NO/MAKE/UP

  TikTok videóban mutatták meg, hogyan verték szét a tengerparti lakást - a tulaj is látta

  Nagyon nem volt jó ötlet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Döbbenetes esetről számolt be az RTL Klub híroldala.

  Egy csoport fiatal ugyanis borzalmas pusztítást végzett egy lakásban, amit tengerparti nyaralásra foglalt a romániai Mamaián.

  Kitört ajtók, tönkretett falak, eltört székek és kanapék – ez maradt a lakásból.

  Egyikőjük erről TikTokra posztolt videót - erre a linkre kattintva láthatjátok.

  A posztot rengetegen látták, ám idő után törölték, mert pechükre a felvételeket a tulaj is meglátta, akitől bérelték a nyaralót. A férfit elérte az Antena1 híradója.

  „Éjjel egykor lefeküdtem aludni, de két másodpercre felnéztem a TikTokra. És pont megláttam a videót, felismertem, hogy ez az a lakás, amit mi adtunk bérbe egy nappal ezelőtt”

  – mondta.

  Bevallása szerint gyorsan felöltözött, taxiba ült, és elment a rendőrségre. Mielőtt a fiatalok távoztak a lakásból, néhány dolgot megjavítottak, és 300 lejt, azaz 24 ezer forintot is hagytak pluszba.

  A tulajdonos egyelőre nem tett panaszt, és a fiatalokat nem azonosították.

  Forrás: RTL.hu


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  NO/MAKE/UP
  „A legszemetebb emberi lény, akivel valaha találkoztam” – Meghan Markle totális végét jelentheti a róla megjelent könyv
  Revenge, azaz Bosszú a címe. Anglia egyik legelismertebb oknyomozó szerzője, Tom Bower két évig írta a könyvet az IGAZI Meghanról. Már amit eddig tudunk, lesújtó. Vélemény.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 21.


  Megosztom
  Link másolása

  Bosszú: Meghan, Harry és a háború a Windsor családban. Ezzel a címmel jelent meg világszerte a 75 éves, brit oknyomozó életrajzíró, Tom Bower könyve, amely már az eddig ismert, csipetnyi részletek alapján is kemény koporsószög lesz Meghan Markle számára. Akár az utolsó, végzetes csapás is lehet, amely a hercegnét padlóra küldi.

  Tom Bowerről annyit kell tudni, hogy nem egy „átlagos" életrajzírócska, meg királyi szakértő, akiktől csak úgy hemzseg a könyvpiac és a bulvársajtó. A BBC egykori újságírója, maga is végzett ügyvéd világszerte elismert szaktekintély az életrajzírás területén. Olyan hírességekről írt tűpontos és kőkemény személyiségrajzokat, mint Tony Blair, Károly herceg, Boris Johnson, Gordon Brown, Simon Cowell és Bernie Ecclestone.

  Könyvei előtt évekig nyomoz, emberek százaival beszél, és minden forrását jogilag úgy bebiztosítja, hogy eddig soha, senki, egyetlen rágalmazási pert nem tudott megnyerni ellene, pedig jó sokan megpróbálták bíróságra rángatni. Tomról az az általános vélemény, hogy kikezdhetetlen, egyszerűen azért, mert csak azt írja le, amiről bizonyítani tudja, hogy igaz.

  A Bosszú című könyvén két éve dolgozik, és sokak szerint már most egyértelmű, hogy a „halál lehelletét" fogja elhozni Meghan Markle számára. Az évek óta a galád, rasszista, érzéketlen, sőt Diana-gyilkos Windsorok ártatlan, meghurcolt áldozataként pózoló, egykori kábeltévé-színésznőről ugyanis enyhén szólva teljesen más képet fest, mint az eddigi narratíva.

  Bower a könyvről tévéinterjút is adott a brit műsorvezetőnek, Piers Morgannek, és őszintén bevallotta, hogy amit nyomozásai során kiderített, az alapján egyáltalán nem kedvelte meg Meghant. Tom szerint a hercegné és férje, Harry „valódi fenyegetést" jelentenek a brit királyi házra, Meghant pedig egy „áskálódó, okos" nőnek tartja, aki „rettenetes dolgokat művelt már eddig is Harry családjával."

  A könyvből néhány részletet a The Times már lehozott, és folytatni is fogják. De amit eddig megtudtunk, már az is ...enyhén szólva érdekes. Íme néhány tény Bower könyvéből, pontokba szedve.

  1. Meghan alig néhány hónapja randizgatott Harry herceggel, amikor a Vanity Fair című, tekintélyes női lap címlapfotózásra kérte fel. Észak-Amerikában szinte senki sem ismerte a színésznőt, aki a Briliáns elmék című ügyvédes sorozat egyik (nem fő-) szereplője volt ugyan, de a széria ott csak kábelen ment, és az ottani léptékeket tekintve nem nézték valami sokan. Egyértelmű volt, hogy a címlapot Harry miatt kapta meg. A szerkesztő, Sam Kashner saját bevallása szerint szintén soha életében nem hallott Meghanról. A Palota emberei és Bower szerint maga Harry is Meghan lelkére kötötték, hogy az akkor még alig bimbózó szerelemről egyetlen szót sem ejthet az interjúban, ám a szerkesztő szerint Meghan ennek épp az ellenkezőjét tette: lelkendezett arról, mennyire szerelmesek egymásba Harryvel.

  Persze, hogy a címlap végül azzal a szöveggel jelent meg: „Megőrülök Harryért". A Palota állítólag ledöbbent és elővette Meghant ezért az elsietett önreklámért, mire Meghan „hisztérikus" állapotban felhívta a Vanity Fairt, hogy mért írták ezt meg, miért nem a színészi és jótékonysági munkájáról számoltak be. Sam Kashner szerint „manipulálva éreztük magunkat." Nem értették, miért lelkendezett Meghan Harryről, ha azután lecseszte őket, mert ezt megírták.

  Sokak szerint egyértelmű az ok: Meghan nagyon is szét akarta kürtölni a dolgot, hogy bebiztosítsa magát Harrynél, ám amikor a Palota emberei ezért elővették, rendezett egy műhisztit, mintha ő teljesen ártatlan lenne az ügyben, és a gaz újságírók őt is csőbe húzták volna.

  2.A legszemetebb emberi lény, akivel valaha találkoztam” – ezt a kanadai nőiruha-áruházlánc, a Reitmans egyik reklámszakembere, Jean Malek mondta Meghanról, sőt, annak idején a közösségi oldalára is kiposztolta. Az áruházlánc két reklámfilmet is forgatott az akkor még csak színésznőként jegyzett Meghannal, és a stáb egyértelműen teljesen lesokkolódott Meghan „díva" tempójától. Állítólag eleve meg volt sértődve, hogy a Ralph Lauren helyett csak az „olcsó" Reitmants kérte fel, állandóan veszekedett a stábbal, mert nem tetszett neki a reklámfilm koncepciója. Kikövetelte, hogy a Place d'Armes luxusszállodában foglaljanak neki szobát, éjszakánként 1200 dollárért, de ott is a személyzet rémálma lett.

  Balhézott, hogy nem a megfelelő márkájú teát szolgálták fel neki, a vegán turmix túl langyos volt neki, reklamált, hogy a fürdőszobaszőnyeg nem Dior, és megtiltotta, hogy a személyzet felvegye vele a szemkontaktust. Mindezt közepesen ismert, kábeltévés sorozatszínésznőként. A forgatás Montrealban volt, ahol mindenki beszél franciául is, és a stáb végül annyira kiborult Meghantól, hogy csak franciául voltak hajlandóak megszólalni előtte, mert Meghan abból egy szót sem értett. Annyira megutálta őt mindenki.

  3. „Harry egy idióta, hogy ezzel a nővel kezdett” – ezt viszont már Harry brit, arisztokrata baráti körének egyik tagja írta sms-ben egy másik barátnak, egy borzalmasra sikerült vadászat után, ahol Harry, még jóval az esküvőjük előtt, bemutatta Meghant egykori etoni iskolatársainak és azok barátnőinek, feleségeinek.

  A kb. 16 fős társaság két napot és egy éjszakát töltött Harryékkel, ám a régi, megszokott jó hangulat teljes leforrázottságba váltott át, amikor Meghan elkezdett belekötni körülbelül mindenkibe. „Semmi humora nincs, neki mindenki szexista, rasszista, meg mit tudom én, az élő fába is belekötött, egyetlen ember se volt, akinek ne ugrott volna neki valamiért" – mesélték Bowernek a barátok, akik állítólag a víkend után döbbenten üzengettek egymásnak: „Mi a fene ütött ebbe a csajba?" Meghan egyébként később Harry legjobb barátjának, Tom Inskipnek jamaicai esküvőjén is borzalmasan viselkedett, az egyik vendég édesanyja szerint úgy mászkált közöttük, „mint egy hercegnő", senkivel nem állt szóba, és becsmérlő megjegyzéseket tett a felszolgált ételre. Az említett barátok egyébként, Inskipet is beleértve már az esküvői vacsorára sem voltak meghívva a királyi menyegzőn (ellentétben Oprah Winfrey-vel és George Clooney-val, akivel egyébként Meghan előtte soha életében nem is találkozott.)

  4. A korábbi ügynöksége (színésznőként, influenszerként, celebként volt neki) több tagja is arról számolt be, hogy Meghant „kontrollálhatatlan és megjósolhatatlan" dühkitörései, és passzív-agresszív követelőzései miatt az „egyik legkellemetlenebb kliensnek tartották, akivel valaha dolguk volt." A színésznő állítólag minden PR-megjelenéséhez ötcsillagos luxusszállodát követelt, akkor is, amikor nemzetközileg még senki sem ismerte. Egyszer egy ilyen szálló folyosóján meglátott egy kalitkában lévő papagájt, erre jelenetet rendezett, és azonnal másik szállodába kellett költöztetni (az önmagát egyébként mindig nagy állatbarátként reklámozó sztárt).

  Egyik volt ügynöke szerint „egyszerűen örömét lelte abban, hogy megalázzon más embereket."

  5. Amikor Fülöp herceg temetésére készülödött a királyi család (egy hónappal a hírhedt Oprah-interjú után, ahol Meghan és Harry gyakorlatilag folyamatosan a királyi családot gyalázták), és kiderült, hogy Meghan a terhességére hivatkozva nem megy el a temetésre Harryvel, a híresen diszkrét Erzsébet királynő állítólag megkönnyebbülten felsóhajtott: „Hála istennek!"

  Egyelőre ennyit tudunk a Bower-könyvből, de a java nyilván még csak most jön. Bower megkereste Meghan kitagadott apját, Thomast, régi családját, munkatársait, előző férjét, az eddig teljes hallgatásba burkolózó Trevor Engelsont, és több más embert, közel nyolcvanat Meghan múltjából és a királyi családban töltött időszakából. És amiket megtudott, az állítólag sokkoló.

  A könyv már most, előrendelésben bestseller az Amazonon. A Palota hallgat, egyelőre Meghan és Harry is. Vihar előtti csend van.

  Források: The Times, Daily Mail, Newsweek


  Megosztom
  Link másolása

  NO/MAKE/UP
  Ütőset üzent félmeztelen fotójával a divatiparnak Sirokai Diána, az egyik leghíresebb plus size modell
  A 26 éves, Londonban élő lány egy 30 évvel ezelőtti reklámot fotózott újra.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Sirokai Diána világszerte ismert plus size modell és self love aktivista. 16 évesen költözött ki Londonba, azóta ott él.

  Ducimodellként elképesztően sikeres lett, Instagramon több mint egymillió követője van.

  Többször adott már interjút, és mesélte el, milyen út vezett a karrierig.

  "A Victoria's Secret azt mondta, az egész márkájuk arról szól, hogy ők egy fantáziavilágot árulnak, a plus size pedig számukra nem fantáziavilág"

  - mondta Lakatos leventének a Levente Klubja című műsorban idén tavasszal.

  "A suliban engem egyébként nagyon sokat bántottak, most viszont annyira már nem. Tart ott Anglia, meg az angol emberek, hogy nem érdekli őket, hogy ki hogy néz ki.

  Azt csinálták most a plus size modellvilágban, hogy kiszemeltek egy méretet, ami tetszik minden cégnek. Az olyan munkáltatók pedig, akik szeretnének tényleg minden méretet bemutatni, azok keresnek meg engem. Az én modell társaim, akik a body pozitívban hisznek, kiközösítenek, ha én azt mondom, hogy fogyni akarok, illetve, hogy az egészség milyen fontos. Szó szerint kitagadnak! Engem egy csomó modell nem bír, mivel én nem hiszek ebben."

  Azt is mondta:

  "Fura dolog, mert nagyon sok olyan posztot látni, hogy fogadd el magad, emellett pedig rengeteg filtert, és photoshopot is lehet látni. Ezzel nincs is gond, ha nem ez határozza meg az életedet. A probléma akkor kezdődik, mikor az ember elkezdi azt hinni, hogy csak filter nélkül szép, ez pedig nem jó. Filter nélkül is nézhetsz ki jól."

  Sirokai Diána pár hete Kate Moss ikonikus, 1990-es évekbeli fotóját másolta le: ugyanolyan pózban nézett a kamerába, mint az angol szupermodell a Calvin Klein fekete-fehér fényképén.

  „Ha a '90-es évek olyan változatosak lettek volna, mint 2022, a nők önbecsülése is más lenne. Mindketten nők vagyunk különböző testalkattal”

  - írta a posztszövegben.


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  „Kedves pasim, mondok 8 okot, amiért egy igazi férfi soha nem csalja meg a párját!”
  Egy mindent megkapni akaró, önző kisfiú talán igen. De egy FÉRFI nem.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  A férfiak olyan „megbocsátóak" önmagukkal, ha a megcsalás kerül szóba. Hiszen egy kósza kaland, egy kóbor numera nem is számít, igaz? Ők ezt néha-néha megérdemlik, meg különben is, ott a vadászösztön, az ősi genetikai kód, arra rá lehet fogni mindent. Hát...kedves életem párja, nem lehet. Elmondom, hogy egy igazi férfi - akire nekem szükségem van - miért nem lenne soha hűtlen.

  #1 Megbecsüli azt, amije van

  Ha egy férfinak van egy klassz barátnője, aki szereti, támogatja, törődik vele, izgul érte, akkor ezt a lányt, és ezt a köteléket megbecsüli. Nem hajolgat le minden szépen mutató apró kövecskéért, ha otthon egy igazi gyémánt várja. Egy érett gondolkodású ember hálás, ha van egy érték az életében, és egy boldog párkapcsolat bizony az. Óriási érték.

  #2 Soha nem okozna fájdalmat annak, akit szeret

  Ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor óvja, félti, és tiszteli a nő érzéseit. Pontosan tudja, hogy a hűtlenséggel akkora fájdalmat okozna neki, ami egy valóban érett, őszinte szerelembe egyszerűen nem fér bele. Egy igazi férfi ezt soha nem tenné meg a párjával.

  #3 A tartós kötődés fontosabb számára a pillanatnyi örömnél

  Oké, lefekszik egy másik csajjal, talán jól is esik neki, na és? Instant öröm, egy trófea kipipálva, és azután mi jön? Egy felnőtt ember a valódi alapokon nyugvó, tartós kötődést, a két ember közötti megbonthatatlan szövetséget sokkal többre tartja a futó örömöknél. A kettő annyira nincs egy súlycsoportban, hogy fel sem merül benne, hogy a jót az „egy-két óráig jó"-ért felcserélje.

  #4 A fejével gondolkozik

  És nem azzal a bizonyos másik testrészével. A megcsalás folyamatában mindig van egy pillanat, amikor az embernek van választása. Tovább megy, vagy visszafordul. Hűtlen lesz, vagy nem. Az a férfi, aki szereti és becsüli a barátnőjét, ezen a ponton megáll, és elgondolkozik. Mit kockáztat? Megéri-e? És visszafordul. Mert nem éri meg.

  #5 Tiszteli a szerelmét

  A megcsalásban nem feltétlenül az a legrosszabb, hogy valaki mással intim kapcsolatba kerülsz, hanem az, hogy a legnagyobb tiszteletlenséget követed el a pároddal szemben. Mert átvered, hátba döföd, megalázod. Ha már idáig egyáltalán eljutsz, az azt jelenti, hogy semmire sem becsülöd a partneredet. Egy férfi tudja ezt. Még ha gondok is vannak a kapcsolatával, tisztában van vele, hogy nem ez a megoldás.

  #6 Tiszteli önmagát

  A másik elárulása, a hazugság, a sunnyogás után ki szeret - ki tud - tükörbe nézi? Egy igazi férfi nem. Nem tesz olyat, amit ő maga is megvetne, ha valaki más csinálná. A belső tartás erre a helyzetre is érvényes.

  #7 A szerelem neki nem játék

  És nem trófeagyűjtés, és nem egotrip. Egy éretten gondolkodó ember tudja, hogy egy kapcsolat nem az ő tiszteletére rendezett parti, ahol az ő érdekei és sikerélményei az elsők. Tudja, hogy egy őszinte, mély kötődésen alapuló szerelem nagyon ritka dolog az életben. Ezt eljátszani, „elmulatni" pedig egyszerűen hülyeség.

  #8 Tudja, hogy megvan mindene, ami igazán fontos

  Csak a kisfiúk hiszik azt, hogy bármit megkaphatnak. Hogy ha van egy klassz barátnőjük, azután még újabb és újabb örömök járnak nekik, hiszen nekik minden jár, de persze azért a barátnő is maradjon meg. Egy férfi nem így gondolkodik. Nem vadászgat, nem legyezgeti a hiúságát, nem erősítgeti az egóját más nőkkel, mert egyszerűen nincs szüksége rá. Tisztában van önmagával, és azzal a nővel, aki mellette van. Szereti, tiszteli, és esze ágában sincs ezt tönkretenni valamiért, amit később csak megbánna.

  ThePowerofSilence

  Címkép: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  NO/MAKE/UP
  „Tökéletes életem van, jó lakás, klassz kocsi, szép ruhák – és titokban drogfüggő vagyok”
  A 29 éves, brit lány, Kelly őszintén elmesélte egy hetét.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 02.


  Megosztom
  Link másolása

  "Kelly vagyok, 29 éves, Birminghamben lakom. Egy jól menő kozmetikai cégnél dolgozom, sales-esként. Mindenem megvan. És senki sem tudja, hogy titokban cracket szívok.

  #Hétfő

  Munka. Csendes nap, szerencsére, mert egy kicsit még mindig be vagyok állva. Az egész hétvégét végigszívtam, és bár vasárnap este leálltam, még mindig nem vagyok jól. Szinte semmit sem aludtam.

  Cracket szívok. Ez a kokain egyfajta darabos formája, fehér rögökbe van "összegyúrva", amelyek úgy néznek ki, mint a kavicsok. Ha porrá töröd, elszívhatod, vagy felhevítve beinjekciózhatod. A nevét a pattogó hang miatt kapta, amit kiad, amikor felmelegíted.

  Én mindig csak szívom, félek a tűtől, meg azt sem merem kockáztatni, hogy a munkahelyemen észrevegyék a tűszúrásokat. Van egy rendes crack-pipám, online vettem, azt használom.

  #2 Kedd

  Reggel megőrültem a vágytól, hogy szívjak egyet munka előtt, de nem maradt egy rögöm sem, így ki kellett bírnom. A dolog a főiskolán kezdődött: akkor kezdtünk el a haverjaimmal néha egy-egy csík kokaint felszívni a bulikban. Mindenki ezt csinálta, nem volt gáz. Aztán egy haverom egyszer odaadta egy díler számát, hogy ha szer kell, hívjam őt.

  Ez a díler ajánlotta nekem pár év múlva a cracket, mert szerinte olcsóbb, és sokkal erősebb a hatása. Még egy "kedvezményes" mintát is kaptam tőle öt fontért. Gondoltam: ez tényleg megéri, miért ne?

  A hétvégi bulik előtt, a baráti körömben is szinte mindenki ezt szívja. Csak hogy felpörögjünk egy kicsit. Ha velük együtt csinálom, valahogy olyan normálisnak, elfogadottnak tűnik az egész. Jó állásuk van, gazdagok, sikeresek. Ez csak a buli miatt kell. Van, aki marad a kokainnál, de a crack sokkal gyorsabban "beüt", iszonyú éles elméjűnek, és legyőzhetetlennek érzed magad tőle. Nekem, aki mindig szégyenlős voltam, ez óriási érzés. Persze a hatás hamar elmúlik, és akkor jön a vágy egy újabbra.

  #3 Szerda

  Üzentem a díleremnek, hogy hozzon egy ötös csomagot. Ez egy heti adagom, ötven fontba kerül. Többet is jól esne szívni, de próbálom tartani ezt a mennyiséget, hogy ne csússzak nagyon bele. Úgy tekintek a crackre, mint egy kis "jutalomra" a hajtós munkahét után. Mint más egy-két pohár borra.

  Van egy megszokott, közeli dílerem. Vagy sms-t küldök neki, vagy a KIK-en üzenek, ez olyan, mint egy privát WhatsApp. Szinte azonnal házhoz hozza a cuccot, de olyan is megesett már, hogy munkanapon, ebédidőben, egy gyorsétteremben találkoztunk. Senki sem figyel oda, ha a hamburgeres tálcádon átcsúsztat neked valaki egy kis csomagot. Még sohasem volt ezzel semmi gáz.

  Mindig készpénzzel fizetek, de vannak dílerek, akiknek utalni is lehet. Általában egyedül szívok, otthon. Néha buliban is csinálom, de inkább otthon. Azt hiszem, valahol a lelkem mélyén szégyellem ezt az egészet. És tudom, hogy rosszat tesz nekem.

  Van egy aranyszabályom: munkában soha nem szívok. Bár egyszer annyira rám jött a vágy, hogy azt mondtam, beteg vagyok, és hazamentem szívni. Nem vagyok büszke rá. Munkában azért néha érzem a mellékhatásokat. Megy néha a hasam, olykor hányni is ki kell mennem a vécébe, ha nagyon másnapos vagyok. Kicsit paranoiás is lettem, újabban pánikrohamok törnek rám. Ez azért ijesztő. Plusz ha még hat a szer, nem bírok enni sem, elég sokat fogytam. Érdekes, a kolléganőim megdicsértek ezért. Persze fogalmuk sincs, mi van a háttérben.

  #Csütörtök

  A dílerem küldött nekem sms-ben egy "különleges ajánlatot" - crack és heroin egy csomagban. Elég jó az ár. De én még nem léptem át azt a határt. A heroin az már nagyon kemény. Látom magam előtt a lezüllött, aluljárókban, padokon alvó drogosokat. Én nem olyan vagyok. Klassz állásom van, jó autóm, gyönyörű kis lakást bérelek egy felkapott környéken. Divatosan öltözöm, jól nézek ki. A heroin ennek az illúziónak is véget vetne.

  A munkahelyemen megint rám tör néhány mellékhatás. A legrosszabb, hogy állandóan úgy érzem: vakaróznom kell. Mintha az egész testem tele lenne pókhálókkal, amiket nem tudok ledörzsölni. Alig bírom ki, irtó kellemetlen.

  Anyukám pár hete már észrevette, hogy lefogytam, aggódik is, de még el tudtam altatni a gyanakvását. Stresszes a munka, semmi nagyobb gond nincs. Teljesen kiborulna, ha megtudná.

  #Péntek

  Az irodában már mindenki hétvégi hangulatban van. Én is. Otthon vár az anyag, a pipa, végre szívhatok. A kollégáim persze semmit sem tudnak erről. Nagyon keményen megdolgoztam azért, hogy feljussak ebbe a pozícióba. Ha kiderülne, hogy cracket szívok - ami ugye illegális - azonnal kirúgnának. Ezért nagyon óvatos vagyok. Külön figyelmet fordítok a fogaimra, nem akarom, hogy tele legyenek sárga csíkokkal, mint a drogosoknak. Fogfehérítővel mosok fogat, nagyon ügyelek arra, hogy mindig rendezett legyen a külsőm.

  # Szombat-vasárnap

  Végre nyugodtan szívhatok. Két éve egyedül élek - akkor ért véget egy hosszabb kapcsolatom, de akkor még nem crackeztem -, úgyhogy otthon, nyugiban azt csinálok, amit akarok. A díler diszkréten, gyorsan intézi a dolgokat, olyan az egész, mint bármilyen más házhozszállítás. Nem is érzem törvénytelennek, soha nem volt dolgom a rendőrséggel. Ha látom a tévében, hogy drogosokat, meg dílereket kaptak el, olyan távolinak tűnik az egész.

  Úgy érzem, bármikor abba tudnám hagyni a crackezést. De amikor nincs nálam anyag, és rám tör a vágy, egy kicsit elkeseredem: ez már ural engem. És egyre több kell, mert a testem kezd hozzászokni, ugyanazt a hatást már csak nagyobb adagokkal érem el. Pedig férjet szeretnék, gyereket. Igen, akkor biztosan abba fogom hagyni.

  Ülök otthon, és szívok. Senki nem tudja a titkomat. Tökéletes életem van. És nem vagyok drogos. A világ szemében semmiképp sem."

  The Sun (A címkép illusztráció: Pixabay)


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk