CELEBRITY

  Harry herceg és Meghan Markle nem kötött békét a királyi családdal II. Erzsébet királynő temetése után sem

  A pár minél hamarabb visszatér a ceremónia után az Egyesült Államokba.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 22.


  Megosztom
  Link másolása

  Sokan reménykedtek abban, hogy a II. Erzsébet halála utáni gyász összehozza az elhidegült testvéreket, de Harry herceg és Vilmos herceg továbbra sem találják a közös hangot - írja a Daily Mail.

  A CBS Mornings összefoglalójában, a Meghanhez is közel álló, Gayle King nyilatkozott a királynő temetéséről. Szerinte mind Harry, mind Vilmos fele próbált erőfeszítéseket tenni, egyelőre nem sok sikerrel.

  „A nagy családokban gyakori a dráma, mindig van valamilyen zűrzavar. Majd meglátjuk: vagy közelebb kerülnek egymáshoz vagy még jobban eltávolodnak egymástól. Fogalmam sincs, nincs belsős információm erről, de egy dolgot mondhatok: nagyon jó volt Harryt a családjával látni”

  - tette hozzá Gayle.

  Harry és Meghan a Frogmore Cottage-ben, Windsorban töltötték a királynő temetésének estéjét. A pár azonban minél előbb siet vissza az Egyesült Államokba, mivel már két hete távol vannak a gyerekeiktől: az 1 éves Lilibethtől és a 3 éves Archietól.

  A két testvér viszonya többek szerint csak akkor rendeződhet, ha Harry lemond az idén megjelenő memoárjáról és a Meghannel készülő dokumentumfilmjükről.

  Amennyiben erre hajlandóak lesznek, akkor 4-5 hónapot tartózkodhatnak a jelenlegi lakóhelyükön Kaliforniában, a többit pedig a királyi család kötelezettségeivel kell tölteniük.

  Eközben a Sun hírlapnak egy bennfentes forrás elárulta, hogyan érintette II. Erzsébet királynőt, amikor Sussex hercege és hercegnéje kilépett a királyi családból.

  Egy sandringhami csúcstalálkozón a királynő korábban meghozta a döntést, hogy Harry és Meghan elhagyhatja a családot, azonban a királyi előkelőségeket is maguk mögött kell hagyniuk, mint például az ékszereket.

  „Az egész családom reméli, hogy a mai megállapodás lehetővé teszi számukra, hogy elkezdjék egy boldog és békés új élet felépítését”

  - mondta akkori nyilatkozatában a királynő.

  Most egy Erzsébethez közel álló forrás elárulta, hogy koránt sem volt ilyen egyszerű számára a döntés, megbántottnak és kimerültnek érezte magát:

  „Nagyon megbántódott, és azt mondta nekem: 'Nem tudom, nem érdekel, és nem akarok többet gondolni rá'”

  - mesélte Erzsébet királynő közeli barátja a Vanity Fairben megjelent, The New Royals című kiadványban.

  Állítólag kifejezetten bosszantotta a királynőt az, hogy Harry és Meghan nem jelent meg Balmoralban, a minden évben megrendezett családi összejövetelén.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Majka közel hétmilliós karórát villantott új TikTok-videójában? – Pedig csak hajat vágatott
  Senki sem tudja, szándékos volt-e a villantás.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 03.


  Megosztom
  Link másolása

  Majka TikTok oldalán legutóbb júliusban villantotta meg egyik drága „játékát”, az új autóját. Egy frappáns videóban, lazán és büszkén alaposan meg is mutatta rajongóinak, mindössze ennyi kísérőszöveggel: „Új kocsika.

  A Mercedes GLS400D dízel valóban nem „kispályás” autó, 36 millióról indul az ára, az extrák pedig még további milliókat dobhatnak rá. Az nem derült ki, hogy Majka vette, vagy reklámként kapta, esetleg béreli az autót.

  Most pedig újabb kommentáradatot kapott a rapper legújabb videójára, amelyen épp egy barber-shopban ül, és azzal büszkélkedik, hogy vágják a haját, ezért, mint mondja: „Öcskös, zárd be az asszonyt otthon egy hétre, apád megnyiratkozott!

  A már 750 ezer megtekintést is meghaladó videó azonban nemcsak ezzel hívta fel magára a figyelmet. Majka ugyanis fodrászkodás közben megvillantja a csuklóját, amelyen a kommentelők szerint egy luxuskaróra, egy vadonaúj Rolex-modell, egy Deepsea látható. Bár csak pillanatokra villan fel, valóban annak tűnik. A Rolex hivatalos oldalán egy ilyen óra fontból átszámítva körülbelül 6,7 millió forintba kerül.

  @majorospeterPfffff😆😆😆♬ eredeti hang - 😎Reno white.93😎


  Megosztom
  Link másolása

  CELEBRITY
  Mardoll egy x-faktoros férfivel jár hónapok óta – Ezt mesélte róla
  Az RTL Klub Reggeliben azt is elmondta: eddig több férfivel volt dolga, mint nővel.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Az extravagáns rapper, Mardoll és Hadas Alfréd a nyár közepén vetettek véget a kapcsolatuknak. Bár a zenében nagyon hamar megtalálták a közös hangot, az életben már több nehézséggel kellett megküzdeniük.

  A lány azt is elmondta, nagyobb támogatásra vágyott, mert úgy érezte, az 5 évvel fiatalabb rapper nem mindig örül a sikereinek.

  Mardoll a 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy követőjétől azt a kérdést is megkapta, hogy ő is az LMBTQ-tagok közé tartozik-e, mire a rapper gyakorlatilag coming outolt.

  "Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz." – vallotta be őszintén.

  Most viszont az RTL Klub Reggeli című műsorában Szabó Zsófiéknak elmesélte: már három hónapja rátalált az újabb szerelem, egy szintén x-faktoros fiú személyében, akinek kilétét nem fedte fel.

  Ám a tehetségkutatót jól ismerők könnyen kitalálhatják, ki lehet az a külföldön, televíziós szerkesztőként dolgozó fiatal férfi, aki a székes fordulóban esett ki 2021-ben.

  Mardoll azt is mondta, nagyon jó, hogy a kapcsolatuk nem „komplikált”.


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Ősz, göndör fürtök és kissé visszeres láb – Andie MacDowell 64 évesen is istennőként vonult a kifutón
  Gyönyörű az alakja, a ruhája, és a magabiztosság, ahogy vállalja önmagát.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Ki gondolná, hogy a Négy esküvő és egy temetés, valamint a Zöld kártya elbűvölő, göndör barnája már 64 éves? Andie MacDowell úgy tudott hollywoodi stílusikon maradni, hogy nem botoxoltatta agyon magát, ezüstösen őszülő fürtjeit is meghagyta a maguk természetességében, és egy-egy rövidebb ruhában azt is felvállalta, hogy lábain – amelyek egyébként elképesztően formásak – már látszik egy-két apró visszér.

  Ez a magabiztosság, no meg időtállóan imádnivaló mosolya teszi a legkeresettebb modellek egyikévé a divatiparban is, hiszen anno karrierjét is topmodellként kezdte. A Párizsi Divathéten a háromgyerekes családanya a Daily Mail beszámolója szerint a L'Oreal divashow-ján ejtette ámulatba a közönséget.

  Andie egy elöl combhajlatig felvágott, félvállas, ezüstös-tollas, törtfehér ruhacsodában lebegett végig a kifutón, olyan óriási sikerrel, amelyet a tini topmodellek is megirigyelhettek.

  Andie gyönyörű ruháját és alakját IDE KATTINTVA nézheted meg (2. kép)


  Megosztom
  Link másolása


  CELEBRITY
  Wow! Íme az első fotó, amelyen Alec Baldwin mind a hét, feleségével közös gyerekével együtt van, a legkisebb két hetes
  Hát ilyen ütős családi fotót is ritkán látunk...
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Szeptember 22-én született meg Alec Baldwin és felesége, Hilaria legkisebb lánya, Ilaria Catalina Irena.

  A büszke anyuka nem mindennapi gesztussal ünnepelte népes családjuk újabb bővülését: elkészíttette és posztolta az Instagramjára a legelső olyan családi fotót, amelyen Alec Baldwin és ő a férfi mind a hét gyerekével együtt pózolonak, beleértve a pici újszülöttet is.

  A 64 éves színésznek és 38 éves feleségének négy fia van: Eduardo "Edu" Pao Lucas, 2, Romeo Alejandro David, 4, Leonardo Ángel Charles, 6, és Rafael Thomas, 7 évesek. Emellett három kislánynak is büszke szülei: Ilaria az újszülött, Maria Lucia Victoria 18 hónapos, Carmen Gabriela pedig 9 éves.

  Baldwinnak egyébként van már egy 26 éves nagylánya, Ireland, ő előző feleségétől, Kim Basingertől született, a kép mellett Hilaria neki is üzent: "Micsoda Baldwin álomcsapat! Ireland, nagyon hiányzol és szeretünk!"

  People


  Megosztom
  Link másolása