LOVE

Büszkén vállalja: 40 éves férfiként csak 24 év alatti nőkkel hajlandó randizni

Azt állítja, hogy az ennél idősebbek már mind cipelnek valamilyen terhet.
Sassy - sassy.hu
2023. május 12.


Megosztom
Link másolása

Egy Ben nevű Twitter-felhasználó világossá tette problémamentes randizási taktikáját egy tweetben, amelyben bejelentette, hogy milyen életkori követelményeket támaszt a barátnőivel szemben.

„40 éves vagyok, és nem randizom 24 évnél idősebb lányokkal. A barátnőim 20, 21 és 24 évesek. A 24 éves nővel 2 éve vagyok együtt.”

– írta ki magából magvas gondolatait.

Elgondolkodtató, hogy mi lesz Ben aranyszabályával, amikor a barátnője következő születésnapját ünnepli, de Ben nem hagyta abba kéretlen meglátásait.

Azt állította, hogy a 24 év feletti barátnőknek már túl sok a terhe.

„Túl sok a kilométer és a csomag, ha idősebbek”

– mondta Ben minden 24 évesnél idősebb nőről. „Higgyétek el, én ezt alaposan körbejártam. Szóval, azt javaslom, hogy te is tedd ugyanezt. Kizárólag 18-24 éves kor. Értsd meg a játékot.” - írta.

Ben folyamatosan a játékra hivatkozik, anélkül, hogy elmagyarázta volna, pontosan milyen játékra is gondol. Szinte magától értetődő, hogy a romantikus párkapcsolat játékként való felfogása az érzelmi kapcsolat hiányát és jelentős hatalmi egyensúly elmozdulást okoz.

De úgy tűnik, Ben értékeli ezt a fajta hatalmi előnyt, sőt, úgy tűnik, hogy még imponál is neki. A Twitter-követők azonban nem hagyták, hogy kritika nélkül megússzon egy ilyen kijelentést.

„40 éves vagyok, és csak olyan nőkkel randizom, akik elég fiatalok ahhoz, hogy a lányom legyenek - kijavítottam neked”

– kommentálta az egyik követő.

„Te vagy egy csomag” – mondta valaki más.

Egy Ivy Wilder nevű Twitter-felhasználó pedig megjegyezte: „Azon gondolkodtam, hogy ezek a srácok, akiknek ilyen fiókjaik vannak, rendszeresen felbérelnek minket (szexmunkásokat), fotókat készítenek velünk, majd felteszik őket a közösségi médiára, és úgy tesznek, mintha mi tényleg velük akarnánk lógni. Uram, kétezer dollárt fizetett nekem, hogy itt üljek ebben a ruhában”.

„Andrew Tate már mondta ezt” - jegyezte meg egy másik személy.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Kiderült, nagyon utálja a Z generáció a szexjeleneteket a filmekben - és nem véletlenül
A Z generáció közel fele (43%) saját bevallása szerint kikapcsolja a filmet, ha szexjelenet következik.

Megosztom
Link másolása

A Z generáció közel fele (43%) nem nézi tovább a filmet, ha abban szexjelenetet lát – ez a szám magasabb, mint bármely más korosztály esetében.

Egy új felmérés szerint, amelyet a Talker Research végzett 2000 fő megkérdezésével,

az derült ki, hogy a válaszadók 33%-a hagyta már abba a filmnézést szexjelenet miatt. A millenniálok (26%) voltak a legkevésbé hajlamosak erre.

Mostanában sokat beszélnek arról, hogyan viszonyulnak a fiatalok a filmekben látható meztelenséghez és szexjelenetekhez. Egy friss kutatás, amit a The Economist végzett, azt találta, hogy

2000 óta közel 40%-kal csökkent a szexjelenetek száma a filmekben.

A megkérdezettek több mint egynegyede (27%) úgy gondolja, hogy a szexjeleneteknek és a meztelenségnek nincs helye a filmekben és a tévéműsorokban. Leginkább a baby boomerek értenek ezzel egyet, 35%-uk osztja ezt a véleményt.

Összességében a Z generáció 43%-a úgy véli, hogy a szexjelenetek feleslegesek, és nem tesznek hozzá semmit a történethez.

Csak alig minden tizedik ember gondolja azt, hogy a szex mindig hozzáad valamit a sztorihoz vagy fokozza a nézési élményt.

Az sem véletlen, hogy jelentős a nemek közötti eltérés ennek megítélésében:

a nők majdnem kétszer olyan gyakran kapcsolják ki a tévét egy filmes szexjelenet láttán, mint a férfiak (42% a nőknél és 23% a férfiaknál).


Megosztom
Link másolása

LOVE
Itt van minden részlet az évszázad luxusesküvőjéről, ahol Rihanna és Justin Bieber csak a felvezetés
Ázsia leggazdagabb emberének fia megnősül, ennek örömére az ünnepségsorozat már márciusban elkezdődött, a minden elképzelést felülmúló esküvő pedig három napig tart majd.

Megosztom
Link másolása

Megházasodik Ázsia leggazdagabb embere, Mukesh Ambani fia, Anant Ambani és menyasszonya, Radhika Merchant.

Mukesh Ambani egyébként Indai leggazdagabb embere, a petrolkémiai, olaj- és gázipari, távközlési, kiskereskedelmi és pénzügyi szolgáltatásokban érdekelt Reliance Industries tulajdonosa.

A Forbes szerint 116 milliárd dollárra becsült vagyonával jelenleg ő a világ 11. leggazdagabb embere.

Az esküvő egészen biztosan minden képzeletet felülmúl majd, hiszen, az ünnepségsorozat még márciusban elkezdődött, amikor is Rihanna lépett fel egy bulin, amiért a pletykák szerint 6 millió dollárt, azaz több mint kétmilliárd forintnak megfelelő összeget kapott.

Ezen a bulin olyan sztárvendégek is megjelentek, mint Mark Zuckerberg, Bill Gates és Donald Trump lánya Ivanka Trump.

De ez még semmi, mert múlt hétvégén is rendezett a család egy hasonlóan nagyszabású bulit, aminek keretében pedig Justin Bieber lépett fel a vendégsereg előtt Mumbaiban.

Ő kicsivel többet kaphatott a találgatások szerint, mint Rihanna, mivel olyan 10 millió dollárt saccolnak.Az énekes ráadásul nem is maradt sokáig, a koncertjét követően azonnal repülőre szállt, és hazautazott várandós feleségéhez.

Állítólag egyébként a kettő között is volt egy előrendezvény, ennek keretében úgy 800 vendéget vittek el a Földközi-tengerre hajókázni, a szerény úton pedig olyan világsztárok gondoskodtak a szórakoztatásukról, mint a Backstreet Boys, Pitbull, Katy Perry és Andrea Bocelli.

Ezek után nyilván egy hasonló kaliberű, A-listás szupersztár fellépése várható a háromnapos esküvőn is, bár azon se lepődne meg senki, ha nem csak egy előadó lépne fel az ünnepségen. Egyesek Adele nevét suttogják, mások Drake-re tippelnek, mindenesetre várhatóan nem ezen fog spórolni az Ambani család.

A vendégek már elkezdtek érkezni a luxusesküvőre, és persze ezt már az amerikai hírességek sem szívesen hagyják ki, így például többen felfedezték már Kim és Khloé Kardashiant, de a bollywoodi sztárból hollywoodi színésznővé lett Priyanka Choprát és férjét, Nick Jonast is. Emellett ott van az egykori brit miniszterelnök, Tony Blair is, de a ceremónián állítólag részt vesz majd Hillary Clinton és a Beckham-házaspár is.

Via: Telex


Megosztom
Link másolása


LOVE
Egy magánnyomozó elárulta azt a 3 jelet, ami egy párkapcsolat közeledő végét jelzi
15 ezer párkapcsolati ügy után pár perc alatt meg tudja mondani, melyiknek nincs jövője.

Megosztom
Link másolása

Minden párkapcsolatnak megvan a maga nehézsége, némelyik azonban nem tud ezeken túljutni, és bizony szakítással vagy éppen válással végződik.

Azt már tudjuk, hogy a kommunikáció minden esetben létfontosságú, és az, hogyan tudjuk kifejezni magunkat a partnerünk felé, nagyban befolyásolhatja a kapcsolat élettartamát.

Aaron Brand magánnyomozó szerint azonban vannak egyértelmű jelek, amelyek egy kapcsolat közeledő végét jelzik.

Mivel irodájukkal több mint 15 ezer párkapcsolati ügyön dolgoztak már, perceken belül egyértelműen megtudja mondani, hogy az adott párnak van-e jövője vagy sem.

A magánnyomozó elárulta azt a 3 jelet, ami egy párkapcsolat közeledő végét jelzik:

1. Üdvözlés

Nem gondolnád, de már az sokat elárul, hogy egy pár hogyan üdvözli egymást. Ha ugyanis nem köszöntik a másikat meleg, üdvözlő fogadtatással, hanem egyből panaszkodással, esetleg kritikával indítanak, határozottan arra utal, hogy itt bizony problémák vannak.

De ilyenek lehetnek azok az apró kis cselekedetek, amiket a másik fél ugyan nem lát, mégis veszélyesek a párkapcsolatra.

„A szemforgatással a tisztelet hiányát mutatjuk, és ahogy látjuk, ez szintén katasztrófát jelent egy kapcsolatra nézve. Hiszen ez inkább megvetésről árulkodik, mintsem szeretetről, így csak idő kérdése, hogy mikor fut a zátonyra.” - mondja Aaron.

„Amikor az egyik partner a szemét forgatja a másikra, az elutasítást vagy felsőbbrendűséget jelez, és egyértelmű jele annak, hogy nem veszi komolyan a partner érzéseit vagy véleményét” - figyelmeztet a magánnyomozó.

2. Szóbeli jelzések

És itt előkerül a már emlegetett kommunikáció. Az, hogy hogyan beszélünk a partnerünkkel, hatással van a kapcsolatunkra. Ha folyton kritizáljuk, beszólogatunk és becsméreljük, az érthető módon idővel a párkapcsolat végét eredményezi.

Érdemes erre nagyon odafigyelni, és gyakorolni az asszertív kommunikációt!

3. Falhúzás

A párkapcsolati viták egy bizonyos szintig teljesen normálisak, azonban sokan használják a falhúzás praktikáját, ami azt jelenti, hogy az egyik fél kivonul a kommunikációból és bezárkózik.

Lehet ez a szemkontaktus kerülésétől kezdve a rövid, frappáns válaszok benyögésén át egészen a másik fél figyelmen kívül hagyásáig.

Ha valaki ezt azért teszi, mert túlterheltnek éri magát abban a percben, azzal semmi probléma, de ha következetesen tesz így, azzal gyakorlatilag megakadályozza a probléma megoldását, ezzel pedig a párkapcsolat végét hozza egyre közelebb.

Forrás: The Sun


Megosztom
Link másolása


LOVE
Tarol a TikTokon egy cuki társkereső trend, valószínűleg nem is tudtad, de te is szereted
A pszichológus elmagyarázza, hogy a „kavicsozásnak” milyen óriási hatása lehet a kapcsolatodra.

Megosztom
Link másolása

Valószínűleg nem is tudod, mennyire szereted a „kavicsozást”. A TikTokerek által kitalált új randitrend egyre népszerűbbé válik.

Mi az a kavicsozás?

Egy TikToker sztorija (@eggtartniwonwoo) vírusként terjed a platformon, mert megosztotta a kifejezés értelmezését.

„Ez az, amikor mémeket, videókat vagy linkeket osztasz meg valakivel, hogy mutasd, gondolsz rá. Olyan, mint amikor a pingvinek viszik a kavicsokat a kis pingvin szeretteiknek.”

Egyes pingvinek például elég kacérok. Az udvarlás egy formája náluk, hogy a hím Gentoo pingvinek kis kavicsokat adnak nőstény társaiknak, amelyekből azok fészket építenek.

Samantha Burns, Bostonban élő párkapcsolati tanácsadó azonban inkább úgy írja le a kavicsozást, hogy „azok az apró dolgok, amiket azért teszel, hogy mosolyt csalj a partnered arcára”.

@eggtartniwonwoo happy feet #pebbling #fypシ ♬ good luck babe sabrina carpenter - thehunter6249

Ez minden emberi kapcsolatban másképp néz ki, lehet olyan szimpla, mint egy jó reggelt SMS küldése, ha távkapcsolatban élsz, vagy ha meglepetésként hazajössz a partnered kedvenc desszertjével, vagy ha egy vicces filmet küldesz neki a közösségi médiában” - mondta Burns a TODAY.com-nak.

„Az teszi különlegessé, ha ez nagyon is személyre szabott. Ez egy tuti módja annak, hogy megmutasd, hogy gondolsz rá.”

Adam Grant pszichológus is csatlakozott ehhez, és az X-en ezt írta: „Mémeket, linkeket és videókat küldeni másoknak nem triviális dolog. Azt jelzi, hogy gondolsz rájuk, és szeretnéd, ha osztoznának az örömödben.

Ezt kavicsozásnak nevezik, a pingvinek után, akik kavicsokat ajándékoznak a potenciális partnereknek.A kavicsozás a gondoskodás aktusa. Minden kavics egy ajánlat a kapcsolatra.”

Amikor már nem kavicsozol

Gigi Engle párkapcsolati szakértő szerint: „A kavicsozásnak megvan az a veszélye, hogy egy kommunikációs elvárássá váljon a kapcsolatod során, szóval ezt érdemes szem előtt tartani.

Ha abbahagyod a kavicsozást, a másik fél azon tűnődhet, hogy mit rontott el.”


Megosztom
Link másolása