SZTÁR

Kiderült, miért rúgták ki Bajor Imrét a Szomszédokból - nem szakmai okok álltak a háttérben

A sorozat legnépszerűbb karaktereinek egyike volt, váratlan távozása nagy felháborodást keltett.

Megosztom
Link másolása

Bajor Imre neve mindenki számára ismerős, aki valaha is nézte a magyar televíziózás klasszikusait. Az igazi áttörést Oli úr szerepe hozta meg számára, ez a karakter az országos ismertségig repítette. Oli úr volt az első meleg figura a magyar tévé képernyőjén, ami akkoriban hatalmas dolognak számított.

Bár amikor a rendező felhívta a művészt, szó szerint egy „félmeleg” karakter megformálására kérte fel, a sorozatban gyakran utaltak rá melegként.

Oli úr népszerűségének nem ártott, hogy rengeteg szetreotip viselkedést aggattak rá, az ország úgy szerette, ahogy volt. Hol volt még akkor a mai dübörgő homofóbia.

Oli úr szavajárása, a híres Csóközön mindenki emlékezetébe beleégett. Ezt a kifejezést a rendező, Horváth Ádám találta ki. Ez a köszönési mód szinte azonnal népszerűvé vált, és azóta is sokan használják, már csak nosztalgiából is.

Bajor Imre azonban nem csak a tévében hódított, az Oli úr karakter sikerét meglovagolva egy önálló esttel kezdte járni az országot, melynek címe „Csóközön” lett.

Ez az est hatalmas sikert aratott, és a művész ennek apropóján még egy szólólemezt is kiadott.

Az igazi csavar a történetben azonban az, hogy a sikeres művész nem kérte ki Horváth Ádám rendező engedélyét ehhez az egész projekthez.

Így amikor a rendező tudomására jutott a dolog, úgy döntött, hogy cserébe kiírja Oli urat a sorozatból

- írta meg a Port.hu. Ez hatalmas meglepetés volt és sokkoló fordulat a nézők számára, hiszen Oli úr karaktere volt az egyik legikonikusabb a Szomszédok szereplői közül, már mélyen beivódott minden néző szívébe.

Ez a lépés persze nem vetett véget Bajor Imre karrierjének, sőt, talán még nagyobb lendületet adott neki. Továbbra is a magyar színjátszás egyik meghatározó alakja maradt, és számos emlékezetes szerepben láthattuk viszont a későbbiekben is. „Oli úr” és a „Csóközön” azonban megmaradtak a magyar popkultúra szerves részeként, és Bajor Imre neve örökre összefonódott velük.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljukMegosztom
Link másolása


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Most először szólalt meg Taylor Swift exe - őszintén beszélt a szakításukról
Több mint hat évig voltak együtt, mielőtt váratlanul véget ért volna kapcsolatuk.
K.O. - sassy.hu
2024. június 16.


Megosztom
Link másolása

Taylor Swift és egykori barátja, Joe Alwyn több mint hat évig voltak együtt, már mindenki a következő lépést találgatta, amikor kiderült, hogy a páros váratlanul szakított.

Swift azóta kiadott egy lemezt, amiből lehet következtetni pár részletre a kapcsolatukat illetően, most - egy évvel a szakítást követően - azonban megszólalt a 33 éves színész.

Legújabb filmje, a Kinds of Kindness kapcsán adott egy interjút a Sunday Times Style magazinnak, de a szerepe mellett persze nem hagyhatták ki a Taylor Swift-kapcsolatot sem.

A színészt arról kérdezték, meghallgatta-e az énekesnő új albumát, mire ő egy kicsit kitérő válasszal így felelt:

„Remélem, hogy mindenki átérzi és megérti azokat a nehézségeket, amelyek egy hosszú, szeretetteljes, teljesen elkötelezett, több mint hat és fél éves kapcsolat végével járnak. Nehéz dolog ezen eligazodni. Ami szokatlan és abnormális ebben a helyzetben, az az, hogy egy héttel később hirtelen minden a nyilvánosság elé került, és a külvilág is mérlegelni kezdett.”

Szerinte ugyanis a nyilvánosság boncolgatása egy „nagyon is irreális térbe” került, ahol az emberek teljesen kifordították a történteket és mindenki megpróbálta felállítani a saját történetszálát.

„Az igazság az, hogy mindig lesz egy szakadék aközött, amit tudunk és amit mondunk. De én megbékéltem ezzel.”

- zárta le a témát a férfi.

Via: Refresher


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ezzel az édes, gyermekkori fotóval köszöntötte Vilmos herceg Károly királyt apák napja alkalmából
Az is kiderült, hogy hívja a trónörökös édesapját.

Megosztom
Link másolása

Ezen a vasárnapon tartják nálunk, illetve a briteknél is az apák napját, aminek egyre nagyobb hagyománya kezd kialakulni Magyarországon is. Ilyenkor a legtöbben megemlékeznek valamilyen módon a édesapjukról, és megköszönik az együtt töltött évek legszebb pillanatait.

Így tett most Vilmos herceg is, aki Instagramon osztott meg egy édes, gyerekkori fotót.

A fotó 1984-ben készült és édesapja, valamint ő látható rajta focizás közben. A trónörökös a képen még kétéves sem volt.

A poszthoz pedig azt írta: „Boldog apák napját, Pa. W”

Az uralkodói családnak ezek szerint mozgalmas hétvégéje volt, ugyanis szombaton tartottak nagy ünnepi díszmenetet Károly király tiszteletére, ahol

a rákbeteg uralkodó mellett fél év kihagyás után, mindenki legnagyobb meglepetésére feltűnt a szintén rákkal küzdő Katalin hercegné is.

A hercegnén nyoma sem volt a kemoterápiás kezelés okozta megterhelésnek, pedig ugyanaznap posztjában még arról osztott meg részleteket, hogy egyes napok bizony nagyon fárasztóak, és még messze van a vége.

Via: FemCafé


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Tornóczky Anita 19 éves volt, amikor beleszeretett a 15 évvel idősebb Bochkor Gáborba
Ki hinné, hogy egykor tényleg szerelmesek voltak egymásba? Tornóczky Anita olyasmit is tud a rádiósról, amit kevesen.

Megosztom
Link másolása

Hihetetlen, de egykor tényleg szerelmesek voltak: Bochkor Gábor és Tornóczky Anita régi románcát elevenítették fel.

Nem sokan emlékeznek rá, de 25 évvel ezelőtt Bochkor Gábor és Tornóczky Anita egy párt alkotott.

Amikor összejöttek, Anita még csak 19 éves volt, a rádiós pedig már a harmincas éveiben járt.

Az immár kutyatrénerként dolgozó korábbi tévés az ATV #Bochkor című műsorának gyakori vendége, de a kapcsolatukat nem szokták felemlegetni. Bochkor Gábor 60. születésnapi buliján viszont a régi emlékekről is szó volt.

"A nő, aki mindannyiunk közül a legközelebbről látta Bochkor Gábort, és olyanokat is tud róla, amit nagyon kevesen"

- konferálta fel Till Attila.

Tornóczky Anita ez alkalomból elárult pár történetet. Elmesélte például, hogy annak idején, amikor Bochkor Gábornak hajnali fél ötkor kellett kelnie a reggeli rádióműsorok miatt, ő is felébredt vele együtt. A mai napig fel szokott ébredni 4:30-kor, annyira erős ez az emlék. De másról is szó volt.

"Emlékszem, egyszer kirándulni mentünk, én 19 évesen nagyjából ezt klasszikus módon képzeltem, hogy elmegyünk egy erdőbe hátizsákkal, és sétálunk. A valóság viszont az volt, hogy beszálltunk a Mercibe, te dohányoztál, és kocsikáztuk a pilisi dombok között"

- mesélte Anita.

A népszerű rádióssal két és fél évig volt együtt. Egy kis különválás után újra megpróbálták, de nem sült el jól a dolog, ezért úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, és inkább barátok maradnak.

Forrás: Femina.hu

Megosztom
Link másolása