ÉLETMÓD

Ha ezt a 2 élelmiszert tiltólistára teszed, csökkentheted a rákos betegségek kockázatát

Rossz hír azoknak, akik húst hússal esznek.

Megosztom
Link másolása

Megdöbbentő állítást tett egy amerikai dietetikus, aki rákos betegekkel foglalkozik.

Azt mondja, ha ezt a 2 élelmiszert kiiktatod az életedből, már azzal csökkenthető a daganatok kialakulásának esélye.

Nichole Andrews szerint

lehetőleg kerülni kell az alkohol és a feldolgozott húsok fogyasztását, mivel ezekről többször beigazolódott, hogy hozzájárulhatnak a rákos sejtek kialakulásához.

A nő dietetikusként daganatos betegségben szenvedő, illetve abból felépült emberek gyógyulását segíti étrendi, mozgási és életmódváltásra vonatkozó javaslatokkal.

Az alkoholfogyasztás például nem csak a májnak tesz rosszat, hanem növeli a többek közt mellrák, szájüregi daganat és vastagbélrák kockázatát.

Ezen kívül hozzájárul a súlygyarapodáshoz és az elhízáshoz, összefüggésbe hozható a májcirrózissal és a stroke-kal is. Ausztráliában végzett vizsgálatok szerint a kis mennyiségű alkohol sem tesz jót a szervezetnek.

@oncology.nutrition.rd Be aware that restaurants and bars often serve larger than standard size alcoholic drinks. Order smaller sizes. Avoid asking for a double. Sip slowly. Alternate alcoholic and non-alcoholic drinks. Enjoy low or no-alcohol alternative drinks (such as non-alcoholic beer). Keep some days alcohol-free each week. Link in bio to apply to 1:1 coaching! #breastcancerjourney #lungcancerawareness #bravetheshave #lymphomaawareness  #livercancer #kidneycancer #prostatecancerawareness #radiationtherapy #hormonetherapy #sarcomaawareness #cancerresearchUK  #pancreaticcancer #lymphoma #ovariancancer #prostatecancer  #cancerfree#cancerwarrior#cancerfighter #oncology #breastcancersurvivor #cancerresearch #chemotherapy #chemo #cancerpatient#cancerawarenessmonth #oncologynurses#cancercure#cancernation #breastcancercare #cancermotivation ♬ original sound - Nichole | Oncology Dietitian
A feldolgozott húsok - köztük a szalonna, a sonka, a virslifélék és kolbászok, a füstölt készítmények - a vastagbélrák kockázatát növelik, mivel a feldolgozásuk módja miatt karcinogén, rákkeltő anyagokat tartalmaznak.

A feldolgozott húsokon rendszerint a füstöléssel, érleléssel, sózással, vagy kémiai tartósítószerek hozzáadásával tartósított húsokat értik. A vörös húsok túlzott fogyasztása többek közt az úgynevezett "hemvas" tartalmuk miatt is kerülendő, mivel ez károsíthatja a vastagbél falát.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása

Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása


Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása


Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása