SZTÁR

Megan Fox és Machine Gun Kelly kapcsolata megoldódni látszik?

A pár viharos kapcsolatának ugyan még nincs vége, de az esküvői készületek elakadtak.

Megosztom
Link másolása

Meghan Fox és Colson Baker, azaz Machine Gun Kelly kapcsolatának zátonyáról olvashattunk az utóbbi időben, miután Fox letörölte a rapperrel közös képeit az Instagramról. Ezek után pedig egy új poszthoz Beyoncé-t idézte, a "Pray You Catch Me"-nek a szövegét használva, ami a hűtlenségre utal.

"Érezheted a tisztességtelenséget / bűzlik tőle a leheleted"

- írta.

A "Transformers" sztárja ezután már nem viselte az eljegyzési gyűrűjét, ami még jobban felszította a szakítási pletykákat. A rajongók gyorsan megvádolták MGK-t, hogy viszonya van gitárosával, Sophie Lloyddal. Ezt azonban a Page Sixnek adott nyilatkozatában hevesen cáfolta, és később Fox is tisztázta, hogy

"semmilyen harmadik fél nem avatkozott bele".

Ezután jöttek a hírek, miszerint a kapcsolatuk javult, a hírek szerint minden nap párterápiára járnak, a Zoom keretein belül.

"Megan úgy érzi, hogy adniuk kell egy esélyt a terápiának, mielőtt végleges döntést hoznának"

- mondta akkor egy forrás.

Machine Gun Kelly szerda este Németországban lépett fel, és ott volt vele menyasszonya is.

Ebből úgy tűnik, hogy még mindig szeretik egymást, és azon dolgoznak, hogy megmentsék kapcsolatukat a februári szakítás után.

A 37 éves Fox lenyűgözően nézett ki egy teljesen fekete szettben, amely egy spagettipántos, mélyen dekoltált bodyt és egy átlátszó csipkés harisnyát tartalmazott. A megjelenést egy túlméretezett fekete bőrdzsekivel egészítette ki, amelynek belseje piros béléssel volt ellátva.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Így néz ki Audrey Hepburn 29 éves unokája – le sem tagadhatná gyönyörű nagymamáját
Emma Ferrer is örökölte a Hepburn lenyűgöző szépségét.
Sassy - sassy.hu
2023. október 01.


Megosztom
Link másolása

Senkinek sem kell igazán bemutatni Audrey Hepburnt, akit a mai napig a világ egyik legszebb nőjeként tartanak számon. Az angol–holland származású Oscar-díjas színésznő 1954-ben Mel Ferrerrel kötötte össze az életét, azonban Hepburnnek meg kellett küzdenie azért, hogy gyermeke lehessen. Miután háromszor is elvetélt, végül 1960-ban tudott életet adni első gyerekének, Seannak, majd tíz év múlva született meg kistestvére, Luca Dotti, a színésznő második kisfia.

Sean Hepburn Ferrer ma már 63 éves, és három gyermek édesapja.

Köztük Emma Ferreré, aki jelenleg 29 éves és hasonlóan gyönyörű, mint közkedvelt nagymamája.

Emma kezdetben modellként dolgozott, a Harper's Bazaar 2014. szeptemberi számának címlapján debütált, később több nagy márka is szerepeltette kampányában, köztük a Dior, a japán luxus bőrápoló márka, a Kosé, a Givenchy és a persze nem maradhatott ki a Tiffany & Co. ékszervállalat sem.

Színésznőként is kipróbálta magát, hiszen mellékszerepet kapott a 2019-ben bemutatott A férfi a padláson című, Constantine Venetopoulos által rendezett pszichológiai thrillerben, illetve édesapjával közreműködtek a Helena Coan által rendezett Audrey című, nagymamájáról szóló 2020-as dokumentumfilmben.

Most ismét részt vett egy fotózáson, ahol gyönyörű képek készültek róla:

Forrás: FemCafé


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Durván kigyúrta magát Gömöri András Máté: előtte-utána fotókon mutatta meg az eredményt
A képek magukért beszélnek.

Megosztom
Link másolása

Gömöri András Máté Polyák Lillával és nevelt fiával nemrég Kanadába költözött, hogy nemzetközileg elismert filmszínész lehessen belőle. A színész egy testépítő versenyen is elindul majd, ennek az apropóján megmutatta, egy év gyúrással hova is jutott.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ben Affleck most épp JLo-val veszekedett az autójában, ahol nemrég éppen az exe, Jennifer Garner ölelgette
Egy közeli forrás szerint minden rendben van a páros között, pedig a képek határozottan mást mutatnak.

Megosztom
Link másolása

Egy időben többször is látták veszekedni Jennifer Lopezt és Ben Affleck-et, azonban az utóbbi időben úgy tűnt, hogy sikerült túljutniuk a nehézségeken, és minden rendben van közöttük. Erre utalt az is, hogy sosem látott esküvői fotókat osztottak meg első házassági évfordulójuk napján.

Kicsivel később azonban lekapták a színészt, amint autójában meghitten ölelkeznek egykori exfeleségével, Jennifer Garnerrel,

miközben egyik gyerekük az anyós ülésen ül. És ha azt nézzük, hogy válásukkor Garner mennyi rosszat mondott Affleckről és a házasságukról, valahol ez egy nagyon szép fordulat, hiszen mégiscsak három közös gyerekük van, akiket felváltva nevelnek a színésznővel.

Annak fényében azonban, hogy pénteken milyen fotók készültek róla és mostani feleségéről, szintén az autójában, már egészen más a helyzet.

JLo és Affleck között ugyanis láthatóan nagyon feszült volt a hangulat, a színész éppen nagyon komolyan, erősen gesztikulálva mutogatott, miközben Lopez szigorú, de kicsit megfáradt arccal figyelt.

Egy másik felvételen pedig az énekes-színésznő már dühösen mered előre, miközben Ben hozzá beszélt.

A sztárpárhoz közel álló forrás annyit elárult, hogy „semmi heves nem volt a vitájukban”.

Affleck és Garner még 2015-ben váltak el, majd a színész összejött egykor szerelmével, JLo-val, akivel végül 2022-ben kötötték össze az életüket.

A közeli forrás azt is elmondta, hogy a a Garner-Affleck-Lopez háromszög és az ezzel járó közös gyermeknevelés nagyon jól megy nekik, és mindannyian boldogak így.

„Ez tényleg egy nagyon boldog társszülői helyzet. Minden nagyon jó most, és ennek így kell lennie a közeli és távoli jövőben is” – mondta el az informátor.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Tóth Gabi: „Nem szerethet mindenki, de ebbe nem fogsz belehalni”
Instagramon osztott meg egy újabb sejtelmes üzenetet.
Sassy - sassy.hu
2023. október 01.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi mozgalmas hónapokon van túl, augusztusban ugyanis teljesen váratlanul bejelentették, hogy hat év után elválnak Krausz Gáborral. Utólag az is kiderült, hogy a szakítás oka az, hogy Gabi az őt kísérő Fricska Táncegyüttes egyik tagjával szűrte össze a levet, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Gábor mindeközben kiköltözött a nemrég vásárolt közös családi otthonból, ahova Gabi új párja állítólag már be is költözött.

Az elmúlt hónapok eseményei miatt Gabi rengeteg támadást kapott,

ami miatt még nővére is nyilatkozott egy tévé műsorban, arra kérve az embereket, hogy álljanak le, mert már aludni sem tudnak.

Gabi időnként sejtelmes Instagram üzeneteket ír ki, amiből lehet következtetni a jelenlegi lelki állapotára.

Legutóbbi Instasztorijában a következő idézet olvasható:

„Eljutni oda, hogy nem szerethet mindenki, de ebbe nem fogsz belehalni, az a szabadság maga.”

A sztori 24 óráig látható és itt lehet megnézni.

Forrás: Blikk


Megosztom
Link másolása