SZTÁR

„Semmiben nem vagyok bűnös, az életemet tönkretették” – Amber Heard iskolapéldája annak, mi lesz, ha egy szociopatával húzol ujjat

Fogcsikorgatva, de nyilván a pénzszűke miatt Amber Heard mégis feladta 6 éve folyó vendettáját Johnny Depp ellen. De a kiadott közleménye figyelmeztetés: egy ilyen ember soha nem tanul, óvakodjunk a hozzá hasonlóktól. Vélemény.
Sassy - sassy.hu
2022. december 20.


Megosztom
Link másolása

Ha azt mondjuk, hogy Johnny Depp nagyvonalú volt exfeleségével, akkor igencsak finoman fogalmazunk. A nő, aki mindössze 15 hónapig volt a felesége, majd kisétált a házasságból 7 millió dollár bánatpénzzel, EZUTÁN minden lehetséges fórumon, mértékadó lapban, interjúban bántalmazással és szexuális erőszakkal vádolta és mocskolta Deppet, ahol érte, most "megússza" egymillió dolláros kártérítéssel. A jogerős bírósági ítélet szerint 10 milliót kellene fizetnie Johnny-nak, de a férfi lemondott szinte az egészről, beéri egymillióval, csak szabaduljon végre.

Heard a megegyezés után tegnap az Instagramon kiadott egy közleményt, amelyben egyebek mellett azt írja, hogy "óriásit csalódott az amerikai igazságszolgáltatásban", "nem ismer be semmit, nem fogad el semmit", a per "social média népszerűségi verseny volt", és mélyen elszomorítja, hogy "tönkretették ez életét, visszavetve ezzel az összes bántalmazott nő ügyét, akik ezek után sokkal kevésbé mernek majd felszólalni az agresszoruk ellen."

Olvasva a dühtől, kompromisszum-képtelenségtől, önreflexió-hiánytól, passzív-agresszív manipulációtól csak úgy füstölgő sorokat úgy érzem, hogy ez az ügy egyvalamit biztosan megmutatott a világnak. Hogy egy nárcisztikus szociopatával szemben az égvilágon semmi sem használ. Egy taktika működik csak: már az elején ki kell szúrni, és messze el kell kerülni őket.

Hogy Amber Heard nárcisztikus és szociopata, azt természetesen nem orvosi értelemben mondom, nem vagyok pszichiáter. De hát ezek a veszedelmes emberi ragadozók köztünk járnak, naponta használunk rájuk ilyen szavakat, sokszor teljes joggal. A törvényszéki pszichológus szakértő szerint egyébként borderline, de szerintem nem ez volt a legnagyobb baj vele. Az volt a legnagyobb baj vele, hogy aljas volt, öntelt, hazug, bosszúszomjas, és azt hitte, bármit megúszhat.

És az volt a legnagyobb baj vele, hogy azt hitte: a metoo mozgalmat meglovagolva bemondásra tönkreteheti a volt férje életét, mert úgyis neki hisznek. Hiszen ő a nő, ő a csini, a szöszi, az ártatlan bárány, szemben a nagyhatalmú, milliárdos, ráadásul drogos és alkesz hollywoodi macsóval. Tényleg, ki hinne egy ilyen szituban Johnny Deppnek?

Hát úgy tűnik, az egész világ. Aki nyár elején hat héten át végigkövette a virginiai bíróságon a Depp-Heard rágalmazási pert, az a kétségtelenül fájdalmasan mocskos, droggal, piával, brutális káromkodásokkal meg törés-zúzással tarkított, „gazdag emberek cirkusza" mögött is megláthatta a kristálytisztán kirajzolódó lényeget: azt, hogy ebben a kapcsolatban nem Johnny Depp volt a bántalmazó.

Hanem Amber Heard. Mert ő kezdte a balhékat. Ő kötött bele az élő fába is. Ő üldözte szobáról szobára (egy hangfelvétel szerint egyszer hat fürdőszobába és két hálószobába egymás után) a hiszti, a megalázás és az órákon át tartó üvöltözés elől menekülő Deppet. Ő rúgta rá a fürdőszobaajtót úgy, hogy majdnem eltörte vele az orrát, és utána még jól állkapcson is vágta. Ő vagdosott hozzá Red Bullos dobozokat meg dögnehéz vodkásüvegeket, amelyekből az egyik darabokra törve levágta Depp ujjbegyét. Ő szart rá a férje ágyára. Ő gúnyolta, alázta őt sokszor órákon át, mondta el mindennek: ótvar apának, kövér vénembernek, kikukázott, lecsúszott színésznek, egy viccnek, egy kib...ott nyivákoló kisbabának (mondjuk cifra trágárságokkal Depp sem maradt adósa, igaz, ezeket inkább sms-ben intézte, a barátainak hordta el Heardöt mindennek, amikor elszakadt nála a cérna).

És amikor Depp besokallt, és közölte, hogy válni akar, Amber Heard vonult be látványosan, egy kék folttal az arcán, paparazzi-hordákkal körülvéve a Los Angeles-i rendőrségre, és az egész világ előtt megvádolta a férjét párkapcsolati erőszakkal.

Hat év pokoljárást zúdított rá ezzel Johnny Deppre, az ünnepelt színész kegyvesztett lett Hollywoodban, kidobták a legsikeresebb filmjeiből, dollártízmilliókat bukott, na meg persze bebukta a hírnevét is. Egész idén júniusig, amikor a felesége ellen indított rágalmazási pert végül megnyerte.

Az, hogy vesztett, hogy ország-világ előtt napvilágra kerültek a hazugságai, az arroganciája, a manipulatív technikái, az Amber Heardnek az égegyadta világon semmit sem számít. Ahogy egy interjúban az ítélet után mondta: "halála napjáig kitart" a verziója mellett, MINDENKI hazudik, csak ő nem. És a mostani közleményében is csak erre erősített rá. Azért vonul vissza, mert nincs pénze a kártérítésre. Muszájból, fogcsikorgatva. De a közleményében máris benne van az újabb fenyegetés: nem írattak alá vele semmilyen titoktartási vagy hallgatásra kötelező okiratot, továbbra is azt mond Deppről, amit akar. És fog is. Mondjuk hinni már legalább a kutya sem fog neki.

Ám a világ, a volt, jelenlegi és leendő áldozatok szemléltetőt kaptak abból, amin az (egyébként korántsem tökéletes) Johnny Depp keresztülment.

Óriási ára van, ha egy ennyire mérgező embert túl közel engedsz magadhoz. Óriási ára van pénzben, időben, erőfeszítésben, de legfőképp mentálisan. Az egész életed mehet tönkre, ha egy ilyenbe belefutsz.

És mivel az a meglátásom, hogy ebben a közösségi médiás, Instagram-szűrős, villantgatós, magamutogatós, egyre idegesebb és frusztráltabb világban a nárcizmus, a szociopátia és egyéb ilyen "finomságok" felszálló ágban vannak, az ilyen embereket egyre többen ünneplik és emelik piedesztálra, csak egyet tudok tanácsolni: legyen mindenki nagyon óvatos. Hatalmas szakirodalma van ezeknek a személyiségzavaroknak, meg lehet tanulni és ki lehet szúrni a jeleket. Még időben. És el lehet menekülni. De gyorsan. Nagyon gyorsan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Gyorsan nézd meg ezt a videót: SP megnősült, fagyizva vonult be a menyasszony
Éder Krisztián, az SP néven ismertté vált sztár csendben megnősült, és erről gazdagon meghintette Instagram story folyamát képekkel és videókkal. Ezek hamarosan eltűnnek, érdemes gyorsan kattintani rájuk, mert nem mindennapi esküvő volt ez.

Megosztom
Link másolása

A 35 éves Éder Krisztián, művésznevén SP leginkább egy jó 10 éve dobogtatta meg fiatal lányok szívét különleges zenei műveivel. Azóta talán kicsit megkomolyodott, alig szerepel a nyilvánosság előtt az előadóművész.

Szerelmi életét is óvja, kevés információt oszt meg a nyilvánossággal kedveséről, Brook-ról.

A pár eljegyzése 2023-ban történt a Femina szerint, a lagzit pedig május utolsó hétvégéjén tartották. Hogy erről több videó is felkerült a közösségi hálóra, igazi kuriózum, ezért is érdemes megnézni a contentet.

Másrészt azért is, mert nem csak a szokásos ölelgetős-lassan andalgós videókra számíthatnak a rajongók.

Fiatalos, lendületes, vicceskedő tánccal indított az ifjú pár, akik a videók tanúsága szerint végig bulizták az estét.

Az egyik rövid bejátszásban pedig SP sétál be az esküvői sátorba az újdonsült feleségével, aki egy tölcséres fagyit nyalogatva érkezett.

Aközzétett videó SP Instagram csatornáján érhető el még korlátozott ideig.

Megosztom
Link másolása

SZTÁR
43 év után végre kiderült, miért lépett ki Révész Sándor a Piramisból
Sanyika most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba

Megosztom
Link másolása

A népszerű zenésznek nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a Piramis zenekar olyan sikeres legyen Magyarországon és a környező országokban, hogy

a rajongók szinte extázisba estek, amikor meglátták őket. Dalaikat kívülről fújta mindenki, de leginkább Sanyika hangja volt az, amitől elolvadtak a szívek.

Aztán történt valami, és Révész Sándor egyenesen a színpadon jelentette be, hogy kilép a bandából. Senki nem értette az okokat és ő nem is volt hajlandó részletezni azokat. Egészen mostanáig. Most megjelenő könyvében fellebbenti a fátylat a múltról így magyarázza a szakítás okait:

„Valljuk meg, ennek anyagi okai is voltak, mindannyiunk szeretett volna saját lakást, és azt hiszem, ez azért elfogadható elvárás egy olyan sikeres zenekar esetében, amilyen a Piramis volt. A közérzet nem volt rossz, nem panaszkodni akarok, mert nincs okom rá,

de tulajdonképpen legtöbbünk maradt ugyanaz a fickó, aki volt. Anyagilag is. Nevetve írom: a Hámán Kató 15.-ből indultam, és ugyanott éltem, amikor kiléptem a zenekarból.

Lajoson kívül a többiek is ugyanott éltek, ahonnan indultak. Nem keseregve, de kis túlzással rögzítem, hogy Magyarország valaha volt legsikeresebb rockzenekarából egyikünk sem lett milliomos…”


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Az egyik Brangelina lány egyszerűen kikukázta a Pitt vezetéknevet, már csak anyja nevét viseli
Miközben Angelina Jolie és Brad Pitt lassan tényleg bevonulnak a történelemkönyvbe minden idők legrágábbá váló hollyvoodi válásával, a gyerekek is megszenvedik a csörtét. Egyikük már nem is használja a Pitt nevet.

Megosztom
Link másolása

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, a 15 esztendős Vivienne, már csak a Jolie vezetéknevet használja a People szerint, erre utal, hogy

a The Outsiders című musical stáblistáján nem szerepel a nevében Pitt.

A 48 éves Angelina Jolie produceri közreműködésével készült darabban Vivienne is segített. A People szúrta ki, hogy a musicalt jegyzők közt azonban mint „Vivienne Jolie” szerepel produceri asszisztensként.

Azt nem tudni, hogy Vivienne-nek törvényesen is megváltozott-e a neve.

A tinilány egyike annak a hat gyereknek, akik felett közös felügyeleti joga van mind Jolienak, mind Pittnek.

Nem Vivienne az első gyerek, akinek az elmúlt években megváltozott a neve a családból, de ő az első vér szerinti.

Az egykori sztárpár legidősebb lánya, Zahara még 2023 novemberében csatlakozott egyetemén az Alpha Kappa Alpha egyesület Mu Pi részlegéhez, és ott mint Zahara Marley Jolie mutatkozott be.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Próbálom túlélni” - mondta Kate Beckinsale titokzatos kórházi kezelése után
Kate Beckinsale keményen visszaszólt azoknak a kritikusoknak, akik szerint túl sovány.

Megosztom
Link másolása

A színésznő kénytelen volt megvédeni magát, miután trollok lepték el az Instagram-bejegyzését, amelyben a készülő 1990-es években játszódó filmjére, a Stolen Girl-re készül.

A videón Beckinsale retro stílusú ruhákat és frizurákat visel, miközben bolondozik a lakókocsijában. Az 50 éves színésznő úgy írta le a forgatási élményét, mint egy visszatérést a ’90-es évekbe, amikor még magának vágta a haját, bátyja pizsamáját hordta, Dr. Martens bakancsban járt és túl sok púdert használt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

Bár a sztár boldog volt, hogy hetekig tartó kórházi tartózkodása után újra dolgozhat, a gyűlölködők gyorsan véleményt nyilvánítottak a külsejéről.

„Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, Kate, de tényleg kicsit vékonynak tűnsz” – írta egy kommentelő. „Mindig nagyszerű egyensúlyt tartottál... De amikor az arccsontjaid kezdenek kiemelkedni, az egyensúly elveszik... .”

Beckinsale visszaszólt a kritikusnak: „Az év elején haláláig ápoltam a mostohaapámat. Anyukámnak is problémái vannak. Két apám halálát is fel kellett dolgoznom, egyet, 5 éves koromban, egyet idén januárban.”

Januárban Beckinsale elvesztette mostohaapját, Roy Battersby-t egy rövid betegség után. Apja, Richard Beckinsale halálakor pedig ő maga talált rá a holttestre gyerekként.

„Elvesztettem a 19 éves lelki társamat, a macskámat is tavaly” – folytatta.

„Hat hetet töltöttem kórházban, mert folyamatosan vért hánytam egy Mallory-Weiss szakadás miatt, amit az egész éves stressz okozott, ami egy lyukat szakított a nyelőcsövem és a gyomrom között.”

Folytatta: „Ez az, amit hajlandó vagyok elmondani arról, hogy mi járult hozzá némi súlyvesztéshez. Az, hogy mit gondolsz a kinézetemről és hogy hogyan kellene kinéznem, függetlenül az életem és a családom körülményeitől, nem fontos.

Próbálom túlélni az elviselhetetlen veszteségeket, az újraéledt PTSD-t, amit az apám holttestének megtalálása okozott gyerekkoromban, és dolgozom, hogy támogassam a megmaradt családomat.”

Kate arról is írt, hogy miért érezheti valaki szükségét annak, hogy bántalmazza a nőket a megjelenésük miatt.

„Az, hogy a vastagabb lányokat kedveled, nem fontos vagy releváns – írta. - Nem érdekel, milyen az ízlésed a nők terén.

Az érdekel, hogy úgy gondolod, hogy bárkinek tudnia kell róla... Jobban kellene viselkedned.”

Kate egy másik trollnak is válaszolt, aki azt írta: „Kérlek, egyél valamit. Szeretlek, nagyon aggódom a vékonyságod miatt.”

„Elég” – válaszolta.

Márciusban Kate aggodalmat keltett a rajongók körében, amikor egy szelfit osztott meg a kórházból. Hetekig rejtélyes képeket posztolt, és eddig nem beszélt a betegségéről. Miután kiengedték a kórházból, a színésznő utalt állapotára egy pólóval, amelyen ez állt: „Tummy Troubles Survivor” (Gyomorbajok túlélője).


Megosztom
Link másolása