Connect with us

Shawn Mendes és Camila Cabello lehet a popszakma új álompárja

LOVE

Shawn Mendes és Camila Cabello lehet a popszakma új álompárja

Shamila – the perfect match!


A kubai származású énekesnő és a kanadai szívtipró közös románcát már évekkel ezelőtt is pedzegették.

Első közös slágerük, a 2015-ös ‘I Know What You Did Last Summer’ idején is összeboronálták őket a lelkes rajongók, majd az egy hónapja érkező újabb közös kollaboráció, a ‘Señorita’ ismét táptalajt adott a romantikus összeesküvés-elméleteknek.

Shawn Mendes az egyik legnépszerűbb férfi énekes, aki korábban már a magyar közönség szívét is megdobogtatta a Sziget Fesztiválon, Camila Cabello pedig korábban a Fifth Harmony lánycsapat tagjaként, majd szólókarrierbe vágva a ‘Havana’ című slágerével tört világhírnévre. Fun fact, hogy ő lett az első olyan női előadó, akinek egy dala elérte az 1 milliárd streamet a Spotify oldalán.

Habár a két ifjú sztár egy darabig abban a hitben hagyta a nagyközönséget, hogy csupán barátok, ez időven minden bizonnyal megváltozott, mivel egyre többször kapják őket lencsevégre intim pillanataikban.

Csak marketingfogás ez a szerelem vagy egy új álompár született?

Shawn épp Amerikában turnézik és a jelek szerint Camila is vele tart – nemrég körbecsókolózták Los Angeles-t, majd San Franciscóban folytatták a gerléskedést.

YAAAAAAASSSS! They look so good together. – #abouttime #camilacabello #shawnmendes #shawmila #camila #shawn #cutetogether😍 #señorita #tastelala #loveeeeeee #💋❤💄 #olala

265 Likes, 5 Comments – Shawmila❤️ (@shawmila_cm) on Instagram: “YAAAAAAASSSS! They look so good together. – #abouttime #camilacabello #shawnmendes #shawmila…”

Forrás: metro.co.uk

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel