SZTÁR

Videóval! Victoria Beckham 50. szülinap partján elképesztő sztárparádé volt, és még a Spice Girls is összeállt

David Beckham becslések szerint 120 millió forintot költött felesége születésnapi bulijára tegnap este.

Megosztom
Link másolása

A party előtt a pár és négy gyermekük - a 25 éves Brooklyn, a 21 éves Romeo, a 19 éves Cruz és a 12 éves Harper - pózoltak néhány kép erejéig a 30 millió fontos nyugat-londoni otthonukban:

„Alig várom, hogy a családommal és a barátaimmal ünnepelhessek”

Ezután tetőtől talpig dizájner ruhákban elindultak az Oswald's-ba, ami a lakásukhoz közel található exkluzív, privát étterem.

Posh egy áttetsző, zöld, padlóig érő, organza részletekkel díszített ruhában és gyémánt ékszerekkel tündökölt.

Törött lába miatt mankót használt, mégis fehér tűsarkú cipőben tette teljessé az öltözékét. A szülinapos lány azonban hazafelé menet eldobta a botokat, és helyette a 48 éves David hátára pattant.

Victoriát Mel C és Emma Bunton követte - aztán a Spice Girls' újra összeállt egy közös éneklésre,

A vendégek között volt Tom Cruise, Salma Hayek és férje, Francois-Henri Pinault, akiket éjfél után láttak távozni Victoria Beckham ajándéktáskáit szorongatva.

Egy, az estélyen részt vevő forrás szerint „szem nem maradt szárazon a házban”, ahogy a család a Victoria iránti szeretetéről beszélt a köszöntő beszédekben - de azért viccelődtek is vele.

A pazar eseményen a Beckham család 40 barátot látott vendégül - köztük ugye a Spice Girls-találkozót is, ahol a volt bandatársak, Geri Horner, Mel B, Emma Bunton és Mel C is részt vettek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Az estélyen semmin nem spóroltak, volt különleges italként palackonként 1,5 millió forint értékű Chateau Mouton Rothschildot, 250.000 forint értékű futottak-még pezsgő és a kaját is egy privát séf készítette.

Victoria lánya, Harper krémszínű, spagettipántos selyemruhát viselt, míg a férfiak szmokingot húztak.

Posh 32 millió követőjének posztolt egy képet a családról ezzel a képaláírással: „Alig várom, hogy a barátaimmal és a családommal ünnepelhessek! Annyira szeretlek titeket!"

Egy bennfentes szerint:

„David tényleg két kézzel szórta a pénzt. Azt akarta, hogy extra különleges legyen minden Victoria számára, miután ő mindig olyan sokat tesz mindenki másért".

Gordon Ramsay séf és felesége, Tana, Guy Ritchie filmrendező, Marc Antony énekes, Jason Statham színész és felesége, Rosie Huntington-Whiteley modell és Eva Longoria is részt vett a különleges ünnepségen.

A hollywoodi legenda, Tom Cruise szmokingban és napszemüvegben csatlakozott a partihoz - de a bejáratnál nekiment egy fotósnak, amitől az elesett.

A vendégeket pezsgővel és koktélokkal fogadták a pazar négyfogásos vacsora előtt, a főételek között tengeri sügér és steak szerepelt, Victoriát pedig egy hatalmas születésnapi tortával köszöntötték fel.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása

Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása


Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása


Sassy - sassy.hu
1970. január 01.


Megosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása