SZTÁR

„Megsemmisítő csapás” érte Angelina Jolie-t, újabb fejlemény van az évek óta tartó Brangelina-perben

Az évek óta húzódó vagyonelosztási perek most fordulóponthoz értek, Angelina Jolie-nak muszáj megmutatnia olyan iratokat Brad Pittnek és sztárügyvédeinek, amelyeket eddig sikerült titkosítania.

Megosztom
Link másolása

Angelina Jolie-nak át kell adnia a nyolc év titkosított iratait exférjének, Brad Pittnek, mert az megnyerte ellene a borászatukért folyó, már-már háborúnak számító pereskedésük legutóbbi eljárását. Erre a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság kötelezte a színésznőt, így nem tud tovább titkolózni.

A Demonát alakító Jolienak a következő hónapon belül kell bemutatnia az említett, „birtokában, őrizetében vagy ellenőrzése alatt álló” dokumentumokat,

amelyeket Pitt korábban kért tőle. Ezt a bírósági határozatot Jolie tudomásul vette, és alá is írta, hogy eleget tesz a követelésnek a Page Six cikke szerint.

De mik voltak ezek a titkosított iratok?

Korábban Jolie megpróbálta Brad Pitt kérését elhárítani azzal, hogy ez visszaélés, drága s pazarló tett, és a dokumentumokban szereplő más személyek személyiségi jogainak megsértése áll majd fenn.

A dokumentumok közt feltehetően hollywoodi munkaadókkal, márkákkal és alkalmazottakkal kötött titkos szerződések is vannak

olyan szerződésekkel, amelyek Jolie kártérítését vagy harmadik feleknek fizetett kompenzációját tartalmazzák, áll a bíróság irataiban.

Az Oscar-díjas házaspár évek óta tartó csörtében pereskedik a válásuk után közös vagyonukkal kapcsolatban, ebbe tartozik az 500 millió dolláros pincészet, a Château Miraval tulajdonjoga is, ahol a sztárpár összeházasodott.

Angelina Jolie Pitt tudtán és akaratán kívül még 2022-ben adta el a tulajdonrészét egy orosz üzletembernek, épp akkor, amikor az orosz-ukrán háború miatt minden orosz tulajdonú vagy résztulajdonú cég működése a jogi környezet változása miatt extrém nehézzé vált.. Ezért is akasztott akkor újabb pert a volt kedvese nyakába.

Később Jolie azt állította, hogy inkább adta el az orosznak a szőlőültetvény rá eső részét, mint Pittnek. Exférjével ugyanis a gyerekek feletti közös felügyeleti jogot kaptak, pedig ő ezt nem szerette volna Pitt állítólagos erőszakossága miatt.

Mivel többé nem akarta Pittnek adni a birtokrészt, eladta másnak.

Igen ám, csak Pitt szerint korábban aláírtak egy dokumentumot, miszerint a másik engedélye és beleegyezése nélkül eladás nem történhet meg. Brad Pitt viszont az internetről tudta meg, hogy már egy orosszal áll üzleti kapcsolatban. Innen datálható a per következő fázisa.

A sztori pikantériája, ha esetleg nem lenne elég szövevényes a történet, hogy Angelina egyik közeli ismerőse szerint Brad Pitt addig nem is akarta kivásárolni Jolie-t, amíg arról meg nem egyeznek, hogy hallgat a visszaéléseiről.

Állítólag 8,5 millió dollárt csak akkor fizetett volna ki Jolienak, ha a vádakat visszavonja.

Pitt a hír felröppenését cáfolta, majd ezután szólította fel volt feleségét, hogy prezentáljon dokumentumokat.

A 2024. májusi fejleménnyel, miszerint Pitt jogosult a titkosított dokumentumok megtekintésére, Pitthez közel álló források szerint Joliera „megsemmisítő csapást” mért a volt férje.

Jolie-nak most egy lajstromot is át kell nyújtania Pittnek azon dokumentumokról, amelyek a közös ügyükben fontos lehet, és Pitt sztárügyvéd csapata ezt értékelheti a későbbiekben.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Károly ezzel a megható és gyengéd gesztussal fejezte ki szeretetét a menye, Katalin hercegné iránt
Sokan kiszúrták a jelenetet a Buckingham palota erkélyén.

Megosztom
Link másolása

Sokan meglepődtek azok közül, akik figyelemmel kísérték a brit uralkodó hivatalos születésnapi eseményét, a Trooping the Colourt.

Nem csak azért, mert mint kiderült, mégis megjelent az ünnepségen a nagybeteg Katalin hercegné, aki jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll.

Hanem azért is, mert a király, III. Károly ismét jelét adta annak, hogy szeretettel viseltetik a menye iránt, és támogatja őt.

Először akkor nyilvánult meg védelme és támogatása, amikor annak úgy intézték, hogy aznap jelnetetett meg hivatalos közleményt arról, hogy rákbeteg, amikor Katalin műtétjéről kiadták a hivatalos közleményt. PR szakemberek szerint Károly Király ezzel elérte, hogy a figyelem egy részét elterelje a hercegnéről. Legutóbb pedig új zászlót ajándékozott az Ír Gárdának, aminek Katalin a feje.

Sokan kiszúrták, hogy az ünnepségen Katalint most a jobbjára, maga mellé állította Károly a Buckingham palota erkélyén, mintha ezzel is azt jelezné, mellette áll, támogatja, fontos a számára.

A hercegné egyébként csak úgy ragyogott a boldogságtól az első hivatalos megjelenésén, ez a róla készült fotókon is látszik.

Íme, a videó az ünnepségről.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Minden szem Katalinra szegeződött, pedig Lajos herceg ezúttal is igencsak szórakoztató volt
Nem ez volt a legizgalmasabb esemény Lajos herceg számára, és ezt nem is rejtette véka alá.

Megosztom
Link másolása

Június 15-én tartották a britek egyik nagy nemzeti eseményét: egy óriási parádét Károly király tiszteletére. A palota hetekkel ezelőtt hivatalos közleményben tájékoztatta a népet arról, hogy Katalin hercegné biztosan nem vesz részt a menet főpróbáján, ami aláapján arra lehetett következtetni, hogy magát a felvonulást is kihagyja, azonban

mindenki legnagyobb meglepetésére, a rákbetegséggel diagnosztizált és éppen kemoterápiás kezelésen áteső Kate Middleton mégis csak részt vett az eseményen.

Vele tartott férje, Vilmos herceg és három gyermekük, György, Sarolta és Lajos herceg is, akik a parádé után a Buckingham-palota erkélyéről integettek a tömegnek.

Lajos herceg már korábban is felhívta magára a figyelmet szórakoztató grimaszaival, és ez ezúttal sem történt másképp, a kis hercegnek ezúttal is az arcára volt írva, mennyire „élvezi” a műsort.

A róla készült felvételt itt lehet megnézni:

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak” - Curtis barátnője elárulta, mikor jöhet a baba
Elmondása szerint ráérnek még, nem sietnek sehova, egyelőre élvezik a gyerekmentes életüket.

Megosztom
Link másolása

Már 4 éve van együtt Curtis és barátnője, Barna Judit. Nemrég közös házat vettek, így jogosan merülhet fel a kérdés körülöttük, hogy vajon mikor jön a közös baba?

„Még nem tervezünk azonban egyikkel sem. Mivel az időm nagy részét a sport teszi ki, Atinak pedig a zenélés, egyáltalán nincs napirenden a gyerekvállalás témája. Ráérünk még, nem sietünk sehova, szeretnénk még kiélvezni azokat a lehetőségeket, amik most vannak az életünkben.

Én még jó ideig folytatnám a kosárlabdát, és ebben Attila is partner. Csak azért, mert elmúltam már harmincéves,

nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak. Fogadjuk el, hogy megváltozott a világ, már nem tizennyolc évesen szülnek a nők, mint az édesanyám vagy a nagymamám korában”

- mondta el Judit a témára reagálva.

A sportoló azt is elmondta, hogy még mindig megpróbálják páran elcsábítani Curtis mellől, de ők már csak nevetnek ezeken.

„Előfordult, hogy írt nekem egy férfi, hogy hagyjam el Attilát, jöjjek össze vele, mert jobb életet, biztosabb jövőt tud nekem nyújtani. Mert jobban illenék hozzá”

- mesélte Judit. „Ezeken mindig jókat nevetünk Atival. Ha viszont bántó vagy sértő megjegyzést kapok, akkor az illetőt azonnal letiltom az oldalamról. Akik figyelemmel kísérnek, azok ne árasszák el negatív kommentekkel a bejegyzéseimet és ne mondják meg nekem, hogy mit és hogyan csináljak, ne kritizálják a külsőmet. Én így élem az életem, nem szólok bele másokéba és ugyanezt várom el mindenkitől. Kosárlabdázó vagyok, nekem az a munkám, abból kapom a fizetésem, nem pedig az Instagram-posztokból.” - mondta el a Sorry magazinnak.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Szívszorító üzenettel emlékezett meg Gesztesi Károlyról apák napján Liptai Claudia
„Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig” - írta.

Megosztom
Link másolása

Június harmadik vasárnapja ezúttal is az édesapákról szól. Sorra jelennek meg a sztárok megható üzenetei, melyben vagy saját édesapjuknak vagy gyermekük édesapjának köszönik meg a szebbnél szebb, közös pillanatokat.

Liptai Claudia is csatlakozott a köszöntésekhez és szívszorító módon emlékezett nagyobbik fiának édesapjáról, Gesztesi Károlyról.

Természetesen kisebbik fiának édesapját, Pataki Ádámot is köszöntötte.

A poszthoz két képet montázsolt, az egyiken Gesztesi és fia, a másikon pedig Pataki és fia láthatók.

„Apák napján mindig megnézem ezt a két fotót. És a szívem túlcsordul. Micsoda boldogságban készültek ezek a képek. Drága Tobi, Ádám mindketten életem legszebb szerepével ajándékoztatok meg amikor apukái letettek a gyermekeimnek. Szeretlek titeket, az összes kapott gyermekemet és ez most már mindig így lesz. Mindig”

- írta a fotókhoz, amit ITT lehet megnézni.

Via: BLIKK


Megosztom
Link másolása