SZTÁR

Róka Adrienn megszólalt Kabát kiütéséről: „Azt hittem, hogy meghalt! Szó szerint az életem pergett le előttem...”

Szerinte Rácz Jenő megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszíven a padlóra küldenie a focistát.

Megosztom
Link másolása

Ahogy azt megírtuk, a Sztárbox vasárnapi adásában Rácz Jenő akkora ütéssel ütötte ki Kabát Petit, hogy az elájult, és mentővel kellett kórházba szállítani.

„Minden rendben van velem! A CT is kimutatta, hogy nincs semmi baj, úgyhogy én is és ti is megnyugodhattok”

- mondta később Kabát.

Párja, Róka Adrienn a ring mellől nézte végig a mérkőzést, majd zokogva rohant be, mikor Kabát Peti eszméletét vesztette. Most a story.hu-nak elmondta, hogy élte meg a történéseket.

„Még mindig a tegnapi mérkőzés hatása alatt vagyok, és biztosan kell még pár nap, amíg kiheverem ezt az egészet. Nem akarom sajnáltatni magam, de senkinek nem kívánom azt, amit átéltem.

Kezdjük azzal, hogy abszolút nem támogattam Petit abban, hogy elinduljon a Sztárboxon. Világ életemben féltettem a sérülésektől, az egész futball karrierje alatt rettegtem, hogy mi fog vele történni a pályán, most pedig még inkább izgultam érte.”

Hozzátette, hogy alig bírta nézni, mi történik a ringben.

„Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő, alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább.

Csak azt láttam, hogy össze-vissza csuklik Peti feje, majd összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt!

Önkívületi állapotba kerültem és csak arra eszméltem fel, hogy Dzsudzsák Balázs orvosért kiált, én pedig már ott fekszem Peti mellett a ringben. Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni.”

Szerinte nem volt kiegyenlített a küzdelem.

„Jenő akármit mond, én pontosan tudom, hogy végigbokszolta az életét, úgyhogy egyáltalán nem volt fair ez a mérkőzés. Ráadásul azt sem értem, hogy hogy lehet így hozzáállni a barátjához?

Értem én, hogy ilyen a boksz, és mindenki nyerni akar, de miután tudta, látta, hogy jóval nagyobb fölényben van Petinél, megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie. Pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy összeessen, és ezt ki is használta.

Jól felépített mérkőzés volt ez a részéről, gratulálok neki a győzelemhez!”

És ha bár nem akarja Rácz Jenőt okolni, úgy érzi egy kérdést megért volna részéről az eset.

„A felesége, Dóri ugyan megkérdezte, hogy hogy vagyok, de nagyon nem volt alkalmas, hogy beszélgessünk, mert pont akkor hívott sírva Peti anyukája, aki a tévéből nézte végig az eseményeket.”

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Ez a magyar nő volt annak idején Andy Vajna mára elfeledett, nagy szerelme
Könnyes szemmel mesélt a filmproducerrel töltött évekről.

Megosztom
Link másolása

Azt sokan tudják, hogy Andy Vajna életének utolsó éveiben Palácsik Tímea volt a társa, és azt is, hogy az 1990-es évek végétől 2006-ig Dobó Kata volt a párja.

Kevesen tudnak azonban egy titokzatos harmadik magyar nőről, aki 12 évig volt Andy Vajna szerelme.

A jelenleg is Amerikában élő üzletasszony, Csilla annak idején könnyes szemmel mesélt a producerről és a vele töltött évekről. Elmondása szerint még ma is a férfi fényképeivel van tele a háza, pedig a szakításuk után mással alapított családot.

Most a Best magazin is feldolgozta a kapcsolatukat, az új szám címlapján látható a közös fotójuk.

Akkor jöttek össze, amikor a filmproducer házassága zátonyra futott Cecilia Monggal.

A 43 éves Andy Vajna és a 22 éves Csilla 1988 januárjában találkozott Budapesten, amikor a fiatal nő statisztaként dogozott a Vörös zsaru magyarországi forgatásán. Munka után a stábból többen összefutottak egy italra, így kerültek egymás társaságába.

Ezután többször beszéltek telefonon, majd amikor Andy Vajna Magyarországon volt, mindig találkoztak, és állítólag hamar fellobbant a szerelem.

A producer rózsacsokrot és szerelmes leveleket küldött Csillának, de az is előfordult, hogy amikor meglepetést ígért neki, ő maga volt az, egyszer csak ott állt az ajtóban.

Júniusban repült először a producerhez Los Angelesbe, és amikor kiderült, hogy nem vették fel egyetemre, már nem bánta. 1989 márciusában ki is költözött az Egyesült Államokba, ahol a filmmogul a tenyerén hordozta.

Megtanulta mellette, hogyan öltözködjön elegáns fogadásokra vagy akkor, ha sztárok érkeztek hozzájuk vacsorára vagy baráti beszélgetésre.

Andy Vajna ragaszkodott hozzá, hogy amikor hírességek jönnek hozzájuk, ne öltözzön ki annyira, nehogy a sztárok kényelmetlenül magukat a társaságában.

A pár 12 év után szakított, akkor, amikor Andy Vajna A miniszter félrelép című film forgatása után összejött Dobó Katával, pontosabban a két nő közül őt választotta.

Baráti kapcsolatban maradtak, és akkor is a filmproducer mellett volt, amikor annak meghalt az egyetlen fia, Justin. Csilla erről az egyik lapnak azt mondta, hogy borzalmas volt számára is, ahogyan később a filmproducer halála is, és hogy hiába mondják, hogy az idő gyógyítja a sebeket, ez nála nem jött be.

Forrás: Ripost, Femina.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Azt híresztelik, hűtlenség miatt szakított Galambos Boglárka a milliárdos pasijával, most reagált a pletykákra
„Olyan férfi való mellém, aki bírja és szereti az állandó hajtást” – mondta a fiatal divattervező.

Megosztom
Link másolása

Még csak egy bő hónapja, június közepén mutatta meg 29 évvel idősebb szerelmét Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi lánya, de már nincsenek együtt.

Júniusban Boglárka divatbemutatóján jelentek meg együtt először a nyilvánosság előtt.

Szakításukról számtalan pletyka keringett, sokan híresztelték azt, hogy a szakítás oka a hűtlenség volt.

Erre azért rátett egy lapáttal Galambos Boglárka nyilatkozata is, mivel azt mondta a szakításról a Ripostnak: "Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól."

A fiatal divattervező most a Best magazinnak árulta el, mi történt valójában.

"A pletykákkal ellentétben senki nem csalt meg senkit"

- mondta Galambos Boglárka.

"Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, és ez kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet".

A fiatal divattervező szerint ők ketten máshol tartanak az életben.

Az üzletembernek túl intenzív volt Boglárka élete, aki ahol lehet, szeretné bemutatni divatmárkáját, ez pedig állandó készenlétet, egyeztetést, pakolást jelent.

Galambos Boglárka erről azt mondta:

"Olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást. Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki. És persze szívesen fogadom, ha a tapasztalataival is segít és épít engem. De mindezek előtt számomra a kölcsönös bizalom, őszinteség és tisztelet a legfontosabbak. Ezek olyan alappillérek, amelyek nélkül szerintem nem beszélhetünk szeretetteljes és működőképes kapcsolatról".


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Titokzatos, szomorú üzenetet helyezett el valaki Tompos Kátya sírján
A színésznőt júniusban, a nyilvánosság kizárásával kísérték utolsó útjára. Sírja a Farkasréti temető művészparcellájában található.

Megosztom
Link másolása

Május végén hunyt el hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színművész.

A színésznő 41 éves volt. Betegségét csendben viselte, a nyilvánosság előtt nem beszélt róla.

Kevesen tudták, hogy már 6 éve küzdött a daganatos betegséggel.

Hrutka Róbert a Best podcastjében nemrég elárulta, hogy őt beavatta ebbe a színésznő, és volt, hogy ő vitte kezelésre. "A hősökben megvan az a képesség, hogy nagyon szerények és alázatosak. Kátya úgy élte végig a betegségét, hogy még a legjobb barátai előtt is titokban tudta tartani" - mondta a műsorban.

Tompos Kátyát a nyilvánosság kizárásával helyezték végső nyugalomra, júniusban. Sírja a Farkasréti temető művészparcellájában található.

Néhány hete még fehér rózsák és fehér virágos koszorúk borították a színésznő sírját.

Most viszont egy szívszorító üzenet látható a síron.

A Bors azt írja, hogy az egyik olvasójuk nemrég egy rokona sírját látogatta meg a Farkasréti temetőben.

Ekkor vette észre, hogy Tompos Kátya sírjára, a kereszt alá valaki egy fekete-fehér fotót tett ki a színésznőről, a fényképen pedig a

következő, tollal írt üzenet olvasható: "Nagyon hiányzol, Kátya".

A fotó a Bors cikkében látható.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?” - élete legkínosabb randijáról vallott Tóth Andi
Későn vette észre, hogy baj van, és minden csak egyre rosszabb lett.

Megosztom
Link másolása

Tóth Andinak van egy gasztro sorozata a YouTube-on, abban mesélte el, hogyan zajlott élete legkínosabb randija.

Mentségére felhozta, hogy még fiatal volt akkor - nem mintha most már nem lenne az:

„Ez egy modell gyerek volt, én meg fiatal voltam. Elhívott a srác sétálni, mondom, de jó, sétálunk, végre! Alapból nem volt a típusom, nem szeretem a szőke srácokat, és neki hosszú szőke haja volt, úgy nézett ki, mint Tarzan.

Én nem vagyok ez a mindenképp te fizess, mert én ennek pont az ellentétje vagyok, én ki tudom fizetni magamnak, köszönöm szépen.

De egyébként ha randizunk, akkor nyilván jólesik egy nőnek, ha azt mondják, hogy fizetnek ők. Na már most: sétáltunk, én pedig éheske voltam, mondta, hogy itt egy Meki. Jó, bementem és kértem egy adag sült krumplit. Éreztem, hogy nem szeretne fizetni...”

A történet itt még nem volt túlzottan kínos, de rutinos randizók már tudják, hogy ezek a jelek arról mesélnek: ideje lenne lelépni. Andi még maradt, biztos szép volt az idő. A srác eztán megette a krumplija jó részét. A továbbiak így zajlottak:

„Amúgy sem volt meg a kémia, úgyhogy nem sajnáltam, de egyszer csak odasétált egy csaj kiabálva. Én meg azt sem tudtam, kihez beszél. Üvöltött, magyarázott a csávónak, hogy ő azt hitte, vidéken van.

A csávó hót vörösen áll, én meg nézek rá, hogy ismeri-e. Egy szót nem bírt kimondani. Mondom: a barátnőd? Azt válaszolta, hogy nem, a csaj meg teljesen ordítva: »Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?«”

Ez volt az a pont, amikor az énekes felfogta, mekkora gáz az egész, és otthagyta a párost.

Neked volt már kínos randid? Mit tettél volna Andi helyében?


Megosztom
Link másolása