SZTÁR

Nárcisztikus, pénzsóvár, dilettáns – Páros lábbal szállt bele Taylor Swiftbe egy újságíró

Taylor Swift új albumot egyenesen bűnnek nevezi a szerző, aki nem kíméli az énekesnőt.

Megosztom
Link másolása

"Elég volt Taylor Swiftből!"

Nagyjából ebbe az egyetlen mondatba sűríthető bele Maureen Callahan kritikája az énekesnőről és most megjelent új albumáról.

Szerinte Taylor Swift által szőnyegbombázott popzenei szcénának most újabb album megjelenését kell elszenvednie, egy újabb promóciós időszakot, a volt szerelmekkel való leszámolás újabb körét és a köldöknézegetésnek egy olyan szintjét, ami mellett még Jennifer Lopez is visszafogottnak tűnik.

A szerzőnek elege van abból, hogy manapság minden Taylor Swiftről szól. Nem elég az Eras turné, és a film Netflixen, el kellett viselni a Taylor és Travis show-t, azt, hogy Taylor Swift szerepeljen a Time címlapján, mint az év embere, és azt, hogy a Golden Globe-on és Grammyn is őt kellett éltetni. Sz

A legfelháborítóbbnak azt tartotta, ahogyan Swift átvette a Grammyt: egy szóra, egy pillantásra sem méltatta a nagybeteg - és nála nagyobb - poplegendát, Celine Diont, sőt, csak kikapta a kezéből a díjat. Ezen a bunkóságon felháborodtak az emberek. Ráadásul csak eljátszotta a meglepetést: úgy tett, mintha nem is hinné, hogy ő, a kis Tay-Tay ilyen rangos elismerésben részesülhet.

Úgy tűnik, Taylor Swift nem a zene, hanem a sales nagyágyúitól tanul, ugyanis az esemény mélypontja csak ezután következett: még ezt is arra használta fel, hogy bejelentse az új albuma megjelenését.

Azt írja, mindent eláraszt ez a nárcisztikus szenny, a gonoszsága, a bosszúhadjáratai, a végtelen nyafogás és számonkérés. Nem csoda, hogy egy összeesküvés-elmélet szerint az énekesnő egy CIA által kitenyészett pszichopata aki a Super Bowl-tól az elnökválasztásig mindent a kezében tart.

A publicista azt is a szemére veti, hogy Taylow Swift a lehúzásra megy: arra, hogy minél több pénzt csikarjon ki a rajongóiból, akik közt rengeteg a tinédzser.

Szerinte csak a pénz mozgatja, és az, hogy ő uralja a slágerlistákat, ő zsebelje be a díjakat, miközben a dalai másról szem szólnak, mint arról, hogy milyen szörnyűek voltak a híres expasijai, ő mekkora áldozat, illetve a középiskolás szemétkedésről. Lehet, hogy 34 éves, de leragadt 13 éves önmagánál. Dalai unásig ismételt panelekből állnak.

A szerző úgy gondolja, Courtney Love-nak igaza volt, amikor nemrég azt mondta, hogy Taylor Swift művészileg egyáltalán nem érdekes, jelentéktelen és nem is fontos.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Cindy Crawford legújabb fotóin rá sem lehet ismerni a modellre
22 éves korából posztolt képeket, ahol rövid, már-már fiús hajjal fotózták. Természetesen ez is csodásan állt a szupermodellnek.

Megosztom
Link másolása

Cindy Crawford a '90-es évek egyik legnépszerűbb topmodellje volt, aki a mai napig elképesztő formában van.

A minap azonban érdekes fotókat osztott meg az Instagramján, amelyeket még 1984-ben lőtt róla Barry Elz.

A modell akkor még csak 22 éves volt, és ami talán a legmeglepőbb a képeken, az az, hogy igen rövid, már-már fiús frizurája volt akkor Crawfordnak.

Természetesen a modellnek a rövid haj is csodásan állt, de beszéljenek helyettünk a képek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés

„Visszatekintés a rövid hajas napokra” - írta a képekhez a modell. A kommentszekciót persze ellepték a csodálkozó hozzászólások, mert nem sokan emlékeznek arra, hogy Cindy Crawford valaha is viselt ilyen rövid hajat.

Via: Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Megható: a színpadról hívta fel egy jó barátja Tompos Kátyát, hogy hallja, mennyien szeretik
Mivel a színésznő kórházban fekszik, nem tudott részt venni a neki szervezett jótékonysági eseményen.
K.O. - sassy.hu
2024. május 29.


Megosztom
Link másolása

Pár hete sokkolta az országot a hír, miszerint egy nagyon ritka típusú rákbetegséggel küzd Tompos Kátya. A színésznőnek olyan kezelésre van szüksége, ami Magyarországon nem elérhető, emiatt is fedte fel betegségét a nyilvánosság előtt.

A kezelés finanszírozására gyűjtést szerveztek, aminek keretében május 25-én rendezték meg a Szeretünk Kátya címet viselő jótékonysági gálát a Szegedi Nemzeti Színházban. Az esemény teljes bevételét Tompos Kátya orvosi kezelésére fordítják.

Mivel a színésznő jelenleg kórházban fekszik, nem tudott személyesen részt venni az alkalmon, egy jó barátja Hrutkai Róbert azonban felhívta a helyszínről telefonon, hogy Kátya hallhassa, mennyien törődnek vele.

„Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki”

- nyilatkozta Hrutka a Metropolnak, aki azt is elárulta, hogy jól sikerült a gyűjtés. És bár pontos összeget nem mondott, állítása szerint az összegyűlt összeg mindenképp reményt ad.

„Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért.”

Korábban a zenész így nyilatkozott a színésznő állapotáról: „Olvas, nem mozoghat annyit, ha valahova elmegy, akkor nagyon elfárad. Úgyhogy erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt.”

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A legnagyobb titokban ment férjhez Tápai Szabina szépséges húga, Andrea
Gyönyörű ruhában, csipkés fátyolban mondta ki az igent.

Megosztom
Link másolása

A legnagyobb titokban tartotta meg az esküvőjét Tápai Andrea, Tápai Szabina húga.

A házasságkötés a Pilisben történt.

Tápai Andi Instagramra feltöltött fényképei alapján gyönyörű, hosszú, fehér ruhát viselt és csipkés fátylat.

Vőlegényével, Imrével a hit kapcsolja össze, ugyanabba a keresztény közösségbe jártak, miután Andi megtért, és ott ismerkedtek meg. Már a kapcsolatuk elején érezték, komoly az, ami köztük van.

Palikék Világa by Manna csatornán az Ilyen az élet egyik márciusi adásában Tápai Szabina és Tápai Andi volt a vendég. Boldogan számoltak be az életükben történt változásokról. Andi azt mesélte, nyugalom és kiegyensúlyozottság van az életében.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy eljegyezték, és Andrea elárulta, a jegyesével megállapodtak abban, hogy a házasságkötésig várnak a szexuális együttléttel, a Szentírás szellemében.

Bár korábban vadóc és bulizós volt, ma már igyekszik a Biblia tanításai szerint élni.

Az esküvői fotókat erre a linkre kattintva láthatod.

"Csodálatos volt, egyszerűen gyönyörű! Az összes szerettünk jelen volt, az pedig pozitív értelemben véve félelmetes, hogy az addigi verőfényes napsütésből a szertartás végi fogadalomtételnél elkezdett dörögni az ég, szélvihar söpört át közöttünk, majd a környéken elkezdett szakadni az eső, csak felettünk nem, mintha az Atya közölni akarta volna: Itt vagyok! Ezután pedig újra kiderült az ég, és az egész nap tökéletesre sikerült"

- mondta Tápai Andrea a Borsnak.

Forrás: Bors

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hoppá! Az 51 éves Mautner Zsófia titokban férjhez ment
Egy interjúban erősítette meg a hírt, ahol azt is elárulta, hogy az esküvőjük egy nagyon szép eseménye volt az életének.
K.O. - sassy.hu
2024. május 29.


Megosztom
Link másolása

Mautner Zsófiát gyakorlatilag mindenki ismeri, ha mást nem, zseniális receptjeiről. Magánéletéről azonban igen keveset tudni, ugyanis tudatossan csak nagyon ritkán árul el róla valamit.

Most is csak szűkszavúan erősítette meg a Best magazinnak adott interjújában, hogy a legnagyobb titokban férjhez ment.

„Annyit elárulok, az esküvőnk nagyon szép eseménye volt az életemnek, de számomra a magánélet tényleg magánélet. Évtizedekkel ezelőtt úgy döntöttem, nem beszélek róla.”

- mondta el, de m megosztott még egy apró részletet párkapcsolatukról.

„A párkapcsolat, a házasság adok-kapok viszony, egyenrangúságot igényel. Én imádok otthon a férjemnek főzni. De nem azért várom esténként haza meleg vacsorával, mert szokás, illik vagy kell, hanem mert nekem erre belső igényem van.”

Via: Femina


Megosztom
Link másolása