SZTÁR

Marics Peti szülei nem örültek a döntésének: „Féltettek attól, hogy elkallódom”

A Marics-szülők nagyon más utat szántak a fiuknak.

Megosztom
Link másolása

Vannak szülők, akik vaskézzel szorítják rá a gyereküket, hogy azt tanulja, amit ők jónak látnak, olyan hivatást válasszon, amit ők szeretnének, és nincs apelláta. Sokszor elég komoly következményei vannak annak, ha a gyerek ellenszegül. Más szülők ráhagyják az utódokra a döntés felelősségét. Marics Peti szülei valahol a jókét véglet közt helyezkedtek el:

„A szüleim nem értettek velem egyet a pályaválasztásomban. Ugyan anyukám az Operettszínház énekkarának tagja, más jövőt szántak nekem, mint hogy énekes legyek

- írta a Meglepetés magazin. - Olyat, ami biztos megélhetést jelent. Féltettek attól, hogy elkallódom. A családi szeretet mindig nagyon erős volt, de akkor azt éreztem, hogy bizonyítanom kell a szüleimnek, hogy a zene az utam, és nem kell miattam aggódniuk. Azóta sikerült megbeszélnünk, és úgy érzem, büszkék rám.

Apukám segít a menedzsmentben is, ezáltal jobban belelátnak az életembe, de az is sokat lendített a kapcsolatunkon, hogy nem lakom otthon.

Ahogy kirepül az ember a családi fészekből, és ritkábban találkozik a szüleivel, kevesebb idő marad veszekedni. Amikor összejövök a családommal, megbecsüljük az időt, és úgy töltjük el, hogy jóban vagyunk.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Balogh Edina új otthonából mutatott meg részleteket - válása után új életet kezd gyerekeivel
10 év házasság után tavaly ősszel döntöttek a válás mellett. Azóta Edina már újra szerelemes: Szabó Simon oldalán találta meg a boldogságot.

Megosztom
Link másolása

Balogh Edina tavaly ősszel jelentette be, hogy 10 év házasság után külön válnak útjaik férjével, Som Krisztiánnal. A gyerekek miatt azonban még egy darabig egy fedél alatt maradtak, most azonban Edina elárulta, hogy már egy új otthonban élnek a gyerekekkel.

„Új korszak elé nézünk a gyerekekkel, elfoglaltuk új otthonunkat, izgatottan vártuk már.”

- írta bejegyzésében, amit ITT lehet megnézni.

Balogh Edina időközben bevallotta, hogy valóban egy párt alkotnak Szabó Simonnal, és bár nagyon jól megvannak együtt, közös gyermeket már nem terveznek.

„Persze, ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni”

- mondta akkor a színésznő.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Pál Dénes oltár elé állt: elvette két gyermekének édesanyját
Az esküvő mellett pedig kisebbik lányuk keresztelőjét is megtartották.

Megosztom
Link másolása

Már kilenc éve együtt van Pál Dénes és felesége, Heni, akivel a hétvégén Isten színe előtt is megesküdtek. A párnak két gyermeke van, Panna Róza és Emma Sára, az utóbbit egyúttal meg is keresztelték.

„Örökkön örökké – eddig is tudtuk és »hivatalosan«, az anyakönyvvezető előtt már rég kimondtuk egymásnak az igent. A hétvégén Isten előtt is megerősítettük az eskünket, a kislányunk pedig részesült a keresztség szentségében”

- írta az énekes bejegyzésében.

Elmondása szerint nem feltétlen akarta megosztani örömét népes követőtáborával.

„Az ember erről nem nagyon beszél, a hit magánügy, nem tesszük a kirakatba. De a feleségemnek és nekem is fontos volt az egyházi esküvő, ahogy az is, hogy a gyerekeinket megkereszteljék.

Emma Sára keresztelője pedig – ugyanúgy, ahogy annak idején Panna Rózáé – csodálatos élmény volt, amit csak a családunkkal osztottunk meg.” - írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pál Dénes (@paldenes) által megosztott bejegyzés

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
18 éves lett Istenes Bence legkisebb testvére, Benedek
Édesapja második házasságából két féltestvére született, a legfiatalabb pedig hétfőn lett nagykorú. A fotót elnézve le sem tagadhatná édesapját.

Megosztom
Link másolása

12 év házasság után váltak el Istenes Bence szülei, ezt követően költözött Bence édesanyjával Németországba. Édesapja, a szintén műsorvezető Istenes László azonban újranősült, mely házasságból szintén két gyermeke született.

Benedek június 17-én ünnepelte 18. születésnapját, amiről édesapja is megemlékezett egy bejegyzésben.

„Mától az összes gyerekem nagykorú!”

- írta a közös fotóhoz. Benedek hajkoronáját látva pedig azt kell, hogy mondjuk, hogy le sem tagadhatná édesapját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Pár évvel ezelőtt Bencével is posztoltak közös fotót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Via: Femina


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Népzenével újít a Bagossy Brothers, miközben koncertezve körbetekerik a Balatont
Balaturné, hegyilevegő Piknik, népzenészek és néptánc - nem semmi újításokat villant a nyáron a Bagossy Brothers Company.

Megosztom
Link másolása

A Bagossy koncertélmények új dimenziói nyílnak meg a nyáron a rajongók előtt. Első körben a zenész testvérpár egy Balaton-turnén szolgál exkluzív zenei élménnyel.

A Bagossy fivéreknek ugyanis fontos a családiasság, és hogy a rajongóikkal szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki. Éppen ezért idén

öt szakaszban körbetekerik a Balatont a rajongókkal együtt, eközben több kulturált megállót útba ejtve. Két helyszínen pedig exkluzív, vendégfellépős koncertet is adnak majd.

Ez lesz a Balaturné és a Hegyilevegő Piknik, amelyekről az RTL-nek meséltek. Szóba került még a „Csillag az égen” projekt, ami a srácok eddigi karrierjének egy fénypontja lesz.

Régóta szeretnének ugyanis egy olyan közösségi élménnyé váló koncertet, amiben megjelenik a néptánc, a színház és a népzene is. Ezáltal nemcsak zenét, hanem sokkal több pluszt kapna a közösségük.

Egy 20 dalt számláló csokor kap teljesen új népzenei köntöst, és együtt mesélnek majd el egy történetet, amit tánc is színesít.

A tervek szerint a nyáron folynak majd a háttérmunkák, és októberben debütál a projekt. Később pedig sok-sok megállót terveznek ennek a különleges rendezvénynek.


Megosztom
Link másolása