SZTÁR
A Rovatból

Új Harry Potter: minden, amit a várva várt tévésorozatról tudni lehet

Új Harry Potter-feldolgozás készül, amely a hét könyvet veszi alapul egy kiadós a tévésorozat számára.
Fehér Adél - sassy.hu
2024. április 15.


Megosztom
Link másolása

Harry Potter visszatér a gyerekek új generációjának alapélményei közé. Ezúttal a producerek és az alkotók egy csomó új fiatal színészt toboroztak, hogy életre keltsék a mindannyiunk által ismert és szeretett karaktereket és történeteket.

Íme minden, amit a készülő Harry Potter tévésorozatról tudunk:

A sorozatot tavaly jelentették be, és az (HBO) Max rendelkezik a streaming jogokkal. „Ez az új Max Original sorozat mélyen elmerül az egyes könyvekben, amelyeket a rajongók évek óta rongyosra olvasnak” - mondta Casey Bloys, az HBO és a Max Content elnök-vezérigazgatója.

Az adaptáció a könyvek alapos feldolgozását ígéri, és az eredeti filmsorozathoz hasonlóan 10 évadra terveznek vele. A sorozat premierje várhatóan valamikor 2026-ban lesz a Maxon.

 

Kik írják?

A Deadline értesülései szerint több amerikai és brit író is képben van, köztük Francesca Gardiner, aki a Succession című sorozatból ismert, Kathleen Jordan, a Tini fejvadászok alkotója és Tom Moran, az Ördögi órák alkotója. A könyvek szerzője, J.K. Rowling állítólag részt vett a felvételi folyamatban. A végső döntés várhatóan júniusban születik meg.

Mi a helyzet a színészekkel?

A kiválasztott szereplőkről nem sokat tudni, csak annyit, hogy 11 és 12 év közöttiek. Bloys szerint a tehetségek castingjára a showrunner felbérlése után kerül sor. „

Nem mentünk ügynökségekhez. Megvan a saját belső válogatásunk, ahol gondolkodtunk az embereken,

de nem akartunk kimenni a világba.”

Vajon a franchise veteránjai újra felbukkannak?

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson virágzó színészi karriert futottak be a Harry Potter-filmekben való szereplésük után. Ha visszatérnének a sorozatba, az valószínűleg növelné a sorozat népszerűségét. Egyelőre azonban ez valószínűtlennek tűnik.

„Úgy tudom, hogy megpróbálnak mindent a nulláról kezdeni, és

biztos vagyok benne, hogy bárki is készíti majd, a saját kézjegyét szeretné rányomni a filmre,

ezért valószínűleg nem akarja kitalálni, hogyan lehetne a régi Harryt rávenni, hogy valahol szerepeljen benne” - mondta Radcliffe a ComicBook.com-nak.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Sokk: így néz ki Lindsay Lohan a szülés után bikiniben
Lindsay Lohat mindössze 10 hónapja adott életet gyermekének, most mégis nyaral, ráadásul megmutatta magát bikiniben. Ez igen már önmagában is.

Megosztom
Link másolása

Ütős bikinis fotót posztolt a 37 éves anyuka, aki legújabb Instagram fotóján mosolyog követőire. A színésznő szenzációs formában van,

alig 10 hónappal a szülés után már tökéletes beach body-ban feszít.

Lohan a görög tengerpartok egyikén, Mykonoson pihent színes fürdőruciban, onnan posztolt nyaralós fényképcsokrot. Párja vele tartott, és

vélhetően az anyja társaságát szorosan igénylő csecsemőjük sem maradt távol a családtól, bár róla fotókat nem közölt a sztár.

Rajongói jó pihenést kívánnak neki, a kommentfolyam pedig tele van az alakját méltató megjegyzésekkel.

Mindenki el van ájulva, mennyire szép és kiegyensúlyozott a színésznő.

Jó látni ezt, néhány éve még botrányaitól, sikertelen elvonókúráitól volt hangos a sajtó, és félő volt, hogy nincs visszaút a lejtőről. Mégis van.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Zimány Linda zaklatója ellen kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot
„Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak” - nyilatkozta Zimány Linda, akit egy külföldön élő zaklatott és fenyegetett rendszeresen.

Megosztom
Link másolása

Zimány Linda szerint erőteljesen fel kell lépni a zaklatók ellen, mert nem állapot, ami már a világban folyik. Bárki bárkinek nekimehet, életveszélyesen megfenyegetheti, ahogy vele is tették.

Eddig és ne tovább, a sztár kiáll a zaklatás ellen, legyen szó átlagemberről vagy hírességről.

Zimány a Mokkában adott interjút annak kapcsán, hogy őt is érte már internetes zaklatás, nem is egyszer.

Ahogy a Blikk írja, szerinte egy közszereplőre akkor is kihat a mocskolódás, ha nem olvassa azt el, hiszen mások attól még látják.

Egyik zaklatója ellen egyébként, aki életveszélyesen megfenyegette, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

Az illető külföldön tartózkodik. Fél évbe telt, mire ez a parancs érvénybe lépett, addig hajtották őt a hatóságok.

"Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak, ugyanis ma már bárkiről, bármikor lehet valótlan állításokat terjeszteni nap mint nap"

- mondta el a riportban. Szeretné azt is, ha lenne egy precedensértékű zaklatással kapcsolatos per Magyarországon.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe Kourtney Kardashian
A híresség a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Megosztom
Link másolása

A Kardashian-klán ismert tagja, Kourtney Kardashian nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Kardashian leírta, hogy párjával, Travis Barkerrel egy évig próbálkoztak, majd 5 sikertelen kísérlet után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A 24.hu szerint a modell azt is hozzátette, hogy ebben a nehéz időszakban rengeteget imádkozott, és próbált minél egészségesebben élni.

„Tudom, milyen nehéz úgy érezni, mintha nem próbálkoznál, de hinni kell Isten tervében imádkozni, ez nagy erővel bír. Minden jót!”

- írta Kourtney a válaszában.

Kardashian tehát a sokszoros sikertelen lombikprogramok után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A legidősebb Kardashian-lány és a 48 éves Travis Barker közös gyermeke 2023 novemberében született meg.

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Cinthya Dictator szégyelli, de bevallotta: minden képén van utómunka
Cinthya szerint ez a jelenség a csordaszellem következménye. Ez egy olyan közeg, ahonnan senki nem akar negatív értelemben kilógni.
Fotó: RTL - sassy.hu
2024. május 28.


Megosztom
Link másolása

A Ki vele! stúdiójában vendégeskedett nemrég Cinthya Dictator, és D. Tóth Kriszta kérdéseire válaszolva elárulta, hogy ő is minden posztján utómunkát végez. A híresség bevallotta, hogy ez egy olyan dolog, amit szégyell, de mégsem tud elhagyni.

„Nem az a baj, hogy filtert használok, hanem hogy utómunka van a képeimen. Azért csinálom, mert észrevettem, hogy ha például a TikTokra kiraksz egy videót fogfehérítő filter nélkül, akkor nem az a menő, hogy természetes vagy, hanem az, hogy sárga a fogad. Borzalmas, bántó kommenteket kapok ilyenkor. Egyszer egy ilyen videóra írták, hogy undorító a fogam, igénytelen vagyok"

– mesélte a fotóművész.

Cinthya szerint ez a jelenség a csordaszellem következménye, ahol senki nem akar negatív értelemben kilógni. Hozzátette, hogy az arcára is szokott bőrsimító effektet tenni, de ezt sem viszi túlzásba. „15-25 százalék közötti értéket állítok be, mert az én önbizalmamat is nagyon megtépázta ez az egész social média. Borzasztó rosszul esik, hogy mindig az interneten én vagyok a legcsúnyább, és ezt nagyon sok kommentben visszakapom, hogy mennyire ocsmány vagyok” – osztotta meg a műsorban.

Ez a vallomás is rávilágít arra, hogy még a közismert személyiségek is küzdenek az online tér kihívásaival, és gyakran kénytelenek alkalmazkodni a túlzott elvárásokhoz.

(via 24.hu)

Megosztom
Link másolása