GYEREK

TikTok-videóban sírta el magát a 24 éves anya, akit azért bántanak, mert furcsa nevet adott a fiának

Egy podcastban kifigurázták őket, a hozzászólók pedig páros lábban szálltak beléjük.
Sassy - sassy.hu
2023. március 15.


Megosztom
Link másolása

Egy 24 éves influenszer TikTok-videóban sírta el magát, amikor arról beszélt, hogy bántják a kisfiának adott keresztnév miatt.

Liana Jade és a párja, Connor Darlington ugyanis

a nyolc hónapos kisfiának a Koazy keresztnevet adta, amit úgy ejtenek, mint a cozy szót (ez azt jelenti angolul, hogy kényelmes, meghitt, barátságos).

A pár elég népszerű, YouTube-on 2,71 millió követőjük van. A szokatlan névválasztást egy podcastban kritizálták, erre kívánt válaszolni Liana a videóval.

A The Unplanned fent említett adásában az egyedi névválasztás volt a téma, a műsor házigazdája Matt és Abby Howard amerikai házaspár. Bár ők nem említették név szerint Koazy-t, a szokatlan beceneveket "nevetségesnek" titulálták. Sőt, Abby Howard azt mondta, figyelmeztető jel, ha valaki eddig még nem létező nevet ad a gyerekének.

Kifejtették, hogy mennyire ijesztőek az aranyosnak szánt babanevek, és hogy később még problémájuk lehet a gyerekeknek, ha furcsa, szokatlan nevet kapnak, illetve hogy eléggé elszaladt a ló mostanság a névadással kapcsolatban (egyes országokban, például az Egyesült Államokban szabadon megválaszthatják a szülők a gyerekek nevét - A szerk.). A podcast alatt szabadon lehetett kommentelni, így persze voltak, akik páros lábbal szálltak bele Lianába és Connorba a kisfiuk neve miatt.

Liana TikTok-videójában elmondta, hogy bár Koazy keresztnév nem mindenkinek tetszik, szerinte kegyetlenség szétszedni őket emiatt.

"Az emberek azt mondták, hogy azért hívtuk Koazynak, mert olyan kényelmes volt neki az anyaméhben. Pedig nem. De nem. Ez a név már korábban megvolt"- magyarázta könnyek közt.

"Tudtam, hogy nem mindenki fogja szeretni a nevet, ezért nem fogok mentegetőzni emiatt"

- folytatta.

Kifejtette azt is, hogy bár mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz, az influenszerek figyelhetnének arra, hogy szabadon lehet-e kommentelni, és hogy a hozzzászólások nem bántanak-e másokat.

Liana rajongói a videó alatt azt írták, szerintük aranyos a kisfia neve, és hogy ne hallgasson a kritikusokra, ne idegesítse fel magát miattuk. Egy hozzászóló azt is megjegyezte, hogy a Koazy név egyáltalán nem furcsa.

@lianajadee

♬ original sound - Liana

Forrás: NYP


Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


GYEREK
Friss: Kulcsár Edina tüneményes fotót posztolt a kisbabájával a karjában
Egyszerűen mesés ez a kép!
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

Megható és kedves fotót posztolt nemrég Kulcsár Edina.

A képen a kisbabáját tartja a karjaiban.

"Habár minden egyes nap érzem őt, és látom ahogy növekszik a pocakban, de ettől függetlenül egy kicsit még mindig hihetetlen, hogy hamarosan ismét egy ilyen pici angyalkára vigyázhatok, ölelhetem és puszilgathatom!"

- írta a nemrég közzétett fotóhoz Kulcsár Edina.

"Alig várom, hogy őt is a karjaimban tarthassam. Mostanában szinte minden nap próbálok visszamenni az időbe és fotókat, videókat nézegetek a gyerekekről. Szeretem felidézni milyen is volt velük az a korszak, amihez hamarosan ismét szerencsém lesz"

- áll a posztban.

"A képen a kislányom van. Egy fotózáson voltam, amit Szabó Doris könyvéhez készítettünk, és ha már velem volt az akkor pár hetes Nina is, készítettünk egy ilyen képet is."

A FOTÓT ERRE LINKRE KATTINTVA LÁTHATJÁTOK.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
GYEREK
Kemény beszólást kapott Rácz-Gyuricza Dóra Instagramon, így reagált rá
Rácz Jenő feleségének nem először szóltak már be, most is őszintén válaszolt a kérdezőnek.

Megosztom
Link másolása

Rácz Jenő felesége a minap Insta-sztoriban kérdezz-feleleket tartott, mely során érkezett egy keményebb hangvételű hozzászólás is:

„Miért hiszed azt magadról, hogy mekkora tapasztalatod van a gyereknevelés terén?”

„Én úgy hiszem, hogy 11 hónapnyi rutin alapján maximum saját tapasztalatot tudok megosztani, de minden baba és minden mama más, így szerintem, ha papíros szakértő lennék is, kötekednének az emberek, hiszen ami sokaknak beválik, soknak viszont nem” - válaszolta Rácz-Gyuricza Dóra.

„Én csak arra buzdítom az anyukákat, hogy higgyenek magukban”

- zárta le a kérdést.

Rácz Jenőék kislánya egyébként hamarosan eléri a bűvös egyéves kort. Dóra most az egyik közös sétájukat örökítette meg egy Instagramon megosztott fotón, amin jól látszik már, hogy megnőtt Kamilla.

„Annyira jó, hogy végre süt a nap! Csodálatos figyelni, ahogy Kamillának a világa napról napra nyílik ki”

- írta bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

GYEREK
Katalin hercegné új fotót tett közzé mindhárom gyermekükről anyák napja alkalmából
Már ekkorák a brit királyi család leghíresebb unokái!
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

A királyi család - II. Erzsébet királynő halála óta első ízben - szívmelengető bejegyzésekkel ünnepelte az anyák napját. (Az Egyesült Királyságban a húsvéthoz igazítva, mozgóünnepkánt tartják meg az anyák napját, idén március 19-re, vasárnapra esett - a Szerk.)

A walesi hercegi pár eddig még nem publikált fotókat osztott meg Katalinról, Vilmosról, György hercegről, Charlotte hercegnőről és a kis Louis hercegről.

Az első portrén a walesi hercegnő és három gyermeke egy fán ül. A másodikon Louis herceggel a karjában látható, a harmadikon pedig Vilmossal együtt szerepel a család.

A Walesi hercegi pár óriási népszerűségnek örvend a királyságban. Bármilyen eseményen jelennek meg, a rajongóik imádják őket, a sajtó pedig méltatja eleganciájukat, ízlésüket.

A Facebookon közzétett fotó:

Az Instagramon közzétett fotómontázs:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

GYEREK
Emily Ratajkowski tündéri fotókon mutatta meg, hogyan ünnepelték a kisfia második születésnapját
Íme, Emrata cuki, szőke kishercege!
Sassy - sassy.hu
2023. március 20.


Megosztom
Link másolása

Kedves posztban mutatta meg Emily Ratajkowki, a világ egyik leghíresebb modellje, hogyan ünnepelték meg a kisfia születésnapját.

A kicsi már két éves.

Emily Ratajkowski 2018-ban kötött házasságot Sebastian Bear-McClard színész-producerrel, és 2020-ban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. A baba 2021. március 8-án született.

A pár azonban 2022-ben szétköltözött, szeptemberben pedig elindították a válókeresetet.

Íme, a születésnapi poszt:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk