SZTÁR

Semmi sem bizonyítja jobban Meghan Markle nárcisztikus személyiségét, mint hogy magasról tesz a férje rákbeteg családtagjaira

Podcastben elemezték Harry herceg feleségének viselkedését. Egy szakértő szerint rengeteget árt a királyi családnak.

Megosztom
Link másolása

Érdekes podcast elemezte Harry herceg és Meghan Markle viselkedését, illetve azt, hogy miként viszonyulnak a brit királyi család tagjaihoz.

Ebben sorra vették az elmúlt hónapok eseményeit.

A jelek szerint Meghan Markle-t saját magán és a rá irányuló reflektorfényen kívül semmi más nem érdekli, magasról tesz a férje családjára, és arra, hogy nekik most támogatásra lenne szükségük - ez volt az üzenetértéke a beszélgetés egyik fonalának.

A beszélgetés során kiemelték ugyanis,

hogy nem volt a legszerencsésebb pont akkor elindítani Meghan Markle brandjét, amikor a férje családja igen komoly egészségügyi problémákkal küzd. Konkrétan három családtag is érintett daganatos betegségben: Harry édesapja, Károly, Harry sógornője, Katalin (akivel egyébként jó volt a kapcsolata) és Fergie, vagyis Sarah Ferguson, Harry nagybátyjának a volt felesége.

A másik, amit megjegyeztek, az, hogy Harry nemigen beszélt egy fontos eseményről.

A brit királyi család számára igen fontos volt a normandiai partraszállás 80. évfordulója. Érthetetlen, miért nem adott ki Harry és Meghan közleményt ez alkalomból - hiszen korábban az uralkodói család többi tagjához hasonlóan ők is megszólaltak a jeles események idején.

Nem is csoda, hogy nem hívták meg őket a király hivatalos születésnapi eseményére, a Trooping the Colour-re.

Egy hozzászóló azt írta, azt se felejtsük el, hogy az Oprah Winfrey-nek akkor adott interjút Harry és Meghan, amikor Harry nagyapja, Fülöp herceg már nagyon beteg volt. Egy hónappal később meg is halt. Harry és Meghan abban az interjúban kezdte el szapulni a brit királyi családot.

Azon is sokan felháborodtak, hogy Harry ugyanolyan személyi biztonsági feltételeket követel magának - természetesen az Egyesült Királyság költségén -, mintha ő lenne a trónörökös. Ráadásul hivatalosan már nem is lakik Angliában.

Sally Bedell Smith írónő nemrég megjelent könyvében Meghan Markle-t Wallis Simpsonhoz hasonlította. Ahhoz a nőhöz, aki miatt annak idején VIII. Edward király, II. Erzsébet nagybátyja lemondott a trónról és elhagyta Angliát. A hasonlat azt sugallja, hogy Meghan Markle is domináns típus, akárcsak Wallis Simpson, Harry pedig egy gyenge személyiség, akit befolyásolhat.

Michael Cole szakértő azonban úgy véli, hogy ez az összehasonlítás nem állja meg a helyét, két nő viselkedése és szándékai közötti különbségek miatt.

Wallis Simpson, annak ellenére, hogy ő váltotta ki a botrányt és miatt kellett lemondania az uralkodónak a trónról, tisztelettudóan viselkedett a királyi családdal szemben. Meghan Markle viszont elég erős kijelentéseket tett különböző interjúkban. A szakértő úgy véli, hogy Meghan Markle tettei és kijelentései sokkal többet ártottak a királyi család hírnevének.

Forrás: Kinsey Schofield Unfiltered


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Molnár Ferenc Caramel bevallotta, hogy félrelépett: „nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is”
A hírnév sok rossz dolgot kihoz az emberből - vallja.
Sassy - sassy.hu
2024. július 18.


Megosztom
Link másolása

Caramel lassan 20 éve része a hazai könnyűzenének, akkor nyerte meg a Megasztár második szériáját. Most arról mesélt, hogy belőle is kihozott a hírnév olyasmit, amire már nagyon nem büszke:

„A hírnév nem egy egészséges dolog, és nem is mindig könnyű kezelni. Nagyon sok dologban nem szálltam el, az értékrendem például ugyanolyan maradt.

De volt olyan időszak, amikor én is elhittem magamat. Ez főleg a csajozásban nyilvánult meg.

Előfordult, hogy nem voltam hűséges, egyszerűen nem éreztem ennek a súlyát. Nem voltam empatikus. De aztán eljött egy pillanat, amikor felismertem, mennyire gáz, amit csinálok. Ez nem én vagyok. Ciki, férfiatlan dolog, amikor az ember hülyít másokat. Ezt nekem is meg kellett tanulnom”

Minderről a Titkok Ramónával című műsorban beszélt.

Amikor a házasságra terelődött a szó, így folytatta:

„Akárki akármit mond, a házasság egy szent dolog. Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége. Mert tényleg az. Szóval nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is

azáltal, hogy a mi egységünket, szerelmünket, kapcsolatunkat soha nem árusítanám ki senkinek. De nemcsak ezért nem csapom a szelet senkinek, hanem nem is érzek semmilyen késztetést rá. Szerintem az én feleségem az ország legvonzóbb nője, ha valaki után forgolódom, az ő.”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Merész fordulat: Angelina Jolie arra kéri Brad Pittet, hogy fejezze be a harcot, és ejtse a pert a borászat ügyében
Igen, jól hallottad, hogy Brad Pitt fejezze be. Úgy tűnik, Angelina egy másik mozit néz, mint a többi ember.

Megosztom
Link másolása

A színésznő ügyvédje arra kérte Brad Pittet hogy ejtse a pert a borászatuk, a Château Miraval eladása miatt - amelyben 2021-ig fele-fele arányban osztoztak.

Jolie jogi képviselője, Paul Murphy a Page Sixnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy Pitt „a házaspár közös birtokai, valamint az üzlet irányítása felett is rendelkezik, de mégis többet követel, és 67 millió dollár kártérítésre perli Angelinát”.

„Ezért Angelina ismét arra kéri Mr. Pittet, hogy vessen véget a harcnak, és végre segítse a családjukat a gyógyulás útjára lépni, ha Mr. Pitt nem vonja vissza a perét, Angelinának nincs más választása, mint megszerezni a szükséges bizonyítékokat, hogy bebizonyítsa Pitt állításainak helytelenségét.”

Brad és Jolie jogi csatája akkor kezdődött, amikor Angelina eladta a borászatban lévő részesedését. Pitt ezután pert indított, mondván, hogy Jolie eladása sértette megállapodásukat, miszerint neki elővásárlási joga van Angelina részesedésére.

Jolie áprilisban válaszolt, azt állítva, hogy Pitt felrúgta a korábbi megállapodásukat. Jolie szerint Pitt nem akarta megvenni az ő részesedését a borászatban, csak azzal a feltétellel, ha aláír egy szélesebb körű titoktartási megállapodást. Jolie úgy érzi, hogy ez azzal a céllal történt volna, hogy elhallgattassa őt. Pitt ügyvédei természetesen határozottan tagadják ezt az állítást.

2023 júniusában Pitt csapata olyan dokumentumokat nyújtott be, amelyek szerint valójában Jolie kérte a kiterjedtebb titoktartási megállapodást.

Közben kiderült, hogy Pitt elleni érzelmi harcában Angelina sikeresen bevonta a gyerekeiket és elnyerte azok támogatását.

„Ez rendkívül elszomorító - mondta egy Pitthez közel álló forrás, hozzátéve: - Jolie a gyerekeket használta fel Brad ellen, elválasztotta őket egymástól.”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
v>
Ajánljuk

SZTÁR
Azt pletykálják, hogy Azahriah és G.w.M exe, Nagy Melanie titokban kavar, közös fotójuk is megjelent
Széles mosolyuk sokat mondó a kommentelők szerint. Mások úgy vélik, ez hatalmas fricska G.w.M-nek.

Megosztom
Link másolása

Nagy Melanie követ dobott az állóvízbe.

Közös fotót posztolt ugyanis Azahriah-val.

Máris azt peletykálják különböző közösségi odalakon, hogy titokban egy párt alkotnak, és akad, aki azt is tudni véli, hogy így áll bosszút Nagy Melanie az exén, G.w.M-en. Azhahriah ugyanis nincsen elájulva a rappertől, és el is mondta korábban a véleményét róla. Sőt, amikor egy hozzászóló azt írta, hogy Azahriah még mindig Lunával jár, más azt válaszolna neki, hogy nem, vele már nincsen együtt.

Volt, aki úgy gondolta, hogy árulkodó a széles mosolyuk. "Aztaaaa, Melanie milyen dögös Azi mellett!" - írta másikuk.

A fotót erre a linkre kattintva láthatjátok.

Együttjárásuk hírét egyébként eddig senki nem erősítette meg. Simán elképzelhető, hogy csak pletyka.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A Rovatból
A pletykák szerint ez vezetett Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági válságához
Kiderült, ki volt az, aki bedobta a törölközőt: voltak azért durva fordulatok ebben a sztoriban.

Megosztom
Link másolása

Egy bennfentes szenzációs állítása szerint Jennifer Lopezzel való házassága túl sok drámát hozott Ben Affleck életébe.

Hónapok óta tartja magát a pletyka, hogy válik a sztárpár.

A szóbeszéd még intenzívebbé vált, miután a második házassági évfordulójukat az ország két ellentétes óceánpartján töltötték az egykori szerelmesek.

Egy forrás az OK! Magazinban azt állította, hogy a szakítás miatt az 51 éves Ben a sebeiket nyalogatja.

„Jennifer Ben álomnője volt - mondta a bennfentes a lapnak. - De mindig csak a dráma volt."

„Ben le van törve emiatt, és szomorú, hogy nem sikerült, még ha tudja is, hogy a szakítás a helyes döntés" - tette hozzá a forrás. Azt is elmondta, hogy a pár teljesen eltérő életstílusa is sokat rontott a helyzeten.

„Jennifernek nagy csapata van, akik minden hová követik őt - sminkesek, videósok, fotósok, asszisztensek, edzők - mondta a forrás. -

Próbálta megértetni Bennel, hogy Jennifer Lopeznek lenni egy 0-24-es munka. Ő maga a márka, az egész élete, míg Ben, ha akarja, le tudja tenni a melót.

Jennifer próbálja tartani magát, és nem akarja, hogy őt tartsák a hunyónak.”

Egy másik forrás hozzátette: „Nem mindig értenek egyet. Mindkettőjüknek sok dolga van,gondoskodnak a családjukról és dolgoznak, ami sok lehetett számukra.”

Más bennfentesek azt állították, hogy az 54 éves énekesnő megdöbbent, amikor megtudta, hogy Affleck elvitte a holmiját a 60 millió dolláros Beverly Hills-i házukból.

„Jen megdöbbent, amikor hazament és megtudta, hogy Ben mindent becsomagolt, amíg ő Európában volt

- mondta a forrás az énekesnő visszatéréséről. - Az ő szemszögéből nézve ez egy durva arculcsapás volt.”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk