TRENDI

A belsőépítész elárulja, milyen bútorokat ne vegyél soha az étkezőbe

Az első, és legfontosabb szempont, hogy ne csak szép legyen, de praktikus is.

Megosztom
Link másolása

Julie Jones 15 éves lakberendezői múlttal rendelkezik, éppen ezért elindított TikTokon egy sorozatot, amikben bemutatja, melyek azok a bútorok vagy lakberendezési megoldások, amikre sosem költene pénz.

A sorozat egyik részében azt mutatta meg, hogy milyen étkezőbútorokat nem vásárolna magának soha, bármilyen esztétikusak is legyenek.

„Az elsőt talán nehéz lesz hallani, mert nagyon jól nézhetnek ki. De nagyon nem praktikusak, és ez az étkező sarok.”

- mondta a tartalomkészítő.

Elmondja, hogy rém kellemetlen, mikor nem a beülős padok végén ülsz, és minden alkalommal kellemetlenséget kell okoznod az melletted ülőknek, amikor ki akarsz jutni.

„Nem igazán ajánlom őket. Kivéve, ha csak egy vagy két ember van otthon, aki használja.”

Szintén egyáltalán nem praktikus darabként említi az étkező padokat, amik ugyan egyszerű megoldásként szolgálhatnak asztalok mellé, valójában elég kényelmetlenek és több szempontból sem jó őket használni.

„Semmi sem jobb, mint egy étkezőpad középső részére leülni, és megpróbálni átlendíteni a másik lábadat, miközben ülnek melletted. Szoknyában meg pláne. Ráadásul a jó testtartást sem segíti semmilyen módon, semmilyen formában.”

Ha kíváncsi vagy, mit mond még, lapozz!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


TRENDI
Plus size hölgy is felpróbálta a legújabb felkapott ruhát – tökéletesen áll neki
A farmerruha az elmúlt hetekben vírusként terjedt az interneten. Úgy néz ki, hogy minden méret számára megfelelő.

Megosztom
Link másolása

Az egyik divatrajongó azonnal posztolt TikTok-ra, miután végre rátehette a kezét a hőn áhított darabra.

Brenda Man életmód, haj és plus-size divat tartalmakat posztol a platformra 17 ezer követőjének.

Természetesen nem hagyhatta ki a legújabb vírusként terjedő Zara ruhát sem. Az indokot is megmagyarázta: XL-es méretben vette fel, és azt mondta:

Nem láttam még senkit, aki középméretnél nagyobb, a plus size részlegen felpróbálni.

Brenda szerint az anyag rugalmas, és szerinte „jól néz ki”. Mielőtt felpróbálná, elmondja, hogy alatta formaruhát fog viselni. Először nehezen bújik bele, de végül sikerül felvennie, és elképesztően jól áll neki a darab.

Azt is elmondja, hogy dupla D melltartómérete van, de a ruha „még mindig elég tágas” a mellei környékén.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása

TRENDI
Mutatunk 4 öltözködési tippet, hogy fiatalosabbnak tűnjön a megjelenésed
Összefoglaltunk pár alapszabályt, amire érdemes figyelni, mikor ruhát választunk.

Megosztom
Link másolása

A TikTok-on egy divatrajongó jelentkezett egy öltözködési témába vágó videóval, amiben sorra vesz pár olyan megjelenést, amik nem szerencsések, és évekkel öregebbnek mutathat. A tippek nagy része öltözködési alapszabály, de érdemes mindent a saját ízlésünk szerint alakítani.

Az első pont rögtön kényes téma, ugyanis azt állítja, hogy a teljesen fekete viselése hiba.

A nagy divatlapokat és az igazi trendszettereket látva azonban ezt nehéz szó nélkül elfogadni, a fekete szetteket ugyanis lehet jól hordani, és ez az az egyetlen szín, amit ha jól viselnek, mindig is klasszikus és elegáns megjelenést fog kölcsönözni.

Második hibaként azt említi, ami máris egy jobb meglátás, hogy az emberek alul és fölül is valami szűket, tapadósat hordanak, mondjuk egy szűk bodyt párosítanak skinny farmerrel.

Ehelyett a divatguru azt tanácsolja, hogy törekedj a megfelelő egyensúlyra és a szűk felsőhöz egy bővebb szárú nadrágot párosít videójában.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása


TRENDI
Mi a három leggyakoribb cipőhiba, amitől olcsónak tűnik az outfit?
Ha azt szeretnéd, hogy a lábbelid elegánsnak tűnjön, akkor ezekre kell figyelned.

Megosztom
Link másolása

Egy divatszakértő felfedte, hogy három olyan cipőhiba van, amit az emberek gyakran elkövetnek, és amitől azonnal ízléstelennek tűnnek.

A TikTok-on posztoló Giovana, aki @giovanalourencoo felhasználónév alatt oszt meg divatos tartalmakat, elárulta azokat a lábbeliket, amelyeket nagyon unalmasnak tart.

HOGYAN ÖLTÖZKÖDHETSZ JOBBAN. Végezd el ezeket a cseréket, ha szeretnéd feldobni a stílusodat! Cipő kiadás!

- állt a videó alatt.

Giovana klipje láthatóan sokaknak tátva maradt a szája, mivel gyorsan elképesztő, 257 200 megtekintést gyűjtött össze. Azonban elég megosztó fogadtatása volt az állításoknak.

A klipnek 7 719 kedvelése, 43 kommentje, 1 019 mentése és 20 megosztása van.

Lapozz a cikk folytatásához!Megosztom
Link másolása


TRENDI
Szeretnél elegáns lenni? Most egy szakértő elárulja, melyek azok a szépségtrendek, amikkel ideje felhagyni
Ideje elfelejteni a túl kontúrozott szájat, a szemöldök laminálást és a műszempillákat is.

Megosztom
Link másolása

Antonia Highman igyekszik a klasszikus elegancia jegyében élni az életét, és ritkán rajong az új trendekért. Videóival arra invitálja a nézőit, hogy lépjenek vele szintet, és egy sor tippet és trükköt oszt meg, hogy klasszis nővé váljanak.

Segít abban, hogy mely ruhadarabok, cipők, kiegészítők vagy akár szépségtrendek tűnhetnek elegánsnak, de még arra is útmutatást ad, hogy hogyan kell bizonyos ételeket, mondjuk levest vagy croissant-t elegánsan fogyasztani.

Tippjeivel nagy sikert arat, már közel 200 ezer követőre tett szert.

Most a sötét szájceruzát, a laminált szemöldököt és a hosszú, sűrű műszempillákat minősítette nem elegánsnak, és azt tanácsolta, hogy a nők mondjanak le ezekről a dolgokról, ha igényesen akarnak kinézni.

Antonia minden esetben két képet hasonlít össze, most először egy olyat, ahol az egyiken sötétbarna szájceruzával és halvány nude színnel kikent ajkak láthatóak, mellette pedig egy teljesen egyszínű kirúzsozott száj.

A túlhúzott ajkak mostanában nagyot mennek, ugyanis ha jól csinálják, úgy látszik, mintha teltebbek lennének az ajkaink. Antonia szerint azonban ezek nem tartoznak a klasszikusan elegáns kategóriába.

A kommentek között volt, aki nem értett egyet valamelyik megjelenési tippel:

„Nem tudom abbahagyni a barna szájfényem viselését.”

Egy másik azt írta: „Sok embernek szüksége van szájfényre a sminkjéhez, hogy jobban illeszkedjen a bőrtónusuk az ajkaikhoz.”

A következő trend, amit Antonia ilyen módon kritizált, az a szemöldök laminálás. Meglepő módon a legtöbben egyetértettek ezzel a tanáccsal, amikor Antonia a laminált szemöldököt nem elegánsnak minősítette. A vastag szemöldök divat egyik kritikusa azt mondta:

„100%-ban egyetértek a szemöldökkel.”

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása