SZTÁR

Mostmár hivatalos: Válik Sophie Turner és Joe Jonas

Joe beadta a válókeresetet, és kiderült néhány részlet is a szakításukról.

Megosztom
Link másolása

Mint már megírtuk, nemrégiben szárnyra kaptak a pletykák, miszerint Sophie Turner és Joe Jonas házassága zátonyra futott. Sajnos a pletykákból tények lettek, megerősítették, hogy

Joe Jonas beadta a válókeresetet.

Az énekes kedden nyújtotta be a papírokat egy Miami Dade megyei bíróságon, csak néhány órával azután, hogy felfogadott egy válóperes ügyvédet. A páros négy év házasság után döntött a szakítás mellett.

Joe szerint a kapcsolatuk „menthetetlenül megromlott”, és most a két közös lányuk, Willa és D.J. felügyeleti jogát próbálják rendezni. Jonas ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy

„A kiskorú gyermekek érdekében az a legjobb, ha a felek megosztott szülői felelősséget vállalnak.”

Jonas „tisztelettel kéri” a dokumentumokban, hogy ő és Turner „hozzanak létre egy szülői tervet” és egy „időbeosztást”, hogy miképp fogják rendezni a gyermekfelügyeletet. Willa és D.J. elsődleges lakóhelyeként a floridai Miami-t jelölték meg, ahol ő és Turner eddig is éltek. A dokumentumok alapján úgy néz ki, hogy Joe a Jonas Brothers legutóbbi amerikai turnéja alatt a gyerekekkel utazott, míg Turner az Egyesült Királyságban egyedül forgatott egy új projektet.

Bár a válás okairól kevés részlet került nyilvánosságra, a TMZ értesülései szerint már hónapok óta komoly problémáik voltak.

A pár életmódjukban lévő különbségek miatt kezdték elhidegülni egymástól, mivel Joe Jonas inkább otthon maradt, míg Sophie Turner szívesen bulizott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a válóper milyen módon érinti majd a közös vagyonukat és az életüket. Bár Jonas és Turner nem teregetik ki magánéletüket a nyilvánosság elé, mindketten nagyon jövedelmező karriert futottak be, aminek köszönhetően lenyűgöző vagyonokat halmoztak fel.

A beszámolók szerint az énekesnek, aki 2006-ban adta ki első albumát a testvéreivel együtt, és azóta több listavezető lemezzel is debütált, becsült nettó vagyona 50 millió dollár, míg Sophie-é, aki a Trónok harca mind a nyolc évadában Sansa Stark szerepét alakította, 10 millió dollár.

Az értesülések szerint a házassági szerződés lehetővé teszi, hogy Jonas minden zenei tevékenységéből származó jogdíjat megtartson, míg Turner állítólag megtartja a sorozatból származó összes pénzét, valamint a fennmaradó kifizetéseket is. A pár állítólag megtartja a saját képmásuk és azok sokszorosításának jogait is, valamint minden olyan üzletet, amely „a híresség státuszukkal kapcsolatos”.

A válást sok jel előzte meg. Például amikor Joe-t augusztus 11-én úgy kapták le, hogy nem viselte a jegygyűrűjét.

Azonban a testvéreivel közös fellépésén, szeptember 3-án a texasi Austinban, újra az ujján volt az ékszer, és állítólag Sophie is jelen volt a koncerten. Ezen kívül hónapok óta nem látták őket együtt a nyilvánosság előtt, és a jelek szerint legutóbb áprilisban fotózták le őket, amikor egy londoni afterpartyra érkeztek, ahol Jonas volt a DJ.

Annak is köze lehet a váláshoz, hogy egy 2022-es interjúban Sophie elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát amiért Miamiban élhet, azonban hiányzik neki az Egyesült Királyság, és jót tenne a mentális egészségének, ha visszaköltözhetne hazájába.

„Annyira hiányzik Anglia. Az emberek, a hozzáállás, minden. Lassan odacsábítom a férjemet. Nagyon szeretek Amerikában élni, de a mentális egészségem érdekében a barátaim és a családom közelében kellene lennem. Illetve a lányom miatt is, mert szeretném, ha olyan oktatásban és iskolai életben részesülne, mint amiben nekem szerencsére részem volt. Ideális esetben Anglia lenne a végső célállomás, de [Joe-t] eléggé nehéz meggyőzni!”

- nyilatkozta Turner az interjúban.

Az énekes és az színésznő 2016-ban kezdték el randizni, majd 2019-ben házasodtak össze Las Vegasban egy spontán esküvőn, amit egy nagyobb ceremónia követett Párizsban.

Forrás: Daily Mail, TMZ


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történt John Travolta arcával? Mikor műtötték át lárvaarcú, gumibabaszerű pasivá?
Teljesen megváltozott a 70 éves színész külseje. Hová lett a sármos férfi?

Megosztom
Link másolása

Egyszerűen borzalmas az "örök fiatalság" trendje.

Borzalmas, hogy a közeg, a mindenhol tapasztalható ageism belehajszolja az embereket abba, hogy igyekezzenek nemhogy néhány, de akár 20-30 évvel fiatalabbnak látszani.

Borzalmas, hogy sokan hülyének nézik és semmibe veszik az időseket, és bárkit, akin látszik a tényleges életkora.

Rettenetes, hogy szégyellni kell a nevetőráncokat. Iszonyú, hogy egy bizonyos életkor után a nők gyakorlatilag láthatatlanná válnak, úgy tesznek, mintha nem is léteznének.

És az is szörnyű, hogy emiatt olyan plasztikai műtéteknek vetik alá magukat az emberek, ami teljesen megváltoztatja a külsejüket. (Courteney Cox azt nyilatkozta, már nagyon megbánta, hogy belevágott annak idején.)

Most, hogy a Ponyvaregény bemutatásának 30. évfordulóját ünnepelték, és a TCM Classic Film fesztiválon összeálltak néhány fotóra a film sztárja, megdöbbentett, hogy Harvey Keitelhez és Samuel L. Jacksonhoz képest hogyan néz ki John Travolta.

A szépészeti beavatkozásoknak és a festett arcszőrzetnek "köszönhetően" eltűnt a sármos idősödő férfi, és most egy lárvaarcú, negyvenesre műtött ismeretlen próbál a botox ellenére mosolyogni.

A nyaka és a keze egyébként elárulja, hogy valójában mennyi idős.

Vérzik a szívem az elveszett, nem is olyan régi világért, amikor az ember még nyugodtan megöregedhetett és nem kellett kényszeresen azt bizonygatnia, hogy milyen fiatal és makulátlan.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Varga Feri: „Bettyvel hoztunk egy döntést, hogy mi más utat választunk”
Az énekes őszintén vall élete egyik legmeghatározóbb időszakáról. Kiderül az is, mi az új szakmája.

Megosztom
Link másolása

Varga Feri a Megasztár harmadik évadának második helyezettje lett, akkoriban ő volt az ország legismertebb fogtechnikusa. A műsor után aztán kiderült, hogy az akkor kétgyerekes apuka beleszeretett a Megasztár vokalistájába, és teljesen új életet kezdett.

Nem csak a szakmáját, az egész előző életét maga mögött hagyta. Azóta rengeteg év telt el, és döntése őt igazolta. Balássy Bettivel három gyerekük született, és most is boldogok együtt.

Csakhogy a kezdetek nem voltak egyszerűek. Így vall erről a Story magazinnak:

„Akárhonnan nézzük, egy álom teljesült azzal, hogy a zenéből élhetek meg. Amikor a műsor véget ért, a zenei világ egy teljesen ismeretlen terep volt számomra, ugyanis addig fogtechnikusként dolgoztam. Volt egy menedzserünk, aki mindent intézett, de

egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni. Én szeretnék lemenni egy strandpapucsban a boltba anélkül, hogy lefotóznának. Szóval akkor hoztunk egy döntést, hogy mi más utat választunk.

Ez eleinte okozott nehézségeket, de ma már nagyon jól működik ez a dolog. Örülök, ha felhívnak, szívesen adok interjút, de nem ez a fontos, hanem a dalaink, a koncertjeink minősége”

Amikor arra terelődik a szó, hogy megviselte-e a második hely, amikor már tényleg karnyújtásnyira volt csak tőle a főnyeremény, így felel:

„Jól fogtam fel, hogy második lettem.

Ma is vidáman emlékszem az utolsó időszakra, amikor már csak ketten voltunk Rúzsa Magdival, készültünk a döntőre,

és nagy ritkán összefutottunk a hatalmas épületben. Nyilván jobb elsőnek lenni, de hosszú távon az a fontos, hogy ki hogyan sáfárkodik a műsor hozta lehetőségekkel, és akkor azért a második-harmadik hely is teljesen rendben van.”

Arra az esetre pedig, ha éppen nincsenek fellépéseik, mindketten új szakmát tanultak. Ferit már nem a fogtechnikusi munka érdekli, ő asztalos lett, Betti pedig tanít, és képzett lábápoló is.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Itt vannak az első fotók Paris Hilton eddig soha nem látott kislányáról, Londonról!
Pár fotón a kisfia, Phoenix is látható, akit annyit bántottak a kommentelők a fejformája miatt.

Megosztom
Link másolása

Paris Hilton végre megmutatta a kislányát a rajongóinak.

Londonról ugyanis eddig még soha, sehol nem jelentek meg fotók.

A celeb influencert arról faggatták nemrég, hogy miért nem tesz közzé képeket a kislányáról, miért csak a fiát mutogatja a közösségi médiában.

Annak idején rengetgen bántották a kis Phoenix-t a hozzászólók a fejformája miatt.

Amikor ugyanis az első képeket publikálta a kisfiáról, a kommentelők azt írták neki, hogy túlságosan nagy a gyerek feje, valami baj van vele, és "nem normális". Paris Hiltont megdöbbentette a hozzászólók durvasága, azt mondta, megszakadt a szíve amiatt, hogy ilyen kegyetlenek tudnak lenni.

Most együtt is látható a két gyermek az egyik fotón.

A 43 éves hírességnek és férjének 2023 januárjában született meg a kisfia, 2023 novemberében pedig a kislánya.

Mindkét gyermeket béranya hordta ki és szülte meg.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Döbbenet! Így nézett ki Mikes Anna szinte még tinilányként, amikor a tévében szerepelt
Felbukkant egy felvétel, amin Krausz Gábor szerelmére rá sem lehet ismerni! Mutatjuk a videót.

Megosztom
Link másolása

Érdekes felvétel került elő Youtube-on Mikes Annáról, Krausz Gábor szerelméről.

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt.

Azért hívták be őket, mert mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

A műsorban a szupercuki és már akkor is komoly Mikes Anna egy titkot is elárult, amit eddig nem tudtunk róla:

az egész családja sportrajongó.

Azt is elmondta, hogy sokan nem ismerik még a versenytáncot, de azon dolgoznak, hogy minél többekhez eljusson.

A teljes felvételt itt láthatjátok:

Mikes Anna és Krausz Gábor néhány hónapja alkot egy párt. Azután jöttek össze, hogy mindketten szerepeltek a Dancing with the Starsban együtt szerepeltek.


Megosztom
Link másolása