SZTÁR

„Próbálom túlélni” - mondta Kate Beckinsale titokzatos kórházi kezelése után

Kate Beckinsale keményen visszaszólt azoknak a kritikusoknak, akik szerint túl sovány.

Megosztom
Link másolása

A színésznő kénytelen volt megvédeni magát, miután trollok lepték el az Instagram-bejegyzését, amelyben a készülő 1990-es években játszódó filmjére, a Stolen Girl-re készül.

A videón Beckinsale retro stílusú ruhákat és frizurákat visel, miközben bolondozik a lakókocsijában. Az 50 éves színésznő úgy írta le a forgatási élményét, mint egy visszatérést a ’90-es évekbe, amikor még magának vágta a haját, bátyja pizsamáját hordta, Dr. Martens bakancsban járt és túl sok púdert használt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

Bár a sztár boldog volt, hogy hetekig tartó kórházi tartózkodása után újra dolgozhat, a gyűlölködők gyorsan véleményt nyilvánítottak a külsejéről.

„Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, Kate, de tényleg kicsit vékonynak tűnsz” – írta egy kommentelő. „Mindig nagyszerű egyensúlyt tartottál... De amikor az arccsontjaid kezdenek kiemelkedni, az egyensúly elveszik... .”

Beckinsale visszaszólt a kritikusnak: „Az év elején haláláig ápoltam a mostohaapámat. Anyukámnak is problémái vannak. Két apám halálát is fel kellett dolgoznom, egyet, 5 éves koromban, egyet idén januárban.”

Januárban Beckinsale elvesztette mostohaapját, Roy Battersby-t egy rövid betegség után. Apja, Richard Beckinsale halálakor pedig ő maga talált rá a holttestre gyerekként.

„Elvesztettem a 19 éves lelki társamat, a macskámat is tavaly” – folytatta.

„Hat hetet töltöttem kórházban, mert folyamatosan vért hánytam egy Mallory-Weiss szakadás miatt, amit az egész éves stressz okozott, ami egy lyukat szakított a nyelőcsövem és a gyomrom között.”

Folytatta: „Ez az, amit hajlandó vagyok elmondani arról, hogy mi járult hozzá némi súlyvesztéshez. Az, hogy mit gondolsz a kinézetemről és hogy hogyan kellene kinéznem, függetlenül az életem és a családom körülményeitől, nem fontos.

Próbálom túlélni az elviselhetetlen veszteségeket, az újraéledt PTSD-t, amit az apám holttestének megtalálása okozott gyerekkoromban, és dolgozom, hogy támogassam a megmaradt családomat.”

Kate arról is írt, hogy miért érezheti valaki szükségét annak, hogy bántalmazza a nőket a megjelenésük miatt.

„Az, hogy a vastagabb lányokat kedveled, nem fontos vagy releváns – írta. - Nem érdekel, milyen az ízlésed a nők terén.

Az érdekel, hogy úgy gondolod, hogy bárkinek tudnia kell róla... Jobban kellene viselkedned.”

Kate egy másik trollnak is válaszolt, aki azt írta: „Kérlek, egyél valamit. Szeretlek, nagyon aggódom a vékonyságod miatt.”

„Elég” – válaszolta.

Márciusban Kate aggodalmat keltett a rajongók körében, amikor egy szelfit osztott meg a kórházból. Hetekig rejtélyes képeket posztolt, és eddig nem beszélt a betegségéről. Miután kiengedték a kórházból, a színésznő utalt állapotára egy pólóval, amelyen ez állt: „Tummy Troubles Survivor” (Gyomorbajok túlélője).


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Botrány: fellépés nélkül, de gázsiját felvéve távozott Szandi egy koncerthelyszínről
Mivel nem voltak elegen, az énekesnő nem lépett színpadra, de állítja, a pénz visszaadják.

Megosztom
Link másolása

Hatalmas botrány lett egy jótékonysági koncertből a szlovákiai Madaron. A rendezvény legnagyobb sztárja, Szandi ugyanis nem volt hajlandó fellépni, miután meglátta, hogy hányan vesznek részt a rendezvényen, tudta meg a Blikk.

„Szandi az esti órákban érkezett meg, majd amilyen gyorsan jött, úgy távozott is. Nem lépett színpadra, mert állítólag túl kevesen voltunk. Úgy láttam, az autóból sem szállt ki, csak elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül.

Szerencsére a többi fellépő feledtette velem a döbbenetem. Ettől függetlenül sokan fel voltak háborodva, a műsorvezető be is számolt róla a színpadon, a történtek részletei pedig futótűzként terjedtek” – mondta a lapnak az egyik néző.

Szavait a jótékonysági koncert egyik szervezője is megerősítette:

„Sajnos, minden így történt. Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót (kb. 600 ezer forint), majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen,

és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk” - részletezte a történteket a szervező. A komáromi Angyali Kezek Nonprofit Szervezet december óta gyűjt egy Madaron élő családnak, ahol a mentálisan sérült anyuka nehéz körülmények között él a három gyermekével, akik közül kettő szintén beteg.

A szervező elmondása alapján Szandi annak ellenére hajthatatlan volt, hogy kérték: ha nem is ad egyórás koncertet, legalább 3-4 dalt énekeljen el. Végül egyáltalán nem lépett színpadra. A lap megkereste Szandi férjét, Bogdán Csabát is az elmaradt koncert miatt.

„Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsoltban nem álltunk.

Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra”

– magyarázta Bogdán Csaba, aki elismerte, hogy a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Ettől függetlenül hajlandóak visszaadni a felvett összeget.

„Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem” - tette hozzá Szandi.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Lékai-Kiss Ramóna nem fogta vissza magát Tóth Gabival: „A női másává válsz a szerelmeidnek”
Sokaknak feltűnt már az elmúlt évek során, hogy az énekesnő mindig az aktuális párjaira hasonlít.
K.O., Fotó: TV2 - sassy.hu
2024. június 20.


Megosztom
Link másolása

Augusztusban lesz egy éve, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év után külön válnak útjaik. A hír sokkolta az országot, és mindenki találgatni kezdte a válás okát, mígnem kiderült, hogy az énekesnő összejött az őt kísérő Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével, akivel azóta is boldog párt alkotnak.

A TV2-n most debütált egy új podcast műsor, Titkok Ramónával címmel melynek Lékai-Kiss Ramóna a műsorvezetője, első vendége pedig Tóth Gabi volt. Rami pedig nem kertelt, nyílt őszinteséggel tette fel neki azt a kérdést, amire egy ország jött rá az idők során.

„Végigkövettük az életedet 16 éves korod óta, láttuk a szerelmeidet.

Az az érzésem, hogy te mindig idomulsz a szerelmeidhez, átveszed a stílusjegyeiket, gyakorlatilag a női másává válsz a szerelmeidnek.

Ez valóban így van?” - kérdezte a műsorvezető.

„Ha összejövünk valakivel, és együtt élünk, akaratlanul átvesszük egymás tulajdonságait, gesztusait. Stílusbeli dolgokban is összekapcsolódunk”

- kezdte a válaszát a 36 éves énekesnő.

„Mindig nagyon alkalmazkodó ember voltam. Inkább úgy éltem ezt meg, hogy megismerem a másik embert azzal, ha a magam bőrőre tudom húzni, a lelkületemben meg tudom érteni, hogy miért szereti ezt a zenét vagy azt a ruhát. Ez olyan kapcsolódási pont, amivel egy egységet tudunk alkotni, ami egy párkapcsolatban jó.” - részletezte Tóth Gabi. Elmondása szerint azonban jelenlegi párja az első olyan férfi, aki mellett tényleg önmagát adhatja.

Via: Bors


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
JLo Magyarországtól nem messze piheni ki filmje bukását - szerinted Affleckkel vagy nélküle?
Nagy a feszültség Jennifer Lopez és Ben Affleck közt, ezt ki kell pihenniük - igen ám, de az énekesnőt megint férje nélkül látták, most egy olasz hajón pihengetve.

Megosztom
Link másolása

Nem mindenki utazik el egy olasz nyaralásra, amikor élete párjával áll a bál, nem mutatkoznak együtt, hol jegygyűrűvel, hol anélkül jelennek meg egymás nélkül különböző helyeken, eladják a családi fészket, és még a válás is felmerül köztük.

Nem így Jennifer Lopez, akit most a People forrásai szerint Olaszországban fotóztak le egy önfeledt nyaraláson.

Lopez mosolyog, élvezi a napsütést és lenge nyári öltözetben jár-kel egy olasz hajón.

Az énekes-színésznő az Atlasz című új filmjétől többet várt, illetve nagyszabású turnéját is lemondta nemrég, nem utolsósorban pedig magánélete is válságosnak tűnik. Nem csoda, hogy pihenni támadt kedve, bár ha annyira tabunak tekinti a válásával kapcsolatos kérdéseket, minimum furcsa, hogy Affleck nélkül üdül.

Minden kiegészítője a helyén van az outfitjében, ám a férje sehol.

Ben Afflecket nem látták a hajón, és valószínűleg Olaszországba sem tette be a lábát. JLo mindenesetre nem tűnt összetörtnek, egy krémszín topot, hosszú derekú, színes rövid nadrágot és aranyszínű magassarkút viselt aranykeretes napszemüveggel, Christian Dior táskával.

Lopez egyébként imádja Olaszországot, a nászútjuk Affleckkel Milanóban és a Comói-tónál volt, valamint többször járt a félsziget déli csücskében is. Most egyedül tért vissza az országba.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Mi történt? Heidi Klum szétvágta a német mezét - videóval
Nem mindennapi szurkolói dresszben lejt a modell a német válogatottnak drukkolva - a tőle megszokott nőiességgel táncolva teszi ezt, de közben valami nem stimmel.

Megosztom
Link másolása

Az 51 éves Heidi Klum már többször bizonyította, hogy szülőhazájának, Németországnak hihetetlen elhivatottsággal tud szurkolni.

A tegnapi magyar-német EB mérkőzést otthonában, nagy képernyő előtt nézte. Természetesen a Nationalelfnek szurkolt most is.

A focisták bemutatása során örömében laza táncot lejtett.

Heidi Klum egy saját nevével ellátott mezben volt látható, de mégsem úgy állt rajta, ahogy másokon, és ez nem csak annak köszönhető, hogy bombasztikus alakja van.

Heidi Klum szétvágta a német mezt, a felső részét villantós haspólónak, az alsó részét miniszoknyának használva.

Ez az igazi upcycle életszemlélet. Mindeközben Heidi hihetetlenül szexi csipke melltartója is kivillan az újdonsült póló alól, amelynek a hátulján egyébként a "Heidi" név szerepel.

A névre szóló dressz átvariálása bejött, Németország megnyerte a mérőzést, egyébként pedig csoportelső.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés


Megosztom
Link másolása