Connect with us

Shawn Mendes és Camila Cabello két év után szakítottak

CELEBRITY

Shawn Mendes és Camila Cabello két év után szakítottak

Az álompár közös közleményt adott ki az Instagramon. A rajongók lefagytak.


A kubai származású énekesnő és a kanadai szívtipró szerelme hivatalosan 2019 nyarán kezdődött. Évek óta tartó barátság után ekkor vállalták fel először, hogy együtt járnak, abban az évebn a Grammy díjátadó vörös szőnyegén is együtt jelentek meg.

Idén augusztusban még úgy tűnt, minden rendben van. Szerelmes fotókat posztoltak az Instagramra, és az MTV Music Awards gáláján együtt adták elő Señorita című duettjüket.

Erre most jött a hidegzuhany. Insta-storyban közös közleményt adtak ki: “Sziasztok, közösen úgy döntöttünk, befejezzük a kapcsolatunkat, de emberként továbbra is nagyon szeretük egymást. A szerelmünk barátságként indult, és ebben a formában is folytatódik. Köszönjük a támogatásotokat edddig is, és a jövőben is, amikor továbblépünk.”

A fiatal álompár szakítása természetesen sokkolta a rajongókat. Két év szerelem után, nyáron már eljegyzésről szóltak a pletykák.

Camila és Shawn egyébként együtt vészelték át a koronavírus-karantént Miamiban, és egy kutyát is örökbe fogadtak, akit Tarzannak neveztek el.

People

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel