SZTÁR

Vége egy korszaknak: Károly király és Vilmos herceg soha többé nem léphet be a királyi család egykori birtokára

Nem kapják meg a korábbi jogokat, kitiltották a családot.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 18.


Megosztom
Link másolása

Vége egy korszaknak, megszakad egy 170 éves hagyomány az Egyesült Királyságban.

Mint arról az Elle is beszámolt, Károly királyt és Vilmos herceget kitiltották skóciai Aberdeenshire-ben található Abergeldie birtokról. A királyi család azóta használhatta a területet, amióta Viktória királynő és Albert herceg megvásárolta 1851-ben.

A királyi család tagjai vadászni, horgászni járt a skóciai birtokra, ám a tanács most úgy döntött, hogy többé nem kapják meg ezeket a jogokat, még a brit uralkodó, Károly király sem.

A birtokot ugyanis három éve hirdették meg eladásra. Az új tulajdonos, Alastair Storey pedig felmondta a brit uralkodói család bérleti szerződését, és felújítja a területet.

A birtokon majd különböző sporttevékenységekre nyílik lehetőség, fizetős szolgáltatásként.

Forrás: Elle


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Így néz ki Audrey Hepburn 29 éves unokája – le sem tagadhatná gyönyörű nagymamáját
Emma Ferrer is örökölte a Hepburn lenyűgöző szépségét.
Sassy - sassy.hu
2023. október 01.


Megosztom
Link másolása

Senkinek sem kell igazán bemutatni Audrey Hepburnt, akit a mai napig a világ egyik legszebb nőjeként tartanak számon. Az angol–holland származású Oscar-díjas színésznő 1954-ben Mel Ferrerrel kötötte össze az életét, azonban Hepburnnek meg kellett küzdenie azért, hogy gyermeke lehessen. Miután háromszor is elvetélt, végül 1960-ban tudott életet adni első gyerekének, Seannak, majd tíz év múlva született meg kistestvére, Luca Dotti, a színésznő második kisfia.

Sean Hepburn Ferrer ma már 63 éves, és három gyermek édesapja.

Köztük Emma Ferreré, aki jelenleg 29 éves és hasonlóan gyönyörű, mint közkedvelt nagymamája.

Emma kezdetben modellként dolgozott, a Harper's Bazaar 2014. szeptemberi számának címlapján debütált, később több nagy márka is szerepeltette kampányában, köztük a Dior, a japán luxus bőrápoló márka, a Kosé, a Givenchy és a persze nem maradhatott ki a Tiffany & Co. ékszervállalat sem.

Színésznőként is kipróbálta magát, hiszen mellékszerepet kapott a 2019-ben bemutatott A férfi a padláson című, Constantine Venetopoulos által rendezett pszichológiai thrillerben, illetve édesapjával közreműködtek a Helena Coan által rendezett Audrey című, nagymamájáról szóló 2020-as dokumentumfilmben.

Most ismét részt vett egy fotózáson, ahol gyönyörű képek készültek róla:

Forrás: FemCafé


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Durván kigyúrta magát Gömöri András Máté: előtte-utána fotókon mutatta meg az eredményt
A képek magukért beszélnek.

Megosztom
Link másolása

Gömöri András Máté Polyák Lillával és nevelt fiával nemrég Kanadába költözött, hogy nemzetközileg elismert filmszínész lehessen belőle. A színész egy testépítő versenyen is elindul majd, ennek az apropóján megmutatta, egy év gyúrással hova is jutott.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ők voltak Katalin hercegné expasijai
Milyen volt Kate Middleton randizási múltja? Legyünk őszinték, a lista tele van Vilmos barátaival.

Megosztom
Link másolása

Ha Vilmos hercegről és Kate Middletonról van szó, az ő szerelmi történetük nagyjából egy klasszikus karácsonyi mesefilm: az iskolában találkoztak, a lány egy alig valamit takaró, konkrétan átlátszó ruhában sétált a kifutón, a fiú beindult, a többi már királyi történelem. 12 éve házasok, de a kapcsolatuk nem volt teljesen zökkenőmentes.

Volt egy nagyon drámai szakításuk, amelynek során Vilmos telefonon rúgta ki a lányt. Ezt követően randizott Kate Vilmos egyik legjobb barátjával. Ezt hívják bosszúnak.

Persze Kate Middleton az előtt is járt már néhány sráccal, mielőtt találkozott Vilmossal, aki nagyjából a St Andrews Egyetem legfelkapottabb agglegénye volt, és saját, több kilométeres csajozós múlttal rendelkezett.

Lássuk a későbbi Katalin hercegné pasijait:

Harry Blakelock

Többen is megerősítették, hogy Harry volt Kate első szerelme, aki nagy hatással volt rá. Kate még azelőtt randizott Harryvel, hogy bekerült volna a St Andrews Egyetemre, még középiskolában, a Marlborough College-ban.

Állítólag a fiú annyira összetörte a szívét, hogy még akkor se tudott túllépni rajta, amikor egy három hónapos, egyetem előtti firenzei kirándulásra ment a barátaival 2001-ben.

„Amikor Kate Firenzébe érkezett, nagyon ki volt Harry miatt - mondta egy forrás a Daily Mailnek még 2020-ban. - Állandóan róla beszélt, és úgy tűnt, hogy eléggé összetörte őt. Mindig azt tervezte, hogyan tudná visszaszerezni.”

Harry végül Kate egyik barátnőjét vette feleségül, és most a világ legnagyobb független biztosítási brókere.

Willem Marx

Kate és Willem is akkor jártak, amikor mindketten a Marlborough College diákjai voltak. Bár kapcsolatukról nem sokat tudni, úgy tűnik, jó viszonyban ért véget, hiszen a férfi ott volt a Katalin 2011-es álomesküvőjén. Manapság Willem a CNBC riportere, Johanna Botta tévés műsorvezető férje.

Rupert Finch

Kate rövid ideig járt Ruperttel az iskolában, és bár a kapcsolatuk nem működött, jó barátok maradtak. Valójában ő és felesége, Lady Natasha Rufus Isaacs jóban vannak egy csomó királyi családtaggal - igen, Vilmossal is - és ott voltak például Eugénia hercegnő esküvőjén.

Henry Ropner

Kate utolsó pasija volt. Henry Ropner az a szerncsés vagy hát, lehet, szerencsétlen fickó,

akivel Vilmos herceggel való 10 hetes szakítása alatt randizott - emlékezetes húzás, tekintve, hogy Vilmos és Henry barátok voltak.

Ahogy egy forrás akkoriban a The Sunnak elmondta: „Henry nagyon örül, hogy Kate mellett lehet most, hogy szakított Vilmossal. Találkoznak és jól érzik magukat. Rengeteget flörtöltek. Most, hogy szingli, Kate rendszeresen Henryvel lóg. Henry nagyon gazdag. Évek óta Vilmos köreiben mozog.”

Ezzel a húzásával Kate a lányok közt legendává vált.

Mindenesetre hamarosan újra összejöttek Vilmossal, és nem sokkal később a következő dolgok történtek:

Vilmos Diana hercegnő zafír- és gyémántgyűrűjével kérte meg a kezét.

Nagyszabású királyi esküvőt tartottak.

Lett egy csomó királyi utóduk, hogy fennmaradjon a királyi vérvonal.

Meg kellett küzdeniük néhány félrelépésről szóló pletykával.

Ők lettek Wales hercege és hercegnéje

Happy End


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
George Clooney véletlenül elárulta, mivel lepte meg feleségét a házassági évfordulón - nagyon nem erre számítanál
A pár nemrég ünnepelte kilencedik házassági évfordulóját, és a férj, ahogy kell, gondosan készült az alkalomra
Sassy - sassy.hu
2023. október 02.


Megosztom
Link másolása

George és Amal Clooney arról híres, hogy az évfordulóik alkalmával különleges dolgokkal ajándékozzák meg egymást, és ez alól a 9. házassági évforduló sem volt kivétel.

A színész egy interjú során véletlenül kikotyogta, hogy ezúttal felesége nem volt annyira elragadtatva az általa választott ajándéktól.

George úgy döntött, hogy a 9. évfordulójukra hagyományos nászajándékot választ, ami ebben az esetben fűzfa vagy kerámia - szúrta ki a Hola! magazin. A hagyomány szerint minden évben egy speciális tematika mentén kell ajándékot venni egymásnak. A 10. év az ón vagy alumínium, a 11. év az acél, a 12. év a selyem vagy vászon, a 13. év a csipke, a 14. év pedig az arany ékszer, ami egy kicsit izgalmasabban hangzik. És a hagyomány szerint azok, akik követik ezeket a szabályokat, hosszú és boldog házasságban fognak élni. Ez a szándék vezethette a színészt is.

„Kerámia a kilencedik évfordulóra. Szóval, adtam neki egy cserépedényt”

- mondta, kifejtve, hogy Amalnak még vagy 16 évet kell várnia, hogy izgalmasabb ajándékot kapjon. A szokás szerinti ajándékok között valahány év múlva bejön majd a kristály, a gyöngy, az ezüst, a viasz és az ezüst étkészlet is.

George korábban arról is mesélt, hogy zajlott a lánykérés:

„Váratlanul kértem meg a kezét és sokáig tartott, amíg igent mondott. Úgy 20 percig térdeltem, végül azt mondtam: 'Nézd, nem bírja tovább a csípőm'".

A közös gyerekeikről is beszélt:

"Aztán jött ez a két kis bütyök. Ez kiteljesítette az életem, és olyasmi, amit egyáltalán nem... el sem tudtam képzelni korábban”.


Megosztom
Link másolása