Ő így sütötte – Előkerült Erzsébet királynő saját palacsintareceptje, a net népe kapkod érte
II. Erzsébetről sokan, sokfélét mondtak az elmúlt időszakban, és még fognak is az elkövetkezendő napokban. Hét évtizede ezt teszik. Pedig a világ legtitokzatosabb asszonya volt. Annyi mindent tudtunk róla, valójában mégsem tudtunk róla szinte semmit.
Tudjuk, hogy Lilibet volt a gyerekkori beceneve, hogy szerette a corgikat, hogy este egy csésze Earl Grey teával zárta a napot, és kedvelte a hamburgert, zsömle nélkül, salátával. De hogy pontosan milyen ember, milyen asszony volt, miről, mit gondolt, azt élete társán és kísérőjén, Fülöpön, a legszűkebb családon, valamint néhány évtizedes, hű alkalmazotton kívül senki sem sejtette.
Ahogy azt sem, hogy maga is szeretett főzni és sütni, bár nyilván nem volt sok ideje rá. A Daily Mail beszámolója szerint
A recept 16 főre elég, és fontos tudni, hogy nem a vékony, magyar palacsintára hasonlít, sokkal inkább a vastagabb, szivacsosabb amerikaira (lásd lenti kép).
A RECEPTET IDE KATTINTVA NÉZHETED MEG.
(Fotó:Pixabay)