talárjában pózol.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása