SZTÁR

Nézd csak, milyen tündéri kisfiú volt Makranczi Zalán!

Megmutatta a gyerekkori fotóit, és azt, hogy milyen gyönyörű nő volt a nagymamája.
Sassy - sassy.hu
2024. április 20.


Megosztom
Link másolása

Makranczi Zalánnal forgatott rövid interjút nemrég az RTL.

A renitens című sorozat főszereplője régi fényképek segítségével elevenítette fel élete fontos eseményeit a kamerák előtt.

Makranczi Zalánt láthatjuk például akkor, amikor

első osztályos kisiskolásként mosolygott, édesanyja mellett ülve nevetésnek álcázta a sírást, vagy amikor magát sárral bekenve játszott gyermekként a Tisza-parton.

Az rtl.hu-nak arról mesélt, hogyan találtak rá tizenévesen egy vízihullára az unokatestvéreivel, és arról is, milyen halálközeli élménye volt egy repülőgépen.

Elárulta, hogyan változtatta meg az életét az El Camino, miért nem fontos már számára, hogy főszerepeket kapjon, sőt arról is mesélt a műsorban, hogy miként bukkant fel egy lány többször is az élete legváratlanabb pillanataiban.

Makranczi Zalán megmutatta az egyik fotón a gyönyörű nagymamáját is.

A teljes videót itt láthatjátok:


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Daganatot találtak Keresztes Ildikó agyában, a fülétől a homloka közepéig felvágták a tumor miatt
„Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök és hányinger gyötör” – mondta az énekesnő.
K.O. - sassy.hu
2024. május 29.


Megosztom
Link másolása

Keresztes Ildikó eddig nem beszélt a közelmúltban átélt betegségéről, most azonban elárulta, hogy egy komoly agyműtéten esett át miután egy háromcentis tumort találtak egy véletlen vizsgálatnak köszönhetően.

„A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem"

- nyilatkozta a Nők Lapjának.

„Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, s nem találtak semmit.” - mesélte.

„Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött.”

- emlékezett vissza Ildikó, aki elmondta, elsőre ugye azt se lehetett tudni, hogy jó vagy rossz indulatú a daganat. Várniuk kellett néhány napot az eredményre, amiből kiderült, hogy szerencsére jóindulatú, de el kell távolítani.

„Egy tumort ugyebár nem lehet meginterjúvolni, hogy tetszik-e még tovább nőni, mert ha igen, akkor sajnos ki kell műteni, ugyanis nagy bajt okozhat, a páciens megvakulhat, lebénulhat, nem sorolom tovább. Keríteni kellett gyorsan egy specialistát, aki megszabadít tőle"

- ez sikerült is, a műtét után azonban három hónapos lábadozás következett, amikor még hajolnia sem volt szabad az énekesnőnek.

„Miközben lábadoztam, sikerült átkereteznem magamban a történteket. Csodálatos ajándékot kaptam a hatvanadik születésnapomra: egy pihenéssel töltött évet, amelynek során sem stressz, sem semmilyen tennivaló nem terhel, és végre elengedhetem magam, ami évtizedek óta nem adatott meg" - zárta pozitív hangvétellel Keresztes Ildikó.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe Kourtney Kardashian
A híresség a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Megosztom
Link másolása

A Kardashian-klán ismert tagja, Kourtney Kardashian nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Kardashian leírta, hogy párjával, Travis Barkerrel egy évig próbálkoztak, majd 5 sikertelen kísérlet után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A 24.hu szerint a modell azt is hozzátette, hogy ebben a nehéz időszakban rengeteget imádkozott, és próbált minél egészségesebben élni.

„Tudom, milyen nehéz úgy érezni, mintha nem próbálkoznál, de hinni kell Isten tervében imádkozni, ez nagy erővel bír. Minden jót!”

- írta Kourtney a válaszában.

Kardashian tehát a sokszoros sikertelen lombikprogramok után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A legidősebb Kardashian-lány és a 48 éves Travis Barker közös gyermeke 2023 novemberében született meg.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Dwayne Johnson felesége hihetetlenül jól néz ki, nem is értjük, miért ritkák a közös fotók
Dwayne Johnson egymaga is elég jól mutat, de az igazán tuti, amikor feleségével összeborulnak egy fotóra.

Megosztom
Link másolása

A Femina.hu közölt fényképes összeállítást a The Rock néven legendává vált Dwayne Johnsonról és feleségéről, Lauren Hashianről.

A pár 2006-ban találkozott a The Game Plan (Gyerekjáték) című film forgatásán, 17 éve vannak együtt, és 2019-ben házasodtak össze.

Mégis alig látni kettejüket, amikor véletlenül megjelenik róluk egy közös fotó, az igazi kuriózumnak számít.

Két közös gyermekük született, Jasmine még 2015-ben, Tia pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Így élnek boldog családi életet Johnsonék.

A Hawaii szigeten összeházasodott pár titka pont a diszkrét magánélet lehet.

Lauren egyébként szeptemberben tölti be a 40-et, és biztonsan hatalmas bulit csapnak majd. Férje színész barátokkal is meg van áldva, és felesége is népszerű körökben mozog producerként és dalszerzőként is, a meghívottak listáján garantáltak a nagy nevek.

Az biztos, hogy bulizni tudnak, még a 2023-as Grammy díjátadót is "randiestének" fogták fel,

és úgy ragyogtak mindketten, mint a csillagok.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Paris Hilton és büszkén mutogatja béranyával született gyermekeit a legújabb fotókon
Csak úgy tobzódik a rózsaszínben az egész család!

Megosztom
Link másolása

Paris Hilton, a világ egyik legismertebb celebe és az egyik leghíresebb milliomoscsemete, aki annak idején valóságshow-ban szerepelt, és sokan így ismerték meg a nevét.

Hosszú ideig elég ellentmondásos személyiség volt - a megítéléséhez hozzájárult az is, hogy egy ideig vad életet élt.

Néhány éve luxusesküvőn ment férjhez,

még menyasszonyi ruhából is 45-öt választott ki és 6-ot viselt a nagy napon.

A kőgazdag celeb 2023 őszén osztotta meg örömhírét a világgal: megszületett az első gyermeke, egy kisfiú, akinek a Phoenix nevet adták. A baba születésének pontos időpontját nem hozták nyilvánosságra, csak annyit tudni, hogy 2023 januárjában jött a világra és béranya hordta ki Paris Hilton és férje gyermekét.

A kisfiút sokat kritizálták a kommentelők szerint túl nagy buksija miatt. Miután Paris Hilton Instagramon megosztott több fotót a kis Phoenix-ről, volt aki megkérdezte, hogy "Orvos látta már?" Többen is megjegyzéseket tettek a pici buksijára.

"Van néhány beteg ember ezen a világon - kommentálta a híresség a hozzászólásokat, és kiállt a kisfia mellett.
2023 novemberében a celebpárnak megszületett a második gyermeke. A kislányt, aki a London nevet kapta, és aki szintén béranya segítségével született, áprilisban mutatta be először a követőinek Paris Hilton.

A híresség és férje boldogan osztja meg az örömteli pillanatokat a rajongóival. A jelek szerint élvezik a szülővé válás minden percét.

A legújabb fotókon pedig csak úgy tobzódnak a rózsaszínben:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk