SZTÁR
A Rovatból

Kiderült, miért imádta Erzsébet királynő azt, amikor a dolgok balul sültek el

Amit senki nem gondolt volna a mindig tökéletes modorú és külsejű uralkodóról

Megosztom
Link másolása

II. Erzsébet egykori alkalmazottja szerint a királynő imádta, hogyha egy tortát rosszul vágtak fel, vagy egy emléktáblát nem sikerült leleplezni. Ez mindig feldobta a napját.

Ezt állítja Samantha Cohen, aki a néhai királynő sajtótitkáraként, majd helyettes magántitkáraként dolgozott.

Cohen az ausztráliai The Herald Sun című újságnak adott interjújában szeretettel beszélt az uralkodóval való kapcsolatáról.

Azt nyilatkozta:

„A királynőnek nem volt egója, jól érezte magát a bőrében, mégis imádta, ha a dolgok rosszul sültek el. Ha egy tortát nem jól vágtak fel, vagy egy emléktáblát nem sikerült leleplezni - mert általában minden olyan tökéletesen szervezett volt, tehát feldobta az életét, amikor a dolgok balul sültek el.”

Azt meséli, hogy a legjobb időszak az volt, amikor elkísérte a királynőt és Fülöp herceget Ausztráliába.

Először 2002-ben látogatott el a párral, majd 2011-ben visszatért a Nemzetközösség kormányfőinek perthi találkozójára.

Samanthának, aki majdnem egy évtizeden át szinte naponta látta a királynőt, még saját hálószobája is volt a windsori kastélyban.

Beszélt arról, hogy családjával együtt meghívták Balmoralba és Sandringhambe. Kifejtette: „A királynő és én sokat beszélgettünk. Hiányzik, különleges nő volt”.

Azt is elmondta, hogy az uralkodó szívesen ismerkedett a világhálóval.

Az egykori segéd azt mondta: „Csináltunk egy makettet, és megmutattuk a királynőnek, mi az a YouTube. Nagyon élvezte. Még a Vatikánból és a Fehér Házból is kapott hívást, amelyben meglepetésüknek adtak hangot, hogy a királynőnek előbb volt YouTube-csatornája - számol be a The Telegraph.

Samantha, aki az ausztráliai Brisbane-ben nőtt fel, újságíróként kezdett dolgozni, mielőtt az ausztrál kormányhoz került.

Miután Angliába költözött, Samantha egy magazinban megjelent hirdetésre jelentkezett, így csatlakozott sajtóreferensként a Buckingham-palotához.

2018-ban kezdett Harryék magántitkáraként dolgozni. De 2019 októberében felmondott, mert úgy érezte, olyan, mintha „tinédzserekkel dolgozna”.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Sokk: így néz ki Lindsay Lohan a szülés után bikiniben
Lindsay Lohat mindössze 10 hónapja adott életet gyermekének, most mégis nyaral, ráadásul megmutatta magát bikiniben. Ez igen már önmagában is.

Megosztom
Link másolása

Ütős bikinis fotót posztolt a 37 éves anyuka, aki legújabb Instagram fotóján mosolyog követőire. A színésznő szenzációs formában van,

alig 10 hónappal a szülés után már tökéletes beach body-ban feszít.

Lohan a görög tengerpartok egyikén, Mykonoson pihent színes fürdőruciban, onnan posztolt nyaralós fényképcsokrot. Párja vele tartott, és

vélhetően az anyja társaságát szorosan igénylő csecsemőjük sem maradt távol a családtól, bár róla fotókat nem közölt a sztár.

Rajongói jó pihenést kívánnak neki, a kommentfolyam pedig tele van az alakját méltató megjegyzésekkel.

Mindenki el van ájulva, mennyire szép és kiegyensúlyozott a színésznő.

Jó látni ezt, néhány éve még botrányaitól, sikertelen elvonókúráitól volt hangos a sajtó, és félő volt, hogy nincs visszaút a lejtőről. Mégis van.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Zimány Linda zaklatója ellen kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot
„Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak” - nyilatkozta Zimány Linda, akit egy külföldön élő zaklatott és fenyegetett rendszeresen.

Megosztom
Link másolása

Zimány Linda szerint erőteljesen fel kell lépni a zaklatók ellen, mert nem állapot, ami már a világban folyik. Bárki bárkinek nekimehet, életveszélyesen megfenyegetheti, ahogy vele is tették.

Eddig és ne tovább, a sztár kiáll a zaklatás ellen, legyen szó átlagemberről vagy hírességről.

Zimány a Mokkában adott interjút annak kapcsán, hogy őt is érte már internetes zaklatás, nem is egyszer.

Ahogy a Blikk írja, szerinte egy közszereplőre akkor is kihat a mocskolódás, ha nem olvassa azt el, hiszen mások attól még látják.

Egyik zaklatója ellen egyébként, aki életveszélyesen megfenyegette, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

Az illető külföldön tartózkodik. Fél évbe telt, mire ez a parancs érvénybe lépett, addig hajtották őt a hatóságok.

"Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak, ugyanis ma már bárkiről, bármikor lehet valótlan állításokat terjeszteni nap mint nap"

- mondta el a riportban. Szeretné azt is, ha lenne egy precedensértékű zaklatással kapcsolatos per Magyarországon.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe Kourtney Kardashian
A híresség a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Megosztom
Link másolása

A Kardashian-klán ismert tagja, Kourtney Kardashian nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Kardashian leírta, hogy párjával, Travis Barkerrel egy évig próbálkoztak, majd 5 sikertelen kísérlet után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A 24.hu szerint a modell azt is hozzátette, hogy ebben a nehéz időszakban rengeteget imádkozott, és próbált minél egészségesebben élni.

„Tudom, milyen nehéz úgy érezni, mintha nem próbálkoznál, de hinni kell Isten tervében imádkozni, ez nagy erővel bír. Minden jót!”

- írta Kourtney a válaszában.

Kardashian tehát a sokszoros sikertelen lombikprogramok után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A legidősebb Kardashian-lány és a 48 éves Travis Barker közös gyermeke 2023 novemberében született meg.

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Dwayne Johnson felesége hihetetlenül jól néz ki, nem is értjük, miért ritkák a közös fotók
Dwayne Johnson egymaga is elég jól mutat, de az igazán tuti, amikor feleségével összeborulnak egy fotóra.

Megosztom
Link másolása

A Femina.hu közölt fényképes összeállítást a The Rock néven legendává vált Dwayne Johnsonról és feleségéről, Lauren Hashianről.

A pár 2006-ban találkozott a The Game Plan (Gyerekjáték) című film forgatásán, 17 éve vannak együtt, és 2019-ben házasodtak össze.

Mégis alig látni kettejüket, amikor véletlenül megjelenik róluk egy közös fotó, az igazi kuriózumnak számít.

Két közös gyermekük született, Jasmine még 2015-ben, Tia pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Így élnek boldog családi életet Johnsonék.

A Hawaii szigeten összeházasodott pár titka pont a diszkrét magánélet lehet.

Lauren egyébként szeptemberben tölti be a 40-et, és biztonsan hatalmas bulit csapnak majd. Férje színész barátokkal is meg van áldva, és felesége is népszerű körökben mozog producerként és dalszerzőként is, a meghívottak listáján garantáltak a nagy nevek.

Az biztos, hogy bulizni tudnak, még a 2023-as Grammy díjátadót is "randiestének" fogták fel,

és úgy ragyogtak mindketten, mint a csillagok.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk