SZTÁR

Kirakták a londoni darabból Sir Ian McKellent, miután leesett a színpadról

Sir Ian McKellen még a hét elején szenvedett csúnya színházi balesetet, amelyből lábadozik. Már jobban van, de nem engedik a világot jelentő deszkák közelébe, más játssza a szerepét.

Megosztom
Link másolása

A legfrissebb hírek szerint Sir Ian McKellen nem tűnik fel már a Player Kings című darabban, amit a londoni West Enden játszanak, mivel a 85 éves sztár a hét elején

megbotlott egy színpadi kellékben, és a nézők elé zuhanva csúnyán megsérült.

A karját fájlalta ordítva, amit azonnal ellátott két orvos. Közben kiterelték a nézőket, és hamarosan a mentők is kiérkeztek. McKellen a helyzethez képest jól van, vidáman jelentkezett a kórházból, azóta lábadozik.

A Player Kings X-fiókjában jelent meg ma egy rövid bejegyzés arról, hogy

David Semark játssza majd Sir John Falstaff szerepét a darab utolsó három tervezett előadásában a londoni Noel Coward Színházban, míg Ian McKellen lábadozását tölti.

Azt is hozzátették, hogy vissza várják a színészt a produkcióhoz és remélik, a Bristolban július 3-án kezdődő országos turnén már visszatérhet szerepéhez. Birminghambe, Norwichba és Newcastle-be is ellátogat majd a darab.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Shannen Doherty bizarr végakarata: különleges utasításokat hagyott hátra a temetésével kapcsolatban
Hosszú ideje készült a halálára, mégis meghökkentő dolgokat kért.

Megosztom
Link másolása

Hónapokkal a halála előtt Shannen Doherty elmondta, hogyan bánjanak a testével.

A színésznő januárban a Let’s Be Clear podcastjában elárulta, hogy

szeretné, ha hamvait összekevernék a kutyája és az apja hamvaival. „Igazán keverjék össze, hogy egy szép keveréke legyen apámnak, nekem és Bowie-nak” – mondta. Hozzátette: „Nem akarok föld alá temetve lenni, hamvasszanak el.”

Doherty barátjának, Chris Cortazzo-nak is engedélyt adott, hogy egy keveset a hamvaiból a nyakában hordja, ahogy ő is tette apja hamvaival annak halála után. Chris volt az egyik utolsó ember, akivel Doherty-t nyilvánosan lefotózták, mielőtt elhunyt.

Júniusban még jókedvűen látták őket együtt Malibuban, amikor elhagyták a Kristy’s éttermet egy másik barátjukkal.

Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák sztárja 53 éves korában halt meg, miután hosszú ideig küzdött a rákkal. Családja és szeretett kutyája körében hunyt el. Doherty nyíltan beszélt rajongóinak a rák elleni harcáról, és 2023 szeptemberében, a 90s Con rendezvényen elmondta, hogy „minden nap az életéért küzd”.

Ekkor már az agyába is áttéteket adott a mellrákja, majd novemberben elárulta, hogy a csontjaira is átterjedt.

„Azt hiszem, félnék a haláltól, ha nem lennék jó ember, de az vagyok – mondta a People magazinnak. - Nem félek a haláltól, csak nem akarok meghalni, soha.” Hozzátette:

„Még nem végeztem az élettel, nem végeztem a szeretettel, nem végeztem a teremtéssel, és még nem végeztem azzal, hogy jobbá tegyem a dolgokat. Egyszerűen még nem végeztem.”

Áprilisban már elkezdte átválogatni a holmijait és elköltözött a tennessee-i otthonából, hogy felkészüljön a halálára, és megkönnyítse az édesanyja dolgát.

Az utolsó hetekben Doherty még mindig reménykedett az új kezelési lehetőségekben. Halála után rajongók és barátok emlékeztek meg róla, köztük több Beverly Hills, 90210 társszereplője is.

Jason Priestley, aki a sorozatban Doherty ikertestvérét játszotta, így írt Instagramon: „Egy természeti erő volt, és hiányozni fog. Szeretetet és fényt küldök a családjának ebben a sötét időszakban.”

Brian Austin Green pedig ezt írta:

„Jobban fogsz hiányozni, mint ahogy most képes vagyok feldolgozni. Köszönöm, hogy léteztél.”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
Ajánljuk
SZTÁR
Fotókkal! György herceg nem tudta visszafogni az érzelmeit a foci EB döntőjén Berlinben
Vilmos herceg és fia, György herceg előbb ujjongott a boldogságtól, majd összetört, amikor a játékvezető lefújta a 2024-es Európa-bajnokság döntőjét.

Megosztom
Link másolása

A walesi herceg, aki az Angol Labdarúgó Szövetség elnöke, és György herceg a képek tanúsága szerint meccs során boldogan ugrottak fel, megölelték egymást, amikor Cole Palmer gólt szerzett, ezzel Anglia 1-1-re egyenlített.

Cuki pillanatokból nem volt hiány, a 10 éves Györgyöt többször is lefotózták, amint komoly arccal mutogatott apjának a pálya felé.

Vilmos herceg is izgatottan figyelte a mérkőzést, azonban mindketten elkeseredtek, amikor 2-1-re vezetett Spanyolország. Vilmos és György csalódottan néztek, amikor a játékvezető lefújta a mérkőzést, és Spanyolország győzött.

A herceg az X-re (korábban Twitter) írta a meccs után:

„Ezúttal nem sikerült. Még mindig nagyon büszkék vagyunk rátok. Hajrá @Anglia. W.”

Károly király is üzenet az angol csapatnak:

„Bár ma este nem nyertetek, feleségemmel és az egész családommal együtt arra biztatunk titeket és a háttér csapatot, hogy emeljétek fel a fejeteket.

Mindenki, aki sportolt már valaha, tudja, milyen elkeserítő egy ilyen eredmény, amikor a győzelem ilyen közel volt - és csatlakozom a szívből jövő együttérzés kifejezéséhez, miközben gratulálok Spanyolországnak.

De kérlek, tudjátok, hogy az Európa-bajnoki döntőbe jutás is nagy eredmény, amely büszkeséget hoz a nemzetnek,

amely továbbra is szurkol a Három Oroszlánért ma - és a jövőbeli diadalok során, amelyek kétségtelenül előttünk állnak. Charles R”

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Kiderült, ezt mondta Katalin Wimbledonban a győztesnek, amikor átadta a kupát
Egy édes titkot is elárult, amikor beszélgetett Carlos Alcarazzal.

Megosztom
Link másolása

Egy szájról olvasó elárulta, milyen szívmelengetően reagált a walesi hercegné, amikor átadta a wimbledoni trófeát Carlos Alcaraznak, miután a spanyol teniszező másodszor nyerte meg a Grand Slamet.

Katalin és Sarolta beszélgettek Alcarazzal, és elmondták neki, hogy otthon nézték a meccseit.

Katalin így mutatta be a lányát:

„Ő Sarolta, ő is szurkolt neked. Keresztbe tett ujjal szorított érted.”

Alcaraz, aki fehérben volt és tartotta a trófeát, így válaszolt: „Örülök, hogy találkoztunk.”

Katalin hozzátette:

„Sokat néztünk a tévében, szóval nagyszerű végre találkozni veled”

majd elismételte, mert Alcaraz a zajban nem jól hallotta őt. Sarolta kissé félénknek tűnt, de mosolygott Alcarazra, miközben anyukája mellett állt.

Mielőtt a hercegné átadta a trófeát Alcaraznak, együttérzően kezet fogott a második helyezett Novak Djokoviccsal is.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Katalin elképesztően édes új képet osztott meg két gyerekéről, akik nem mehettek el Vilmossal Berlinbe - Fotóval!
Katalin megint készített egy fényképet. Rajta Lajos és Sarolta - ahogy nyilvánosan még senki soha nem láthatta őket.

Megosztom
Link másolása

Vilmos és Katalin a közösségi oldalukra kitettek egy új fotót Sarolta hercegnőről és Lajos hercegről, amint együtt nézik az EB döntőjét, melyben Anglia Spanyolországgal játszott.

A kilencéves Sarolta és a hatéves Lajos a válogatott mezét viselte, amelyeken ott volt a nevük is a hátukon. A cuki képet Katalin készítette.

A walesi herceg és hercegné egy személyes üzenetben azt írták:

„Anglia, a csapatmunkátok, kitartásotok és elszántságotok mindannyiunk számára inspirációt jelentett, fiataloknak és időseknek egyaránt. Gratulálunk Spanyolországnak."

A képet tegnap este lőtte a hercegné, amikor legidősebb gyereke, a 10 éves György épp Vilmossal üldögélt a berlini Olimpiai Stadionban, hogy a helyszínen drukkoljanak a csapatnak.

Kicsit be is pillanthatunk a család életébe, ami nem sokban különbözik más angol családokétól, legalábbis ami a tévézést, a bútorokat és a képernyő méretét jelenti. Sőt, mintha kicsit kisebb is lenne az a tévé...

Tegnap egyébként már a meccs kezdete előtt fél órával elnéptelenedtek az utcák Angliában, megteltek a kocsmák, amik errefelé sokkal inkább a közösségi élet helyszínei, mint az alkoholizmus fellegvárai.

Akinek nem volt foglalt helye, az is ott tolongott és állva drukkolta végig a kétszer 45 percet.

A kocsmák közönsége együtt élt a meccsel, minden helyzetre reagált, akár a herceg a tegnap készült fotókon. Végül, amikor hirtelen szerte foszlottak az álmok, viszonylag csendben hazamentek aludni.

Valószínűleg így tett Vilmos és György is, csak előtte még gratuláltak a csapatnak. Vilmos herceg az X-re (korábban Twitter) posztolt a mérkőzés után, hogy vigasztalja a játékosokat:

„Ezúttal egyszerűen nem sikerült. Még mindig nagyon büszkék vagyunk rátok. Hajrá @Anglia. W.”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk