Connect with us

Brutális nemi erőszakkal vádolja Mr. Biget, azaz Chris Noth-ot két nő – egymástól függetlenül

CELEBRITY

Brutális nemi erőszakkal vádolja Mr. Biget, azaz Chris Noth-ot két nő – egymástól függetlenül

A nők nem is ismerik egymást, majdnem tíz év különbséggel lettek Noth áldozatai. Mindketten huszonévesek voltak.


Bár a Los Angeles-i rendőrség hivatalosan még nem indított eljárást Noth ellen, a Szex és New York legkörülrajongottabb férfisztárjának, Mr. Bignek alaposan betehet ez a botrány.

A két nő (a rendes nevüket nem adta ki a sajtó, Zoe és Lily a “fedőnevük”) nem ismerik egymást, majdnem fél éves eltéréssel keresték meg a The Hollywood Reporter című lapot. Bár a két nemi erőszak állításuk szerint 2004-ben, és 2015-ben történt, azt mondták, nem bírtak erről korábban beszélni.

Most is az hozta ki belőlük a traumát, hogy a Szex és New York legújabb filmjében megint szembesülniük kellett az istenített Mr. Biggel, akit ők egészen más oldaláról ismertek.

Az állítólagos nemi erőszak idején mindkét nő huszonéves volt (az egyik 22, a másik 25), és munka kapcsán találkoztak Noth-tal. A férfi az első támadás idején 50 éves volt, a másodiknál 61. Mindkét lányt nagyon udvarisan, kedvesen “cserkészte be”, vacsorázni hívta őket, kellemesen elbeszélgetett velük. Tény, hogy a lányok saját elmondásuk szerint “istenként” tekintettek Noth-ra, és amikor felhívta őket magához, abba mindketten beleeegyeztek.

Ami sokként érte őket, az Noth durvasága volt. Az egyik lányt olyan brutálisan erőszakolta meg, hogy a lány egy barátja még aznap kórházba vitte, ahol össze kellett varrni.

A másiknál ilyen nem volt, ő a csókolózásnál meg akart állni, és határozott nemet mondott. Erre Noth állítólag egy székre lökte, és hátulról ersőszakolta meg, miközben a lány folyamatosan sírt.

A most 67 éves színész, aki lassan tíz éve él házasságban Tara Wilson színésznővel (lenti kép) ügyvédje útján nem tagadja, hogy lefeküdt a két lánnyal. De az erőszakot határozottan visszautasítja, azt állítja, mindkét esetben “kölcsönös beleegyezéssel” történt meg a szexuális aktus.

Noth szénája mindenesetre nem áll jól: az Esküdt Ellenségek című sorozat (Noth első nagy sikere) volt színésznője, Zoe Lister-Jones ma Insta-sztorijában megírta, hogy Noth annak idején is elfogadhatatlanul viselkedett szexuálisan, vele és és más stábtagokkal is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alicia Beatriz Montero (@aliciayosoy) által megosztott bejegyzés

The Hollywood Reporter

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel