TRENDI

Bugyiban az utcán?! – Hailey Bieber is csatlakozott az új trendhez

A fura trend a kifutókon már egy ideje pörög, de Kendall Jenner után szabadon, Hailey is kivitte az utcára.

Megosztom
Link másolása

Hailey Bieber megmutatta, hogy a nadrág nélküli trend valószínűleg marad, és ő is belekóstolt a bevállalós szerelésbe. A fiatal modell egy merész szettben jelent meg az utcán, ami ihletet adhat mindenkinek, hogy kipróbálja ezt az új irányzatot.

Bár elsőre talán vadnak tűnhet, a harisnyák és az alsóneműk kombinációja valójában nem mutat többet, mint egy hagyományos miniszoknya vagy rövidnadrág.

Ezekből kifolyólag az sem meglepő, hogy ez a merész trend gyorsan átterjedt a fiatal hírességek és divatikonok közé is. Kendall Jenner és Lady Gaga után most Hailey is csatlakozott a trend kedvelői közé.

A modell pedig még egy lépéssel tovább vitte az alapból is merész viseletet, és átlátszó harisnyával még többet mutatott meg magából.

Már tavasszal láthattuk a kifutókon, hogy a modellek egyre inkább hajlamosak kihagyni a nadrágokat, és helyettük csupán alsóneműt viselni. A Miu Miu Miu show-ján például a modellek gyönyörű, flitteres bugyikban vonultak, amit elegáns barna és téglavörös harisnyákkal kombináltak. Ez az extravagáns megjelenés a divatszakma legnagyobbjait is elbűvölte:

"Ha fiatalabb lennék, bugyiban járnék!"

- jelentette ki Miuccia Prada a bemutató után.

Igaz, hogy nagyon vagány a szett a lányokon, de azért itthon lehet még kicsit erős lenne, nem gondoljátok?

Forrás: Joy


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


TRENDI
A Rovatból
Ez undorító: tényleg koszosan és izzadtan rakják a polcra a Primark ruháit?
Egy volt dolgozó tálalt ki, aki szerint sok a higiéniai és a minőségbeli probléma is.

Megosztom
Link másolása

Nemrég nyította meg Magyarországon első üzletét, ami előtt hetekig állt a hosszú sor, most viszont egy volt dolgozójuk okozott nekik kellemetlen pillanatkat Skóciában, bár az általa elmesélt sztori a cég összes egységét érintheti.

Ahogy arról a The Scotish Sun beszámolt, Caitlin,

az üzletlánc egy korábbi dolgozója szerint rettentő állapotok uralkodtak az áruházban,

ami igen komoly higiéniai kérdéseket is felvet. A skóciai Braehead, Renfrewshire-i boltjában dolgozott, így az elmondottak erre a boltra értendők, bár szerinte másutt is lehet gond a ruhák tárolásával. A célja az, hogy az információmegosztással segítse a vevőket.

Úgy tapasztalta, az esetek többségében ötnél többen próbáltak fel egy-egy ruhadarabot.

Ráadásul, ahogy fogalmazott, túl sok termék nem került a szemétre - utalt ezzel arra, hogy akár olyan ruhákat is árultak, amiknek nem lett volna keresnivalójuk a kínálatban minőségbeli okokból. Rendszeres volt, hogy

sminkfoltokkal, izzadt hónaljfoltokkal tettek vissza a dolgozók ruhadarabokat a polcokra és fogasokra.

Azt is kifogásolta, hogy alapvetően egy mérethiányos termékből más áruházból kérhettek volna át a dolgozók ruhákat a vásárló által kívánt mértékben, de erről nem tájékoztathatták őket.

Egyébként azt is elmondta, hogy ha a vevő szakadást vagy hibát talál a ruhán, a kasszánál kérhet rá kedvezményt. A dolgozó ilyenkor a felettesét hívja, aki, ha tényleg fennáll a probléma, megad egy bizonyos százalékot.

Caitlin legfontosabb tanácsa azoknak, akik a Primarkban vásárolnak még ezek után is:

mindenképpen mossák ki a holmikat a viselés előtt.
Ezt egyébként is érdemes megtenni, teljesen függetlenül attól, hol vásároltuk az adott ruhadarabot.


Megosztom
Link másolása

TRENDI
Magyar divattervező ruháját választotta a Bridgerton színésznője - fotón a ruhaköltemény
Ki nem találod, kinek a csodás ruháját akarta viselni Nicola Coughlan! Az egyedileg neki készített darabban lélegzetelállítóan festett a színésznő.

Megosztom
Link másolása

Nicola Coughlan az ékes bizonyítéka annak, hogy nem kell modellalkatúnak lenni ahhoz, hogy jól álljanak rajta nagy divatcégek ruhái. Sorra keresik meg a gigamárkák, divattervezők és sztárok is, mert

ha valakinek a szettjét viseli, az már jelent valamit.

A Bridgerton sorozat sztárja viselte már többek közt Kim Kardashian fehérneműkollekcióját is modellként. Elképesztően fotogén, ezért nem csak a plus size típus miatt keresik fel sokan.

Most a Washington Post fotózására vette fel a Nanushka magyar divatmárka szívdöglesztő ruhakölteményét.

A Glamour szerint Sándor Szandra és csapata régóta akarta már öltöztetni a sztárt, ezért felajánlottak neki egy személyre illesztett ruhát. A végeredmény pazar lett.

Egy barna kabátruha és egy ugyanolyan színű magassarkú egészíti ki Nicola Coughlan szépségét.

"Te tényleg az igazi, belső és külső szépség megtestesítője vagy" - ilyen és ehhez hasonló kommentek záporoznak a ruhában pózolós Insta posztja alatt.


Megosztom
Link másolása


TRENDI
A Z generáció megőrül ezért az ékszerért, ráadásul van egy titkos jelentése is
Azért nem olyan bizarr, mint amilyennek elsőre hangzik.

Megosztom
Link másolása

A legújabb divat-trendben a fiatalok olyan ékszereket készítenek, amelyek megegyeznek a szeretteik szemszínével.

A TikTokon a Z generáció tagjai új DIY projektbe kezdtek, amely során olyan színű gyöngyöket választanak ki, amelyek megegyeznek szeretteik – vagy háziállataik – íriszének színével, majd karkötőt fűznek belőlük.

Miután együtt elmennek a hobbi boltba, a párok vagy teljesen partnerük szemszínéből álló karkötőt készítenek, vagy összekeverik a gyöngyöket, párosítva partnerük színét a sajátjukkal.

„Sosem veszem le” – írta egy szerelmes a videója alá.

„Nagyon jó ötlet” – áradozott egy másik. „Imádom ezeket a karkötőket.”

Szakértők szerint ez a trend a legvégső szeretet kifejezése lehet.

„Ha valakinek tudjuk, pontosan milyen színű a szeme, a szoros kapcsolat jele”

– mondta Anne Bos, az antik ékszervendég, a 21st Finds tulajdonosa a Business Insidernek.

„Például elég jól ismerem a férjem szemszínét, de nem tudom a szomszédom szemszínét – pedig gyakran beszélgetünk.”

A Zoomerek nem is sejtik, hogy ez a divat valójában évszázadokra nyúlik vissza. Szemszín inspirálta ékszerek évezredek óta léteznek. A 18. században például a hiperrealisztikus szerelmes szem ékszerek különösen népszerűek voltak, és azok, akik őrülten szerelmesek voltak, miniatűr portrékat készíttettek szemükről, hogy ajándékként adják, mondják a szakértők a Business Insidernek.

Úgy tartották, hogy ez nagyon intim ajándék – ahogy mondják, a szem a lélek tükre – és ékszerként viselték vagy a ruhák redőibe rejtették, illetve medálokba tették.

„Ezek azzal az elképzeléssel készültek, hogy az egyén szeme valami intim és mélyen személyes dolgot közvetít” – mondta Graham Boettcher művészettörténész és író a Business Insidernek.

Most a Z generáció modern csavarral vette át az ősi hagyományt, büszkén viselve a színeket nyilvánosan. Boettcher szerint ez csak

„hozzáad egy titokzatosságot, még akkor is, ha nyilvánosan viselik, mert kizárólag a viselője tudja, hogy kiről van szó.”


Megosztom
Link másolása


TRENDI
Nyáron sem kell takargatni a teltebb alakot – Divatszakértő tanácsai a bikiniszezonra
Hidd el, van jobb választás a sokat takaró, bő ruháknál is!

Megosztom
Link másolása

Sajnos még 2024-ben is sok nőből vált ki rossz érzést a gondolat, hogy a nyár közeledtével előkerülnek a kevesebbet takaró ruhadarabok is és könnyebben észrevehetőek lesznek a gömbölyded formák.

A divatszekértő szerint azonban itt az ideje, hogy megfeledkezzünk ezekről a gátlásokról. Helyette pedig inkább arra koncentráljunk, hogyan tudjuk minél jobban kiemelni előnyös vonásainkat.

Sasha Wilkins két évtizedes divatszakértői tapasztalatát osztotta most meg a Daily Maillel.

A ruha érhet térd fölé

Bizonyos jövendölések szerint idén nyáron a maxiruhák népszerűségét átveszik a rövidebb fazonok.

Wilkins, aki maga is teltebb alkatú, bevallása szerint 20-as, 30-as éveit hosszú tunikákban élte le. Most szaktudásának köszönhetően úgy látja, semmi baj nincs a térd fölé érő fazonokkal sem.

A csinosabb hatás érdekében, azonban lapostalpú tornacipőt vagy balerinacipőt javasol hozzájuk. Szerinte a magassarkú már túlzás lehet.

Felejtsd el a címkén feltüntetett méretet

Mindannyian tudjuk, hogy a ruhagyártóknál nincsenek szabványméretek. Ezért nem érdemes a feltüntetett méretezéshez ragaszkodni, hanem arra figyelj, hogy áll az adott darab a te alakodon.

„Kerüld a fodrokat és a redőket. Ezek csak növelik a tömeget, és általában ott, ahol a nők a legkevésbé szeretnék, a csípőn és a vállon”

-mondja Wilkins.

Próbáld fel a különböző méreteket, és ha kétségeid vannak, mindig vegyél nagyobbat, és ne törődj azzal a belső hanggal, amely azt mondja, hogy ez nem lehet a te méreted, mivel nincs is annál előnytelenebb, mint a túl szűk ruhák.

Nagy fenék, kis bugyi

De akár hiszed, akár nem, a bikini mesésen mutat egy szép nagy fenéken! Valójában sokkal előnyösebb, ha kevesebb anyag van rajta, úgyhogy állj ellen a késztetésnek, hogy nagymama bugyit válassz.

Ha nagyobb mellekkel rendelkezel, akkor a félnyak a legjobb formát és tartást nyújtja, akár fürdőruhán, akár bikinin.

Nagyméretű minták

Itt az ideje elfelejteni apróvirág-mintás ruhákat. A formás alkaton jól mutatnak a határozott formák. A merész nyomatok és pöttyök ebben a szezonban sokkal modernebbek, ráadásul minden méreten jól mutatnak.

A rövidnadrág lehet rövid

Nem akarjuk senkinek sem azt sugallni, hogy vegye át a fenékre simuló, lényegében bugyit jelentő rövidnadrágok divatját, de nem is szabad az ellenkező irányba menni.

A bermudanadrágok ideje lejárt, válassz combközépig érő hosszúságot - az alakod sokkal kiegyensúlyozottabbnak fog tűnni valamivel kevesebb anyaggal.

Fehér a nyár színe

Tudjuk, hogy csábító a megbízható fekete lepelhez nyúlni, de gyakran egy lazább fekete ruha sátornak tűnhet. Az optikai csalódásnak köszönhetően, azonban egy szellős fehér ruha beleolvad a háttérbe.

Világos rúzzsal viselve semmi sem tűnik nyáriasabbnak, és a fehér fényt az arcodra vetíti, hogy a bőröd szépen ragyogjon.

Figyelj oda, hogy kerüld az izzasztó poliésztert és válaszd a pamutot!


Megosztom
Link másolása