SZTÁR
A Rovatból

Kiderült, hogy Johnny Depp visszatér-e Jack Sparrow szerepébe

A színész utoljára 2017-ben alakította a hírhedt kapitányt.
Sassy - sassy.hu
2022. november 24.


Megosztom
Link másolása

Sun.

Az információk szerint Johnny Depp újra el játszott Jack Sparrow kapitány szerepét annak ellenére, hogy a Disney 2018-ban induló botránya miatt kirúgta a filmsorozatból.

Az 59 éves Depp utoljára a 2017-es A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmben alakította a részeges kapitányt, majd a producerek úgy döntöttek, hogy új energiákat akarnak vinni a népszerű filmsorozatba.

Egy bennfentes azt állította a brit híroldalnak, hogy a franchise hatodik filmje már készülőben van, melynek munkacíme egyelőre Egy nap a tengeren (A Day At the Sea) lett.

„A tervek szerint február elején kezdik el a forgatást egy szigorúan titkos helyszínen az Egyesült Királyságban. Johnny várhatóan ekkor egy próbaforgatást tart majd, mielőtt a produkció teljesen beindulna”

- mondta a forrás.

A forrás állítása egyelőre nem áll stabil lábakon, hiszen az új filmes projektnek egyelőre rendezője nincsen. Azonban Bruce Hendricks, aki az első három filmen is dolgozott, az új projekt executive producereként van megnevezve. Ugyanakkor, minden más részletet titokban tartanak.

Még 2018-ban - amikor Amber Heard erőszakkal gyanúsította meg a színészt - a Disney egyik producere azt állította, hogy Johnnyt nem kérik fel a visszatérésre, mivel új energiákat szeretnének vinni a közkedvelt filmbe. Akkor a készítők A Karib-tenger kalózait egy női főhőssel képzelték el, méghozzá Margot Robbie-val a főszerepben.

Egy friss interjúban a Vanity Fair-nek elárulta az Oscar-jelölt színésznő, hogy nem lesz benne a A Karib-tenger kalózai hatodik részében.

„Volt egy ötletük és egy ideje már dolgoztak rajta, hogy inkább egy női főszereplő legyen a filmben - nem teljesen női főszál lett volna, csak egy másfajta megközelítésű történet - azt gondoltam, hogy nagyon jó lett volna, de azt hiszem, mégsem akarják megcsinálni”

- mondta a színésznő a Disney készítőiről.

Amíg nem kerül hivatalosan bejelentésre az új A Karib-tenger kalózai film, addig is Depp nem tétlenkedik.

A kétgyermekes színész Amedeo Modigliani olasz festőről és szobrászról szóló életrajzi filmet fog rendezni, Modigliani címmel.

Depp Al Pacino és Barry Navidi társproducerekkel közösen készíti majd a filmet: ez lesz az első saját alkotása azóta, hogy 1997-ben A bátor című filmmel debütált játékfilmrendezőként.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Fodor Zsóka magába zuhanva reagált Várkonyi András vádaira: „Nagy gyomros volt ez nekem”
Most először szólalt meg a színésznő a héten kirobbant botrány kapcsán, miszerint Várkonyi András pénzt veszített amiatt, hogy ő nem jelent meg két, előre megbeszélt vidéki fellépésükön.
K.O. - sassy.hu
2024. február 20.


Megosztom
Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, ötven év után véget ért Várkonyi András és Fodor Zsóka barátsága. A színész elmondása alapján volt két lekötött, vidéki fellépésük, amiről a színésznő is tudott, azonban hiába küldtek érte sofőrt is, Zsóka nem jelent meg. Emiatt András nagyot csalódott a színésznőben, ráadásul több százezer forintot is vesztett.

Most a Blikknek sikerült elérnie Fodor Zsókát, aki könnyeivel küszködve nyilatkozott a lapnak.

„Nagy gyomros volt ez nekem. Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani”

- mondta el, hozzátéve, hogy az említett két előadásból ő csak egyre emlékszik, de akkor sem hívta fel őt kollégája.

„Miért ne mentem volna el, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek. Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna!” - mondta megtörve.

„Most kezd leülepedni. Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig.

Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni!” - zárta mondandóját.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Jennifer Lopez bejelentette: ÖRÖKKÉ crop topot fog hordani
Ha örökké, akkor örökké. Pont nem érdekli őt, hogy mit gondolnak mások.

Megosztom
Link másolása

Jennifer Lopez leült a Today műsorvezetőjével egy vicces játékra, hogy új albumát, a This is Me ... Now-t népszerűsítse, és elárulta, hogy a gyerekei nem igazán rajonganak az egyik kedvenc ruhadarabjáért. Az 54 éves énekesnő egy elegáns ruhában és csodás virágos környezetben beszélgetett a reggeli műsorvezetővel.

Arra kérték, hogy tartsa fel a most vagy akkor szócskát olyan kijelentések után, mint például “mindig tiéd az utolsó szó egy vitában".

Amikor a műsorvezető azt mondta, hogy 'crop topot viselek', J.Lo az akkor feliratú táblát tartotta a magasba, aztán a másik oldalra váltott, miközben azt mondta, hogy „most ... és mindörökké!”

„A gyerekeim azt mondták, hogy "anya! a crop top!", én meg azt, hogy igen! - Nem tetszik nekik.”

Ami a hasát szabadon hagyó ruhákat illeti, Lopez még a vörös szőnyegen is képes ilyen ruhát felvenni, sőt, egészen merész megoldásban is benne van. Így öltözött fel például tavaly, az Elle Women in Hollywood partin:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, a férj, Ben Affleck is így van vele, hiszen J. Lo korábban elárulta, hogy a színész is viccelődni szokott a ruháján. „Néha viccelődik velem... olyanokat mond, hogy "Hol van az ing többi része?" meg ilyesmiket" - mondta Lopez.

Bár nem rajonganak a crop topjaiért, iker gyermekei, a 15 éves Emme és Max az anyjuk zenéjéről és filmjeiről egész másként vélekedik. „Azt hiszem, imádták - mondta -, egyikük sírt. Gyönyörű volt.”


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
„Cigány politika, magyar politika, mi fér bele, mi nem fér bele...” - előre lefektette a szabályokat Csuti és G.w.M
Kulcsár Edina exe Hajdú Péter műsorában mesélt arról, hogy alakult a kapcsolatuk a rapperrel. Azt is elárulta, hogy nem lát semmi kivetnivalót abban, ahogy a gyerekekkel bánnak.

Megosztom
Link másolása

Hajdú Péter műsorában vendégeskedett Csuti, azaz Szabó András. A teljes interjú majd csak pénteken lesz látható, de már most kiderült pár érdekesség.

Többek között Csuti elárulta Hajdú Péternek, hogy nagyon odafigyel a külsejére, ezért évente kétszer botoxoltat is: a szemkörnyékét és a homlokát szokta kezeltetni.

Egy másik jelenetben látható, amint Hajdú Péter arról panaszkodik, hogy gyakorlatilag semmilyen táncot sem ismer, de Csuti azonnal önként jelentkezik, és egymásba karolva próbálja meg megtanítani bécsi keringőzni.

Természetesen arra is kitértek, hogy hogyan vannak most Kulcsár Edinával és annak új párjával, G.w.M-mel, hiszen Edinával két közös gyermekük született. Ahogy azt Csuti már korábban is elmondta, ha bármikor úgy látná, hogy valami nem stimmel a gyerekek körül, azonnal menne is értük, de egyelőre nem lát semmilyen zavaró okot.

„Nem látok semmi olyan dolgot, ami miatt nekem az Edinával vagy Márkkal beszélnem kellene. Márkkal ott az elején nekünk egy-két dolgot le kellett egyeztetnünk, cigány politika, magyar politika, mi fér bele, mi nem fér bele...

Ez például az, hogy az ő felesége vagy asszonya mondjuk beszélhet-e férfival vagy én írhatom-e neki, hogy b*zd meg valamire, ha mi veszekszünk vagy valamiben nem értünk egyet” - mesélte a férfi.

(via: Blikk)


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Adele cáfolta a plasztikázásos vádakat, állítása szerint nincs szüksége ilyesmire
Az énekesnőről két éve készült egy mémmé vált felvétel, amit látva többen plasztikázással vádolták. Adele azonban elmondta, hogy csak duzzogott azon az ominózus estén, semmi több.

Megosztom
Link másolása

Két évvel ezelőtt lefotózták Adele-t, amint egy NBA All-Stars meccsen duzzogó arccal ül a pálya szélén. A fotóból idővel mém lett, azonban az énekesnő csak most árulta el, mi is történt valójában aznap este.

A sztorit az egyik koncertjén osztotta meg, és egy rajongója fel is tette gyorsan TikTokra.

„Emlékeztek arra a mémre, amikor úgy nézek ki, mint aki szarik mindenre? Amikor mindenhová néztem, csak a kamerába nem. Szeretném kontextusba helyezni ezt a mémet. Tudom, őrülten hangzik, de nagyon utálok híres lenni.”

- kezdte ütősen mondandóját az énekesnő.

Mint kiderült, akkor egyedül ült a nézőtéren, mert partnere éppen a helyszínen dolgozott, amikor egy kamerastáb ment oda hozzá, és megkérdezték őt - kétszer is - hogy lefilmezhetik-e. Az énekesnő erre nemleges választ adott, ám a stáb erre fittyet hányva mégis csak videózni kezdte.

„Azt mondtam, kérlek, ne tegyétek, most mondtam le a koncertemet, tényleg nem akarom. Aztán visszajöttek, és lefilmeztek. Ezért néztem ki úgy, mint akinek fel van töltve a szája, amire egyébként nincs szükségem, mert természetesen teltek az ajkaim. Azért néztem ki más embernek, mert duzzogtam.”

- mesélte tovább.

Az énekesnő azt gondolta, hogy ez a felvétel kizárólag a kivetítőkre készül, azt nem gondolta, hogy a tévében is látható lesz, ezért is grimaszolt a kamerák előtt.

„Szóval azért ignoráltam a kamerát és néztem mindenhová máshova, mert nagyon dühös voltam, amiért megkértem őket, hogy ne vegyenek fel, mégis megtették. De azt hiszem, már azzal azt kértem, vegyenek fel, hogy elmentem. Az arcom pedig elég jól mémelhető, ez van”

- zárta le az utólag vicces történetet az énekesnő.

@delly.fromtheblock the context makes it sm funnier😭 #adele #funny #fyp ♬ original sound - caryssa🪐

Forrás: Daily Mail, 24.hu


Megosztom
Link másolása