SZÍNES

Heti horoszkóp: 2024. június 10-16. – Tudd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

Ez a hét a romantika és a barátság hete a csillagjegyek számára!

Megosztom
Link másolása

Húha, kedves Olvasó! Készülj fel egy igazán izgalmas hétre! A Szűz jegyében lévő Hold struktúrát hoz az Ikrek havának fergeteges idejébe. Az Oroszlán jegyében lévő Hold garantáltan feldobja a hangulatot és elhozza az optimizmust! Június 12-én viszont komolyra fordul a helyzet, amikor a Hold a Szűz jegyébe lép, és emlékeztet arra, hogy néha bizony rendet kell rakni a sok ötlet között.

Ráadásul a Mars is a Bika jegyébe lép, ami különösen kedvező a földjegyűeknek – most tényleg minden simán megy majd!

Pénteken a Hold a Mérleg jegyébe lép, és máris készülhetünk a hétvégére! Ez az energia vidámságot és jókedvet hoz, nézzük, hogyan hatnak ezek a csillagállások az egyes jegyekre!

Kos

Ezen a héten sok újdonságot tanulhatsz a barátságokról! Az Oroszlán jegyében lévő Hold idején tele leszel optimizmussal, és könnyen kapcsolódhatsz a társaságodhoz és barátaidhoz. Ebben az időszakban könnyebben megnyílhatsz azok előtt, akikben megbízol. Amikor a Hold a Szűz jegyébe lép, a tervezés kerül előtérbe. A hétvégén pedig a kibékülés is szerepet kaphat, amikor a Hold a Mérleg jegyébe lép.

A szerelem energiája erős ezen a héten. Ha egyedülálló vagy, készíts egy listát mindarról, amit egy partnerben keresel.

Ha kapcsolatban élsz, írj össze minden közös programot, amit a pároddal (és gyerekekkel) szeretnél csinálni. Ne fogd vissza magad, engedd, hogy az ötleteid szabadon áramoljanak! Hagyd, hogy a kreatív oldalad kibontakozzon. Figyelj az egészségedre is, mert az minden területére hatással van az életednek.

Bika

Bika jegyűként most igazán otthon érezheted magad! Az Oroszlán jegyében lévő Hold alatt remek alkalom kínálkozik, hogy izgalmas döntéseket hozz a lakásbelső dekorációjával kapcsolatban, ami új életet lehelhet otthonodba.

A Szűz jegyében lévő Hold lehetővé teszi, hogy megnyisd a szíved. És ne aggódj, a romantika folytatódik a Mérleg jegyében lévő Hold alatt is!

Bika, próbálj ki valami újat ezen a héten a szerelemben! Lépj ki a komfortzónádból. Kellemes meglepetések érhetnek, ha új dolgokat próbálsz ki a megfelelő  személlyel. Ha úgy érzed, most van itt az ideje, írj le mindent, amit a szerelemről gondolsz. Ez segít tisztázni az érzéseidet. Ha még mindig valakihez ragaszkodsz a múltból, hallgass meg néhány szomorú dalt, és énekelj velük együtt. Egy jó kis lélektisztítás után könnyebb lesz újra nyitni az új szerelem felé.

Ikrek

Ez a hét a regenerálódásról szól az újhold után, ami a te jegyedben járt. Az Oroszlán Hold továbbviszi az Ikrek Hold üzeneteit, lehetőséget adva a társasági életre és új dolgok felfedezésére. A Szűz Hold hatására jobban fogsz kommunikálni, majd a Mérleg Hold vidámságot és izgalmat hoz. A Vénusz tranzitja különösen kellemes lesz, mivel a Vénusz a te jegyedben jár. Ikrek, ezen a héten a szerelem energiája az erőfeszítésről szól.

Ha egyedülálló vagy, lépj túl az unalmas "Szia, mi újság?" üzeneteken, és engedd szabadjára a kreativitásodat az új interakciókban.

Ha kapcsolatban élsz, most van itt a tökéletes alkalom valami különlegeset tenni a kedvesedért, és tudatni vele, mennyit jelent neked. Figyeld meg, mi az, ami igazán fontos neki, és aszerint cselekedj.

Rák

Rák, az Ikrek havában a dolgok rendbetétele a fő témád, amíg a Nap a te jegyedbe nem lép. Az Oroszlán Hold idején sok időt tölthetsz a múlton való elmélkedéssel. A Szűz Hold boldogságot hoz, emiatt megosztod az ötleteidet barátaiddal és családoddal. Végül a Mérleg Hold emlékeztet az önmagadról való gondoskodás fontosságára. Rák, most tedd meg az első lépést a szerelemben, vagy lépj ki a komfortzónádból! Az univerzum bőségesen kárpótol téged, ha hajlandó vagy nyitni. Az elért siker érzése átjárja majd a lelkedet.

Ne feledd: ha kényelmetlenül érzed magad, nyugodtan térj vissza a biztonságos világodba egy kis pihenésre.

Ez az önmagadról való gondoskodás segít, hogy újra bátran elmerülhess a nagyvilágban.

Oroszlán

Heló, Oroszlán, ez a hét a diadalról szól! A Hold a te jegyedben jár, és csúcsra törő céljaid vannak. A Mars a horoszkópod legmagasabb pontján áll, ami még szorgalmasabbá és fegyelmezettebbé tesz. A Szűz Hold rendszert hoz a mindennapjaidba, ami segít a közelgő sikerek elérésében.

Oroszlán, nincs olyan, amit ne érhetnél el, ha elhatározod magad. Ugyanez igaz a szerelemre is. Ne kételkedj magadban,

még akkor sem, ha régi bizonytalanságok gyötörnek a megjelenéseddel és stílusoddal kapcsolatban. Ha egy kicsit elgondolkodsz, rájössz, hogy ezek az érzések nem is tőled származnak, mert mélyen legbelül tudod, hogy ugyanúgy méltó vagy a szeretetre, mint bárki más. Ha most úgy érzed, itt az idő, hogy megszabadulj a múlt sebeitől, dolgozz együtt egy terapeutával vagy párkapcsolati tanácsadóval, hogy magabiztosan léphess a jövőbe.

Szűz

Szűz, a pihenés lehet a legjobb választás, amikor a Hold az Oroszlánba lép. A Mars a Bika jegyében energiát ad a földjegyeknek, így védettnek, magabiztosnak és taktikusnak érezheted magad. Minden szem rád szegeződik, amikor a Hold a te jegyedbe lép, lendületet és izgalmat hozva. A Vénusz energiája segít újra felfedezni önmagad, amire szükséged is lesz az utadon.

Szűz, ezen a héten a szerelem energiája az első lépés megtételéről és a nyitottságról szól. Ez mindenkinek mást jelent, különösen, ha már kapcsolatban élsz.

Miközben új élményeket és kalandokat keresel, figyelj arra, hogy többet hallgass, amikor a partnered beszél. Néha csak annyit kell tennünk, hogy valódi érdeklődést mutatunk a másik mondanivalója iránt, hogy mélyítsük a szerelmet és szikrát gyújtsunk.

Mérleg

Üdv, Mérleg, az Oroszlán Hold most segít megtalálni a hangodat és bátorságodat, támogatva az újhold üzenetét. Amikor a Hold a Szűz jegyébe lép, fókuszálhatsz, tervezhetsz és nyitott lehetsz a szükséges változásokra. Fontos, hogy mindig ellenőrizd a terveidet és szükség esetén korrigálj. Amikor a Hold a te jegyedbe lép, könnyebben eléred a heti céljaidat, köszönhetően a multitasking képességednek.

Mérleg, ezen a héten a szerelem energiája az egyensúlyról szól.

Találd meg a megfelelő arányt az énidő és a partnereddel töltött idő között, hogy igazán összekapcsolódjatok és kibontakozhasson a szerelmetek.

Túl sok idő külön vagy túl sok idő együtt problémákat okozhat, de a helyes egyensúly hosszú távú lehetőségeket teremthet. Ne felejts el többet nevetni és keresd alkalmakat, hogy nevessetek együtt.

Skorpió

Szia Skorpió, az Oroszlán Hold a horoszkópod legmagasabb pontján áll, így az üzenetek most sokkal nyilvánvalóbbak és egyértelműbbek lehetnek, emlékeztetve arra, hogy te vagy a sztár. Miközben az Ikrek hava tovább alakít téged, itt van az ideje, hogy újra felfedezd és megünnepeld önmagad. A Szűz Hold még több örömteli energiát hoz, hogy növelje az önbizalmadat, miközben társasági életet élsz és új kapcsolatokat köthetsz. Skorpió, néha a szerelemben fontos, hogy teret adj a másiknak.

De néha fontos észrevenni azt is, hogy amikor a másik távolságot tart, valójában érzelmi támogatást és segítséget kér.

Bár nem tudod pótolni a terapeuta szerepét, ha a másiknak gyermekkori traumái vagy érzelmileg elérhetetlen partnerei voltak, apró dolgokkal sokat segíthetsz. Néha elég csak egy szobában lenni vele, de hagyni őt, így együtt vagytok, mégis külön. Tedd a zenét a szerelmi életed részévé, és énekelj többet, hogy megtisztítsd a lelkedet a múlt sebeitől.

Nyilas

Nyilas, ahogy mindannyian regenerálódunk az Ikrek újhold után, látni fogod, hogy a kapcsolataid háza továbbra is aktív. Az Oroszlán Hold a növekedésre és terjeszkedésre összpontosít, de rövid időre a tanulásra is, amikor felfedezel és beleszeretsz valami újba, amit tanulni és kutatni kell. A Szűz és Mérleg Hold alatt a csúcson leszel. Ünnepelj minden egyes győzelmet! Nyilas, ezen a héten a szerelem energiája igazán örömöt hozhat számodra.

Ha belemerülsz a klasszikus romantika világába, spontán kalandok várnak rád, legyen az úton, egy étteremben, a tengerparton vagy bárhol máshol.

Nevetésre is buzdítanak a csillagok. Nézzetek vígjátékokat a pároddal, vagy menjetek el egy stand-up estére, hogy támogassátok a helyi előadókat. A nevetés az étele a szerelemnek.

Bak

Bak, az Oroszlán Hold feszültséget hozhat, mivel a horoszkópod rejtett részeit nyitja meg, lehetővé téve, hogy megerősödj a múlt emlékeivel szembeni küzdelemben. A kellemes Szűz Hold nyitottá tesz az új élményekre és új mentorok megismerésére. Amikor a Hold a Mérlegbe lép, érdemes elgondolkodnod azon, merre tovább, hogy fejlődni tudj, miközben át kellene gondolod, hogyan folytathatod az utadat.

Bak, ahogy más területeken közelítesz a dolgokhoz, az nem biztos, hogy a szerelemben is működik. Végül is te is furcsán éreznéd magad, ha valaki pontokba szedve próbálna eljutni a szívedhez.

Ez a heti üzeneted a szerelemben: hagyj helyet a spontaneitásnak, mert kreatívabb vagy, mint gondolnád.

Ha muszáj tervezned, csak az alapokat ismerd meg, hogy legyen valami szilárd, amire támaszkodhatsz, ha leblokkolnál. Énekelj többet (egyedül), hogy segíts beindítani a spontán oldaladat.

Vízöntő

Vízöntő, a hét azzal kezdődik, hogy a Hold az Oroszlánban van, ami feltölti a kapcsolati házadat. Életre kelsz, felkészült és lelkes vagy a lehetőségek iránt, amiket ez a rövid tranzit hozhat, miközben a kapcsolataid virágoznak. A Szűz Hold idején nyugalom és elmélkedés vár rád, míg a Mérleg Hold összhangba hoz a céljaiddal és lehetőségeiddel.

Vízöntő, a szép napok jönnek és mennek, de az igaz szerelem örökké tart. Ez a heti üzeneted a szerelemben. Válassz bölcsen és bízz az ösztöneidben.

Egy problémás egyén attól még problémás marad, hogy te személyes projektként akarod kezelni. Hasonlóképpen, az összeegyeztethetetlenséget nem lehet meggyógyítani, és néhány ember jobb kapcsolatban van barátként vagy egyszerű ismerősként. Ha ezeket észben tartod, nem állítod magad  csalódások elé. De ha megtalálod az igazit, teljesen tedd oda magad. Ez egyszeri és megismételhetetlen lehetőség lesz!

Halak

Figyelj Halak, a héten a munkáról és barátságokról fogsz sokat beszélgetni, köszönhetően az Oroszlán Holdnak. Amikor a Hold a Szűz jegyébe lép, több beszélgetés indulhat a barátaidról és a szerelmi életedről.

Ez egy jó időszak arra, hogy kompromisszumokat köss és meghallgasd a partneredet. A Mérleg Hold segít, hogy a múlt eseményeire visszatekintve tervezd meg a jövődet.

Halak, képzeld el, milyen lenne, ha holnap varázslatosan átalakulhatnál! Ez nem csak arról szól, hogy milyen szépségideálok hatnak rád, hanem arról is, hogy felismerd a benned rejlő bájos részeket, amelyek általában rejtve maradnak. Ha megismered ezt az oldaladat, könnyebben megtalálod az ideális lelki társadat is, aki elfogadja és szereti ezt a különleges oldaladat!


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Pilóta árulta el, miért késnek ennyit a repülők, miért van ennyi probléma a járatokkal
A sok utas eleve túlterheli a rendszert, és a plusz problémák tovább nehezítik a helyzetet.

Megosztom
Link másolása

Kardinális kérdés mostanában a repülőgépek késése egész Európában. Előfordul, hogy nem 1-2, hanem 4-5 órát is várni kell, amíg elindul egy repülő, de olyan is előfordult már az elmúlt hetekben, hogy péntek helyett csak vasárnap indult egy járat...

Emiatt mindenkit izgat a kérdés, hogy mi az oka a késéseknek, illetve hogy érdemes-e egyáltalán repülőgéppel elindulni.

Erről készített nemrég videót egy pilóta. Őszintén elmondta az okokat a követőinek.

A pilóta elmondtam, hogy amúgy járatkésések általában karácsony környékén és nyáron jellemzőbbek, hiszen ilyenkor jóval többen választják a légi közlekedést. És most sok az utas.

Nem elég, hogy sok utas, és eleve túlterhelik a rendszert, de a dolgozó is túl kevés a repülőtereken.

Mivel a földi kiszolgálószemélyzetet nem fizetik meg rendesen a cégek, nem tudnak minden üres pozíciót betölteni, vagy csak nehezen találnak új embereket. Az alacsony fizetések miatt nem jelentkeznek elegen a meghirdetett munkakörökre.

Ráadásul túl sok a repülőgép a légtérben, emiatt a légiirányítók nagyon le vannak terhelve. És akkor még az időjárás is súlyosbíthatja a helyzetet.

A férfi elmagyarázta:

"Hogyha például elrepülsz Budapestről Ibizára, az nem úgy fog kinézni, hogy egy egyenes vonalban lerepülsz, hogy végre szívhassál egy kis friss levegőt is, hanem pontról pontra fogsz repülni. És ezek a légterek, amelyeken repülsz, fel vannak osztva, és lehetnek olyan légterek, ahol adott időben túl sok a repülőgép, és ezért kapsz egy résidőt. Most ami még ezen ronthat egyébként, az az, hogy az időjárás is erős faktor"

Az időjárás különösen megnehezítheti a gépek repülőterekre való megérkezését. A gépek "libasorban" érkeznek meg a repterekre, de ha van egy nagyobb vihar, akkor előfordulhat, hogy minden leáll, és egy darabig nem fogadnak repülőket, és a pilóták el sem tudnak indulni. Ez jelentős torlódásokat okozhat. A pilóta szerint a sztrájkok szintén nagyban befolyásolhatják a légi közlekedés gördülékenységét.

A teljes videót itt láthatjátok:

@abovehorizont

miért késnek a járatok? ⏳✈️‍✈️ ♬ original sound - aboveHorizont

Forrás: Femina

Megosztom
Link másolása

SZÍNES
A leghátborzongatóbb utolsó szavak, melyeket haldoklók mondtak az ápolóknak
Megrázó mondatok csak erős idegzetűeknek.

Megosztom
Link másolása

Az egészségügyisek a születéstől a halálig mindent látnak - de vannak pillanatok, amelyek nagyon megmaradnak bennük. A halálos betegek mellett lenni gyakran azt is jelenti, hogy az orvosok és az ápolók azok, akik az utolsó szavaikat hallják.

De mi van akkor, ha ezek a szavak hátborzongatóak?

Ezt szerette volna megtudni egy közösségi média felhasználó, aki megkérdezte a Reddit népét:

„Melyek voltak a leghátborzongatóbb utolsó szavak, amelyeket egy betegtől hallottál közvetlenül a halála előtt?”.

A több mint 2000 szakember hozzászólásaiban hátborzongató utolsó szavak egész garmadája hangzott el, de volt egy, ami a leghátborzongatóbb volt mind közül:

A fekete ruhás férfi

Egy ápoló felidézte azt a rémisztő pillanatot, amikor egy haldokló nő azt mondta neki, hogy egy feketébe öltözött férfit lát, ami annyira megrémítette a szakembert, hogy utána már nem akart a szobában lenni.

Az illető felidézte:

„Egy kedves idős hölgy azt mondta az ápolási asszisztensnek, hogy teljesen fehéret szeretne viselni. Amikor megkérdeztem, hogy miért, azt felelte: 'Itt van a fekete ruhás ember'. A szoba sarkába nézett.

A nővér megnézte, de nem volt ott senki. Ekkor léptem be a szobába. Megkértük, hogy írja le, mit lát, mire ő azt mondta: "teljesen feketében van, és cilinder van rajta. Aztán azt suttogta, hogy 'és a szemei vörösek', miközben a tekintete átvándorolt a szobán közvetlenül a nővér mögé, mintha azt figyelte volna, hogy a férfi közelebb lép hozzánk. Még aznap este meghalt, pedig nem is számítottunk rá. Az a szoba utána sokáig a frászt hozta rám."

Doctors & Nurses of Reddit, what was the creepiest last words you heard from a patient right before they died?
byu/procaineforthesoul inAskReddit

Még néhány hátborzongató történet:

Egy rokon látogatása

Valaki írt egy 83 éves néniről, aki azt mondta: „Itt van az anyukám. Megyünk?”, és percekkel később meghalt.

Furcsa előérzet

Egy másik idős hölgyről azt jegyezték fel, hogy azt mondta: „Azt hiszem, ma meg fogok halni...”

Az ápoló nem hitt neki: „Megvizsgáltuk az életjeleket, és úgy tűnt, minden rendben van. Stabil volt. Néhány órával mégis később szívrohamot kapott. Nem ez volt az utolsó szava, de az utolsó, amit hozzám intézett.”

Egy angyal látogatása

Valaki más visszaemlékezett arra, hogy demenciában és Alzheimer-kórban szenvedő emberekkel dolgozott egy ellátó otthonban.

„A legkedvesebb betegem folyamatosan hanyatlott, ezért nagyon gyakran ellenőriztem őt. Hosszasan szoktunk beszélgetni és viccelődni egymással, de élete utolsó két hetében abbahagyta a beszélgetést, és egyáltalán nem vett tudomást arról, ha szóltam hozzá. Egyik este befejeztem az gyógyszeres vizitet, és mielőtt hazamentem volna, meglátogattam őt.

Mondtam neki, hogy most hazamegyek éjszakára, és hogy másnap találkozunk, mire ő a szemembe nézett, őszintén mosolygott, és azt mondta: „Úgy nézel ki, mint egy angyal”.

Azt gondoltam, hogy ez olyan édes tőle, hiszen hetek óta nem volt már tiszta. Másnap reggel meghalt. Ez nagyon megrázott engem.”

A halálos ágyon tett vallomás

Egy ember azt mondta: „Itt a sebész. Egy férfi a halálos ágyán újra és újra azt ismételgette, hogy a holttest az erdőben van a tölgyfa mellett, amíg el nem hunyt. A rendőrséget is értesítették, és átkutattak néhány erdőt a környéken, de nem találtak semmit.”

Idegenek

Két családtag is megszólalt:

„Nagyapám a halálos ágyán azt mondta, hogy „nincsenek szemeik!”, még mindig kiráz a hideg.

„Volt egy unokatestvérem, aki rákos volt és meghalt, amikor még kisgyerek volt. Egyszer megkérdezte az édesanyját, miért látogatják meg őt az emberek, és az anyja azt mondta:

'Mert az unokatestvéreid, nagynénjeid és nagybátyjaid nagyon szeretnek téged, és azt akarják, hogy jobban legyél.' Erre ő így válaszolt: „Nem róluk beszélek, hanem azokról, akik éjjel jönnek.”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Bombanő: 20 évet fiatalodott Molnár Anikó a barátai szerint a plasztikai műtétje után
Kamerák előtt mutatta meg, hol vágták fel, és mit változtattak rajta.
Sassy - sassy.hu
2024. július 09.


Megosztom
Link másolása

Végre ismét elégedett a külsejével Molnár Anikó.

A Nagy Ő régebbi szereplője, illetve a Való Világban annak idején megismert szöszi lány ugyanis egy ideje szeretett volna magán megváltoztatni valamit.

háttérszín kiemelés

Korábban részletesen elmesélte, milyen rossz élmény volt számára a műtét. A beavatkozást a nyakán végezték el.

A nyakplasztikát azért vállalta, mert egy korábbi, 30 kilós fogyása miatt megereszkedett a nyakán a bőre, és ez egyrészt zavarta, másrészt a fotósa is mondta, hogy látszik.

A műtétről azt mondta: "Az érzéstelenítő injekció beszúrása meglehetősen fájt, de az operáció egyáltalán nem, közben jól eldumálgattam a dokival. Utána viszont szörnyű napokat éltem át. Maga volt a pokol. Két-három napig azt éreztem, mintha két oldalról perzselővel égették volna a bőrömet.

Borzalmas volt, bármilyen gyógyszert vettem be, nemhogy megszüntette volna, még csak nem is csillapította egy picit sem a fájdalmamat. Első éjszaka egy percet sem aludtam, a másodikon óránként úgy tíz percet, a harmadikon talán nagyjából hat órát sikerült végre megpihennem, nagyon ki voltam addigra már merülve. Ráadásul beödémásodott az egész arcom"

Nemrég a Mokkában azt is elmondta, hogy mindkét fülénél egy-egy méretes vágást ejtettek, kivágtak egy darabot a bőréből, majd összevarrták, így a nyaki részen kisimultak a ráncok és az elengedett bőrszövet.

Sőt, a kamerák előtt meg is mutatta, hol vágták fel.

Most viszont nemcsak elégedett az eredménnyel, hanem a barátai jelezték is, hogy 20 évet fiatalodott.


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű és új korszak köszönt az éltébe holnap, július 11.-én
Holnap, július 11-én három csillagjegy különösen nagy megkönnyebbülést érezhet!

Megosztom
Link másolása

Napi horoszkópunk szerint a Mérleg Hold és az Oroszlánban járó Vénusz segít megszabadulni attól, ami fájdalmat okozott eddig. A Mérleg Hold tisztító ereje és az Oroszlánban járó Vénusz energiája most egyesül, hogy segítsen.

A Vénusz emlékeztet arra, hogy ez az időszak a szeretetről és az elengedésről szól.

A Mérleg Hold idején már nem kell a múltbeli szerelmek elvesztésén rágódni. A fájdalom része az életnek, de nem szabad, hogy örökké meghatározza mindennapokat.

Ez az időszak arról szól, hogy megtanuljuk elengedni a múltbeli fájdalmakat és újra nyitott szívvel tudjunk szeretni.

A három csillagjegy, akiknek beköszönt egy új korszak az életébe:

1. Ikrek

Tudod, hogy lelki fájdalmat cipelsz magaddal, ami nagyon nem tesz jót neked, és bár próbáltad már sokszor elengedni, még mindig úgy érzed, mintha egy horgony lenne, ami a tenger fenekére húz. Még azon is elgondolkodtál, hogyan élj a tenger fenekén, de július 11-én rájössz, hogy végre megszabadulsz ettől a gondodtól.

Talán azért, mert végre távolról tudod szemlélni a dolgokat, vagy talán azért, mert a Vénusz az Oroszlánban segít kilábalni a fájdalomból. Csütörtökön, július 11-én rádöbbensz, hogy a szíved végre szabad, és nem kell így élned tovább, láncra verve, ahogy eddig éltél.

A Vénusz az Oroszlánban erősen hat rád, Ikrek, és megmutatja, hogy mindennek vége van egyszer. Valószínűleg annyira hozzászoktál a rossz érzéshez, hogy azt hitted, ez a te sorsod az életben, pedig valójában sokkal több vár rád. Mindez jó dolgokat hoz, új szerelmet és új élményeket. Hagyd, hogy az Oroszlánban járó Vénusz végezze a munkáját.

2. Szűz

Megértetted, hogy 2024. július 11-től nem akarod többé az értékes idődet arra pazarolni, hogy a múlton rágódj és azon, hogyan nem sikerült jól feldolgoznod azt. Rendben, most már tisztában vagy vele, és az Oroszlánban lévő Vénusz gyógyító energiájának köszönhetően félre tudod tenni a múltat, hogy meggyógyíthasd az életedet.

Ez nem történhetett volna meg korábban, ezért ne ostorozd magad, hogy nem gyógyultál meg gyorsabban. Mostantól a hátralévő életedre kell koncentrálnod, és úgy érzed, hogy esélyt kell adnod magadnak. A múlt leküzdésére mindig is szükség lett volna ahhoz, hogy valódi, egészséges életet élhess, és most nemcsak felismered ezt, hanem teszel is érte.

Ez az Oroszlánban lévő Vénusz ereje, mert megmutatja neked, hogy bízhatsz magadban, Szűz. Igen, ami volt az megtörtént, de már nincs hatalma feletted, és mindent megtanultál abból az élményből. Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad. Sikerülni fog.

3. Halak

Mindig magadban tartottad az érzéseidet. Mosolyogsz, amikor mosolyogni kell, és éled az életedet, ahogy jönnek-mennek a dolgok. Főleg a fájdalmad volt is nagyon rejtett dolog a külvilág számára. Bár talán nem voltál tudatában, hogy ezt az érzést piedesztálra emelted, most már tudod, hogy be kell zárnod azt az ajtót, amely mögött ez a piedesztál áll.

Itt az ideje, hogy elengedd a csalódásaidat és továbblépj az életedben. Ami megkönnyíti ezt számodra, az az, hogy az Oroszlánban lévő Vénusz alatt mindez teljesen természetes módon történik. A saját feltételeid szerint gyógyulsz. Semmi sem kényszerít, és semmi sem tesz rád nyomást. Egyszer csak azt érzed, hogy túl vagy rajta. Nem pompás érzés ez?


Megosztom
Link másolása