Connect with us

Emilia Clarke miatt válhat Jason Momoa? A rajongók szerint több jel is erre utal

CELEBRITY

Emilia Clarke miatt válhat Jason Momoa? A rajongók szerint több jel is erre utal

Miatta hagyta volna ott a feleségét az Aquaman és a Trónok harca sztárja?


Még csak most jelentette be Jason Momoa és Liza Bonet a válását, de sokan máris tudni vélik, mi vagy inkább ki a válás oka, és kivel randizik a 42 éves filmszínész.

Több mint 16 év kapcsolat, néhány év házasság és 2 közös gyerek után szakított Liza Bonet és Jason Momoa. Döntésüket egy közös, írásbeli nyilatkozatban jelentették be, amit Instagramon is közzétettek.

A most 54 éves Bonet 2004-ben ismerte meg a nála 12 évvel fiatalabb Momoát, amikor a közös barátaik bemutatták őket egymásnak egy jazz klubban. A színésznő egy interjúban elmondta, hogy attól a naptól kezdve mindig együtt voltak. Jason Momoa pár éve egy tévés interjúban azt is bevallotta, hogy már gyerekként szerelmes volt a színésznőbe, és amikor meglátta a képernyőn 8 évesen, azt mondta az édesanyjának, hogy majd egyszer ez a nő lesz a felesége.

Miután gyakran lehetett olvasni Liza Bonet és Jason Momoa hatalmas szerelméről és a korkülönbség ellenére jól működő kapcsolatáról, a válás híre váratlanul ért mindenkit.

Azonnal megkezdődtek a találgatások, hogy mi vezetett a kapcsolat felbomlásához.

Sokan úgy gondolják, hogy Momoa új, titkos párja, és maga a válóok is Emilia Clarke, aki a Trónok harcában volt a színész partnere.

Néhány hónapja Jason Momoa Instagramjára felkerült pár kép, amelyen Emilia Clarke-kal látható: a színésznő az ölében ül, egy másik fotón pedig Jason Momoa felkapta őt. “Moon of my life”, vagyis “Életem holdja” áll a poszt szövegében (utalva a Trónok harcára.) A posztban egyébként Emilia Clarke-ot köszöntötte fel annak születésnapján.

“Lemaradtam valamiről? Emilia születésnapján posztolt, a saját feleségéén meg nem?”

– teszi fel a kérdést az egyik hozzászóló.

Egy másik csak annyit írt a kép alá, hogy “házasságtörő”,

egy harmadik kommentelő szerint ők lennének az álompár.

Akadt, aki Brad Pitt és Angelina Jolie esetéhez hasonlították: ők egy forgatáson jöttek össze, miközben Pitt még Jannifer Aniston férje volt. Más pedig azt írta, hogy amikor ez a közös fotó megjelent augusztusban, ő már számított ilyesmire, mint Liza Bonet és Jason Momoa válása.

Azt, hogy mi az igazság, és ez csak egy buta pletyka-e, majd úgyis kiderül…

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel