SZTÁR

Kit Harington nem szégyenlős - teljesen meztelenre vetkőzik új színházi szerepében

A Trónok harca Havas Jonját eddig állig szőrmében láthattuk csak, most valami újat mutat a nézőknek.

Megosztom
Link másolása

A 37 éves színész a hírek szerint „a teljes frontális elemet” láthatóvá teszi a színpadon, amikor a West End-en bemutatásra kerülő Slave Play című darab egyik karakterének bőrébe bújik.

A darabban Kit június 29-től szeptember 21-ig fogja alakítani a gazdag Jim szerepét. Egy bennfentes elmondta a The Sun-nak, hogy a West End show-ban lesznek szexuális játékok, perverz gyakorlatok és látható lesz „a teljes frontális elem” Kit karakteréből.

Korábban Kit azt nyilatkozta, hogy megalázó, ha szépfiúnak tartják: „Néha úgy érezheted, hogy a művészetedre senki nem figyel, csak a szexepiledre. És ezt nem szeretem.”

Most azonban biztos, hogy minden néző figyelmét el fogja terelni a művészetéről. A darab szinopszisa így szól: „Három vegyes pár terápián vesz részt, mert a fekete partnerek már nem éreznek szexuális vonzalmat fehér partnerük iránt.”

Nem csoda, hogy már most komoly vitákat váltott ki a történet, pláne, mert az egészből lassan faji kérdés lesz.

Jeremy O Harris drámaíró ugyanis elérte, hogy egyes napokon kizárólag fekete közönség vehessen jegyet az előadásra, „hogy a fekete közönség a fehér tekintetektől mentesen nézhesse a darabot.”

Ellentmondásos és megosztó a színdarab híre már az előtt, hogy bemutatnák. Mi lesz itt később?


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Diana a halála előtt elárulta, miért végződött csúfos kudarccal a házassága Károllyal
Nem, nem Kamilla volt a legfőbb oka annak, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk.

Megosztom
Link másolása

A tragikus körülmények közt, fiatalon elhunyt Diana hercegné szerelmi élete elképesztő módon izgatja az emberek fantáziáját.

Sokan kíváncsiak arra, mennyire volt komoly a kapcsolata Dodi Al-Fayeddel, szerette-e valaha a volt férje, Károly herceg (azóta már Károly Király), Diana tényleg ugyanúgy megcsalta-e Károlyt, és hogy miért ment tönkre Károly és Diana kapcsolata.

Most újabb darabbal gazdagodik a pletykák tárháza, miután egy magát a királyi család szakértőjének kikiáltó szerző, Ingrid Seward Lady Dianáról beszélt.

Azt állítja, hogy Lady Di a halála előtt elárulta neki, miért ment tönkre a házassága Károllyal. Diana azt mondta, nem Kamilla volt az oka, hanem Károly környezete. Hogy pontosan kiket értett ez alatt - a királynőt, Fülöp herceget, Károly további családtagjait, a barátait vagy tanácsadóit - az nem derült ki.

Amikor Ingrid Seward ezen meglepődött, a hercegné hozzátette:

Abban a környezetben, amelyben roppant nehéz egy királyi házasságot egyben tartani, nagyon erősnek kell lenni, és valószínűleg sokkal érettebbnek is, mint amilyen ő volt a házassága idején.

A szakértő egyébként méltatta Kamillát, amiért többletfeladatokat vállalt magára Károly betegsége és kezelése miatt. Azt is mondta, hogy ezért az emberek tisztelik a királynét.

Kamilla királyné helyzete sem könnyű szerinte, hiszen 50 évesen került a brit királyi családba, és annak, aki nem születik bele, és gyermekkora óta nem ebben nevelkedik, nehezebb alkalmazkodni a szabályokhoz és elvárásokhoz.

Forrás: The Sun

Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Sofía Vergara szerint nem árt, ha helyes a dokid, akivel utána le is fekhetsz
A színésznő megerősítette, hogy tényleg összejött a dögös orvosával, és fotót is posztolt róla.

Megosztom
Link másolása

Sofía Vergaranak nem kell többé várakoznia, ha sürgősségi ellátásról van szó, mivel szerzett magának egy dögös dokit, aki bármikor ott terem.

Már 2023 vége óta keringenek pletykák a közte és Dr. Justin Saliman ortopéd sebész között szövődő románcról, most pedig végre hivatalosan is megerősítették, hogy együtt vannak.

A Modern család színésznője az Instagramján osztott meg 24 óráig elérhető képet, amin a térdműtétje után bekötözött lába látható, és az elképesztően jóképű orvosa, aki egyben az új párja is. A képet IDE kattintva, a toofab oldalán tudod megnézni.

"Ha valaha is lesz egy nagyobb térdműtéted, győződj meg róla, hogy jóképű orvost kapsz, aki veled tölti az éjszakát!"

- írta a képre az 51 éves színésznő.

Komolynak tűnik a dolog kettejük között, mivel Vergara még az “sz” betűs szót sem félt használni:

“Szeretlek Dr. @jdsaliman.”

- írta a képhez, amin párja őrangyalként emelkedik fölé.

Nem először mutatkozott együtt az álompár. Vergarát 2023 végén többször is látták Los Angelesben és környékén új kedvese karján.

Ideje volt, hogy a színésznő is továbblépjen, hiszen pár hónapja a volt férje, Joe Manganiello is bejelentette, hogy új párt talált Caitlin O'Connor személyében.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
Klasszikus stílusú fürdőruhában pózol a gyönyörű, magyar plus size modell, Sirokai Diána
Divatos darabot mutatott be Instagramon. Mutatjuk a fotót!

Megosztom
Link másolása

Idén újra divat a fekete-fehér!

Ennek jegyében lettek tele az üzletek fekete, fehér és fekete-fehér ruhadarabokkal.

Ez persze a fürdőruhadivatot is meghatározza, felbukkantak a klasszikus formák és ez az elegáns színösszeállítás.

Sirokai Diána magyar plus size modell is bemutatott most egy fekete-fehér bikinit és egy fürdőruhát is Instagramon.

Mutatjuk:


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
Kulcsár Edina Instagram storyban mutatta meg a terhespociját, csodaszép kismama
Csak úgy ragyog a negyedik gyermekét várva!

Megosztom
Link másolása

Nemrég derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk a második gyermekét várja.

Kapcsolatuk igen intenzív, hiszen az is csak bő két éve derült ki, hogy egy párt alkotnak, és ez idő alatt eljegyezték egymást, összeházasodtak és megszületett az első közös gyermekük.

(G.w.M előző kapcsolatából és Kulcsár Edina előző házasságából is született 2-2 gyerek.)

Az influencer pár hete elárulta, hogy ebben a terhességében érzi a legjobban magát, nem görcsöl rá úgy a dolgokra, mint korábban.s

Most egy Instagram-storyban megmutatta nem csak a terhespocakját, hanem azt is, hogy milyen jó formában van. A videóban tornagyakorlatokat végzett.Kulcsár Edina Instagram storyban mutatta meg a terhespociját, csodaszép kismama

Korábban már közzétett egy fotót arról, milyen csodaszép kismamaként:


Megosztom
Link másolása