SZTÁR

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar rapper

A halál okát még nem állapították meg a Blikk szerint, de hosszú, súlyos betegséggel küzdött. Mindössze 40 éves volt.

Megosztom
Link másolása

A magyar hiphop scéna egyik népszerű tagját vesztettük el ma, Kincses Dániel, művésznevén Komp 40 évesen hunyt el.

A zenész az egykori Raptorz és az Orwell Gyermekei együttesek tagja volt.

A hiphop.hu szerint a budapesti születésű rapper a

„Liga alapította Raptorz tagja lett, miután Löya és Addamz kiváltak a csapatból. Az első felállás így Komp, Liga, RYZO és Noryka volt, de az utóbbi hamar elhagyta a bandát.

Első közös zenéjük a 'Kultúra a lényeg' volt, ami rá is került az első nagylemezükre.

Ez volt a ..teccik vagy nem?! - amit a tiszavirág életű Phat Entertainment jelentetett meg. Szerepelt ezen az albumon MC GŐZ, a Doowachalike azaz Stephco és Fakír, Poisy, TM és Addamz.”

Pokolból című slágerükkel szinte az egész országot bejárták, és a hazai boltok összes polcára kikerült az albumuk, írja a hiphop portál.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Lekapták, ahogy J-Lo fürdőruhában fenekét fotózgatta egy olasz hajón – Vajon kinek készültek a képek?
Így akarná visszanyerni Ben Affleck szívét vagy másnak készültek a képek?

Megosztom
Link másolása

Jennifer Lopenzél már beütött a ’hot girl summer’.

Az 54 éves énekesnőt csütörtökön Olaszország partjainál egy luxushajón látták, amint néhány szelfi mellett kerek fenekéről is lőtt pár képet.

A mélyen dekoltált, egyrészes fehér fürdőruhában, amely megmutatta tökéletes alakját, igazi dívának tűnt a hajókázás során.

Nem is csoda, hogy meg akarta örökíteni bomba formáját. De a képek vajon csak saját emlékek a nyaralásról vagy valaki másnak szánja?

Egy ideje már felrebbent a hír, hogy J-Lo és párja Ben Affleck valószínűleg válnak. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a hírrel kapcsolatban, többek közt olyan jelek is utalnak erre, mint hogy árulják közös otthonukat.

Affleck láthatóan a nyaraláson sem vesz részt Lopez oldalán.

Via


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Augusztusban venné el 21 évvel fiatalabb párját Varga Miklós Joe – Egyáltalán nem zökkenőmentes a szervezés
Azt hitték, végre hátradőlhetnek, de tévedtek.

Megosztom
Link másolása

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge kapcsolata tele van fordulatokkal és sosem tudjuk, mire számíthatunk.

Ahogy mi is megírtuk, a boldog eljegyzés után a pár már szakított is, mielőtt a magazin, amelyben az örömhírt jelentették be, megjelenhetett volna.

Azóta természetesen kibékültek, és elmondásuk szerint a történtek csak még jobban megerősítették párkapcsolatukat.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja és 21 évvel fiatalabb szerelme augusztusra tervezik a nagy napot, ám addig még rengeteg elintéznivalójuk van.

„Körülbelül 60+ fő lesz és még a jövő héten is megyünk a helyszínre, s a ruhákkal kapcsolatban is van variálás. Azt hittük, hogy az utolsó 2-3 hónapban majd hátradőlhetünk, de nagyon nem, mert olyan sok a variálás”

-mondta Joe.

A pár különleges módon fog ráhangolódni a nagy napra. Az esküvő előtt nem fogják látni egymást egy darabig, hogy még nagyobb legyen az izgalom:

„Illetve úgy lesz, hogy Csengusz már pénteken leutazik, hogy ne is lássuk egymást az utolsó 4-5 napban, így még nagyobb lesz a vágy. Eredetileg együtt lett volna a lány- meg a legénybúcsú is, de végül máshogy alakult, szóval a lányok megtartják ott, én pedig itthon.”

És bár az esküvőszervezés minden pár számára egy stresszes időszak, Csenge szerint a rohamosan közeledő menyegző gondolata őket csak izgalommal tölti el.

„Már nagyon várjuk, mindennap elmondjuk, hogy Úristen, már egyre közelebb vagyunk a nagy naphoz. Szerintem pozitív izgalom van mindkettőnkben, mert szeretnénk már átélni azt a napot a barátokkal meg a családdal.”

Via


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Súlyos baleset: Ismét több méter magasból zuhant le egy színész, de most a Vígszínházban
Komolyak a színész sérülései, továbbra is orvosi kezelés alatt áll. Jegercsik Csaba a több méter magas díszletről zuhant a mélybe.

Megosztom
Link másolása

A Telex írta meg tegnap este, hogy a Vígszínház péntek esti Vámpírok bálja című előadásán súlyos baleset történt.

A Professzort alakító Jegercsik Csaba a több méter magas díszletről zuhant a mélybe. Az előadást azonnal megszakították és a színészt kórházba szállították.

A tervek szerint a darabot a hétvégén még több alkalommal szeretnék játszani, amiben a történtek után beugró fogja alakítani a sérült színész karakterét.

A Blikk megkereste a Vígszínházat az üggyel kapcsolatban, de mivel az előadás alatt a színház bérbe volt adva, nem saját produkció volt, így ők részletes tájékoztatást nem tudtak adni.

„A PS Produkció 2024. június 21-én a Vígszínháztól bérelt épületben játszotta a Vámpírok bálja musicalt. A 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. Jegercsik Csaba színművészt, aki több, mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap. Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján megtartottuk.”

-nyilatkozták a társulat tagjai a lap megkeresésére.

Nem ez az első eset, hogy előadás közben éri súlyos baleset a színészeket. Tavaly novemberben Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia a Nemzeti Színház színészei zuhantak le több méter magasból a Rómeó és Júlia című előadás közben.

Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, de szerencsére már jó úton haladnak a teljes felépüléshez.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: 29 éve még mindenki ezért a színésznőért csorgatta a nyálát – Te felismernéd most?
Emlékeztek még Xénára, a harcos hercegnőre? Így néz ki most.

Megosztom
Link másolása

Lucy Lawlesst a legtöbben talán csak Xéna, a harcos hercegnőként ismerik. És bár a tehetséges színésznő sok egyéb szerepet is játszott már karrierje során, bizonyosan ez volt a legikonikusabb karaktere.

A Xéna, a harcos hercegnő című amerikai fantasy sorozatot 1995 és 2001 között sugározták.

A sorozat Xéna, a korábban gonosz hadvezér történetét követi nyomon, aki bűneit megbánva a jóság és igazság útjára lép. Utazása során harcol a gonosz ellen, és megpróbálja jóvá tenni múltbéli tetteit.

Az izgalmas történetszál, harci jelenetek, mitológiai és történelmi elemek ellenére sokakat inkább a színésznő szépsége vonzott a képernyő elé.

A hosszúhajú, teltkeblű, lázadó amazon akár órákon át képes volt a tv-hez láncolni a nézőket, még a férfiakat is.

A sorozat forgatásának kezdete óta 29 év telt el. A színésznő azóta is aktív és közösségi oldalán is nyomon követhetjük életét.

Mutatjuk, hogy néz ki most, sok év után Lucy Lawless színésznő:

Via


Megosztom
Link másolása