SZTÁR

Rita Ora és a zseniális filmrendező Sydney-ben randiztak

Sugárzott a boldogságtól a randi során Rita Ora, és még autogramot is adtak Taika Waititivel a rajongóknak, amikor lebuktak az utcán.

Megosztom
Link másolása

A két híresség hétfő este egy népszerű görög étteremben, az Apollóban randevúztak a sydney-i Potts Pointban. A 32 éves énekesnő egy szexi, áttetsző csokoládészínű ruhában mutatta meg szuper alakját, a lábán szarvasbőr magassarkút viselt. Az áttetsző ruha sejteni engedte a fehérneműjét is, és mivel arrafelé már késő ősz van, az esti hideg elől egy kabátot terített a vállára. Hosszú haját göndör fürtökbe viselte.

Férje, a 47 éves Taika Waititi kicsit lazábban öltözött: fekete nadrágot, fehér pólót vett fel egy színes ing alá, fölül pedig farmerdzsekit. A Thor különlegesen kreatív rendezője színes gyöngyös nyakláncokkal és karkötőkkel, valamint vastag gyűrűkkel dobta fel a megjelenését. A képeket itt nézheted meg.

Mindketten ragyogtak a boldogságtól, így nem csoda, hogy nem húzódtak el, amikor a rajongók autogramot kértek tőlük.

Rita Ora nemrég elárulta, milyen volt híres rendező férjével, Taikával együtt dolgozni a Praising You című új dalához forgatott klipen. A funky klipet Taika rendezte, akivel egy félelmetes jól tműködő csapatot alkottak.

„Először olyan volt, mint egy kreatív megbeszélés, és azt kérdeztem, 'meg tudod csinálni?', ő pedig azt felelte, hogy 'oké, király', és minden olyan természetes volt, és minden szuper könnyű”

– mondta. Rita azt is elárulta, hogy a kreatív folyamat sokkal egyszerűbb egy olyan emberrel, akivel tökéletesen jól érzi magát a forgatáson.

„Valójában nagyon sokat segít, ha valakivel jól érzed magad. Tudod, hogy önmagad lehetsz. Ő pedig inspirál közben” – mondta.

Rita bevallotta, hogy előzőleg sokan figyelmeztették, amikor kiderült, mire készül: „Mindenki azt mondta, hogy ‘ne csináld, ne dolgozz azzal, akit szeretsz, ez sosem működik’, de én úgy voltam vele, hogy, miért ne?”

„Tudod, én nagyon tisztelem őt, csodálom a kreatívitását, és egy vicces, nem komoly videóklipet találtunk ki, kicsit olyan, mint egy random táncos buli.”

A videóban Rita késve érkezik a táncos meghallgatásra, és rohan átöltözni, mielőtt csatlakozna táncos társaihoz a parketten. A tükörben bíztatja magát: „Hírnevet akarsz? A hírnév sokba kerül. Izzadsággal fogsz fizetni. Profi vagy, erre születtél.” Ezután bátorítja a többi táncost is: „Most koncentráljatok, hosszú utat tettünk meg, hogy eljussunk idáig.”

Rita és táncosai maga Fatboy Slim előtt adják elő a számukat, aki kezdetben eléggé elbizonytalanodik, mielőtt megbarátkozna a tehetségükkel.

Lapozz tovább, és kiderül, hogy milyen volt az esküvőjük!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Polyák Lilla fia egyre sikeresebb Kanadában, felfedezték nem mindennapi tehetségét
Kevesen gondolták, hogy épp a fiuk, Bulcsú fog ilyen sikereket elérni.

Megosztom
Link másolása

Gömöri András Máté és Polyák Lilla külföldre költözése sokakat meglepett, de a jelek szerint jó döntést hoztak, lassan mind a hárman megtalálják a számításukat Kanadában. A felnőttek esetében ezen nem is csodálkozik senki, de velük tartott Bulcsú is, aki még csak 17 éves.

Mégis ő az, aki már azzal büszkélkedhet, hogy felfedezték őt a távoli országban.

Így beszél róla büszke édesanyja a Tényekben:

„Abszolút folyamatosan 80 százalék fölött teljesít, amiért itt már oklevelet is adnak, nagyon szépen veszi az akadályokat.

Jazz-zongorával kezdett el foglalkozni, és ezzel is akar továbbtanulni. Most már négy zenekarban játszik, amiből kettő iskolai, kettő azon kívüli.

Elkezdték őt megtalálni, felfedezni, és szerintem ezt rettenetesen élvezi, néha túl is hajtja magát”.

A riportból az is kiderül, hogy a színészképzésre járó Gömöri András Máté már forgatott néhány alkalommal, az énekesnő pedig alapított egy menő zenekart.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Nem szégyenlősködött Suri Cruise: fotón a tinirománc New York szívében!
Egy buli után kapták lencsevégre New Yorkban a 18 éves Suri Cruise-t, amint megcsókolta barátját, Toby Cohent.

Megosztom
Link másolása

Nem szégyenlősködött Suri Cruise szerdán a Central Parkban, amikor Toby Cohent nyilvánosan megcsókolta. Katie Holmes és Tom Cruise lánya kezdeményezett, ezt a bensőséges pillanatot kapta el egy lesifotós.

Cohen örült a gesztusnak, és vissza is csókolta a lányt,

miközben a derekát fogta. Később pedig megfogta a lány kezét, amikor már andalogtak.

A Daily Mail szerint a Suri mutatóujján lévő gyűrű egy „ígéretgyűrű" lehetett,

ami azt fejezi ki a másik irányába, hogy a viselője csak vele randizik.

A jóképű tinédzser Suri kísérője volt a LaGuardia középiskolai bálon, amelyre a hét elején került sor az Ascent Lounge-ban Manhattan belvárosában.

Cohen egy kezdő énekes és dalszerző, aki ősszel a tekintélyes bostoni Berklee College of Music-ra készül. Suri - aki táncot tanult - Pittsburgh-be menne.

A Central Parkban úgy tűnt, hogy hihetetlenül közel állnak egymáshoz, és a kapcsolat nem újkeletű.

Erre utalt a Daily Mail szerint az is, hogy miközben folyamatosan beszélgettek, végig egymás szemébe néztek.

Ez volt az első alkalom, hogy Surit egy barátjával látták.

A tinit általában az anyjával, Katie-vel fotózzák. Katy Holmes nem gyakran viszi magával Surit a vörös szőnyeges rendezvényekre az egészséges magánélet jegyében, ezért inkább csak New York utcáin lehet kettejüket látni. Az apjával, Tom Cruise-zal alig tartja a kapcsolatot.

A fotókat a szerelmesekről a Daily Mail oldalán lehet megtekinteni.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ma 42 éves: önfeledten, gyerekeivel ugrálós fotón se láttad még Vilmos herceget - idáig!
Negyvenkettedik születésnapját ünnepli Vilmos herceg, és ha azt hiszed, hogy egy karót nyelt, pezsgőspoharat mutató fotóval ünnepel Instán, hát tévedsz.

Megosztom
Link másolása

Vilmos herceg a közösségi médiában egy szokatlanul cuki családi fotót tett közzé, amit (állítólag) felesége, Kate Middleton készített.

A boldog családapa, aki nem mellesleg herceg, gróf és báró is, gyermekei kezét fogva ugrik a levegőbe önfeledten.

Egy tengerparti napon készült a bűbájos kép, amelyen a gyerekek, Sarolta, György és Lajos is szerepelnek. A norfolki strandon ugranak a magasba, kézen fogva. Mindenkin boldog mosoly - még Vilmos arcán is.

„Boldog születésnapot Papa, mindannyian nagyon szeretünk! Cx”

- írta alá a Prince and Princess of Wales Instagram fiók friss fotóját Katalin hercegné.

Maga Károly király sem maradt ki a metaverzumi szülinapi jókívánságokból. A királyi család Instagram Storyjában osztott meg szívhez szóló köszöntést.

„Nagyon boldog születésnapot kívánunk a walesi hercegnek”

– tett közzé ezzel a szöveggel egy fekete-fehér fotót, amint kezében fogja a még gyermek herceget. Ez a 24 órán át elérhető fotó is kiakasztja a cukiságfaktort.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hiába gyönyörű, Hunyadi Donatellát ezek miatt bántják a kommentelők
A kedves fiatal lány felsorolta, mik azok a dolgok rajta, amik miatt a legtöbb negatív kommentet kapja.

Megosztom
Link másolása

Sokszor a szinte hibátlan emberekbe is beleszállnak a rosszindulatú kommenthuszárok, akik talán sosem néznek tükörbe, hiszen ha megtennék, biztosan megértőbbek lennének mások létező, vagy képzelt szépséghibáival kapcsolatban.

Hunyadi Donatella nagyon szép ifjú hölgy, hibátlan alakkal, szép hajjal, csinos arccal, alig elképzelhető, hogy még benne is találnak kivetnivalót egyesek.

„Felkerült egy interjú, amit rengetegen megnéztek, és minél többen megnézik, annál több negatív komment jön. Nem értettem, miért írnak ilyeneket: távol állnak a szemei egymástól, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra”

- mesélte a ZWord című podcast-ben kicsit összeszorult torokkal.

Később így folytatta:

„Volt, amikor kicsit meginogtam, és majdnem elmentem egy depressziós irányba. Hála Istennek, annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem.”


Megosztom
Link másolása