SZTÁR
A Rovatból

„Márk mellett örökre anyagi biztonságban vagyunk” - mondta Kulcsár Edina a házasságáról

Nem várt nehézségeket hozott G.w.M. depressziója és a szédüléses rohamok, de szerelmük töretlen.

Megosztom
Link másolása

Rengeteg támadás érte Kulcsár Edinát és G.w.M.-et, amióta elindították saját reality műsorukat, ezért a szép modell úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. A Story magazinnak mondta el, mi az igazság körülöttük.

„Márknak régóta hullámzó a kedve. Van, amikor kicsattan, de van, amikor ki sem akar kelni az ágyból. Én sejtettem, hogy ezek a depresszió jelei, amit egyébként nagyon igyekezett leplezni, és sokszor csak fáradtsággal magyarázott.

Pontosan tudom, a férjem min megy keresztül, mi miatt aggódik, idegeskedik, mi jutatta el idáig.

De nem szeretnék részletekbe menni… Akinek vannak pici gyermekei, és felelős, szerető szülő, az tudja, hogy elváltként nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy az az ideális lenne” - utalt a válóper körüli nehézségekre, melyek ezek szerint jobban megviselték a férjét, mint elsőre látszott. Amikor azonban igazán megijedtek, az az állandó szédülése volt, ekkor kórházba is kellett mennie. Ebben az időben minden feladat a háromgyerekes anyukára hárult, de azt meséli, hogy ez nem fogta fel tragikusan.

„Amikor Márk kórházba került, az első két nap majdnem belecsúsztam az önsajnálatba, mert megterhelő, ha az ember lelki társát, a másik felét, a szerelmét egyszer csak elragadja mellőle az élet. De aztán megráztam magam, és rájöttem, hogy feleségként, három gyermek édesanyjaként ez nem opció.

Betegen neki van rám szüksége, nem fordulhat meg a világ, hogy ebben a helyzetben is Márk vigasztaljon engem.

Stabilnak kell lennem, mert most ő is belőlem, a szeretetemből, a pozitív energiáimból táplálkozik” - mondta az átélt nehézségekről. Miután kiderült, hogy zenész férje nem léphet fel idén többet, azzal vádolták őket, hogy a fizetős, Vargáék című reality azért kell, mert gondjaik vannak, és tulajdonképpen eladta a magánéletüket. Edina ezt nagyon máshogy látja:

„Semmit nem adtam el, ugyanis ezt mi nem a pénzért csináljuk.

Bármi is történik, Márk mellett örökre anyagi biztonságban vagyunk. A karrierjével megalapozta az egzisztenciáját, és én sem egy lábon állok.

A célunk csak az, hogy jobban megismerjenek minket az emberek. Egy poszt, egy cikk, egy rövid videó nem tudja úgy igazán megmutatni, hogy mekkora szeretetben, boldogságban élünk. Egy reality viszont igen, még akkor is, ha a konfliktusok elkerülése miatt azt a döntést hoztuk, hogy a nagyobb gyerekeink nem fognak benne szerepelni, csak a közös csemeténk, Amara. Az pedig, hogy a Márkkal történtek helyet kaptak mindebben, nem az én, hanem a férjem döntése volt, ugyanis a bajok közepette nem tudtam tartalmat gyártani, hiszen rá koncentráltam.

Egy szappanopera az életünk, és mindketten szerettük volna megmutatni, hogyan is élünk a hétköznapokban mint Varga Edina és Varga Márk. A privát életünkben ugyanis elhagytam a Kulcsár nevet, így adta magát, hogy a reality címe Vargáék legyen.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Fodor Zsóka magába zuhanva reagált Várkonyi András vádaira: „Nagy gyomros volt ez nekem”
Most először szólalt meg a színésznő a héten kirobbant botrány kapcsán, miszerint Várkonyi András pénzt veszített amiatt, hogy ő nem jelent meg két, előre megbeszélt vidéki fellépésükön.
K.O. - sassy.hu
2024. február 20.


Megosztom
Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, ötven év után véget ért Várkonyi András és Fodor Zsóka barátsága. A színész elmondása alapján volt két lekötött, vidéki fellépésük, amiről a színésznő is tudott, azonban hiába küldtek érte sofőrt is, Zsóka nem jelent meg. Emiatt András nagyot csalódott a színésznőben, ráadásul több százezer forintot is vesztett.

Most a Blikknek sikerült elérnie Fodor Zsókát, aki könnyeivel küszködve nyilatkozott a lapnak.

„Nagy gyomros volt ez nekem. Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani”

- mondta el, hozzátéve, hogy az említett két előadásból ő csak egyre emlékszik, de akkor sem hívta fel őt kollégája.

„Miért ne mentem volna el, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek. Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna!” - mondta megtörve.

„Most kezd leülepedni. Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig.

Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni!” - zárta mondandóját.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Jennifer Lopez bejelentette: ÖRÖKKÉ crop topot fog hordani
Ha örökké, akkor örökké. Pont nem érdekli őt, hogy mit gondolnak mások.

Megosztom
Link másolása

Jennifer Lopez leült a Today műsorvezetőjével egy vicces játékra, hogy új albumát, a This is Me ... Now-t népszerűsítse, és elárulta, hogy a gyerekei nem igazán rajonganak az egyik kedvenc ruhadarabjáért. Az 54 éves énekesnő egy elegáns ruhában és csodás virágos környezetben beszélgetett a reggeli műsorvezetővel.

Arra kérték, hogy tartsa fel a most vagy akkor szócskát olyan kijelentések után, mint például “mindig tiéd az utolsó szó egy vitában".

Amikor a műsorvezető azt mondta, hogy 'crop topot viselek', J.Lo az akkor feliratú táblát tartotta a magasba, aztán a másik oldalra váltott, miközben azt mondta, hogy „most ... és mindörökké!”

„A gyerekeim azt mondták, hogy "anya! a crop top!", én meg azt, hogy igen! - Nem tetszik nekik.”

Ami a hasát szabadon hagyó ruhákat illeti, Lopez még a vörös szőnyegen is képes ilyen ruhát felvenni, sőt, egészen merész megoldásban is benne van. Így öltözött fel például tavaly, az Elle Women in Hollywood partin:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, a férj, Ben Affleck is így van vele, hiszen J. Lo korábban elárulta, hogy a színész is viccelődni szokott a ruháján. „Néha viccelődik velem... olyanokat mond, hogy "Hol van az ing többi része?" meg ilyesmiket" - mondta Lopez.

Bár nem rajonganak a crop topjaiért, iker gyermekei, a 15 éves Emme és Max az anyjuk zenéjéről és filmjeiről egész másként vélekedik. „Azt hiszem, imádták - mondta -, egyikük sírt. Gyönyörű volt.”


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
„Cigány politika, magyar politika, mi fér bele, mi nem fér bele...” - előre lefektette a szabályokat Csuti és G.w.M
Kulcsár Edina exe Hajdú Péter műsorában mesélt arról, hogy alakult a kapcsolatuk a rapperrel. Azt is elárulta, hogy nem lát semmi kivetnivalót abban, ahogy a gyerekekkel bánnak.

Megosztom
Link másolása

Hajdú Péter műsorában vendégeskedett Csuti, azaz Szabó András. A teljes interjú majd csak pénteken lesz látható, de már most kiderült pár érdekesség.

Többek között Csuti elárulta Hajdú Péternek, hogy nagyon odafigyel a külsejére, ezért évente kétszer botoxoltat is: a szemkörnyékét és a homlokát szokta kezeltetni.

Egy másik jelenetben látható, amint Hajdú Péter arról panaszkodik, hogy gyakorlatilag semmilyen táncot sem ismer, de Csuti azonnal önként jelentkezik, és egymásba karolva próbálja meg megtanítani bécsi keringőzni.

Természetesen arra is kitértek, hogy hogyan vannak most Kulcsár Edinával és annak új párjával, G.w.M-mel, hiszen Edinával két közös gyermekük született. Ahogy azt Csuti már korábban is elmondta, ha bármikor úgy látná, hogy valami nem stimmel a gyerekek körül, azonnal menne is értük, de egyelőre nem lát semmilyen zavaró okot.

„Nem látok semmi olyan dolgot, ami miatt nekem az Edinával vagy Márkkal beszélnem kellene. Márkkal ott az elején nekünk egy-két dolgot le kellett egyeztetnünk, cigány politika, magyar politika, mi fér bele, mi nem fér bele...

Ez például az, hogy az ő felesége vagy asszonya mondjuk beszélhet-e férfival vagy én írhatom-e neki, hogy b*zd meg valamire, ha mi veszekszünk vagy valamiben nem értünk egyet” - mesélte a férfi.

(via: Blikk)


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Adele cáfolta a plasztikázásos vádakat, állítása szerint nincs szüksége ilyesmire
Az énekesnőről két éve készült egy mémmé vált felvétel, amit látva többen plasztikázással vádolták. Adele azonban elmondta, hogy csak duzzogott azon az ominózus estén, semmi több.

Megosztom
Link másolása

Két évvel ezelőtt lefotózták Adele-t, amint egy NBA All-Stars meccsen duzzogó arccal ül a pálya szélén. A fotóból idővel mém lett, azonban az énekesnő csak most árulta el, mi is történt valójában aznap este.

A sztorit az egyik koncertjén osztotta meg, és egy rajongója fel is tette gyorsan TikTokra.

„Emlékeztek arra a mémre, amikor úgy nézek ki, mint aki szarik mindenre? Amikor mindenhová néztem, csak a kamerába nem. Szeretném kontextusba helyezni ezt a mémet. Tudom, őrülten hangzik, de nagyon utálok híres lenni.”

- kezdte ütősen mondandóját az énekesnő.

Mint kiderült, akkor egyedül ült a nézőtéren, mert partnere éppen a helyszínen dolgozott, amikor egy kamerastáb ment oda hozzá, és megkérdezték őt - kétszer is - hogy lefilmezhetik-e. Az énekesnő erre nemleges választ adott, ám a stáb erre fittyet hányva mégis csak videózni kezdte.

„Azt mondtam, kérlek, ne tegyétek, most mondtam le a koncertemet, tényleg nem akarom. Aztán visszajöttek, és lefilmeztek. Ezért néztem ki úgy, mint akinek fel van töltve a szája, amire egyébként nincs szükségem, mert természetesen teltek az ajkaim. Azért néztem ki más embernek, mert duzzogtam.”

- mesélte tovább.

Az énekesnő azt gondolta, hogy ez a felvétel kizárólag a kivetítőkre készül, azt nem gondolta, hogy a tévében is látható lesz, ezért is grimaszolt a kamerák előtt.

„Szóval azért ignoráltam a kamerát és néztem mindenhová máshova, mert nagyon dühös voltam, amiért megkértem őket, hogy ne vegyenek fel, mégis megtették. De azt hiszem, már azzal azt kértem, vegyenek fel, hogy elmentem. Az arcom pedig elég jól mémelhető, ez van”

- zárta le az utólag vicces történetet az énekesnő.

@delly.fromtheblock the context makes it sm funnier😭 #adele #funny #fyp ♬ original sound - caryssa🪐

Forrás: Daily Mail, 24.hu


Megosztom
Link másolása