SZTÁR

Videó! Molnár Áron megmutatta 10 évvel idősebb feleségét a kiütéses győzelem előtt

A tehetséges színész nagyon készült a vasárnapi döntőre, még egy cuki videót is feltöltött, ahol nem hagyja főzni Évát

Megosztom
Link másolása

Ritka az olyan meccs, ahol az edző dobja be a törölközőt, Rácz Jenő ellen egy ilyen kiütéses győzelemmel nyert Molnár Áron.

A színész már nagyon készült a mérkőzésre, annyira fel volt pörögve otthon is, hogy körbe-körbe táncolta főzésbe kezdett feleségét, végig a levegőt püfölve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Hogy milyen erős a kapcsolatuk, azt jól mutatja, hogy egy alkalommal még az első középdöntőt is kihagyta, csak hogy Duda Évát és annak tánctársulatát támogathassa. Akkor épp egy jótékony gálaestet szerveztek a tánctársulat megsegítésére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Hogy az az est hogy sikerült, nem tudjuk, de a tegnapi meccs tökéletes lett, talán épp az Éva által összedobott gyümölcssalátának köszönhetően.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Így néz ki most Szabó Zsófi, aki drasztikus változáson ment át az utóbbi időben
Szinte rá sem ismerünk! Neked hogy tetszik a külseje?

Megosztom
Link másolása

Nemrég röppent fel a hír, hogy Szabó Zsófi elhagyja az RTL reggeli műsorát.

nem sokkal később kiderült, hogy a TV2 stábjához csatlakozott, a tévé nőknek szóló, új csatornájánál fog dolgozni.

Erről Szabó Zsófi azt mondta:

"Eltelt 15 év, a TV2 az anyacsatornám. Van az az érzés, amikor az ember világot szeretne látni, kalandokat átélni, de amikor hazaérsz, akkor rájössz, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon. Nagyon nagy dolog számomra, mert ez a csatorna nekünk, nőknek szól, mi, nők a harmóniára törekszünk."

Azóta pár kép is ki került Instagramra, amin látszik, hogy megváltozott Szabó Zsófi az utóbbi időben.

Annak idején több egészségügyi problémával is küzdött, tavaly elárulta azt is, hogy egy időben stresszevő volt. Azóta viszont teljes életmódváltásba fogott, átalakult a külseje, és gyakran kísérletezik új hajszínnel.

Most ismét új külsővel jelent meg, az arca is változott. A fotót erre a linkre kattintva láthatod.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Karmolások díszítik Marics Peti nyakát, na de miért is?
A felkarja pedig még gyógyul. Mutatjuk, miért!
Sassy - sassy.hu
2024. február 21.


Megosztom
Link másolása

Az elmúlt időszak úgy tűnik nagy változásokat hozott Marics Peti számára, egy 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában két új tetkót is mutatott a rajongók számára.

A tehetséges énekes, aki a közelmúltban az Ázsia Expressz és a Dancing with the Stars műsorokban is szerepelt, most egy merész tetoválással lepte meg rajongóit, méghozzá a nyakán.

Három fekete tintás tigriskarmolás, díszíti az énekes a nyakát, és a felkarján pedig egy Pamela Anderson tetoválásához hasonló szögesdrótot lehet látni, ami még fólia alatt gyógyul.

A képhez Peti csupán ennyit fűzött hozzá:

"Grrr"

Marics Peti karrierje határozottan halad előre, és a közönség egyre több oldalát ismerheti meg.

A Sztárban Sztár, az Ázsia Expressz és a Dancing with the Stars után most a Zsákbamacska és a folytatódó Valmar koncertek jelentik az új kihívást számára.

Forrás: Blikk


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Apa-lánya botrány: Miley Cyrus végképp elfordult, az apjától, de az még próbálkozik - mi lesz ebből?
Áll a bál a családban, az összeveszés hátterében pedig részben az áll, hogy a 62 éves apja elvett egy 34 éves nőt.

Megosztom
Link másolása

Miley Cyrus Grammy-díja mögött több is van, mint elsőre látszik, hiszen az énekesnő köszönőbeszédéből kimaradt édesapja, Billy Ray Cyrus.

A Cyrus család háttérben húzódó drámájával egyre többen elkezdtek foglalkozni, és megpróbálnak fényt deríteni a konfliktusokra.

@jessweslie #greenscreen #mileycyrus #grammys #grammys2024 #fyp ♬ original sound - Jessica Weslie Arena

Természetesen a válás, majd az újraházasodás osztotta meg a család tagjait és okozott feszültséget.

A két szülő, Billy Ray és Tish annak idején elvált, majd új párkapcsolatban találtak meg boldogságot. A gyerekeik pedig beálltak vagy az egyik, vagy a másik oldalra.

Miley Cyrus édesanyja, Tish 2023 augusztusában ment hozzá Dominic Purcell-hez. Miley részt vett az esküvőn, valamint Brandi és Trace is, azonban két testvérük, Noah és Braison távol maradt.

2023 októberében a 62 éves Billy Ray egyéves eljegyzés után feleségül vette a 34 éves ausztrál énekesnőt, Firerose-t. Ők ketten először 2010-ben találkoztak, amikor Firerose meghallgatáson vett részt a "Hannah Montana" egyik szerepére.

Miley az édesanyjához kötődik jobban, hiszen rosszul érintette, hogy apja új párja alig 3 évvel idősebb nála, és kiskorukban dolgoztak is együtt.

Egy forrás szerint Miley "még mindig nem tette túl magát azon a tiszteletlenségen, amit szerinte Billy Ray mutatott Tish és a családjuk felé".

A szülők és gyerekek közötti kapcsolatok bonyolultak, és minden család más-más dinamikával rendelkezik. Az édesapa és lánya közötti kapcsolat kihűlésének sok oka lehet, mindenesetre Cyrusnak joga van dönteni arról, kivel tartja a kapcsolatot és ki mellé áll ilyen vitás helyzetekben.

@nataliethehero Replying to @brierisskayay The magical story of how Billy Ray Cyrus and Firerose met on the set of Hannah Montana. #hannahmontana #billyraycyrus #mileycyrus #tishcyrus #noahcyrus #celebs #ryanseacrest #celebritycouples #celebrity #popculture #disney #greenscreen ♬ original sound - n a t a l i e

A kapcsolat felfüggesztése lehetőséget adhat a gyerekeknek, hogy későbbi életszakaszukban újrakalibrálják a szülőkkel való kapcsolatukat. Az ilyen döntések tiszteletteljes megközelítést igényelnek mindkét fél részéről, és fontos, hogy minden család megtalálja a saját útját a problémák megoldása érdekében.

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
Eddig soha nem látott gyermekkori fotók kerültek elő Meghan Markle-ról
Az unokatestvére elárulta, miben hazudott a gyerekkoráról Meghan hercegné és hogyan bánt velük gyermekkorukban.

Megosztom
Link másolása

Gyermekkorában csak egy amerikai kislány volt a sok közül.

Most pedig a világ egyik legismertebb és legtöbbet fotózott nője Meghan Markle, Harry herceg felesége.

A napokban eddig nem látott fotók kerültek elő a sussexi hercegnéről, Meghan unokatestvére ugyanis exkluzív interjút adott az egyik legolvasottabb brit bulvárlapnak.

Doria Raglan és Thomas Markle gyermeke Rachel Meghan Markle néven született 1981. augusztus 4-én. Bár a hercegné egy interjúban azt állította, olyan szegények voltak, hogy még egy 5 dolláros salátára sem tudtak beülni a szülei egy étterembe, az unokatestvérének a véleménye árnyalja a képet. Azt mondta, nem voltak gazdagok - mint ahogy ők sem -, de azért arra elég volt a pénz, amire kellett.

A 43 éves Shawn Johnson elárulta, milyen gyerek volt Meghan Markle és hogyan bánt velük.

Azt mondta,

mindig nagyon kedves volt, magával ragadó egyéniség, és már gyermekkorában is igazi sztár. Korához képest nagyon érett volt. Mindig vigyázott a többiekre, és gondoskodott róluk. Rendszeresen találkoztak a nagymamájuknál és nagyon jó gyerekkoruk volt.

Azt is elmondta,

csodás gyerekkorának része volt Meghan is, jó volt vele lenni.

Hozzátette:

"Éreztük, hogy egyszer még valami nagyszerű dolgot fog csinálni."

Kiderült, hogy Meghan Markle édesanyjának a lánya volt a legfontosabb, ő állt a középpontban. Igyekezett neki boldog gyermekkor biztosítani, a lánya magánoktatásban részesült, luxusnyaralásokon vett részt Hawaiin, járt Disneylandben. Sőt, Meghan eljutott Londonba is, ahol a Buckingham-palota előtt készült fotó róla és gyermekkori legjobb barátnőjével.

Ez azért nem ugyanaz a szituáció, mint amit Meghan Markle később felvázolt. Azt állította ugyanis egy 2021-ben írt levélben, hogy 13 éves korától dolgoznia kellett, hogy megélhessenek.

Meghan unokatestvére elárulta a Daily Mailnek, hogy huszonévesen sodródtak el egymás mellől, elveszítette vele a kapcsolatot. Igazság szerint a hercegné az anyját kivéve mindenkitől eltávolodott a családban, a saját apjával sem áll szóba. Arról is beszélt, hogy az azért megdöbbentette, ahogyan az utóbbi években viselkedett Meghan Markle.

Ezzel nyilvánvalóan a brit királyi családdal való szakításra és Harry családjával való kapcsolatára célzott.

A fotókat erre a linkre kattintva láthatjátok.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása