SZTÁR

Mindenki arra vágyik, hogy egyszer valaki úgy nézzen rá, mint ahogy Mikes Anna nézett Krausz Gáborra a Dancing with the Starsban

Irigylésre méltó az, ami a páros között van.
Sassy - sassy.hu
2023. november 26.


Megosztom
Link másolása

Rumbát táncolt a Dancing with the Stars szombati adásában Krausz Gábor és Mikes Anna. Előbbi bevallotta, hogy eddig nem ismerte ezt a táncot, de partnere szerint szívét-lelkét beleadta a készülődésbe.

Aki figyelte kettejük megnyilvánulásait, nem tudta nem észrevenni, hogy az interjút alatt folyamatosan átkarolták egymást, a végén még egy puszi is elcsattant. Gábor azt is elmondta:

a lehető legjobb tanárt kapta, és nagyon hálás azért is, hogy részt vehetett a műsorban.

Ezután Anna olyan pillantást dobott felé, amiért sokan talán ölni tudnának.

A videón 00:53-nál mindenki megnézheti maga:

Az nem először látható, hogy a nyáron Tóth Gabival szakító séf és a tánctanár között igen komolyan megvan a kémia. A páros végül 29 pontot kapott remek produkciójára, és minden egyes pontszámbejelentés után boldogan megölelték egymást.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Tom Cruise szakított az orosz szépséggel, napokkal azután, hogy találkozott annak gyerekeivel
Durva egy találkozás lehetett! Mit mondhattak neki vajon a gyerekek?

Megosztom
Link másolása

Tom Cruise véget vetett kapcsolatának Elsina Kajrovával, egy orosz oligarcha volt feleségével - árulták el a sztár közeli ismerősei. A színész a nála 25 évvel fiatalabb szépséggel tavaly év végén kezdett randizni. Állítólag a 61 éves Tom és a 36 éves nő között azóta kihűltek az érzelmek, de barátok szeretnének maradni, hiszen egy házban laknak Londonban.

Egy forrás szerint:

„Csúnyán szakítani kínos lett volna, mert bármikor összefuthatnak a liftben. Nincsen bennük rossz érzés, és Tom számára a kapcsolatuk egyszerűen lefutott”.

A The Sun kiderítette, hogy Tom és Elsina, aki egy orosz politikus lánya, decemberben többször is randevúzott. Tom például kibérelte maguknak az előkelő Novikov étterem egyik emeletét, és elvitte a lányt a Hyde Park-i Winter Wonderlandbe is.

A múlt héten még együtt mentek el a London Air Ambulance gálára, amelyen Vilmos herceg is részt vett.

Aztán Tom találkozott a lány gyerekeivel és hirtelen kihűltek az érzelmei.

Elsinának van egy fia és egy lánya Dimitrij Cvetkovval kötött előző házasságából, a férfi orosz oligarcha és gyémántkereskedő. Dimitrij azt nyilatkozta, hogy a három évig tartó durva válóperük elképesztő 150 millió fontjába (68.250.000.000 Ft) került.

A MailOnline-nak nyilatkozva azt állította, hogy

11 éves házasságuk alatt a nő 10 millió fontot (kb. 4,5 milliárd Ft) költött ruhákra és további 2 millió fontot táskákra.

„Függetlenül attól, hogy kivel van együtt, Tom Cruise-zal vagy bárki mással, a férfinek tudnia kell, hogy Elsina szereti az élet finom dolgait, drága és fényűző ízlése van.

Tomnak nyitva kellene tartania a szemét és a pénztárcáját.”

De hozzátette: „Örülök neki, minden jót kívánok”.

Még furcsábbá teszi a szakítás hírét, hogy éppen a múlt héten jelentették, hogy Tom egyre közelebb kerül Elsinához. És Elsina ezek szerint Tom pénztárcájához.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A 91 éves Vitray Tamás megházasodott - ez volt a negyedik esküvője
A veterán tévés számára fontosak a formaságok.
Fehér Adél - sassy.hu
2024. február 22.


Megosztom
Link másolása

Vitray Tamás 2019-ben vált el előző feleségétől, akkor sokan azt kérdezték, érdemes-e még ennyi idősen válni és a magányos öregkort választani. A népszerű tévés azonban egy rossz házasság helyett inkább az egyedüllét mellett döntött.

Azóta bebizonyította, hogy a kor nem lehet akadály, ha az ember újra szeretné kezdeni az életét, azt akárhány évesen is megteheti.

És ő újra akarta. Nemrég már elárulta, hogy van valaki az életében, aki mellett boldog, most pedig a Story magazinnak azt is, hogy feleségül vette szerelmét.

2022-ben így beszélt az érzéseiről Rónai Egonnak:

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen.

Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell"


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Könnyekre fakadtam” - Károly király ezt mondta egy gyenge pillanatáról a rákdiagnózisa után
Nagyon kedves párbeszéd zajlott le a király és miniszterelnöke között. Még jó, hogy forogtak a kamerák.

Megosztom
Link másolása

A király először találkozott személyesen hivatalos ügyben valakivel, mióta kezelés alatt áll. Rishi Sunak miniszterelnök volt a szerencsés kiválasztott - írta meg a People.

A 75 éves király tegnap délután fogadta a brit miniszterelnököt a Buckingham-palotában.

Négyszemközti találkozójuk volt az első hivatalos program azóta, hogy kiderült, rákot diagnosztizáltak Károlynál.

Két héttel ezelőtt még telefonon beszéltek csak, de a mostani találkozóról fényképek és videófelvételek is készültek.

Rishi Sunak azzal nyitott, hogy, „csodálatos” látni, hogy Károly király ilyen jól néz ki, majd így folytatta:

„Nos, mindannyian felséged mögött állunk. Az ország ön mögött áll.”

Károly ezt válaszolta:

„Annyi csodálatos üzenetet és üdvözlőlapot kaptam. Ezektől legtöbbször könnyekre fakadtam.”

A miniszterelnök és az uralkodó arról is beszélt, hogy a király rákkal kapcsolatos hírei számos létfontosságú jótékonysági szervezetet helyeztek a figyelem középpontjába. „Úgy hallom, sokkal több figyelem és érdeklődés irányul ezekre a fő, elképesztő munkát végző rákellenes jótékonysági szervezetekre, amelyek közül soknak évek óta pártfogója vagyok” - mondta nevetve a király.

„Hihetetlen munkát végeznek az országban” – válaszolta Sunak.

„Nagyon sokat dolgoznak, igen” – értett egyet a király.

A beszélgetést eztán négyszemközt folytatták.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Vilmos herceg találkozott Daenerys királynővel! Emilia Clarke és anyukája is kitüntetést vehetett át a Windsor kastélyban
Igazából a kitüntetés neve: A Brit Birodalom Legkiválóbb Rendje - menő, és ritkaság is, hogy egyszerre kapta meg anya és lánya.

Megosztom
Link másolása

A Trónok harca színésznője szerint a kitüntetést „hab a tortán” és annak a fontos munkának az elismerése, amelyet ő és édesanyja az agysérült emberekért végeznek. Vilmos herceg érzi, hogy mikor mit kell mondani. A kitüntetés hírét így osztotta meg a saját közösségi oldalán:

„Westerosból Windsorba, igazi öröm @emilia_clarke-ot és édesanyját, Jennifert ma kitüntetésben részesíteni az @sameyouorg jótékonysági munkájukért, amellyel az agysérültek felépülését segítő ellátást támogatják 🎖️ Gratulálok a mai nap minden díjazottjának!".

Vilmos herceg és csapata az Instagramon egy montázst is összerakott a ceremóniáról.

„Nos, személyesen is nagy megtiszteltetés volt, de ami még fontosabb, hogy azért indítottuk el a jótékonysági szervezetet, mert az agysérülés következményei annyira ismeretlenek" - kezdte Jennifer, az édesanya.

„Egy ilyen díjat kapni... hab a tortán - mondta a 37 éves Emilia. - Le fogom fényképeztetni magam a díj miatt. És az emberek azt fogják kérdezni: 'Miért ez az ismert ember kapta ezt a díjat?'. Mi pedig azt fogjuk mondani: Az agysérülésből való felépülésért.”

„Azért tesszük ezt, hogy megpróbáljunk segíteni más embereknek, akik már sokkal régebb óta csinálják ezt, mint mi, hogy elérjék azokat a változásokat, amelyekre az embereknek olyan nagy szükségük lenne" - tette hozzá Jennifer.

Az anya és lánya azért alapította a SameYou-t, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsön az agysérülésekből és agyvérzésből felépülő emberek számára, miután egy egészségügyi vészhelyzet közvetlenül érintette a családjukat.

Emiliánál, aki Daenerys Targaryen királynőt alakította a Trónok harca sorozat 2011 és 2019 közötti nyolc évadában, 2011-ben és 2013-ban két alkalommal is aneurizmát diagnosztizáltak, műtötték is, történetét először a The New Yorker című lap 2019-es esszéjében osztotta meg, amelyet nem sokkal az utolsó évad premierje előtt publikáltak.

„Az egész élmény inspirált arra, hogy elindítsam a SameYou nevű jótékonysági szervezetemet - mondta Emilia a People-nak akkor a novemberben. - Az emberek élete teljesen átalakul egy agysérülés után, és a munkánk lényege a felépülés - nem csak az első hetekben van szükséged segítségre, hanem még évekig.

Össze akartam hozni a rászorulókat olyan emberrel, akinek megvannak a válaszai, aki fogja a kezüket, és elmondja nekik, hogy nincsenek egyedül. Ott lenni, amikor valaki fél, összezavarodott vagy dühös, az egyik legkedvesebb dolog, amit tehetsz.”


Megosztom
Link másolása