Connect with us

Úristen, de ciki! – Hogyan lendüljetek át a kínos szitukon a szexben

Fotó: Pexels

LOVE

Úristen, de ciki! – Hogyan lendüljetek át a kínos szitukon a szexben

Nyugi, mindenkivel megesik. Ne ess kétségbe, van megoldás, hogy ne égj le, és a vágy is megmaradjon.


Ha valakivel először szexelsz, az már önmagában para. De ha még történik is valami ciki – az elsőnél különösen, de később is bármi hiba “becsúszhat” – akkor legszívesebben elsüllyednél szégyenedben. Pedig tök fölösleges. A szex nem versenysport, a romantikus filmek tökéletesnek tűnő ágyjeleneteit pedig felejtsd el. Íme néhány tipp, hogy a szexbaki ne rontsa el a kedveteket.

#1 Fogadjátok el, hogy a baki normális

Beletörik a bicskátok – vagy kishíján a csípőcsontotok – egy új pozícióba? Nem megy, kicsúszik, túl száraz, leesik, beakad, félremegy? Az első szabály: ne essetek kétségbe. Fogadjátok el, hogy párok millióival esik meg ugyanez nap, mint nap. A szexbaki normális, semmi szégyellni való nincs rajta. Igazítsatok a pozitúrán, vagy a segédeszközön, kicsit ügyeskedjetek, és máris folytatódhat a rock’n roll.

#2 Beszéljetek róla

Valami olyasmit csinál, amitől te egyszerűen nem indulsz be? Azt hiszi, jót tesz, de inkább fáj meg súrlódik? Szavakat sugdos a füledbe, hogy tovább izgasson, de ez csak eltereli a figyelmedet? Szeretnéd kielégíteni, de nem tudod, pontosan hogy esik jól neki? Mondd el, és kérdezd meg. A kommunikáció a szexben is fontos, és nem is kell túlragozni. Egy-két hasznos infó bőven elég ahhoz, hogy tökéletesen ráhangolódjatok egymásra. Sőt. Az ilyen beszélgetés még fokozza is a vágyat.

#3 Humor

Ez NEM azt jelenti, hogy nevesd ki a másikat. Azt soha ne tedd. De ha valami ciki történik – mondjuk egy kiadós menet után bizonyos hangok szabadulnak fel nálad ott alul, a bepumpált levegő miatt – nevess. Egyrészt ez a jelenség teljesen normális, másrészt hidd el, a pasi számára még vonzó is, hogy te ezt ilyen könnyen veszed. De ha véletlenül egy hülye színű, rücskös óvszert vesztek meg, ami felvéve úgy néz ki a pasidon, mint mondjuk egy pink sündisznó, azon is lehet nevetni. A lényeg, hogy lazítsatok: a szex tele van meglepetésekkel, nem érdemes befeszülni miattuk.

#4 Jegyezzétek meg, és többet ne csináljátok

Ha valamiről tudjátok, hogy ciki lesz, próbáljátok meg a jövőben elkerülni. Ha egy szexjátékkal rosszul “sültek el” a dolgok, ne használjátok többet. Ha a pasid túl hamar ment el, akkor máskor kényeztessen előbb ő téged, hogy neked is jó legyen, és utána jöhet az aktus. Sokféle módon megoldhatjátok, hogy senki se érezze kielégítetlenül vagy kínosan magát. A szexben is fontos az együttműködés

#5 Forduljatok szakemberhez

Igen, minden korban léteznek szexuális jellegű problémák. Korai ejakuláció, potenciazavarok, fájdalom, hüvelyi fertőzés, hólyaghurut. Ha valami állandó problémát és akadályt jelent a szex élvezetében, nem szégyen szakemberhez menni, és megoldani. Általában nagyon egyszerű a megoldás, és minél hamarabb rátaláltok, annál jobb. Nem tanácsos hagyni, hogy elhúzódjon a dolog, mert a szőnyeg alá söpört, állandósult problémák a legnagyobb vágyölők – a szexben éppúgy, mint általában az egész párkapcsolatban.

HealthyWomen

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel