SZTÁR

Paris Hilton: „Megszakadt a szívem a fiam fejére tett gonosz megjegyzések miatt”

Paris Hilton kénytelen volt megvédeni 10 hónapos kisfiát, Phoenixet a gonosz Instagram-trolloktól, akik gúnyt űztek a feje méretéből.

Megosztom
Link másolása

„Nem tudtam elhinni, hogy ilyen gonoszak tudnak lenni egy ártatlan kisbabával - mondta a 42 éves Hilton a People-nek. - Mondhatnak rólam, amit akarnak, de ő az én kis angyalom - folytatta. - És ha bárki bármit tenne, amivel megbántaná őt vagy az érzéseit, én mindig ott leszek, hogy megvédjem őt” - szögezte le Paris.

A DJ elmondta, hogy általában figyelmen kívül hagyja a gyűlölködő kommenteket, de nem tudott csöndben maradni, amikor a gyerekét támadták.

„Általában nem is venném a fáradtságot, hogy ilyesmire reagáljak, de egyszerűen megszakadt a szívem, hogy ilyen kegyetlen emberek vannak a világon”

- mondta Hilton.

A This Is Paris sztárja továbbá azt is elmondta, hogy sajnálja azokat, akiknek szükségük van arra, hogy egy babát bántsanak.

„Annyira szerencsétlen a saját életük, hogy odamennek kommentelni és így beszélnek egy gyerekről” - mondta. Hilton azonban látott egy reménysugarat is, mert rengeteg rajongó támogatta őt.

„Annyira hálás vagyok, hogy ennyi ember szeret és támogat - vallotta be. - Az, hogy kiálltak mellettem, a világot jelentette nekem, és hogy az emberek ilyen módon vigyáztak Phoenixre, nagyon fontos nekem.”

Hilton hozzátette, hogy sok követője arra biztatta, hogy ne törődjön a durva megjegyzésekkel.

„Csak olvastam az összes üzenetet, hogy mennyire szeretik Phoenixet és milyen gyönyörű, és hogy ne hallgassak a trollokra. Ez nagyon sokat jelentett nekem, hogy láttam, mennyi szeretet van irántam és a fiam iránt. Szóval bárki, aki közülük ezt olvassa, nagyon köszönöm. Nagyon, nagyon nagyra értékelem, hogy odafigyeltek ránk.”

Múlt hónapban Hilton egy fotót osztott meg a fiáról az Instagramon, de a posztot elárasztották a Phoenix fejének méretén gúnyolódó kommentek - szúrta ki a PageSix.

Hilton megerősítette, hogy Phoenix járt orvosnál, és azzal viccelődött, hogy csak nagy az agya - mindenestre azóta szinte csak sapkában tesz ki képeket a kisfiúról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

Ezután az Instagram sztoriján tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben elmondta, mit gondol azokról, akik „célba vették” a gyerekét.

„A reflektorfényben élve az életet, a kommentek elkerülhetetlenek, de a gyerekemet, vagy bárki másét célba venni, ami azt illeti, elfogadhatatlan. Ez mélyebben fáj a szívemnek, mint ahogy azt szavakkal le lehetne írni” - írta.

„Keményen megdolgoztam azért, hogy olyan környezetet alakítsak ki, amely a szeretetről, a tiszteletről és az elfogadásról szól, és ugyanezt várom el cserébe. Phoenix az én világom, és ő volt életem legnagyobb áldása.

Minden vele töltött nap emlékeztet arra, hogy mi az, ami igazán számít. Nehéz felfogni, hogy vannak emberek, akik ilyen ártatlanságot vesznek célba.

Remélem, hogy az emberek több kedvességgel és empátiával tudnak egymáshoz viszonyulni.”

„Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk - mondta akkor a People-nek adott nyilatkozatában. - Annyira izgatottak vagyunk, hogy együtt alapíthatjuk meg a családunkat, és a szívünk szétrobban a kisfiunk iránti szeretettől.”

Múlt héten aztán Hilton azzal lepte meg a világot, hogy bejelentette, titokban megszületett a második babájuk - a London nevű kislány.

„Egyszerűen annyira békésnek, izgatottnak és hálásnak érzem magam mindenért az életemben - a férjemért és a két kisbabámért” - mondta a hír bejelentése után. De képet még nem mutatott a kislányról. Talán épp a fiát ért kritikák miatt.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Cindy Crawford legújabb fotóin rá sem lehet ismerni a modellre
22 éves korából posztolt képeket, ahol rövid, már-már fiús hajjal fotózták. Természetesen ez is csodásan állt a szupermodellnek.

Megosztom
Link másolása

Cindy Crawford a '90-es évek egyik legnépszerűbb topmodellje volt, aki a mai napig elképesztő formában van.

A minap azonban érdekes fotókat osztott meg az Instagramján, amelyeket még 1984-ben lőtt róla Barry Elz.

A modell akkor még csak 22 éves volt, és ami talán a legmeglepőbb a képeken, az az, hogy igen rövid, már-már fiús frizurája volt akkor Crawfordnak.

Természetesen a modellnek a rövid haj is csodásan állt, de beszéljenek helyettünk a képek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés

„Visszatekintés a rövid hajas napokra” - írta a képekhez a modell. A kommentszekciót persze ellepték a csodálkozó hozzászólások, mert nem sokan emlékeznek arra, hogy Cindy Crawford valaha is viselt ilyen rövid hajat.

Via: Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Megható: a színpadról hívta fel egy jó barátja Tompos Kátyát, hogy hallja, mennyien szeretik
Mivel a színésznő kórházban fekszik, nem tudott részt venni a neki szervezett jótékonysági eseményen.
K.O. - sassy.hu
2024. május 29.


Megosztom
Link másolása

Pár hete sokkolta az országot a hír, miszerint egy nagyon ritka típusú rákbetegséggel küzd Tompos Kátya. A színésznőnek olyan kezelésre van szüksége, ami Magyarországon nem elérhető, emiatt is fedte fel betegségét a nyilvánosság előtt.

A kezelés finanszírozására gyűjtést szerveztek, aminek keretében május 25-én rendezték meg a Szeretünk Kátya címet viselő jótékonysági gálát a Szegedi Nemzeti Színházban. Az esemény teljes bevételét Tompos Kátya orvosi kezelésére fordítják.

Mivel a színésznő jelenleg kórházban fekszik, nem tudott személyesen részt venni az alkalmon, egy jó barátja Hrutkai Róbert azonban felhívta a helyszínről telefonon, hogy Kátya hallhassa, mennyien törődnek vele.

„Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki”

- nyilatkozta Hrutka a Metropolnak, aki azt is elárulta, hogy jól sikerült a gyűjtés. És bár pontos összeget nem mondott, állítása szerint az összegyűlt összeg mindenképp reményt ad.

„Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért.”

Korábban a zenész így nyilatkozott a színésznő állapotáról: „Olvas, nem mozoghat annyit, ha valahova elmegy, akkor nagyon elfárad. Úgyhogy erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt.”

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A legnagyobb titokban ment férjhez Tápai Szabina szépséges húga, Andrea
Gyönyörű ruhában, csipkés fátyolban mondta ki az igent.

Megosztom
Link másolása

A legnagyobb titokban tartotta meg az esküvőjét Tápai Andrea, Tápai Szabina húga.

A házasságkötés a Pilisben történt.

Tápai Andi Instagramra feltöltött fényképei alapján gyönyörű, hosszú, fehér ruhát viselt és csipkés fátylat.

Vőlegényével, Imrével a hit kapcsolja össze, ugyanabba a keresztény közösségbe jártak, miután Andi megtért, és ott ismerkedtek meg. Már a kapcsolatuk elején érezték, komoly az, ami köztük van.

Palikék Világa by Manna csatornán az Ilyen az élet egyik márciusi adásában Tápai Szabina és Tápai Andi volt a vendég. Boldogan számoltak be az életükben történt változásokról. Andi azt mesélte, nyugalom és kiegyensúlyozottság van az életében.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy eljegyezték, és Andrea elárulta, a jegyesével megállapodtak abban, hogy a házasságkötésig várnak a szexuális együttléttel, a Szentírás szellemében.

Bár korábban vadóc és bulizós volt, ma már igyekszik a Biblia tanításai szerint élni.

Az esküvői fotókat erre a linkre kattintva láthatod.

"Csodálatos volt, egyszerűen gyönyörű! Az összes szerettünk jelen volt, az pedig pozitív értelemben véve félelmetes, hogy az addigi verőfényes napsütésből a szertartás végi fogadalomtételnél elkezdett dörögni az ég, szélvihar söpört át közöttünk, majd a környéken elkezdett szakadni az eső, csak felettünk nem, mintha az Atya közölni akarta volna: Itt vagyok! Ezután pedig újra kiderült az ég, és az egész nap tökéletesre sikerült"

- mondta Tápai Andrea a Borsnak.

Forrás: Bors

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Péterfy Bori ezúttal Pálmai Annát csókolta meg a színpadon - videóval!
Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő csókokat osztogat a koncertjén.

Megosztom
Link másolása

Már-már hagyománynak számít, hogy Péterfy Bori random választ valakit a közönség soraiból, akinek lenyom egy csókot, de volt már olyan is, hogy egy teljes első sort csókolt végig, férfiakat és nőket egyaránt.

Ezúttal Péterfy Bori a a Csinibaba Táncdalfesztiválon lépett fel, ahol egy dal erejéig csatlakozott hozzá a gyönyörű színésznő, Pálmai Anna is.

Közösen előadott daluk óriási sikert aratott, Bori pedig a dal végeztével ezúttal nem a közönségből választott valakit, hanem Anna ajkára nyomott egy forró csókot.

A dalt és a csókot is vastaps kísérte.

Az esetről természetesen videó is készült, amit Anna meg is osztott Instagram-oldalán, szúrta ki a Ripost.

A videó alatti kommentszekciót persze elárasztották a hozzászólások.

„Anna mindig gyönyörű volt, de most pff Borit meg bárcsak én is lesmárolhatnám, a világ egyik legszexibb nője. A férjem is megértené” - írta valaki.

Via: Index


Megosztom
Link másolása