Connect with us

Jason Momoa 16 év után újra szingli – 4 év házasság után válnak a feleségével

CELEBRITY

Jason Momoa 16 év után újra szingli – 4 év házasság után válnak a feleségével

A sztárpár maga jelentette be a váratlan hírt. Azt írták, a szeretet még mindig megvan köztük, de elengedik egymást, hogy egyénileg fejlődhessenek.


Vége Jason Momoa és Lisa Bonet házasságának! A sztárpár Instagramon közzétett, verses formában megfogalmazott közleményben jelentette be, hogy 16 év együttlét után elválnak útjaik.

“Nem azért osztjuk ezt meg, mert úgy gondoljuk, hogy ez hírértékű, hanem mert szeretnénk az életünket őszintén és méltóságteljesen folytatni. A köztünk lévő szeretet továbbra is megmarad, csak más formában. Felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akivé válni szeretnénk.”

Bár a szakítás híre kissé váratlan és meglepő, Lisa Bonet már egy decemberi interjúban is arról beszélt, hogy most azon van, hogy meg akar újulni, és még inkább önmagává válni.

Az 54 éves színésznő korábban Lenny Kravitz énekes-dalszerző felesége volt, egy közös gyerekük is született Zoë Kravitz személyében, aki már 33 éves és szintén színésznő.

Bonet 2004-ben ismerte meg a most 42 éves Momoát, amikor a közös barátaik bemutatták őket egymásnak egy jazz klubban. A színésznő egy interjúban elmondta, hogy attól a naptól kezdve mindig együtt voltak. Az első találkozás után elmentek kávézni, ahol még közelebb kerültek egymáshoz. Két gyerekük született, Lola 2007-ben, Nakao-Wolf pedig 2008-ban. A pár 2017 novemberében házasodott össze, a családias hangulatú lagzit a saját otthonukban tartották. Sokszor jelentek meg együtt a vörös szőnyegen, az interjúkban pedig gyakran elmondták, hogy mennyire imádják egymást. Ezért is érhette váratlanul a rajongókat a szakításuk, hiszen eddig nem lehetett pletykákat hallani arról, hogy nincs rendben a házasságuk.

De abban is biztosak vagyunk, hogy sok nő azért örül annak, hogy a világ egyik legszexibb pasija hosszú idő után ismét szingli, még akkor is, ha Momoa valószínűleg nem kezd el rögtön csajozni a válása után.

Forrás: Daily Mail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel