SZTÁR

Mostmár hivatalos: Válik Sophie Turner és Joe Jonas

Joe beadta a válókeresetet, és kiderült néhány részlet is a szakításukról.

Megosztom
Link másolása

Mint már megírtuk, nemrégiben szárnyra kaptak a pletykák, miszerint Sophie Turner és Joe Jonas házassága zátonyra futott. Sajnos a pletykákból tények lettek, megerősítették, hogy

Joe Jonas beadta a válókeresetet.

Az énekes kedden nyújtotta be a papírokat egy Miami Dade megyei bíróságon, csak néhány órával azután, hogy felfogadott egy válóperes ügyvédet. A páros négy év házasság után döntött a szakítás mellett.

Joe szerint a kapcsolatuk „menthetetlenül megromlott”, és most a két közös lányuk, Willa és D.J. felügyeleti jogát próbálják rendezni. Jonas ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy

„A kiskorú gyermekek érdekében az a legjobb, ha a felek megosztott szülői felelősséget vállalnak.”

Jonas „tisztelettel kéri” a dokumentumokban, hogy ő és Turner „hozzanak létre egy szülői tervet” és egy „időbeosztást”, hogy miképp fogják rendezni a gyermekfelügyeletet. Willa és D.J. elsődleges lakóhelyeként a floridai Miami-t jelölték meg, ahol ő és Turner eddig is éltek. A dokumentumok alapján úgy néz ki, hogy Joe a Jonas Brothers legutóbbi amerikai turnéja alatt a gyerekekkel utazott, míg Turner az Egyesült Királyságban egyedül forgatott egy új projektet.

Bár a válás okairól kevés részlet került nyilvánosságra, a TMZ értesülései szerint már hónapok óta komoly problémáik voltak.

A pár életmódjukban lévő különbségek miatt kezdték elhidegülni egymástól, mivel Joe Jonas inkább otthon maradt, míg Sophie Turner szívesen bulizott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a válóper milyen módon érinti majd a közös vagyonukat és az életüket. Bár Jonas és Turner nem teregetik ki magánéletüket a nyilvánosság elé, mindketten nagyon jövedelmező karriert futottak be, aminek köszönhetően lenyűgöző vagyonokat halmoztak fel.

A beszámolók szerint az énekesnek, aki 2006-ban adta ki első albumát a testvéreivel együtt, és azóta több listavezető lemezzel is debütált, becsült nettó vagyona 50 millió dollár, míg Sophie-é, aki a Trónok harca mind a nyolc évadában Sansa Stark szerepét alakította, 10 millió dollár.

Az értesülések szerint a házassági szerződés lehetővé teszi, hogy Jonas minden zenei tevékenységéből származó jogdíjat megtartson, míg Turner állítólag megtartja a sorozatból származó összes pénzét, valamint a fennmaradó kifizetéseket is. A pár állítólag megtartja a saját képmásuk és azok sokszorosításának jogait is, valamint minden olyan üzletet, amely „a híresség státuszukkal kapcsolatos”.

A válást sok jel előzte meg. Például amikor Joe-t augusztus 11-én úgy kapták le, hogy nem viselte a jegygyűrűjét.

Azonban a testvéreivel közös fellépésén, szeptember 3-án a texasi Austinban, újra az ujján volt az ékszer, és állítólag Sophie is jelen volt a koncerten. Ezen kívül hónapok óta nem látták őket együtt a nyilvánosság előtt, és a jelek szerint legutóbb áprilisban fotózták le őket, amikor egy londoni afterpartyra érkeztek, ahol Jonas volt a DJ.

Annak is köze lehet a váláshoz, hogy egy 2022-es interjúban Sophie elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát amiért Miamiban élhet, azonban hiányzik neki az Egyesült Királyság, és jót tenne a mentális egészségének, ha visszaköltözhetne hazájába.

„Annyira hiányzik Anglia. Az emberek, a hozzáállás, minden. Lassan odacsábítom a férjemet. Nagyon szeretek Amerikában élni, de a mentális egészségem érdekében a barátaim és a családom közelében kellene lennem. Illetve a lányom miatt is, mert szeretném, ha olyan oktatásban és iskolai életben részesülne, mint amiben nekem szerencsére részem volt. Ideális esetben Anglia lenne a végső célállomás, de [Joe-t] eléggé nehéz meggyőzni!”

- nyilatkozta Turner az interjúban.

Az énekes és az színésznő 2016-ban kezdték el randizni, majd 2019-ben házasodtak össze Las Vegasban egy spontán esküvőn, amit egy nagyobb ceremónia követett Párizsban.

Forrás: Daily Mail, TMZ


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Kiszivárgott annak a két embernek a neve, akik rasszista megjegyzést tettek Harry és Meghan gyerekére
A holland kiadásban véletlenül benne maradtak a nevek, a terjesztést azonnal leállították.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Nagy port kavart az a 2021-es Oprah-interjú, amiben Meghan Markle azt állította, hogy a király udvarban páran megjegyzést tettek születendő kisfiúk bőrszínére.

Most pedig megjelent Omid Scobie Végjáték című könyve, ami már a kiadása előtt botrányt robbantott ki, a benne szereplő állítások sokak szerint egymásnak ellentmondóak és valótlanok. Pedig a könyv célja eredetileg az lett volna, hogy jobb színben tüntessék fel a brit királyi családból kiváló, és Kaliforniába költöző Meghan Markle-t és Harry herceget.

Azonban most egy váratlan fordulatnak köszönhetően, a könyv holland verzióban véletlenül benne maradt annak a két embernek a neve, akikről anno Meghan beszélt az interjúban. A nevek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra, mert azonnal észrevették a hibát, azonban van rá esély, hogy ez a közeljövőben valamikor megtörténik.

Azt egyelőre nem tudni, hol csúszhatott ekkora hiba a gépezetbe, ugyanis a holland kiadás egyértelműen olyan dolgokat tartalmazott, amit az egyébként végleges verzióban nem lehet megtalálni. A példányok nyomtatását azonnal leállították az országban.

Ahogy azt Scobie a végleges verzióban írja, Károly és Meghan levelezéséből ismerte meg mindkét személy nevét, azonban az Egyesült Királyság törvényeire hivatkozva nem meri őket megnevezni. Mindenesetre a kiszivárgott hírek alapján mindketten magas rangú személynek számítanak a királyi családban.

Omid egy interjúban elmondta:

„Sajnos ezt a két nevet egyelőre meg kell tartanom magamnak. De kíváncsi vagyok, hogy ez a jövőben változhat-e. Úgy tűnik, hogy Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy ezt a témát lezárják.”

Forrás: Daily Mail, Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Titokban vette feleségül Szervét Tibor a nála 22 évvel fiatalabb Stefanovics Angélát
A színész páros három éve alkot egy párt. Az esküvő híre még színésztársaikat is meglepte.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Teljes csendben, a felhajtást nélkülözve hivatalosan is összekötötte az életét Szervét Tibor és Stefanovics Angéla – írja a Blikk.

A Valami Amerika-filmek Jászai Mari-díjas színésze és kedvese három éve alkotnak egy párt, a pandémia alatt találtak egymásra. A Szavakon túl című YouTube-műsorban derült fény rá a napokban, hogy Szervét megkérte Angéla kezét.

„Sokan megdöbbentek, hogy mit keresünk egymás mellett, de most már több mint három éve vagyunk együtt”

– mesélte a műsorban színésznő, akinek elmondása szerint az élete nyitott könyv, azonban párja szeretné megóvni a szerelmi életüket, ezt pedig ő tiszteletben tartja.

Amikor Kadarkai Endre arról érdeklődött, hogy jelenleg boldogok-e, akkor Angéla egyszerűen egy hatalmas mosollyal felmutatta a bal kezét, amelyet egy jegygyűrű díszített, majd titokzatosan hozzátette, hogy nem csak menyasszony lett. Többet azonban nem akart elárulni.

A Blikk azonban úgy értesült, hogy a lánykérést egy szűk körű, bensőséges esküvő követte. Ezzel kapcsolatban keresték a boldog párt, de nem kívántak nyilatkozni.

Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős azonban arról beszélt a lapnak, hogy a kollégák közül is sokan meglepődtek, amikor tudomást szereztek az eseményről.

„Angéla és Tibor nagyon zárkózottak, ha a párkapcsolatukról van szó, ezért mi is csak utólag szereztünk tudomást az esküvőről, és megmondom őszintén, minket is meglepett a dolog”

– magyarázta.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Istenes Bence tagadja a ringbíró kijelentését: „Színtiszta hazugság”
A műsorvezető szerint valótlant állított Gábris Bulcsú.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Ahogy azt már mi is megírtuk, a vasárnapi Sztárbox adásában Istenes Bence mérkőzött meg Rácz Jenővel. Az összecsapást egy elég heves szájkaraté előzte meg, aminek során Istenes rasszista jellegű posztot tett ki, amire a sztárséf érthető módon kiakadt, és bár Bence utólag beismerte, hogy hibázott, tette mégis ott lógott a levegőben, mikor ringbe léptek egymással.

A mérkőzés végül Rácz Jenő győzelmével ért véget, amit Istenes hibás döntésnek tart, és sokan bundát kiáltottak. Azóta megszólalt a ringbíró, Gábris Bulcsú is, aki elmondta, hogy Jenő tisztábban bokszolt Bencénél:

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam. (…) Bence állj után ütött.

Jenő hátralépett és letette a kezét. Bence akkor ütött a fejére, amikor már leállítottam őket és Jenő nem védekezett, ezért közbe kellett avatkoznom és figyelmeztetnem, hogy sportszerűen játsszon. Állj utáni ütés tilos az ökölvívásban” – mondta.

Bochkorék reggeli rádióadásban szólaltatták meg ennek, illetve a Sztárbox kapcsán Istenes Bencét is megszólaltatták, aki hazugságnak nevezte a vádakat.

„Én csöndben vagyok, nem nyilatkozom erről a pontozásról, de elfogadtam a pontozóbírók döntését. Viszont az most már nagyon zavar – és az ügyvédemet tegnap éjszaka pont nem értem már el –, hogy hazugságokat állítanak például. Hogy tegnap lenyilatkozza a meccs bírója, hogy én állj után ütöttem… és kiemelik azt a bizonyos esetet a harmadik menetben, hogy én ütöm a Jenőt, és állj után ütöttem, sportszerűtlen voltam... ez színtiszta hazugság. (...) Azt érzem, rossz fényben akarnak feltüntetni. Olyan dolgokat hoznak fel, ami hazugság. Laikusként nem értek egyet a pontozással. Én is azt gondolom, simán lehetett volna másképpen, ha billent volna valahova, akkor felénk kellett volna.”

A rasszista poszt kapcsán Bochkor Gábor megkérdezte:

„Hogy lehettél ilyen hülye?! Téged védendő kérdezlek”

Amire Bence azt válaszolta:

„Mert hibáztam, máshol volt a figyelmem, de ezért felelősséget vállaltam. Úgy mentem be, hogy egy nagyon durva lelki nyomás volt rajtam. (…) A lelkemet egyébként nagyon megnyugtatná, ha nem akarnák az ellenkezőjét bebizonyítani olyan dolgoknak, amik teljesen egyértelműek. Hogy tegnap olvastam, hogy a bíró nyilatkozik az állj utáni ütésről, az hazugság. Ott van a felvétel a harmadik menetben, mindenki nézze meg. (…) Korrekt lenne, ha Jenő azt mondaná: igen, ezt mondtam, ideges voltam, de meghazudtol, folyamatosan meghazudtol nyilvánosan.”

Az adást itt lehet meghallgatni:

(via: 24.hu)

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Måneskin énekese, Damiano David és Dove Cameron hivatalosan is egy pár!
A standon csattantak csókok.
Fotó: Instagram - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Dove Cameron és Damiano David úgy tűnik, hogy nyíltan vállalják kapcsolatukat, miután friss fotók kerültek elő, melyeken a Sydney-i Bondi Beachen csókolóznak.

A 27 éves énekesnő és a Måneskin frontembere a tengerparton sétáltak, kéz a kézben, miközben a hírek (és a fotók) szerint a egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A szenvedélyes csókolózásról készült képek először egy olasz magazinban jelentek meg, majd gyorsan terjedtek el a közösségi médiában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dove Cameron Sources (@hqdovesources) által megosztott bejegyzés

A kapcsolatról már szeptemberben felröppentek a pletykák, amikor Dove Cameron-t lencsevégre kapták a Måneskin koncertjén a New York-i Madison Square Gardenben, majd később Brazíliában is.

Októberben a két sztárt csókolózva látták egy partin, úgy tűnik azonban nem csak futó dologról van szó.

Damiano és a Måneskin épp befejezte ausztráliai és új-zélandi turnéját, és jelenleg Ázsiában tartózkodik. Dove pedig valószínűleg hazatért az Egyesült Államokba, ahol a közelgő Alchemical című albumához kapcsolódó sajtótájékoztatót szervezik.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása