SZTÁR
A Rovatból

Nárcisztikus, pénzsóvár, dilettáns – Páros lábbal szállt bele Taylor Swiftbe egy újságíró

Taylor Swift új albumot egyenesen bűnnek nevezi a szerző, aki nem kíméli az énekesnőt.

Megosztom
Link másolása

"Elég volt Taylor Swiftből!"

Nagyjából ebbe az egyetlen mondatba sűríthető bele Maureen Callahan kritikája az énekesnőről és most megjelent új albumáról.

Szerinte Taylor Swift által szőnyegbombázott popzenei szcénának most újabb album megjelenését kell elszenvednie, egy újabb promóciós időszakot, a volt szerelmekkel való leszámolás újabb körét és a köldöknézegetésnek egy olyan szintjét, ami mellett még Jennifer Lopez is visszafogottnak tűnik.

A szerzőnek elege van abból, hogy manapság minden Taylor Swiftről szól. Nem elég az Eras turné, és a film Netflixen, el kellett viselni a Taylor és Travis show-t, azt, hogy Taylor Swift szerepeljen a Time címlapján, mint az év embere, és azt, hogy a Golden Globe-on és Grammyn is őt kellett éltetni. Sz

A legfelháborítóbbnak azt tartotta, ahogyan Swift átvette a Grammyt: egy szóra, egy pillantásra sem méltatta a nagybeteg - és nála nagyobb - poplegendát, Celine Diont, sőt, csak kikapta a kezéből a díjat. Ezen a bunkóságon felháborodtak az emberek. Ráadásul csak eljátszotta a meglepetést: úgy tett, mintha nem is hinné, hogy ő, a kis Tay-Tay ilyen rangos elismerésben részesülhet.

Úgy tűnik, Taylor Swift nem a zene, hanem a sales nagyágyúitól tanul, ugyanis az esemény mélypontja csak ezután következett: még ezt is arra használta fel, hogy bejelentse az új albuma megjelenését.

Azt írja, mindent eláraszt ez a nárcisztikus szenny, a gonoszsága, a bosszúhadjáratai, a végtelen nyafogás és számonkérés. Nem csoda, hogy egy összeesküvés-elmélet szerint az énekesnő egy CIA által kitenyészett pszichopata aki a Super Bowl-tól az elnökválasztásig mindent a kezében tart.

A publicista azt is a szemére veti, hogy Taylow Swift a lehúzásra megy: arra, hogy minél több pénzt csikarjon ki a rajongóiból, akik közt rengeteg a tinédzser.

Szerinte csak a pénz mozgatja, és az, hogy ő uralja a slágerlistákat, ő zsebelje be a díjakat, miközben a dalai másról szem szólnak, mint arról, hogy milyen szörnyűek voltak a híres expasijai, ő mekkora áldozat, illetve a középiskolás szemétkedésről. Lehet, hogy 34 éves, de leragadt 13 éves önmagánál. Dalai unásig ismételt panelekből állnak.

A szerző úgy gondolja, Courtney Love-nak igaza volt, amikor nemrég azt mondta, hogy Taylor Swift művészileg egyáltalán nem érdekes, jelentéktelen és nem is fontos.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Sokk: így néz ki Lindsay Lohan a szülés után bikiniben
Lindsay Lohat mindössze 10 hónapja adott életet gyermekének, most mégis nyaral, ráadásul megmutatta magát bikiniben. Ez igen már önmagában is.

Megosztom
Link másolása

Ütős bikinis fotót posztolt a 37 éves anyuka, aki legújabb Instagram fotóján mosolyog követőire. A színésznő szenzációs formában van,

alig 10 hónappal a szülés után már tökéletes beach body-ban feszít.

Lohan a görög tengerpartok egyikén, Mykonoson pihent színes fürdőruciban, onnan posztolt nyaralós fényképcsokrot. Párja vele tartott, és

vélhetően az anyja társaságát szorosan igénylő csecsemőjük sem maradt távol a családtól, bár róla fotókat nem közölt a sztár.

Rajongói jó pihenést kívánnak neki, a kommentfolyam pedig tele van az alakját méltató megjegyzésekkel.

Mindenki el van ájulva, mennyire szép és kiegyensúlyozott a színésznő.

Jó látni ezt, néhány éve még botrányaitól, sikertelen elvonókúráitól volt hangos a sajtó, és félő volt, hogy nincs visszaút a lejtőről. Mégis van.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Zimány Linda zaklatója ellen kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot
„Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak” - nyilatkozta Zimány Linda, akit egy külföldön élő zaklatott és fenyegetett rendszeresen.

Megosztom
Link másolása

Zimány Linda szerint erőteljesen fel kell lépni a zaklatók ellen, mert nem állapot, ami már a világban folyik. Bárki bárkinek nekimehet, életveszélyesen megfenyegetheti, ahogy vele is tették.

Eddig és ne tovább, a sztár kiáll a zaklatás ellen, legyen szó átlagemberről vagy hírességről.

Zimány a Mokkában adott interjút annak kapcsán, hogy őt is érte már internetes zaklatás, nem is egyszer.

Ahogy a Blikk írja, szerinte egy közszereplőre akkor is kihat a mocskolódás, ha nem olvassa azt el, hiszen mások attól még látják.

Egyik zaklatója ellen egyébként, aki életveszélyesen megfenyegette, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

Az illető külföldön tartózkodik. Fél évbe telt, mire ez a parancs érvénybe lépett, addig hajtották őt a hatóságok.

"Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak, ugyanis ma már bárkiről, bármikor lehet valótlan állításokat terjeszteni nap mint nap"

- mondta el a riportban. Szeretné azt is, ha lenne egy precedensértékű zaklatással kapcsolatos per Magyarországon.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe Kourtney Kardashian
A híresség a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Megosztom
Link másolása

A Kardashian-klán ismert tagja, Kourtney Kardashian nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Kardashian leírta, hogy párjával, Travis Barkerrel egy évig próbálkoztak, majd 5 sikertelen kísérlet után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A 24.hu szerint a modell azt is hozzátette, hogy ebben a nehéz időszakban rengeteget imádkozott, és próbált minél egészségesebben élni.

„Tudom, milyen nehéz úgy érezni, mintha nem próbálkoznál, de hinni kell Isten tervében imádkozni, ez nagy erővel bír. Minden jót!”

- írta Kourtney a válaszában.

Kardashian tehát a sokszoros sikertelen lombikprogramok után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A legidősebb Kardashian-lány és a 48 éves Travis Barker közös gyermeke 2023 novemberében született meg.

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Dwayne Johnson felesége hihetetlenül jól néz ki, nem is értjük, miért ritkák a közös fotók
Dwayne Johnson egymaga is elég jól mutat, de az igazán tuti, amikor feleségével összeborulnak egy fotóra.

Megosztom
Link másolása

A Femina.hu közölt fényképes összeállítást a The Rock néven legendává vált Dwayne Johnsonról és feleségéről, Lauren Hashianről.

A pár 2006-ban találkozott a The Game Plan (Gyerekjáték) című film forgatásán, 17 éve vannak együtt, és 2019-ben házasodtak össze.

Mégis alig látni kettejüket, amikor véletlenül megjelenik róluk egy közös fotó, az igazi kuriózumnak számít.

Két közös gyermekük született, Jasmine még 2015-ben, Tia pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Így élnek boldog családi életet Johnsonék.

A Hawaii szigeten összeházasodott pár titka pont a diszkrét magánélet lehet.

Lauren egyébként szeptemberben tölti be a 40-et, és biztonsan hatalmas bulit csapnak majd. Férje színész barátokkal is meg van áldva, és felesége is népszerű körökben mozog producerként és dalszerzőként is, a meghívottak listáján garantáltak a nagy nevek.

Az biztos, hogy bulizni tudnak, még a 2023-as Grammy díjátadót is "randiestének" fogták fel,

és úgy ragyogtak mindketten, mint a csillagok.


Megosztom
Link másolása