SZÍNES

Durván megalázták a szomszédok, mert otthagyta az utcán az autóját a koronázási ceremónia útvonalán

A kocsi tulajdonosait rendkívül felzaklatta az eset, szerintük túlzás volt ennyire kidekorálni a járművet.

Megosztom
Link másolása

A környékbeliek bosszút álltak a nőn, aki a koronázási ceremónia utcabáljának útvonalán felejtette az autóját a Lancashire megyében található Lytham St Annes városában.

Aleksandra Kieloch nagyon elkeseredett, amikor meglátta, hogy mit tettek a kocsijával:

letakarták angol zászlókkal, egy forgalmi kúpot tettek a jármű tetejére, és még egy életnagyságú, Károly királyt ábrázoló papírmasét is odatettek mellé.

A Mirror szerint a lakók azzal vádolták a nőt, hogy nem tisztelte meg a királyt, és egyszerűen „tönkretette” a koronázási partit azzal, hogy az útban hagyta az autóját.

Lapozz, a cikk folytatódik!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Egy volt olimpikon elárulta, miért van annyi szex az olimpián a sportolók közt
Pénteken kezdődik az olimpia, az anti-szex ágyakat már kipróbálták.

Megosztom
Link másolása

Egy volt olimpikon elárulta, hogy az olimpiai sportolók miért érzik magukat szexuálisan felajzva, miért történik annyi szex az olimpiai faluban a játékok ideje alatt.

Kívülről talán furcsa, de kiderült, hogy a sportolók hajlamosak elmerülni egymásban, amikor a verseny két hete alatt el vannak zárva a külvilágtól.

A nyolcvanas évek óta minden olimpiai játék elején óvszert osztogatnak, hogy a versenyzők biztonságban legyenek, amikor szexelnek, annak ellenére, hogy az Olimpiai Bizottság ezt a tevékenységet egyáltalán nem támogatja.

Az olimpia a sportok csúcsa, és a sportolók köztudottan a versenyzésnek szentelik az életüket, ami hihetetlenül sűrű és néha észszerűtlen edzésprogramokat igényel egész évben, kevés időt hagyva a magánéletre. Most, hogy a COVID már nem olyan drámai tényező, mint 2021-ben Tokióban volt, sok sportoló izgatottan várja, hogy más sporttársakkal lehessen. Susen Tiedtke volt olimpikon a  azt mondta, hogy a szex az olimpián „elkerülhetetlen” - írta meg a LadBible.

A kívülállók talán nem tekintenek az olimpiára úgy, mint egy koedukált nyaralására, de a sportolók számára, akik az elmúlt négy évben keményen dolgoztak azért, hogy ott lehessenek, egyre inkább annak tűnik.

Kiderült, hogy egy ilyen fontos megmérettetésen versenyezni - és esetleg még érmet is nyerni vagy rekordot dönteni - beindíthatja a hormonokat, és a felszabaduló endorfinok az egekbe lökik a nemi vágyat.

Tiedtke, egykori német távolugró, aki 1992-ben és 2000-ben is részt vett az olimpián, kifejtette: „Az olimpián a sportolók fizikailag a csúcson vannak. Amikor vége a versenynek, ki akarják engedni a gőzt”.

Tammy Nelson párkapcsolati terapeuta tudományos alapokra helyezve magyarázta a jelenséget. Szerinte amikor valami izgalmas dologra várunk (például egy nagy versenyre vagy előadásra), az agyunkban felszabaduló adrenalin és dopamin hormonok segíthetnek a stressz csökkentésében. Az adrenalin egy "küzdj vagy menekülj" hormon, ami felkészít minket a kihívásokra, míg a dopamin az "öröm hormon", ami jó érzést kelt bennünk. Ezek a hormonok elnyomhatják a negatív gondolatokat és a bűntudatot, ami miatt magabiztosabbak és nyugodtabbak leszünk.

Sőt, ezeknek a hormonoknak a hatására jobban érezzük és értjük, mi zajlik bennünk, ami erősíti a szexuális vágyat is.

Mivel ezek a hormonok növelik a boldogság és az izgalom érzését, ez természetesen hatással van a szexuális érdeklődésünkre is.

„Ez az a magabiztossági lökés, amit az egónk kap, és az adrenalin, amit akkor érzünk, amikor valami nagy dolgot teszünk - legyen szó fellépésről, egy nagy prezentációról vagy egy eseményen való győzelemről, csodálatos érzéssel tölt el, miután befejeztük.”

Így jobban belegondolva talán nem is olyan meglepő, hogy amikor remekül érezzük magunkat a bőrünkben, ezt az energiát a szexen keresztül szeretnénk levezetni.

Nelson tovább magyarázta: „Az olyan hormonok, mint a szerotonin, az adrenalin és a dopamin olyan agyi vegyi anyagok, amelyek befolyásolják a nemi vágyat és a szexuális izgalmat.” A szerotonin a boldogsághormon, tehát amikor elégedett vagy és sikeresnek érzed magad, a tested szerotonint szabadít fel -

most képzeld el, hogy épp most nyertél olimpiai aranyérmet, a szerotoninszinted soha nem látott szintre ugrik.

A dopamin a „jó közérzet” hormonjaként és neurotranszmitterként ismert, létfontosságú az agy jutalmazási rendszerében, és

a szervezeted kétségtelenül bőséges mennyiségben szabadítja fel, ha új olimpiai vagy világrekordot állítanál fel.

Nelson kiemelte a „változatos szex” fontosságát is, ami talán megmagyarázza, hogy a sportolók miért járnak úgy, mintha mindig buli lenne az olimpiai faluban.

A szexuális változatosság fokozhatja az adrenalin, a dopamin és más vegyi anyagok felszabadulását, amelyek hozzájárulnak az izgalomhoz és a kalandhoz. A sportolók nagyobb örömet és elégedettséget érezhetnek a szexuális életükben, ha változatos élményekkel gazdagítják azt. 

Ez nem csak az érzelmi és fizikai kielégülést növeli, hanem egyfajta kalandot és izgalmat is hoz az életükbe, ami tovább fokozza a vágyat és a boldogságot.”

- zárta gondolatait.

A 2024-es párizsi olimpia most pénteken (július 26-án) kezdődik.


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Eltűnt hetekre egy 17 éves amerikai lány, majd amikor előkerült, már egy 44 éves vadidegen férfi menyasszonya volt
A szülők értetlenül állnak az eset előtt. A 44 éves férfit keresi a rendőrség.
Sassy - sassy.hu
2024. július 24.


Megosztom
Link másolása

Nyomtalanul eltűnt egy lány az Egyesült Államokban, hetekig semmit nem lehetett tudni róla.

Amikor előkerült, akkor pedig már azt állította, hogy egy 44 éves férfi menyasszonya.

Penelope Wise május 31-én ment el otthonról, felbukkant egy bárban a közelben, de senki sem tudta, hogy hová ment és mi lett vele. A szülei a rendőrséghez fordultak.

A rendőrség keresést indított, közzétették a térfigyelő kamerák felvételeit is, ám a lányt nem találták.

Néhány napja fordulat következett be az ügyben, Penelope, vagyis Penny ugyanis váratlanul megkerült, és azt állította, hogy egy 44 éves férfi menyasszonya.

Az ügy egyik nyomozója az ABC13 csatornának azt mondta, hogy a 17 éves lány néhány órával az eltűnésekor találkozott egy nála jóval idősebb vadidegen férfivel, akivel összebarátkozott, és máris összeköltözött vele.

A lány azt mondta, hogy egymásba szerettek, és mindent megtettek azért, hogy ne találja meg Pennyt a rendőrség, és megkérte a kezét. A szóban forgó 44 éves férfiről nem sokat tudni, őt a rendőrség még keresi.

A kerületi ügyész megerősítette, hogy több, a férfi ellen felhozott vádat is megvizsgáltak, ám ezek egyikében sem lehet vádat emelni, többek közt azért, meft a lány már elmúlt 16 éves.

Penelope Wise egyelőre a rendőrségen van. Mint azt egy kommentelő leírta, az eltűnt majd megtalált a gyermekek esetében ez a szokásos eljárás. Igazságügyi orvosszakértői vizsgálatnak vetik őket alá, kifejezetten az ilyen esetekre kiképzett igazságügyi terapeuták. Gyakran családi tanácsadással egybekötött újraegyesítési tervet is készítenek, és csak ezután mehetnek haza a gyerekek.

A rendőrség beszámolóját itt láthatjátok:

Forrás: New York Post

Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Z generáció szerint ne használj hüvelykujj emojit, komoly oka van a kérésüknek
A Z generáció azt kéri mindenkitől, hogy ne használjon hüvelykujj emojit egy fontos ok miatt.

Megosztom
Link másolása

A közösségi médiát használók megdöbbenhetnek, ha megtudják, hogy egy emojit a jelek szerint a Z generáció, vagyis az 1990-es évek vége és a 2010-es évek eleje között születettek legszívesebben eltörölnének.

Az egész a Redditen kezdődött - írja a LadBible -, ahol valaki felvetette az emojit, mint vitatémát. De miért is? Nos,

kiderült, hogy sok Z generációs szerint a mobiltelefonokon a „jó” vagy „igen” jelzésére szolgáló emoji valójában bunkóság.

Nem tudtad? Nem vagy egyedül.

Az a felhasználó, aki a lavinát elindította, azért írt a platformra, hogy megtudja, vajon másokat is ugyanúgy bánt-e a fenyegető hüvelykujj, mint őt, amikor sms-ben kapja. Azt írta: „Elkezdtem egy „felnőtt” munkát, ahol a Microsoft Teams-t használjuk arra, hogy munkakapcsolatot létesítsünk egymással.

Jelenleg csak néhány emojit lehet használni, amivel reagálhatsz egy üzenetekre (kivéve persze, ha válaszolsz, akkor bármilyen emojit használhatsz). A legtöbb ember a munkahelyén állandóan a 'hüvelykujj fel' reakciót használja.

Én nem nagyon. Inkább 'szívecskés' reakciókkal reagálok vagy rendesen válaszolok, még ha az csak egy rövid 'Nagyszerű!' vagy 'Köszönöm!' is. (Én is úgy érzem, hogy túl sok felkiáltójelet használok, de ez egy másik történet).

Egyébként értem, hogy „hüvelykujj felfelé” üzeneteket küldünk, de úgy érzem, hogy ez egy olyan nyugtalanító dolog. Más is így érez?”

Kiderült, hogy sokan értenek egyet vele valamilyen okból kifolyólag, hiszen az emoji használata is megoszlik korosztályok szerint.

Az egyik felhasználó így kommentálta: „Én is így érzek! Még egyfajta közösségi platform/jammerünk is van, és nem tudok csak lájkolni egy posztot. Megőrülök, ha látom a thumbs upokat - elég rossz.”

Egy másik azt mondta: „Nem is olyan furcsa, én passzív-agresszívnak látom. Képzeld csak el, milyen érzés lenne, ha bemennél a főnököd szobájába, mondanál valamit, aztán látnád, hogy feléd fordul, a szemedbe néz, és felemeli a hüvelykujját”.

Egy másik ezt írta: „A fiatalabbak (24 éves vagyok) a hüvelykujj emoji-t arra használják, hogy igazán passzív-agresszívak legyenek.

„Szuper bunkóság, ha valaki csak egy hüvelykujjat küld. Nekem is furcsa volt az alkalmazkodás, mert a munkahelyemen is ugyanez a helyzet. Szóval igen, ez egy generációs kommunikációs-kultúra különbség.”

Más felhasználók azonban nem értettek egyet ezzel:

„Ez annyit jelent, hogy: „Elolvastam az üzenetedet, és nincs semmi hozzáfűznivalóm, és remélem és imádkozom minden istenhez, hogy az összes kvadrillió embernek ebben a csoportos csevegésben se legyen semmi hozzáfűznivalója.”

Egy idősebb felhasználó azt írta: „Passzív agresszió? Most komolyan beszélsz vagy viccelsz? Ez egy hüvelykujj felfelé. Azt jelenti, hogy 'Megkaptam' vagy 'Oké, üzenetet megkaptam'. Mi az ördög lehet ebben passzív-agresszív?”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Ilyen az anti-szex ágy a párizsi olimpián - kipróbálták a sportolók
Megérkeztek az első sportolók az olimpiai faluba, és azonnal letesztelték azt az ágyat, amiről annyi szó esett már.

Megosztom
Link másolása

Elárasztották a TikTokot a párizsi olimpiai falu ágyain élcelődő posztok. Tom Daley olimpiai aranyérmes műugró a TikTok-on közelebbről is megmutatta a rajongóinak a hírhedt ágyakat, amelyekről az a hír járja, hogy nem elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak a szexuális aktivitásnak.

„Ez kartonpapír - mondta, miközben lefilmezte a fejtámlát és az ágyat. - Ahogy láthatjátok, olyan, mint egy doboz”.

Daley ezután egy vékony matracot mutatott a kartonpapír ágyrácson.

A 30 éves Daley ezután fel-le ugrálva demonstrálta az ágy stabilitását, és azt mondta: „Amint látjátok, elég stabilak”.

Rhys McClenaghan ír tornász is próbára tette az anti-szex ágyakat, amikor kitette, ahogy ugrál és szaltózik az ágyon.

„Nem, átmennek a teszten - mondta a videó végén.- Ez az anti-szex dolog kamu! Fake news!”

A fiúk mellett Daria Saville és Ellen Perez ausztrál teniszezőnők is tesztelték az ágy határait, egy komoly bemelegítést is lenyomtak rajta. Az ágyak bírták a megpróbáltatásokat.

@dasha_tofu Testing out the cardboard beds at the Olympic Village @Ilona Maher #AllezAUS #Paris2024 #Olympics #Tennis #ParisOlympics2024 #ParisOlympics #olympics2024 ♬ original sound - Dasha & Tofu

Az idei olimpikonok alig várták, hogy kipróbálhassák az úgynevezett anti-szex ágyakat, amik a 2021-es tokiói olimpián debütáltak, és a sportolóktól elég rossz kritikát kaptak.

Annak idején Paul Chelimo, az USA futója állította azt, hogy

a kartonágyak bevezetése „a sportolók közötti intimitás elkerülését célozta”. Az X-en így folytatta: „Az ágyak képesek lesznek elviselni egyetlen ember súlyát, hogy elkerüljék a sporton túli helyzeteket”.

Az anti-szex ágyak azonban nem jelentenek túl nagy visszatartó erőt, hiszen az idei rendezvény szervezői 300 ezer óvszert biztosítanak az olimpiai faluban megszálló sportolóknak a nyári játékok idejére.

A kanadai vitorlázó, Sarah Douglas által közzétett videó szerint még olimpiai témájú óvszer is volt az üdvözlőcsomagokban.

Egyébként az párizsi olimpia szervezői májusban azt mondták a Reutersnek, hogy az anyagválasztás célja, hogy „minimális környezeti terhelést jelentsenek”.

A közlemény hozzátette:

„Magától értetődik, hogy a bútorok minőségét szigorúan teszteltük, így biztosítsuk, hogy azok kényelmesek és megfelelőek legyenek az összes sportoló számára, akik használni fogják őket, és akiknek a testalkata igen széles skálát ölel fel”.


Megosztom
Link másolása