Connect with us

Kiss Ramóna szexi csábítót játszik Dobó Kata Valentin-napi filmjében

CULT

Kiss Ramóna szexi csábítót játszik Dobó Kata Valentin-napi filmjében

Igazi sztárparádé lesz a Kölcsönlakás című magyar vígjátékban, ami jövő februárban kerül a mozikba.


Szex, csábítás, kavarás – annyi minden történik majd a Kölcsönlakás című magyar filmben, hogy csak kapkodhatjuk a fejünket az események láttán. Legalábbis ez derül Dobó Kata filmjének előzeteséből, ami nemrég került ki a YouTube-ra.

A Valentin-napon debütáló romantikus vígjátékban olyan színészek kaptak szerepet, mint Kiss Ramóna, Szabó Simon, Klem Viktor, Haumann Máté vagy Oroszlán Szonja.

A Barátok közt egykori Zsófija ráadásul egy igen érdekes és dögös karaktert kapott, már az előzetesben villantott egy szexi fehérneműt, a jelenetei alapján pedig sok bonyodalmat fog okozni a többi szereplőnek.

A leírás alapján erről fog szólni a film:

Henrik (Klem Viktor) a csapodár férjek mintapéldánya következő pásztoróráját a rendkívül vonzó escort lánnyal, Vénusszal (Kiss Ramóna) barátja és üzlettársa, Balázs (Haumann Máté) épp átalakítás alatt lévő otthonába szervezi. A hely azonban nemcsak neki jutott eszébe. Henrik felesége, Linda (Martinovics Dorina) is itt szeretné elcsábítani a jóképű jógaoktatóját (Fehér Tibor), hogy revansot vegyen hűtlenkedő férjén. A helyzetet bonyolítja, hogy a lakást felújító dizájner, Márió (Szabó Simon) szintén kölcsönvenné a kéglit, hogy a rajongójával (Kopek Janka) eltöltsön benne pár kellemes órát. Mindeközben a tulajdonos házaspár, Anikó (Balla Eszter) és Balázs próbálják menteni a menthetőt, minden téren. A híres írónő, a kutyamániás Szakács Petra (Oroszlán Szonja) felbukkanásával viszont tetőzik a pánik és minden a feje tetejére áll…

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel