SZTÁR

Megmutatjuk a 7 legdögösebb ír színészt Szent Patrik nap alkalmából

Álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg Írország legsármosabb férfi színészeit Szent Patrik napján!

Megosztom
Link másolása

A Szent Patrik napot minden évben március 17-én tartják, Szent Patrik, Írország egyik védőszentjének tiszteletére, ami egyben az írek nemzeti ünnepe.

Számos helyen ilyenkor Szent Patrik-napi felvonulásokat tartanak, amikor is mindenki zöldbe öltözik és Guinness-t iszik. Mi most más módot találtunk ki, hogy megemlékezzünk erről a napról: mutatunk pár igazán jóképű ír származású színészt, akik láttán garantáltan ünnepelni támad kedved!

1. Pierce Brosnan

A 69 éves Pierce Brosnan a mai napig vezeti a sármos ír férfi listát. A sokszínű színész női rajongók generációit nyerte meg a 80-as évek derék detektívjének, Remington Steele-nek az alakításával, és a 90-es és kétezres években minden idők legdögösebb James Bondjaként. A DC varázslatos szuperhősének, Doctor Fate-nek szerepében pedig egy új generációt is meghódított.

A színész 2001 óta él házasságban régi szerelmével, Keely Shaye Brosnannel, akitől két fia született.

2. Colin Farrell

Colin Farrel 2002-ben vált világhírűvé, és ezzel együtt szexszimbólummá, amikor Tom Cruise mellett feltűnt a Különvéleményben és a Fülke főszereplőjeként. A most 46 éves Farrell úgy tűnt, hogy lecserélte rosszfiú imidzsét, amikor megállapodott korábbi partnerével, Alicja Bachleda-Curuval, és arra koncentrált, hogy két fia - a 13 éves Henry és a 19 éves James - jobb apja legyen. A legutóbbi a hírek szerint a U2 zenekar egyik énekesének titkárnőjével, Kelly McNamarával áll kapcsolatban.

A napokban egyik fiával érkezett az Oscar-gálára is, ahol elkapták őket egy gyors interjúra:

3. Cillian Murphy

A 46 éves Cillian Murphy az írországi Corkban született és nőtt fel. Különösen ismert több „gonosztevő” szerepéről, többek között Dr. Jonathan Crane (alias Madárijesztő) szerepéről a Batman: Kezdődik!-ben vagy Jackson Rippnereként az Éjszakai őrjárat című filmben. Összes szerepe közül a legnépszerűbb talán a Birmingham bandája című tévésorozat, amiben Thomas Shelby-t, a pengesapkások vezetőjét alakítja zseniálisan.

4. Michael Fassbender

A 45 éves Michael Fassbender Németországban született, de német apja és ír anyja az írországi Killarneyban, Kerry megyében nevelkedett. „Teljesen skizofrén, nem igaz?” - mondta a Szégyentelen sztárja párhuzamos származásáról. Önironikusan nyilatkozik a sikeréről is, amelyről azt állítja, hogy „csak szerencse és időzítés”. Felesége a gyönyörű színésznő, Alicia Vikander.

Az alábbi videóban egy elég forró fotózását lehet megnézni:

5. Jamie Dornan

Lehet, hogy nem tudtad, de a férfi, aki Christian Greyt életre keltette a filmvásznon, 1982-ben született James Peter Maxwell Dornan néven Észak-Írországban. Mielőtt modell lett volna, a Sons of Jim nevű folkzenekar tagja volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Dornan (@jamiedornan) által megosztott bejegyzés

6. Liam Neeson

Akár az érzékeny, egyedülálló apukát alakította az Igazából szerelem című filmben, akár a gonosz gonosztevőt a Batman: Kezdődik!-ben, vagy a Schindler listája történelmi hősét, a most 70 éves Liam Neeson mindig is lenyűgözött minket nagyszerű színészi képességeivel és robusztus külsejével.

A napokban mutatják be 100. filmjét, Marlowe címmel, amiről az alábbiakban mesél:

7. Andrew Scott

A 46 éves színész legismertebb szerepe a BAFTA-díj nyertes Sherlock című sorozatból Jim Moriarty volt, amit elképesztő tehetséggel formált meg, az amúgy is erős karakterű Benedict Cumberbatch mellett. Szintén emlékezetes alakítást nyújtott a Bolhafészek című sorozatban, ahol egy lelkészt játszott. Emellett számtalan színházban, megszámlálhatatlanul sok szerepben lehetett látni.

Forrás: YourTango

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történt John Travolta arcával? Mikor műtötték át lárvaarcú, gumibabaszerű pasivá?
Teljesen megváltozott a 70 éves színész külseje. Hová lett a sármos férfi?

Megosztom
Link másolása

Egyszerűen borzalmas az "örök fiatalság" trendje.

Borzalmas, hogy a közeg, a mindenhol tapasztalható ageism belehajszolja az embereket abba, hogy igyekezzenek nemhogy néhány, de akár 20-30 évvel fiatalabbnak látszani.

Borzalmas, hogy sokan hülyének nézik és semmibe veszik az időseket, és bárkit, akin látszik a tényleges életkora.

Rettenetes, hogy szégyellni kell a nevetőráncokat. Iszonyú, hogy egy bizonyos életkor után a nők gyakorlatilag láthatatlanná válnak, úgy tesznek, mintha nem is léteznének.

És az is szörnyű, hogy emiatt olyan plasztikai műtéteknek vetik alá magukat az emberek, ami teljesen megváltoztatja a külsejüket. (Courteney Cox azt nyilatkozta, már nagyon megbánta, hogy belevágott annak idején.)

Most, hogy a Ponyvaregény bemutatásának 30. évfordulóját ünnepelték, és a TCM Classic Film fesztiválon összeálltak néhány fotóra a film sztárja, megdöbbentett, hogy Harvey Keitelhez és Samuel L. Jacksonhoz képest hogyan néz ki John Travolta.

A szépészeti beavatkozásoknak és a festett arcszőrzetnek "köszönhetően" eltűnt a sármos idősödő férfi, és most egy lárvaarcú, negyvenesre műtött ismeretlen próbál a botox ellenére mosolyogni.

A nyaka és a keze egyébként elárulja, hogy valójában mennyi idős.

Vérzik a szívem az elveszett, nem is olyan régi világért, amikor az ember még nyugodtan megöregedhetett és nem kellett kényszeresen azt bizonygatnia, hogy milyen fiatal és makulátlan.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Itt vannak az első fotók Paris Hilton eddig soha nem látott kislányáról, Londonról!
Pár fotón a kisfia, Phoenix is látható, akit annyit bántottak a kommentelők a fejformája miatt.

Megosztom
Link másolása

Paris Hilton végre megmutatta a kislányát a rajongóinak.

Londonról ugyanis eddig még soha, sehol nem jelentek meg fotók.

A celeb influencert arról faggatták nemrég, hogy miért nem tesz közzé képeket a kislányáról, miért csak a fiát mutogatja a közösségi médiában.

Annak idején rengetgen bántották a kis Phoenix-t a hozzászólók a fejformája miatt.

Amikor ugyanis az első képeket publikálta a kisfiáról, a kommentelők azt írták neki, hogy túlságosan nagy a gyerek feje, valami baj van vele, és "nem normális". Paris Hiltont megdöbbentette a hozzászólók durvasága, azt mondta, megszakadt a szíve amiatt, hogy ilyen kegyetlenek tudnak lenni.

Most együtt is látható a két gyermek az egyik fotón.

A 43 éves hírességnek és férjének 2023 januárjában született meg a kisfia, 2023 novemberében pedig a kislánya.

Mindkét gyermeket béranya hordta ki és szülte meg.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Döbbenet! Így nézett ki Mikes Anna szinte még tinilányként, amikor a tévében szerepelt
Felbukkant egy felvétel, amin Krausz Gábor szerelmére rá sem lehet ismerni! Mutatjuk a videót.

Megosztom
Link másolása

Érdekes felvétel került elő Youtube-on Mikes Annáról, Krausz Gábor szerelméről.

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt.

Azért hívták be őket, mert mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

A műsorban a szupercuki és már akkor is komoly Mikes Anna egy titkot is elárult, amit eddig nem tudtunk róla:

az egész családja sportrajongó.

Azt is elmondta, hogy sokan nem ismerik még a versenytáncot, de azon dolgoznak, hogy minél többekhez eljusson.

A teljes felvételt itt láthatjátok:

Mikes Anna és Krausz Gábor néhány hónapja alkot egy párt. Azután jöttek össze, hogy mindketten szerepeltek a Dancing with the Starsban együtt szerepeltek.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
G.w.M szerint Kulcsár Edinának aranyélete van mellette, minden napja Valentin-nap
G.w.M azt is megmondta, mi kell a nőknek: „Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve”.
Sassy - sassy.hu
2024. április 20.


Megosztom
Link másolása

G.w.M megmondta, mi kell a nőknek.

Nemrég ugyanis a Ripostnak beszélt Kulcsár Edinával való kapcsolatáról, és arról, hogy milyen férfi ő ebben a kapcsolatban. A pár egyébként második közös gyermekét várja, Kulcsár Edina elmondta, hogyan tudta meg G.w.M, hogy újra kisbabájuk lesz.

A lap arról kérdezte a rappert, szerinte mennyire fontos, hogy egy házasságban minden nap elhangozzon a "szeretlek" szó. Varga Márk azt mondta:

"Nem azt tartom fontosnak, hogy minden nap elmondjam a feleségemnek. Szerintem sokkal fontosabb ennél, hogy a felek őszintén beszéljenek egymással. El kell mondani a jót és a rosszat is, hogy senkiben se legyenek kétségek. Ez véleményem szerint a hosszú kapcsolat titka".

Szerinte az is fontos, hogy a nő, nőnek érezze magát minden pillanatban. Azt is elárulta, hogy milyen férjnek tartja magát

"Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve. Hogy úgy fogalmazzak, Edinának nem egy évben egyszer van Valentin-napja, neki Valentin-élete van, évi 365 napon keresztül"

- mondta a rapper.

Kulcsár Edina hosszú és érzelmes posztban mondott hálát az újdonsült férjének a sok törődésért:

"A férjem szeretete és támogatása az, ami nap mint nap körbe ölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel. Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz!"

Forrás: Ripost

Megosztom
Link másolása